DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO KUCHNI ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO W JASTRZĘBI...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO KUCHNI ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO W JASTRZĘBI W ROKU 2021
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoJastrzębia
  • WojewództwoMazowieckie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoJednostki organizacyjne administracji samorządowej
  • Termin składania wniosków2020-12-30
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyZespół Szkolno-Przedszkolny w Jastrzębi
  • Data publikacji ogłoszenia2020-12-23
  • Numer ogłoszenia771704-N-2020
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 771704-N-2020 z dnia 23.12.2020 r.

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Jastrzębi: DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO KUCHNI ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO W JASTRZĘBI W ROKU 2021
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Jastrzębi, krajowy numer identyfikacyjny 14253309000000, ul. Jastrzębia  109 , 26-631  Jastrzębia, woj. mazowieckie, państwo Polska, tel. 48 610 68 27, e-mail pspjastrzebia@wp.pl, faks 48 610 68 27.
Adres strony internetowej (URL): www.zspjastrzebia.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Nie

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Tak
www.zspjastrzebia.bipszkola.pl

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:
Za pomocą operatora pocztowego, gońca lub osobiście
Adres:
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Jastrzębi, Jastrzębia 109, 26-631 Jastrzębia

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO KUCHNI ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO W JASTRZĘBI W ROKU 2021
Numer referencyjny: ZSP.260.1.2020
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:
3


II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Przedmiotem zamówienia jest dostawa następujących produktów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Jastrzębi w 2021 roku:CZĘŚĆ 1 – RYBY:• Filet z miruny ze skórą• Filet z dorsza ze skórą• Paluszki rybne• Filet z łososiaCZĘŚĆ 2 – PIECZYWO:• Bułka maślana z kruszonką 80g• Bułka pszenna kajzerka 50g• Bułka razowa lub graham 50g• Bułka drożdżowa, słodka mix 150g• Bułka tarta 500g• Bułka wrocławska krojona 450g• Chleb pszenno-żytni krojony 550g• Chleb tostowy zwykły 500g• Chleb żytni krojony 550g• Chałka duża 600gCZĘŚĆ 3- WARZYWA I OWOCE, PRODUKTY SYPKIE, NABIAŁ, MROŻONKI I JAJA, MIĘSO:• Brokuł• Buraki świeże• Cebula• Chrzan świeży• Cukinia• Czosnek polski• Kalafior• Kapusta biała• Kapusta czerwona• Kapusta kwaszona• Kapusta pekińska• Marchew• Natka koperku• Natka pietruszki• Ogórek kiszony• Ogórek świeży• Papryka czerwona• Papryka żółta• Pietruszka korzeń• Pomidor• Por• Rzodkiewka• Sałata• Sałata lodowa• Seler korzeń• Szczypiorek• Ziemniaki• Banany• Brzoskwinia• Cytryny• Gruszka• Jabłka • Kiwi• kiwi• Mandarynki• Nektarynka• Pomarańcze• Śliwki• Borówka• Malina• Truskawka • Barszcz biały butelka 480g• Bazylia 10g• Biszkopty 800g• Ciastka zbożowe 300 g• Chrzan 180g• Cukier 1kg• Przyprawa Curry 20g• Laska wanilii 1 szt.• Dżem brzoskwiniowy 100 % 220g• Dżem truskawkowy 100% 220g• Herbata ekspresowa earl grey (1 opakowanie 100 sztuk) • Herbata owocowa Belin (1 opakowania po 20szt)• Kakao naturalne 80g• Kasza gryczana• Kasza jęczmienna średnia 400g• Kasza Kukurydziana 400g• Kasza kuskus 300g• Kasza manna 500g• Kawa zbożowa ekspresowa 20szt.• Ketchup dla dzieci 275g• Koncentrat pomidorowy 200g• Koncentrat pomidorowy 950 g• Liść laurowy 6 g• Majeranek 8 g• Majonez 170ml• Majonez 700ml• Makaron literki 500g• Makaron nitka 250g• Makaron zacierka 250g• Makaron spaghetti 1kg• Makaron łazanki 500g• Makaron ryżowy 200g• Makaron świderki 500 g• Makaron kolanka 500 g• Makaron pełnoziarnisty 400g• Mąka pszenna typ 500;550 1kg• Mąka ziemniaczana 500g• Miód naturalny 370g• Mus owocowy 120g• Mus + jogurt 80g• Sok owocowo-warzywny w butelce plastikowej 0,3l• Olej rzepakowy 1 l• Przyprawa Oregano 10g• Pałeczki kukurydziane 40g• Papryka czerwona ostra mielona 20 g• Papryka czerwona łagodna mielona 20 g• Pieprz czarny mielony 20 g• Płatki kakao i miód 200g• Płatki jaglane 200g• Płatki jęczmienne błyskawiczne 400 g • Płatki kukurydziane klasyczne 250 g• Płatki owsiane błyskawiczne 400g• Płatki pełne ziarno 200g• Płatki ryżowe błyskawiczne 400g• Płatki żytnie 1kg• Ryż biały długoziarnisty 1 kg• Ryż pełnoziarnisty 500g• Sok 100% 0,2 l mix• Sok 100% 1l jabłkowy• Sok 100% 1l multiwitamina• Sok 100% 1l pomarańczowy• Sól biała jodowana 1kg• Sól o obniżonej zawartości sodu –jodowana 1kg• Tuńczyk w sosie własnym 170g• Przyprawa Tymianek 10g• Wafle ryżowe 130 g• Ziele angielskie 10 g• Zioła prowansalskie 10 g• Jogurt owocowy mix 150g• Jogurt do picia 230g• Jogurt 7 zbóż• Jogurt naturalny 350 g• Jogurt naturalny 150g• Jogurt naturalny grecki180g• Masło ekstra 200 g• Mleko spożywcze 2% • Ser żółty gouda• Ser żółty ementaler• Serek homogenizowany waniliowy 150g• Serek śmietankowy naturalny 135g• Śmietana 18% 330ml• Jogurt owocowy 122g) • Twaróg wiejski półtłusty 200 g• Twaróg wiejski półtłusty luz• Jogurt do picia 100g• Jogurt deser mleczno-czekoladowy 95g • Jogurt pitny owocowy 250ml• Brokuły 450g• Bukiet warzyw 450g• Fasolka szparagowa cięta żółta, zielona 450g• Kalafior 450g• Marchewka z groszkiem 450g• Mieszanka owocowa 450g• Mieszanka warzywna 450g• Truskawka 450g• Wiśnia bez pestki 450g• Włoszczyzna paski 450g• Barszcz ukraiński 450g• Jaja kurze L ( po dezynfekcji-naświetlaniu)• Filet z indyka bez skóry• Filet z kurczaka bez skóry• Kiełbasa drobiowa• Kiełbasa podwawelska• Polędwica drobiowa• Kurczak świeży-tuszka• Łopatka wieprzowa bez kości• Udziec z kurczaka• Parówki(zawartość mięsa powyżej 80%)• Szynka z indyka• Pierś opiekana z kurczaka• Podudzie z kurczaka• Polędwica sopocka wędzona• Schab drobiowy/ rolada drobiowa• Schab pieczony na szaro• Schab wieprzowy bez kości• Szynka pieczona• Szynka biała, parzona• Szynka wieprzowa bez kości• Udko z kurczaka• Wołowina extra• Flaki cielęce• Boczek wędzony• Wołowina rozbratel• Żeberka• Karczek wieprzowy• Pasztet królewski• Szynka górala, wędzona

II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15112000-6
15131100-6
15113000-3
03142500-3
03222000-3
15411000-2
15831000-2
15841000-5
15863000-5
15871200-6
15899000-6
15600000-4
15332200-6
15850000-1
15320000-7
15510000-6
15530000-2
15542000-9
15551300-8
15300000-1
15331170-9
15811000-6
15220000-6


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia: 31.12.2021
Okres w miesiącach Okres w dniach Data rozpoczęcia Data zakończenia
31.12.2021

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: Warunek uznaje się za spełniony jeśli Wykonawca złoży oświadczenie o spełnieniu warunku udziału w postępowaniu.
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Zamawiający nie określa warunku.
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: W zakresie zdolności technicznej:Wykonawca wykaże, że w okresie ostatnich pięciu lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy- w tym okresie wykonał co najmniej jedną dostawę produktów żywnościowych określonych w części zamówienia dla której składa ofertę:CZĘŚĆ 1 – wykonał co najmniej jedną dostawę o wartości nie mniejszej niż 49 000 zł bruttoCZĘŚĆ 2 - wykonał co najmniej jedną dostawę o wartości nie mniejszej niż 20 000 zł bruttoCZĘŚĆ 3 - wykonał co najmniej jedną dostawę o wartości nie mniejszej niż 246 000 zł bruttoW zakresie zdolności zawodowej:Wykonawca złoży oświadczenie według wzoru stanowiącego załącznik nr 6 do SIWZ
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Nie Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
Wykaz dostaw- według wzoru stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
Oświadczenie Wykonawcy o dopuszczeniu oferowanych produktów do obrotu na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej - według wzoru stanowiącego załącznik nr 6 do SIWZ
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
Do oferty każdy Wykonawca zobowiązany jest dołączyć:1. Wypełniony formularz ofertowy - stanowiący załącznik nr 1 do SIWZ.2. Dokumenty z których wynika umocowanie do składania oświadczeń woli w imieniu Wykonawcy. Jeżeli Wykonawca działa przez pełnomocnika należy dodatkowo załączyć stosownej pełnomocnictwo dla danej osoby.3. Aktualne na dzień składania ofert oświadczenie składane na podstawie art. 25a ust. 1 ustawy w zakresie potwierdzającym: a) brak podstaw do wykluczenia Wykonawcy w zakresie określonym w pkt 5.2. SIWZ b) spełnianie warunków udziału w postępowaniu przez Wykonawcę w zakresie określonym w pkt 5.3. SIWZ4. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia:warunek udziału w postępowaniu, o którym mowa w pkt. 5.1 SIWZ musi zostać spełniony przez przynajmniej jednego Wykonawcę, bądź łącznie.5. Brak podstaw do wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia musi zostać wykazany przez każdego z Wykonawców.6. Oświadczenia o których mowa w pkt 7.1.3. SIWZ składa każdy Wykonawca
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
Cena 100,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zamawiający dopuszcza możliwość dokonania zmian istotnych postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy w przypadku wystąpienia niżej wymienionych okoliczności: 1) zmiany ustalonych podwykonawców w sytuacjach, gdy dotychczasowy podwykonawca nie realizuje umowy w sposób należyty, bądź z przyczyn losowych nie może kontynuować realizacji zamówienia;2) wprowadzenia podwykonawcy do wykonania części zamówienia w trakcie jego realizacji;3) zmiany wynagrodzenia w przypadku zmiany ustawowej stawki podatku VAT;4) zmiany treści umowy, w przypadku zaistnienia omyłki pisarskiej lub rachunkowej;a także w innych przypadkach wymienionych w art. 144 ustawy Pzp.Projekty umów stanowią załączniki nr 7,8 i 9 do SIWZ.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 30.12.2020, godzina: 12:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> Polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: RYBY
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest dostawa następujących produktów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Jastrzębi w 2021 roku:• Filet z miruny ze skórą• Filet z dorsza ze skórą• Paluszki rybne• Filet z łososia
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15220000-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: PIECZYWO
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest dostawa następujących produktów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Jastrzębi w 2021 roku: Bułka maślana z kruszonką 80g• Bułka pszenna kajzerka 50g• Bułka razowa lub graham 50g• Bułka drożdżowa, słodka mix 150g• Bułka tarta 500g• Bułka wrocławska krojona 450g• Chleb pszenno-żytni krojony 550g• Chleb tostowy zwykły 500g• Chleb żytni krojony 550g• Chałka duża 600g
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15811000-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: WARZYWA I OWOCE, PRODUKTY SYPKIE, NABIAŁ, MROŻONKI I JAJA, MIĘSO
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest dostawa następujących produktów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Jastrzębi w 2021 roku: Brokuł• Buraki świeże• Cebula• Chrzan świeży• Cukinia• Czosnek polski• Kalafior• Kapusta biała• Kapusta czerwona• Kapusta kwaszona• Kapusta pekińska• Marchew• Natka koperku• Natka pietruszki• Ogórek kiszony• Ogórek świeży• Papryka czerwona• Papryka żółta• Pietruszka korzeń• Pomidor• Por• Rzodkiewka• Sałata• Sałata lodowa• Seler korzeń• Szczypiorek• Ziemniaki• Banany• Brzoskwinia• Cytryny• Gruszka• Jabłka • Kiwi• kiwi• Mandarynki• Nektarynka• Pomarańcze• Śliwki• Borówka• Malina• Truskawka • Barszcz biały butelka 480g• Bazylia 10g• Biszkopty 800g• Ciastka zbożowe 300 g• Chrzan 180g• Cukier 1kg• Przyprawa Curry 20g• Laska wanilii 1 szt.• Dżem brzoskwiniowy 100 % 220g• Dżem truskawkowy 100% 220g• Herbata ekspresowa earl grey (1 opakowanie 100 sztuk) • Herbata owocowa Belin (1 opakowania po 20szt)• Kakao naturalne 80g• Kasza gryczana• Kasza jęczmienna średnia 400g• Kasza Kukurydziana 400g• Kasza kuskus 300g• Kasza manna 500g• Kawa zbożowa ekspresowa 20szt.• Ketchup dla dzieci 275g• Koncentrat pomidorowy 200g• Koncentrat pomidorowy 950 g• Liść laurowy 6 g• Majeranek 8 g• Majonez 170ml• Majonez 700ml• Makaron literki 500g• Makaron nitka 250g• Makaron zacierka 250g• Makaron spaghetti 1kg• Makaron łazanki 500g• Makaron ryżowy 200g• Makaron świderki 500 g• Makaron kolanka 500 g• Makaron pełnoziarnisty 400g• Mąka pszenna typ 500;550 1kg• Mąka ziemniaczana 500g• Miód naturalny 370g• Mus owocowy 120g• Mus + jogurt 80g• Sok owocowo-warzywny w butelce plastikowej 0,3l• Olej rzepakowy 1 l• Przyprawa Oregano 10g• Pałeczki kukurydziane 40g• Papryka czerwona ostra mielona 20 g• Papryka czerwona łagodna mielona 20 g• Pieprz czarny mielony 20 g• Płatki kakao i miód 200g• Płatki jaglane 200g• Płatki jęczmienne błyskawiczne 400 g • Płatki kukurydziane klasyczne 250 g• Płatki owsiane błyskawiczne 400g• Płatki pełne ziarno 200g• Płatki ryżowe błyskawiczne 400g• Płatki żytnie 1kg• Ryż biały długoziarnisty 1 kg• Ryż pełnoziarnisty 500g• Sok 100% 0,2 l mix• Sok 100% 1l jabłkowy• Sok 100% 1l multiwitamina• Sok 100% 1l pomarańczowy• Sól biała jodowana 1kg• Sól o obniżonej zawartości sodu –jodowana 1kg• Tuńczyk w sosie własnym 170g• Przyprawa Tymianek 10g• Wafle ryżowe 130 g• Ziele angielskie 10 g• Zioła prowansalskie 10 g• Jogurt owocowy mix 150g• Jogurt do picia 230g• Jogurt 7 zbóż• Jogurt naturalny 350 g• Jogurt naturalny 150g• Jogurt naturalny grecki180g• Masło ekstra 200 g• Mleko spożywcze 2% • Ser żółty gouda• Ser żółty ementaler• Serek homogenizowany waniliowy 150g• Serek śmietankowy naturalny 135g• Śmietana 18% 330ml• Jogurt owocowy 122g) • Twaróg wiejski półtłusty 200 g• Twaróg wiejski półtłusty luz• Jogurt do picia 100g• Jogurt deser mleczno-czekoladowy 95g • Jogurt pitny owocowy 250ml• Brokuły 450g• Bukiet warzyw 450g• Fasolka szparagowa cięta żółta, zielona 450g• Kalafior 450g• Marchewka z groszkiem 450g• Mieszanka owocowa 450g• Mieszanka warzywna 450g• Truskawka 450g• Wiśnia bez pestki 450g• Włoszczyzna paski 450g• Barszcz ukraiński 450g• Jaja kurze L ( po dezynfekcji-naświetlaniu)• Filet z indyka bez skóry• Filet z kurczaka bez skóry• Kiełbasa drobiowa• Kiełbasa podwawelska• Polędwica drobiowa• Kurczak świeży-tuszka• Łopatka wieprzowa bez kości• Udziec z kurczaka• Parówki(zawartość mięsa powyżej 80%)• Szynka z indyka• Pierś opiekana z kurczaka• Podudzie z kurczaka• Polędwica sopocka wędzona• Schab drobiowy/ rolada drobiowa• Schab pieczony na szaro• Schab wieprzowy bez kości• Szynka pieczona• Szynka biała, parzona• Szynka wieprzowa bez kości• Udko z kurczaka• Wołowina extra• Flaki cielęce• Boczek wędzony• Wołowina rozbratel• Żeberka• Karczek wieprzowy• Pasztet królewski• Szynka górala, wędzona
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15112000-6, 15131100-6, 15113000-3, 03142500-3, 03222000-3, 15411000-2, 15831000-2, 15841000-5, 15863000-5, 15871200-6, 15899000-6, 15600000-4, 15332200-6, 15850000-1, 15320000-7, 15510000-6, 15530000-2, 15542000-9, 15551300-8, 15300000-1, 15331170-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Zlecę wykonanie robót w zakresie przebudowy osiedlowej sieci ciepłowniczej - Warszawa
  • Lokalizacja zleceniamazowieckie
  • Data dodania25-04-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Zlecę wykonanie robót budowlanych w zakresie przebudowy osiedlowej sieci ciepłowniczej. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI