Dostawa artykułów żywnościowych do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Dostawa artykułów żywnościowych do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej Św. Trójcy w Mikołajkach
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoMikołajki
  • WojewództwoWarmińsko-mazurskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoInny
  • Termin składania wniosków2020-02-10
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyEwangelicki Dom Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej im. Św. Trójcy
  • Data publikacji ogłoszenia2020-01-28
  • Numer ogłoszenia506796-N-2020
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 506796-N-2020 z dnia 2020-01-28 r.

Ewangelicki Dom Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej im. Św. Trójcy: Dostawa artykułów żywnościowych do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej Św. Trójcy w Mikołajkach
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Ewangelicki Dom Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej im. Św. Trójcy, krajowy numer identyfikacyjny 79013343300020, ul. Plac Kościelny  , 11-730  Mikołajki, woj. warmińsko-mazurskie, państwo Polska, tel. 87 4216-811, e-mail mi368@wp.pl, faks 87 4215-049.
Adres strony internetowej (URL): http://arka.e-bip.net
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny (proszę określić):
Ewangelicki Dom Opieki ARKA
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Tak

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Nie
http://arka.e-bip.net

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
w wersji papierowej
Adres:
Plac Kościelny 5a, 11-730 Mikołajki

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej Św. Trójcy w Mikołajkach
Numer referencyjny:
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej Św. Trójcy w Mikołajkach w okresie od 01 marca 2020 do 28 lutego 2021 zgodnie z wykazem zamieszczonym w grupach I-VII

II.5) Główny kod CPV: 15811000-6
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
03110000-5
15500000-3
03142500-3
15100000-9
15112000-6
15220000-6
15980000-1
15800000-6
15600000-4
15300000-1


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia: 2021-02-28

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie szczegółowego warunku.
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie szczegółowego warunku.
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie szczegółowego warunku.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
cena 100,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Nie
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:

IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-02-10, godzina: 07:30,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):

Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: Pieczywo
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Bułka drożdżowa z jabłkiem 100g Szt 200 Bułka poznańska 90g Szt. 12000 Bułka z serem 80g szt 600 Bułka maślana 80g Szt 700 Bułka z makiem zawijana 80g Szt 500 Bułka tarta Kg 100 Chleb razowy krojony 600g szt 1500 Chleb żytni ze słonecznikiem 600g krojony szt 650 Chleb żytni krojony 450g Szt 150 Chleb orkiszowy 500g krojony szt 200 Chleb zwykły krojony 1kg Szt 6700 Drożdże kg 6 Pączek z marmoladą Szt 300 Ciasto drożdżowe Kg 150 Ciasto drożdżowe ze śliwką Kg 10 Babka biszkoptowa Kg 40 Eklerki z budyniem 180g szt 200 Chleb tostowy Szt 20
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15811000-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-02-28
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: Owoce i warzywa
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Arbuz (sezon) kg 410 Banan kg 1300 Botwina pęczek szt 10 Buraki czerwone kg 850 Cebula biała kg 800 Cebula czerwona Kg 30 Czosnek główka szt 280 Cukinia Kg 25 Cytryna Kg 450 Czereśnie (sezon) Kg 100 Dynia Kg 30 Gruszki Kg 300 Grejpfrut czerwony Kg 405 Fasola szparagowa żółta Kg 30 Jabłka Kg 2800 Jabłko suszone Kg 10 Kaki Szt 60 Kapusta młoda szt 50 Kapusta biała Kg 570 Kapusta czerwona Kg 170 Kapusta kwaszona Kg 540 Kapusta pekińska Kg 255 Kalafior Szt 80 Kiwi szt 600 Kiwi kg 110 Koper pęczek 100g Szt 480 Mak mielony luz kg 6 Marchew kg 1530 Mandarynka Kg 710 Natka pietruszki Szt 555 Nektarynka Szt 250 Nektarynka Kg 200 Ogórek świeży Kg 650 Ogórki małosolne Kg 10 Ogórki kwaszone Kg 300 Por szt 400 Por kg 265 Papryka czerwona I gatunek kg 250 Papryka żółta I gatunek Kg 200 Pomidory Kg 1580 Pomarańcza Kg 360 Pietruszka korzeń Kg 25 Pieczarki Kg 350 Podgrzybek suszony 20g op 55 Rodzynki Kg 5 Rzodkiewka 200g Szt 870 Rzodkiew biała Kg 110 Szczypiorek pęczek 50g Szt 440 Seler Kg 620 Sałata masłowa szt 970 Sałata lodowa szt 280 Śliwki(sezon) kg 270 Truskawka (sezon) Kg 110 Winogrona ciemne Kg 15 Winogrona jasne Kg 90 Ziemniak młody Kg 1000 Ziemniak Irga Kg 7700
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03110000-5,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-02-28
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: Nabiał
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Napój mleczny zawierający bakterie jogurtowe Actimel lub równoważny 4x100g op 500 Jogurt naturalny 150g Szt. 700 Jogurt naturalny 350g Szt 900 Jogurt owocowy 150g Szt. 2100 Masło extra 200g Szt. 3000 Mleko karton 2% 1l Szt 400 Maślanka naturalna 1l Szt. 270 Maślanka owocowa 1l Szt. 170 Margaryna extra z masłem 450g Delma lub równoważna szt 2200 Margaryna 450g o zawart.tł.min 39% typu Rama lub równoważna szt 400 Ser typu Feta 270g Szt. 150 Serek homogenizowany Pyszny 140 g lub równoważny Szt. 2400 Ser żółty edamski/gouda pełnotłusty o zawartości tł. min.45% Kg 250 Ser pleśniowy 125g President Camembert lub równoważny Szt 110 Ser wędzony Kg 15 Serek typu wiejski ziarnisty lekki 150g Szt 2500 Serek 135g Twój Smak lub równoważny Szt 900 Śmietana 30% 500ml Szt 80 Śmietana 18% 400g Szt 1450 Twaróg chudy kg 100 Twaróg chudy 250g Szt 1160 Twaróg półtłusty Kg 110 Twaróg półtłusty 250g Szt 230 Twaróg sernikowy President lub równoważny 1kg Szt 20 Serek topiony kostka 100g szt 1000 Ser mozzarella 125g szt 370 Serek Hochland zegarek lub równoważny 200g zawartość sera min.28% Szt 150 Ser żółty 150g plastry Szt 10
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-02-28
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: jaja
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Jaja kurze klasa A waga M szt 26000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03142500-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-02-28
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: mięso i wędliny
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Baleron wędzony- wędzonka wp , karczek wędzony, parzony zawart. mięsa min.99% kg 40 Boczek wp wędzony zawartość mięsa min.88 % kg 150 Boczek bk surowy kg 300 Ćwiartki kurczące tylne schłodzone kg 380 Filet kurczący schłodzony bs kg 900 Flaki wołowe krojone mrożone 0,90 op 80 Golonka surowa tylna wp kg 30 Golonka surowa przednia wp Kg 40 Gulasz angielski 300 g Szt 30 Karkówka wp bk kg 270 Kaszanka gryczano-jęczmienna kg 200 Kiszka ziemniaczana Kg 170 Kiełbasa biała parzona wp średnio rozdrobniona-zawartość mięsa min.75% kg 100 Kiełbasa jałowcowa kg 10 Kiełbasa jasiuk – kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, w której100g produktu wytworzono ze 125g mięsa wieprzowego kg 90 Kiełbasa krakowska parzona – kiełbasa średnio rozdrobniona, parzona wędzona kg 25 Kiełbasa krakowska podsuszana , kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona, w której na 100g wyrobu gotowego zużyto min.143g mięsa wieprzowego kg 100 Kiełbasa krakowska sucha , kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona, w której na 100g wyrobu gotowego zużyto min.143g mięsa wieprzowego kg 70 Kiełbasa śląska – kiełbasa wp średnio rozdrobniona wysokowydajna, w której skład wchodzi min. 76% mięsa wieprzowego kg 430 Kiełbasa pieprzowa kg 35 Kiełbasa swojska z cielęciną -kiełbasa wieprzowa z dodatkiem cielęciny,średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, w której100g produktu wytworzono z min.114,2g mięsa wieprzowego i min.2,3g cielęciny kg 215 Kiełbasa szynkowa - wędzonka grubo rozdrobniona, parzona z mięsa wieprzowego, w której do wyprodukowania 100g produktu użyto 106g mięsa wieprzowego kg 80 Kiełbasa drobiowa z indyka Kg 10 Kiełbasa czosnkowa – kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wysokowydajna, wędzona, parzona mięso wieprzowe min.74% kg 50 Kiełbasa żywiecka parzona kg 130 Kiełbasa żywiecka podsuszana - w której do wyprodukowania 100g produktu użyto 115g mięsa wieprzowego kg 30 Kości wp schabowe kg 550 Kurczak w galarecie kg 100 Kurczak świeży kg 240 Lunchmeat – mieso wp.min.93% kg 10 Łopatka surowa wp bk kg 475 Łopatka pieczona Kg 10 Metka cebulowa kg 25 Metka łososiowa Kg 15 Mielonka śniadaniowa kg 45 Mortadela luksusowa kg 45 Nogi wp kg 60 Ogonówka Kg 50 Parówki Hot-dog – kiełbasa wieprzowa, wędzona , parzona, homogenizowana, w osłonce niejadalnej, wyprodukowana z min. 71% mięsa wieprzowego kg 285 Pasztet z pieca drobiowo- wp kg 160 Pasztet podlaski 50g Szt 40 Pasztetowa drobiowa kg 75 Pieczeń litewska-zawartośc mięsa z kurczaka min 60% z indyka min. 20% kg 150 Pieczeń rzymska kg 100 Pieczeń czosnkowa Kg 10 Podgardle wp surowe Kg 20 Porcje rosołowe z kurczaka kg 600 Polędwica sopocka wp, wędzona, parzona, w której skład wchodzi min. 70% mięsa wieprzowego kg 235 Polędwica drobiowa - w której skład wchodzi min. 70% mięsa drobiowego kg 15 Polędwica miodowa kg 105 Polędwica z warzywami kg 250 Rolada schabowa - w której skład wchodzi min. 70% mięsa drobiowego Kg 50 Salami bumerang kg 45 Salceson włoski kg 5 Salceson czosnkowy Kg 45 Schab pieczony- wędzonka wysokowydajna wieprzowa, wędzona, parzona wyprodukowana z 64% mięsa wieprzowego kg 140 Schab wędzony zawartość mięsa wp 98 % kg 40 Schab surowy wp bk kg 300 serdelki kg 105 Skrzydła kurczęce schłodzone kg 275 Słonina wp surowa kg 25 Smalec kanapkowy smakowy 200g Szt 20 Szynka z indyka kg 65 Szynka wp surowa bk kg 260 Szynka wędzona – szynka wp wędzona, parzona, w której skład wchodzi min.70% mięsa wieprzowego kg 88 Szynka konserwowa wp kg 115 Szynka wędzona z liściem w której skład wchodzi min.85%szynki wieprzowej, wędzona,parzona kg 205 Szynka bohuna wp wysokowydajna, wędzona,parzona, w której skład wchodzi min.72% mięsa wieprzowego kg 55 Szynka pieczona zawartość mięsa wp 98% Kg 80 Szynka gotowana Kg 35 Szynkówka Kg 50 Wątroba świeża drobiowa kg 80 Udziec wołowy b/k Kg 105 Udo z indyka Kg 245 Wołowina b/k kg 65 Żeberka wp paski kg 310 Żołądki drobiowe świeże kg 80 Kaczka mrożona kg 50 Serca drobiowe świeże Kg 20
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9, 15112000-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-02-28
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: ryby
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Morszczuk filet - bez skóry, dopuszczalna ilość glazury nie więcej niż 15% Kg 620 Płat śledziowy solony bez skory 4kg Szt 45 Płat śledziowy marynowany bez skory 4kg szt 35 Makrela wędzona kg 200 Dorsz wędzony kg 40
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15220000-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-02-28
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7 Nazwa: artykuły ogólnospożywcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Ananas plastry 565g w syropie Szt 50 Aromat do ciast 9ml Szt 10 Barszcz ukraiński mrożony 2,5 kg Kg 100 Brokuł różyczki mrożony 2,5kg kg 200 Bazylia suszona 10g Szt 25 Brzoskwinia połówki w syropie 820g puszka szt 290 Budyń 1 kg mix szt 20 Budyń mix 40g Szt 50 Chrzan tarty na kwasku cytrynowym 170g szt 100 Chrzan tarty 290g Szt 20 Ciastka krakersy 100g szt 800 Ciastka biszkopty 250g szt 100 Ciastka biszkopty z galaretką 135g szt 170 Ciastka biszkopty 120g szt 300 Pierniki w czekoladzie nadziewane 200g Szt 100 Ciastka kruche z marmoladą Kg 10 Ciastka maślane bez cukru 125g Szt 50 Cukier biały kryształ kg 1300 Cukier waniliowy 32g szt 350 Cynamon mielony 20g szt 60 Czekolada biała 90g szt 40 Czekolada gorzka 90g szt 150 Czekolada mleczna 90g szt 100 Czekolada mleczna 225g szt 100 Czosnek granulowany 20g szt 100 Ćwikła z chrzanem 260g Szt 20 Dżem niskosłodzony 280g mix-100g produktu sporzadzono z 50g owoców szt 1000 Dżem owocowy mirella lub rownoważny 260g mix szt 110 Dżem fruktoza 240g-dla cukrzyków 100g produktu sporządzono z 50g owoców Szt 300 Fasola Jaś sucha biała 5kg op 25 Fasola szparagowa konserwowa zielona – 470g Szt 250 Fasola konserwowa czerwona 400g szt 12 Filet z makreli w pomidorach 170g szt 350 Galaretka owocowa mix 75g szt 800 Gałka muszkatołowa 10g Szt 10 Goździki 10g Szt 3 Groch suchy łuskany połówki 5kg szt 15 Groszek konserwowy 400g szt 170 Groszek mrożony2,5 kg Kg 55 Herbata ex a 100 Bastek lub równoważna Szt 570 Herbata owocowa ex a30 Saga lub równoważna szt 170 Herbata miętowa ex a 20 Szt 100 Kakao Decomorreno 200g lub równoważne szt 15 Kakao Gumiś 300g lub równoważne Szt 150 Kalafior mrożony 2,5kg kg 50 Kasza jęczmienna wiejska 1 kg Szt 120 Kasza pęczak 5kg Szt 5 Kasza manna 1kg szt 120 Kasza gryczana 1kg Szt 15 Kasza gryczana 5kg Szt 15 Kasza wiejska 5kg Szt 15 Kaszka ryżowa bezmleczna 180g szt 200 Kawa naturalna mielona 250g szt 100 Kawa rozpuszczalna 200g Szt 50 Kawa zbożowa 150g Szt 100 Ketchup łagodny Kotlin 450g lub równoważny, w którym do wyprodukowania 100g produktu użyto min. 160g pomidorów szt 20 Ketchup pikantny Kotlin 1kg lub równoważny,w którym do wyprodukowania 100g produktu użyto min.145g pomidorów szt 40 Kisiel 1kg Szt 5 Kompot mix 900ml szt 1500 Koncentrat pomidorowy Knorr 800g lub równoważny szt 200 Koncentrat barszczu czerwonego 330ml Szt 20 Kukurydza konserwowa 400g szt 410 Kminek 20g Szt 25 Kwasek cytrynowy 500g szt 6 Liść laurowy 500g szt 5 Majonez 815 g(skład:olej roślinny rzepakow 63%,woda, musztarda,żółtka jaj 6%,cukier)Kętrzyński lub równoważny szt 210 Majeranek 30g Szt 50 Makaron gwiazdki 1kg produkowany z semoliny-mąki uzyskiwanej z pszenicy durum,/mąki makaronowej (wartość odżywcza w 100g ugotowanego makaronu – 0,7g tłuszczu, 38g węglowodany, 2,8g błonnik, 6,6g białko) Lubella, Winiary,Knorr lub równoważny ( za produkt równoważny uważamy makaron o tych samych cechach organoleptycznych) szt 50 Makaron rurka 1 kg produkowany z semoliny - mąki uzyskiwanej z pszenicy durum,/mąki makaronowej(wartość odżywcza w 100g ugotowanego makaronu – 0,7g tłuszczu, 38g węglowodany, 2,8g błonnik, 6,6g białko) Lubella, Winiary,Knorr lub równoważny ( za produkt równoważny uważamy makaron o tych samych cechach organoleptycznych) szt 60 Makaron nitka 3 kg produkowany z semoliny -mąki uzyskiwanej z pszenicy durum,/mąki makaronowej (wartość odżywcza w 100g ugotowanego makaronu – 0,7g tłuszczu, 38g węglowodany, 2,8g błonnik, 6,6g białko) Lubella, Winiary,Knorr lub równoważny ( za produkt równoważny uważamy makaron o tych samych cechach organoleptycznych) szt 5 Makaron rurka 5kg produkowany z semoliny-mąki uzyskiwanej z pszenicy durum,/mąki makaronowej (wartość odżywcza w 100g ugotowanego makaronu – 0,7g tłuszczu, 38g węglowodany, 2,8g błonnik, 6,6g białko) Lubella, Winiary,Knorr, lub równoważny ( za produkt równoważny uważamy makaron o tych samych cechach organoleptycznych) szt 10 Makaron świderki 5kg - produkowany z semoliny -mąki uzyskiwanej z pszenicy durum,/mąki makaronowe(wartość odżywcza w 100g ugotowanego makaronu – 0,7g tłuszczu, 38g węglowodany, 2,8g błonnik, 6,6g białko) j Lubella, Winiary,Knorr lub równoważny ( za produkt równoważny uważamy makaron o tych samych cechach organoleptycznych) szt 20 Makaron świderki 1 kg produkowany z semoliny - mąki uzyskiwanej z pszenicy durum,/mąki makaronowej(wartość odżywcza w 100g ugotowanego makaronu – 0,7g tłuszczu, 38g węglowodany, 2,8g błonnik, 6,6g białko) Lubella, Winiary,Knorr lub równoważny ( za produkt równoważny uważamy makaron o tych samych cechach organoleptycznych) Szt 270 Makaron krajanka 500g produkowany z semoliny - mąki uzyskiwanej z pszenicy durum,/mąki makaronowej(wartość odżywcza w 100g ugotowanego makaronu – 0,7g tłuszczu, 38g węglowodany, 2,8g błonnik, 6,6g białko) Lubella, Winiary,Knorr lub równoważny ( za produkt równoważny uważamy makaron o tych samych cechach organoleptycznych) Szt 80 Makaron krajanka cienka 1 kg -wypr.z maki semolina 100%mąki uzyskiwanej z pszenicy durum,/mąki makaronowej(wartość odżywcza w 100g ugotowanego makaronu – 0,7g tłuszczu, 38g węglowodany, 2,8g błonnik, 6,6g białko) Lubella, Winiary,Knorr lub równoważny ( za produkt równoważny uważamy makaron o tych samych cechach organoleptycznych) Szt 160 Makaron nitka cienka 2 kg -wypr.z maki semolina 100%mąki uzyskiwanej z pszenicy durum,/mąki makaronowej(wartość odżywcza w 100g ugotowanego makaronu – 0,7g tłuszczu, 38g węglowodany, 2,8g błonnik, 6,6g białko) Lubella, Winiary,Knorr lub równoważny ( za produkt równoważny uważamy makaron o tych samych cechach organoleptycznych) Szt 15 Mąka ziemniaczana Kg 60 Mąka tortowa typ 450 kg 900 Mąka luksusowa typ 550 kg 50 Mieszanka warzywna mrożona 7-składnikowa 2,5kg kg 400 Makrela w pomidorach 170g Szt 100 Miód 1kg wielokwiatowy szt 25 Marchewka z groszkiem konserwowa 460g szt 620 Marchew cała mała mrożona 2,5 kg Kg 200 Musli 1 kg Szt 130 Musztarda sarepska 210g szt 200 Oliwki czarne drylowane w zalewie 880g Szt 10 Ocet spirytusowy 10% 1l szt 70 Ogórki konserwowe słoik 870g szt 200 Olej rzepakowy 1l szt 900 Paluszki solone 300g Szt 30 Pomidory suszone 314ml Szt 10 Papryka czerwona ostra mielona 500g Knorr lub równoważna Szt 2 Papryka czerwona słodka mielona 500g Knorr lub równoważna szt 2 Pieprz naturalny mielony 1kg szt 20 Płatki śniadaniowe kukurydziane 1kg szt 50 Płatki owsiane 500g Szt 120 Proszek do pieczenia 30g szt 200 Przyprawa curry 25g szt 25 Przyprawa do gyrosa 30g szt 50 Przyprawa do drobiu 600g Delikat lub równoważna-skł.sól. Papryka słod.16%.wzmacniacz smaku,cebul 6,2%, mąka przenna,czosnek,majeranek,seler miel.,pieprz czarny,przypr.carry(kolendra ,curcuma,nasina kopru,kmin,piprz czarny,nasiona kozieradki,pieprz cayenne.kardamon,gorczyca miel.),tymianek,ekstrat drożdżowy,natka pietruszki,lisc laurowy,syrop karmelowy. Za przyprawę równoważna uważamy przyprawę zawierająca w swoim składzie paprykę, cebulę czosnek, majeranek, puieprz czerny, curry, tymianek, natkę pietruszki Szt 20 Przyprawa do ryb 600g Szt 1 Przyprawa do grilla 500g szt 1 Przyprawa do mięsa 600g Delikat lub równoważna-skł.sól, maka przenn somolina,papryka 8%,maka przenna,cebula 3%,aromaty,tłuszcz palmowy,zioła (natka pietruszki,rosmaryn,oregano,tymianek,majeranek),ekstrat dożdżowy,czosnek mielony.barwnik,srobia,pieprz czarny mielony,gałka muszkatałowa. Za przyprawę równoważna uważamy przyprawę zawierająca w swoim składzie paprykę, cebulę czosnek, majeranek, puieprz czerny, curry, tymianek, natkę pietruszki szt 6 Przyprawa do flaków Appetita 25g lub równoważna szt 25 Przyprawa do piernika 20g szt 5 Przyprawa uniwersalna 5kg Degusta lub równoważna- skład 15,1% warzyw Szt 35 Przyprawa uniwersalna 1kg Degusta lub równoważna- skład min 15,1% warzyw szt 25 Przyprawa do zup i potraw w płynie 1l Knorr Delikat lub równoważna szt 100 Ryż długoziarnisty 1kg paraboiled kg 350 Ryż długoziarnisty 5kg paraboiled szt 10 Soda oczyszczona 20g szt 25 Soczki marchwiowo-owocowe 330ml Szt 1700 Sok z buraków i jabłka 330ml Szt 400 Sok pomidorowy 330ml Szt 1500 Sok jabłkowy 1l Szt 10 Sok pomarańczowy 1l Szt 10 Sok wieloowocowy 1l szt 10 Sos sałatkowy 700g Knorr lub równoważny szt 15 Sól drobnoziarnista 1kg szt 250 Sól ziołowa 30g szt 25 Słodzik 1200 tabletek szt 20 Syrop owocowy 5l mix szt 35 Szpinak mrożony 2,5 kg kg 140 Śmietana w proszku 60g Śnieżka lub równoważna szt 50 Tuńczyk kawałki w sosie własnym 170g szt 500 Tymianek 10g Szt 20 Truskawki mrożone 2,5kg Kg 240 Talarki ziemniaczane mrożone 2,5kg Kg 100 Uszka z kapustą i grzybami mrożone Kg 10 Wiórki kokosowe 200g szt 10 Wafle ryżowe naturalne 110g szt 100 Wafle śmietankowa 2,5kg Szt 5 Wafle kakaowe 2,5kg szt 5 Włoszczyzna paski mrożone Kg 5 Woda mineralna 500ml n/g Szt 350 Woda mineralna 500 ml gaz szt 350 Zając czekoladowy 125g szt 100 Ziele angielskie 300g szt 10 Zioła prowansalskie 10g Szt 25 Żelatyna spożywcza 50g szt 25 Żurek staropolski 500ml szt 150 Żurawina suszona 200g Szt 20 Warzywa na patelnię Euromix 2,5 kg kg 10
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15980000-1, 15600000-4, 15300000-1

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-02-28
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Kupię stal zbrojeniową - Sorkwity
  • Lokalizacja zleceniawarmińsko-mazurskie
  • Data dodania17-04-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Kupię stal zbrojeniową: Fi 8 - 8 ton Fi 10 -15 ton Fi -"12 1 tona Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI