IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej
(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Określone we wzorze umowy stanowiącym załącznik do SIWZ
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym
(jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
2019-12-03, godzina:
09:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
język polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do:
okres w dniach:
30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
Nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane
Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
Część nr: |
1 |
Nazwa: |
pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:bułka długa weka szt. 200,00 bułka kajzerka 40g szt. 4000,00 bułka mammamija/ orkiszowa/z dynią/grahamka 40g szt. 4400,00 bułka maślana/rogal maślany szt. 750,00 bułka słodka szt. 750,00 bułka tarta 0,5kg szt. 100,00 chleb rozmaitości/gryczany 400/500g szt. 850,00 chleb orkiszowy/graham/sezam 400g-500g szt. 850,00 pączek szt. 170,00 grzanki 200/250 g szt. 50,00 chałka szt. 100,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
warzywa i owoce świeże i kiszonki |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:arbuz kg 150,00 awokado szt 50,00 banany kg 800,00 brokuły świeże szt. 70,00 brukselka kg 15,00 buraki kg 300,00 cebula kg 80,00 cukinia kg 50,00 cytryny kg 90,00 czosnek świeży szt. 60,00 dynia kg 80,00 fasola Jaś średni 500g op 40 fasola szparagowa kg 10,00 groch łuskany 500g op 20 gruszka kg 160,00 jabłka kg 1200,00 kalafior świeży szt. 100,00 kalarepa szt. 100,00 kapusta biała kg 150,00 kapusta czerw kg 20,00 kapusta kiszona kg 250,00 kapusta młoda szt. 50,00 kapusta pekińska kg 40,00 kapusta włoska kg 20,00 kiełki różne rodzaje szt. 50,00 kiwi szt. 150,00 koperek szt. 400,00 mandarynka kg 250,00 marchew kg 700,00 natka pietruszki szt. 350,00 nektarynka kg 200,00 ogórek świeży kg 300,00 ogórki kiszone wiadro 3kg ogórka/ogórek z beczki kg 200,00 papryka świeża mix kg 150,00 pieczarki kg 60,00 pietruszka kg 200,00 pomarańcza kg 100,00 pomidor kg 200,00 pora szt. 150,00 rzodkiewka szt. 450,00 sałata lodowa szt. 70,00 sałata masłowa szt. 250,00 seler kg 180,00 soczewica 500g op 60 szczaw konserwowy cięty 300g-350ml szt 40 szczypior szt. 500,00 winogron ciemny/jasny kg 120,00 brzoskwinia kg 150,00 ziemniaki młode do końca sierpnia kg 1000,00 ziemniaki kg 3500,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par.5 ust. 1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:filet z indyka(mięso) kg 50,00 filet z kurczaka ( mięso) kg 280,00 karczek mięso b/k całkowicie odkostniony, pozbawiony błony, niepeklowany szt. 200,00 szynka i polędwica/ z kurczaka / z indyka kg 150,00 kiełbasa śląska kg 120,00 kurczak cały swieży kg 50,00 łopatka mieso b/k, bez skóry, bez tłuszczu, niepeklowany kg 170,00 polędwica wieprzowa kg 70,00 parówka z szynki zaw. Mięsa pow. 97% 6szt/op i z fileta indyka szt. 300,00 schab mięso b/k, słonina całkowicie zdjęta, mięso o barwie jasnej, niepeklowane kg 80,00 schab/szynka/kiełbasa kanapkowa wieprzowa kg 150,00 szynka kulka mięso b/k, całkowicie odkostniona, odtłuszczona, niepeklowana kg 100,00 udko z kurczaka kg 200,00 wątróbka z kurczaka odtłuszczona kg 20,00 wołowina bez kości kg 50,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji o której mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Produkty mleczarskie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:jogurt naturalny 370g szt. 1800,00 masło 82% tłuszczu 200g szt. 1300,00 mleko 2% w woreczku niepasteryzowane szt. 4400,00 serek homogenizowany 150g szt. 1000,00 ser biały półtłusty kg 500,00 ser salami zaw. Tłuszczu <26g/100g kg 100,00 aktimelki do picia szt 1000,00 śmietana 12% szt. 850,00 śmietana 18% szt. 50,00 kefir 400ml szt 200,00 maślanka owocowa 1 l szt 200,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji o której mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Ryby przetworzone i konserwowane |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:miruna nowozelandzka -5% glazury, ze skórą kg 200,00 dorsz - 5% glazury, bez skóry kg 100,00 makrela wędzona kg 120,00 tuńczyk w oleju kawałki, 120g po odsączeniu szt. 300,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji o której mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
Przetworzone warzywa i owoce - mrożonki |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:brokuły 2,5kg szt. 10,00 fasola szparagowa żółta 2,5 kg szt. 7,00 marchewka z groszkiem 2,5 kg szt. 20,00 marchew mini 2,5 mini szt. 15,00 mieszanka wielowarzywna (marchew czerwona i żółta, fasola szparagowa, brokuł) 2,5 kg szt. 40,00 miazga szpinakowa 2,5 kg szt. 20,00 barszcz ukraiński z fasolką 2,5 kg szt. 10,00 mieszanki wieloskładnikowe na zupę(zupa kalafiorowa, wiosenna) 2,5 ka szt. 20,00 mieszanka kompotowa 2,5 kg szt. 70,00 truskawki 2,5 kg szt. 30,00 jagody 2,5 kg szt. 15,00 czarna porzeczka 2,5 kg szt. 10,00 maliny 2,5 kg szt. 30
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:jajka - kurze świeże, kl. A, kat.wagowa L, waga 63-73g, znakowane zgodnie z polskimi normami, poddawane dezynfekcji przez naswietlanie, pakowane w sterylne wytłaczanki po 30szt szt. 10000,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji o którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
8 |
Nazwa: |
Makarony 100% pszenicy durum, ryż paraboliczny |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:makaron świderki duże 3kg - op 20,00 makaron świderki pełnoziarnisty 5 kg op 10,00 makaron łazanki 3kg op 10,00 makaron spaghetti 3kg op 5,00 makaron spaghetii pełnoziarnisty 5 kg op 5,00 makaron rurki 3kg op 5,00 makaron rurki pełnoziarnisty 5 kg op 5,00 makaron nitki 3kg op 8,00 makaron kolanko małe 3kg op 8,00 makaron muszelki 3kg op 4,00 ryz paraboliczny 5kg op 15,00 ryż brązowy 5 kg op 15,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
9 |
Nazwa: |
Przyprawy |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:pieprz czarny prawdziwy, mielony 100% pieprzu 0,5 kg op 5 czosnek granulowany, 100% 0,5kg op 5 papryka mielona słodka, 100%, 0,5kg op 5 pieprz ziołowy 0,6kg op 5 bazylia otarta 300g op 3 majeranek otarty 250 g op 3 ziele angielskie 500g op 3 kurkuma 420g op 2 imbir mielony 250g op 2 curry 900g op 2 oregano suszone 120g op 3 liść laurowy 100g op 2 zioła prowansalskie 200g op 5
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
10 |
Nazwa: |
Płatki i artykuły wielozbożowe |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:ciastka owsiano-owocowe bez cukru (4 szt) szt. 2000 płatki orkiszowe błyskawiczne 400 g szt. 360 płatki żytnie błyskawiczne 400g szt 50 płatki ryżowe błyskawiczne 400g szt 50 płatki owsiane górskie błyskawiczne 400g szt 120 płatki jaglane pełnoziarniste 400g szt 70 płatki kukurydziane kasza kukurydziana 95%, 250g szt. 200 płatki wielozbożowe miodowe i czekoladowe zaw.cukru poniżej 29g/100g produktu szt 300 wafle ryżowe wypiekane z pełnego ziarna ryżu brązowego 15g szt. 1500
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
11 |
Nazwa: |
Pozostałe różne produkty spożywcze |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:ananasy w puszce, plastry ,masa netto po odcieku 340g, tłuszcz 0, cukier do 14,8 g/100 szt. 50 biszkopty bezcukrowe 100g szt. 500 brzoskwinie w puszce,połówki,masa po odcieku 470g szt. 50 chrupki kukurydziane 100%grys kukurydziany 80g szt. 1800 cukier biały 1kg kg 400 cukier puder 0,5kg szt. 10 cukier waniliowy 32g szt. 200 cynamon 20g jakość Q szt. 20 dżem 100% owoców, bez dod. Cukru i konserwantów, 220g mix smaków szt. 200 fasola czerwona konserwowa masa po odsączeniu 220 g szt. 50 groszek konserwowy masa po odsączeniu 220 g szt. 60 herbata czarna <98% 100torebek/op szt. 60 herbaty owocowe, ziołowe 100% nat. Składników pochodzenia roslinnego szt. 800 kakao o obnizonej zaw. Tł. Kakaowego 10-12% 80g szt. 70 kasza gryczana 500g 13g białka/100g produktu szt. 50 kasza jęczmienna 400g 10g błonnika/100g produktu szt. 50 kasza manna błyskawiczna 500g 11g błonnika/100g produktu szt. 80 kasza pęczak 500g szt. 80 kasza jaglana kg kg 10 kasza bulgar 400 g szt 50 kasza kus kus- 350 g szt 50 kawa inka - 72% zboża- prażone szt. 40 ketchup 480g bez substancji konserwujących, pomidorowy 198g/100g szt. 50 kukurydza konserwowa masa po odsączeniu 220 g szt. 30 mączka ziemniaczana 0,5kg szt. 80 maka orkiszowa kg 30 maka razowa/ graham typ 1800 kg 30 mąka tortowa TYP 450 kg 350 miód pszczeli naturalny 1l kg 50 musztarda sarepska w słoiku 180g szt. 30 olej rzepakowy 100rafinowany z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno, zaw.65,5g kwasów jednonienasyconych poj.1l szt. 200 oliwa z oliwek 1l,1000ml,z Vit E min 17mg,kwasy nasycone-14g,jednonienasycone 69g,wielonienasycone 9g szt. 20 orzechy włoskie 200g szt. 80 płatki migdałowe 50g szt 50 pomidory w puszce, krojone, powyżej 60%pomidorów,420 ml,tłuszcz 0,cukry 3,1g/100,sól 0,4g/100 szt 70 przecier pomidorowy 28-30% 950g szt 50 rodzynki 200g szt 100 złote siemie lniane kg 5 suchary szt 50 soczek wielowocowy w kartoniku 200ml, bez sub.konserwujących wzbogacony wit.C i żelazem szt. 1000 sól o obnizonej zawartości potasu i sodu kg 100 wiórki kokosowe 100g szt 50 czekolada szt 60 żurawina suszona 150g szt. 100 żurek 0,5l w szklanej butelce szt 60
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
12 |
Nazwa: |
Soki naturalne, tłoczone na zimno |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:sok tłoczony na zimno, naturalnie mętny i pasteryzowany.mix smaków 5l szt 200
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatności |
10,00 |
czas realizacji reklamacji którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
13 |
Nazwa: |
Mleko modyfikowane |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:mleko modyfikowane 4 BEBIKO 800g z zaw. Wit. A,C,D,E lub równoważne op 70
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
60,00 |
termin dostawy |
20,00 |
termin płatnosci |
10,00 |
czas realizacji reklamacji którym mowa w par.5 ust.1 wzoru umowy |
10,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: