Dostawa produktów suchych spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełck

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Dostawa produktów suchych spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoNowa Wieś Ełcka
  • WojewództwoWarmińsko-mazurskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoZamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
  • Termin składania wniosków2022-05-17
  • ZamawiającyDom Pomocy Społecznej
  • Data publikacji ogłoszenia2022-05-04
  • Numer ogłoszenia2022/BZP 00143656
TREŚĆ PRZETARGU

Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Dostawa produktów suchych spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Dom Pomocy Społecznej

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000304680

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Lipowa 1

1.5.2.) Miejscowość: Nowa Wieś Ełcka

1.5.3.) Kod pocztowy: 19-321

1.5.4.) Województwo: warmińsko-mazurskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL623 - Ełcki

1.5.7.) Numer telefonu: 87 6197770

1.5.8.) Numer faksu: 87 6197490

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zp@dpsnwe.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpsnwe.pl

1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa produktów suchych spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-1293da6b-cb7e-11ec-aa46-6a814e8de928

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00143656

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-05-04

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00002588/02/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.6 Dostawa produktów spożywczych

2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania

https://dpsnwe.pl

3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: 1. W postępowaniu o udzielenie zamówienia komunikacja pomiędzy zamawiającym a
wykonawcami w szczególności składanie oświadczeń, wniosków, zawiadomień oraz przekazywanie informacji odbywa się elektronicznie za pośrednictwem dedykowanego formularza: „Formularz do komunikacji” dostępnego na ePUAP oraz udostępnionego przez miniPortal. We wszelkiej korespondencji związanej z niniejszym postępowaniem zamawiający i wykonawcy posługują się numerem ogłoszenia o zamówieniu zamieszczonego w Biuletynie Zamówień Publicznych lub ID postępowania lub nazwą postępowania i oznaczeniem sprawy.
2. Zamawiający może również komunikować się z wykonawcami za pomocą poczty elektronicznej: zp@dpsnwe.pl.

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: Wymagania techniczne i organizacyjne wysyłania i odbierania korespondencji elektronicznej przekazywanej przy ich użyciu, zostały opisane w „Instrukcji użytkownika systemu https://miniportal.uzp.gov.pl/” dostępnej pod adresem internetowym:
https://miniportal.uzp.gov.pl/Instrukcja_uzytkownika_miniPortal-ePUAP.pdf
„Instrukcja użytkownika systemu https://miniportal.uzp.gov.pl/” stanowi Załącznik nr 9 do SWZ.

3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy

3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski

3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia 2016/679, zamawiający informuje, że:
1) administratorem danych osobowych osób fizycznych jest Zamawiający - Dom Pomocy Społecznej, ul. Lipowa 1, 19-321 Nowa Wieś Ełcka,
2) Zamawiający wyznaczył Inspektora Ochrony Danych, z którym można się skontaktować pocztą elektroniczną na adres iod@rodo.elk.pl ,
3) dane osobowe osób fizycznych przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c rozporządzenia 2016/679 w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego,
4) odbiorcami danych osobowych osób fizycznych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania;
5) w odniesieniu do danych osobowych osób fizycznych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 rozporządzenia 2016/679;
6) osoba fizyczna posiada:
a) na podstawie art. 15 rozporządzenia 2016/679 prawo dostępu do danych osobowych jej dotyczących;
b) na podstawie art. 16 rozporządzenia 2016/679 prawo do sprostowania swoich danych osobowych;
c) na podstawie art. 18 rozporządzenia 2016/679 prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 rozporządzenia 2016/679;
d) prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy osoba fizyczna uzna, że przetwarzanie danych osobowych jej dotyczących narusza przepisy rozporządzenia 2016/679;
7) osobie fizycznej nie przysługuje:
a) w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e rozporządzenia 2016/679 prawo do usunięcia danych osobowych;
b) prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 rozporządzenia 2016/679;
c) na podstawie art. 21 rozporządzenia 2016/679 prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania danych osobowych osób fizycznych jest art. 6 ust. 1 lit. c rozporządzenia 2016/679.

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.

4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: TP/DPSNWE/8/2022

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Nie

4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1 Bazylia suszona (20g) 30 szt; 2 Budyń (40g) 240 szt; 3 Chleb bezglutenowy 105 szt; 4 Chrzan (280g) 250 szt; 5 Cukier biały kryształ (1kg) 1650 kg;
6 Cukier waniliowy (30g) 120 szt; 7 Curry (20g) 100 szt;
8 Cynamon (20g) 80 szt; 9 Czekolada mleczna, nadziewana (100g) 240 szt
10 Czekolada bez cukru dla diabetyków (100g) 50 szt; 11 Czosnek granulowany (20g) 550 szt; 12 Ćwikła z chrzanem (280g) 150 szt; 13 Dżem niskosłodzony, różne smaki (280g) 900 szt; 14 Dżem owocowy bez cukru, słodzony fruktozą, waga 240g, dla diabetyków (skład: owoce, syrop fruktozowy; substancje żelujące: guma guar i pektyna, regulator kwasowości, cytrynian sodu) 450 szt; 15 Galaretka truskawkowa, wiśniowa, agrestowa, pomarańczowa, owoce leśne (79g) 20 szt; 16 Gałka muszkatołowa mielona (20g) 30 szt; 17 Groszek konserwowy (400g) 40 szt; 18 Herbatniki petit-beaure (55g) 40 szt; 19 Herbata liściasta earl grey (100g) 570 szt;
20 Imbir (20g) 30 szt; 21 Kakao naturalne gorzkie (200g) 72 szt;
22 Kasza gryczana prażona w saszetkach (4 op. po100g) 40 szt; 23 Kasza jęczmienna mazurska w saszetkach (4 op. po 100g) 5 szt; 24 Kasza jęczmienna średnia (1kg) 210 kg; 25 Kasza manna, PN 88/A74036 (1kg) 90 kg; 26 Kaszka ryżowa bezmleczna owocowa (230g) 105 szt; 27 Kaszka mleczno-ryżowa owocowa (230g) 120 szt; 28 Kawa zbożowa klasyczna mająca w składzie jęczmień, żyto, cykorię i buraki cukrowe (150g) 390 szt; 29 Ketchup łagodny i pikantny mający w zawartości przynajmniej 160g pomidora w 100g ketchupu (500g) 300 szt;
30 Kisiel (40g) 600 szt; 31 Kleik ryżowy błyskawiczny (170g) 36 szt;
32 Koncentrat pomidorowy 30% (opakowania od 0,9 kg i wzwyż) 150 kg;
33 Kukurydza konserwowa (400g) 90 szt; 34 Liść laurowy (5g) 225 szt;
35 Makaron z mąki z pszenicy durum; kształty makaronu: świderki, muszelki małe, wstążki, kolanka, kokardki małe, nitki (500g) 900 szt; 36 Makaron bezglutenowy świderki (500g) 35 szt; 37 Majeranek (6g) 150 szt;
38 Majonez, 0,9l (skład: olej rzepakowy, woda, musztarda, żółtka jaj w proszku, cukier, substancje zagęszczające, bez konserwantów) 230 szt;
39 Marmolada wieloowocowa twarda (1kg) 165 szt; 40 Mąka kukurydziana (0,5 kg) 30 szt; 41 Mąka pszenna (1kg) 600 kg; 42 Mąka ziemniaczana, PN-93/A74710 (1kg) 30 kg; ;43 Mleko sojowe (1l) 55 szt; 44 Miód naturalny wielokwiatowy (1kg)) 10 szt; 45 Musztarda kremska, sarepska, chrzanowa (0,9l) 180 szt;
46 Ocet spirytusowy 10% (0,5l) 165 szt; 47 Ogórek konserwowy (0,9l) 150 szt;
48 Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia, z uszlachetnionych odmian rzepaku, bez stosowania metod chemicznych, filtrowany na zimno (1l) 450 szt; 49 Oregano suszone (20g) 60 szt
50 Papryka marynowana (0,9l) 100 szt; 51 Papryka w proszku słodka, ostra (16g) 165 szt; 52 Pasztecik sojowy z papryką, pieczarkami, pomidorami, koperkiem (105g) 40 szt; 53 Pieczywo chrupkie bezglutenowe (100g) 10 szt;
54 Pieprz naturalny (15g) 400 szt; 55 Pieprz ziołowy (15g) 550 szt;
56 Płatki owsiane, PN/82/A-74037 (0,5kg) 165 szt; 57 Płatki kukurydziane bezglutenowe (500g) 15 szt; 58 Przyprawa typu jarzynka w proszku (1kg) 105 szt
59 Przyprawa w płynie do zup i sosów z wyciągiem z lubczyku (1l) 105 szt; 60 Ryż biały długoziarnisty (1kg) 200 kg; 61 Ryż paraboilet w saszetkach 40 szt;
62 Soczek owocowy przecierowy marchew, jabłko + trzeci dowolny smak owocu, soczek powinien mieć w składzie przynajmniej 47% koncentratu owocowego (330ml) 2250 szt;
63 Sok owocowy 100% jabłko(1l) i pomarańcza (1l) 510 szt; 64 Sok pomidorowy (330 ml) 600 szt; 65 Sos do spaghetti Bolognese w słoiku (900g) 200 szt;
66 Sól kamienna (1kg) 400 kg; 67 Syrop owocowy o zawartości ekstraktu ogólnego co najmniej 65% (440ml) 220 szt; 68 Szczaw krojony (380g) 240 szt;
69 Tłuszcz roślinny 40% (olej słonecznikowy) do użycia w piecach konwekcyjno-parowych 3,7 l 32 szt; 70 Ziele angielskie (20g) 225 szt;

4.2.6.) Główny kod CPV: 15890000-3 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

15800000-6 - Różne produkty spożywcze

15830000-5 - Cukier i produkty pokrewne

15850000-1 - Produkty z ciasta makaronowego

15880000-0 - Specjalne produkty odżywcze

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

Zamawiający przewiduje prawo opcji i powiększenie ilości realizacji dostaw: do 20% wartości określonej w umowie.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-07-01 do 2022-09-30

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta, która uzyska największą liczbę punktów.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak

5.2.) Fakultatywne podstawy wykluczenia:

Art. 109 ust. 1 pkt 4

5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Tak

5.4.) Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu.

Wykonawca spełni warunek udziału w postępowaniu dotyczący sytuacji ekonomicznej lub finansowej, jeżeli wykaże, że posiada roczny przychód w wysokości nie mniejszej niż 150 000,00 złotych za okres ostatnich trzech lat obrotowych a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – za ten okres, co stanowi Załącznik nr 7 do SWZ.

5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak

5.6.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie niepodlegania wykluczeniu: 1. W celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia wykonawcy z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, zamawiający żąda zaświadczenia właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzającego, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków i opłat, w zakresie art. 109 ust. 1 pkt 1 ustawy, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed jego złożeniem, a w przypadku zalegania z opłacaniem podatków lub opłat wraz z zaświadczeniem zamawiający żąda złożenia dokumentów potwierdzających, że odpowiednio przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu albo przed upływem terminu składania ofert wykonawca dokonał płatności należnych podatków lub opłat wraz z odsetkami lub grzywnami lub zawarł wiążące porozumienie w sprawie spłat tych należności;
2. W celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia wykonawcy z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, zamawiający żąda zaświadczenia albo innego dokumentu właściwej terenowej jednostki organizacyjnej Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub właściwego oddziału regionalnego lub właściwej placówki terenowej Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzającego, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia społeczne i zdrowotne, w zakresie art. 109 ust. 1 pkt 1 ustawy, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed jego złożeniem, a w przypadku zalegania z opłacaniem składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne wraz z zaświadczeniem albo innym dokumentem zamawiający żąda złożenia dokumentów potwierdzających, że odpowiednio przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu albo przed upływem terminu składania ofert wykonawca dokonał płatności należnych składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne wraz odsetkami lub grzywnami lub zawarł wiążące porozumienie w sprawie spłat tych należności;
3. W celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia wykonawcy z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, zamawiający żąda odpisu lub informacji z Krajowego Rejestru Sądowego lub z Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, w zakresie art. 109 ust. 1 pkt 4 Pzp, sporządzonych nie wcześniej niż 3 miesiące przed jej złożeniem, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji.
4. Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza granicami Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast zaświadczeń, o których mowa w części ust. 1, 2, 3 składa dokumenty wystawione w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające, że nie naruszył obowiązków dotyczących płatności podatków, opłat lub składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne, nie otwarto jego likwidacji, nie ogłoszono upadłości, jego aktywami nie zarządza likwidator lub sąd, nie zawarł układu z wierzycielami, jego działalność gospodarcza nie jest zawieszona ani nie znajduje się on w innej tego rodzaju sytuacji wynikającej z podobnej procedury przewidzianej w przepisach miejsca wszczęcia tej procedury.
5. Dokumenty, o których mowa w ust. 1,2,3 powinny być wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed ich złożeniem.

7. Zamawiający żąda od wykonawcy, który polega na zdolnościach technicznych lub zawodowych lub sytuacji finansowej lub ekonomicznej podmiotów udostępniających zasoby na zasadach określonych w art. 118 Pzp, przedstawienia podmiotowych środków dowodowych, o których mowa w ust. 1,2,3, dotyczących tych podmiotów, potwierdzających, że nie zachodzą wobec tych podmiotów podstawy wykluczenia z postępowania.

5.7.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia spełniania przez wykonawcę warunków udziału w postępowaniu dotyczących sytuacji ekonomicznej lub finansowej zamawiający żąda następujących podmiotowych środków dowodowych: Załącznik nr 7 do SWZ potwierdzający, że wykonawca posiada roczny przychód w wysokości nie mniejszej niż 150 000,00 złotych za okres ostatnich trzech lat obrotowych a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – za ten okres.

5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: Nie

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie

6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie

6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie

6.6.) Wymagania dotyczące składania oferty przez wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia:

1. Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia.
2. W przypadku, o którym mowa w ust. 1, wykonawcy ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego.
3. Przepisy dotyczące wykonawcy stosuje się odpowiednio do wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia.
4. W celu potwierdzenia, że osoba działająca w imieniu wykonawcy jest umocowana do jego reprezentowania, zamawiający może żądać od wykonawcy odpisu lub informacji z Krajowego Rejestru Sądowego, Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej lub innego właściwego rejestru.
5. Wykonawca nie jest zobowiązany do złożenia dokumentów, o których mowa w ust. 4, jeżeli zamawiający może je uzyskać za pomocą bezpłatnych i ogólnodostępnych baz danych, o ile wykonawca wskazał dane umożliwiające dostęp do tych dokumentów.
6. Jeżeli w imieniu wykonawcy działa osoba, której umocowanie do jego reprezentowania nie wynika z dokumentów, o których mowa w ust. 1, zamawiający może żądać od wykonawcy pełnomocnictwa lub innego dokumentu potwierdzającego umocowanie do reprezentowania wykonawcy.
7. Przepis ust. 6 stosuje się odpowiednio do osoby działającej w imieniu wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia publicznego.
8. Przepisy ust. 4-6 stosuje się odpowiednio do osoby działającej w imieniu podmiotu udostępniającego zasoby na zasadach określonych w art. 118 Pzp lub podwykonawcy niebędącego podmiotem udostępniającym zasoby na takich zasadach.

6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Tak

7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia:

Zakres i warunki zmian zawartej umowy- kwestie odnoszące się do umowy są uregulowane we
wzorze umowy (załącznik nr 8.)

7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin składania ofert: 2022-05-17 08:00

8.2.) Miejsce składania ofert: Ofertę należy złożyć za pośrednictwem Formularza do złożenia, zmiany, wycofania oferty lub wniosku dostępnego na e-PUAP dostępnego pod adresem: https://epuap.gov.pl/wps/portal i udostępnionego na miniPortalu dostępnego pod adresem https://miniportal.uzp.gov.pl/

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2022-05-17 09:00

8.4.) Termin związania ofertą: do 2022-06-15

8.5.) Zamawiający przewiduje wybór najkorzystniejszej oferty z możliwością negocjacji: Tak

NAJNOWSZE ZLECENIE
Zlecę dostawę sprzętu gastronomicznego - Ełk
  • Lokalizacja zleceniawarmińsko-mazurskie
  • Data dodania21-11-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Zlecę dostawę sprzętu gastronomicznego wg rozpiski w Załączniku nr 1, w tym piec do pizzy, podstawa pod piec, kostkarka do lodu, szafa przelotowa, stół ze zlewem dwukomorowym, stół roboczy z półką, stół z basenem 1-komorowym, szatkownica do warzyw z zestawem tarcz, grill kontaktowy panini, frytownica podwójna 8+8l, stół chłodniczy 3 drzwiowy, szafa mroźnicza 1-drzwiowa, szafa chłodnicza, kuchnia gazowa 4 palnikowa z piekarnikiem elektrycznym, okap przyścienny, wałkownica do ciasta, miesiarka spiralna. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
Następne ogłoszenie o zamówieniu: Rozbudowa świetlicy w Łączanach.
Poprzednie ogłoszenie o zamówieniu z miasta Nowa Wieś Ełcka: Dostawa mleka i jego przetworów do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
Następne ogłoszenie o zamówieniu z miasta Nowa Wieś Ełcka: Dostawa ryb, przetworów rybnych i mrożonek do Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
Następne ogłoszenie o zamówieniu z kategorii Rzemiosło i przemysł: Dostawy artykułów nabiałowych do Zakładu Karnego w Potulicach.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI