Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Dostawa przetworów spożywczych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Ananas kons. plastry - masa netto bez zalewy 300-1000g kg 10,00 2. Brzoskwinie konserwowe - masa netto bez zalewy 300-1000g kg 10,00 3. Krem chrzanowy 150-300g kg 6,00 4. Chrzan tarty na kwasku cytrynowym 150-300g kg 30,00 5. Ćwikła z chrzanem 250-500g kg 8,00 6. Dżemy owocowe niskosłodzone z kawałkami owoców (różne smaki) min 40g owoców na 100g 250-350g kg 50,00 7. Fasola czerwona, biała konserwowa - masa netto bez zalewy 200-500g kg 18,00 8. Groszek konserwowy - masa netto bez zalewy 200-500g kg 60,00 9. Ketchup łagodny minimum 55% przecieru pomidorowego 250-600g kg 30,00 10. Ketchup łagodny minimum 55% przecieru pomidorowego 600-1000g kg 95,00 11. Koncentrat pomidorowy 30% 800-1000g kg 85,00 12. Koncentrat pomidorowy 30% 180-200g kg 20,00 13. Koncentrat buraczany płynny min.50% soku z buraków 180-400g kg 12,00 14. Krem czekoladowy do smarowania z dodatkiem orzechów - nie więcej niż 34g tłuszczu na 100g produktu 180-400g kg 17,00 15. Kukurydza konserwowa - masa netto bez zalewy 200-500g kg 11,00 16. Miód naturalny 200-500g kg 30,00 17. Musztarda delikatesowa 500-1000g kg 48,00 18. Musztarda delikatesowa 150-250g kg 25,00 19. Ocet spirytusowy - 10% kwasowości 0,4-0,5l l 45,00 20. Ogórki konserwowe całe - masa netto bez zalewy 400-1000g kg 130,00 21. Olej uniwersalny rzepakowy 0,9-1 l l 360,00 22. Olej słonecznikowy tłoczony na zimno 0,25-0,5l l 3,00 23. Oliwa z oliwek extra virgin 0,25-0,5 l l 5,00 24. Papryka konserwowa, słodka płaty - masa netto bez zalewy 250-600g kg 35,00 25. Powidła śliwkowe - min 150g owoców na 100g produktu 250-500g kg 40,00 26. Przyprawa do zup w płynie 900-1000g l 210,00 27. Seler konserwowy, nitki - masa netto bez zalewy 150-500g kg 5,00 28. Sos słodko kwaśny, chiński, meksykański, itp. z kawałkami warzyw 300-600g kg 17,00 29. Zaprawa cytrynowa min. 40% soku z cytryny 0,5l l 18,00 30. Zaprawa cytrynowa min. 40% soku z cytryny 1l l 170,00 31. Majonez dekoracyjny 180-490g kg 10,00 32. Majonez dekoracyjny 500-1000g kg 70,00 II Konserwy mięsne 1. Mielonka konserwowa - turystyczna, tyrolska itp. min. 55% mięsa 100-300g kg 40,00 2. Szynka konserwowa wieprzowa – min. 60% mięsa wieprzowego 100-300g kg 18,00 3. Szynka konserwowa drobiowa – min. 59% mięsa drobiowego 100-300g kg 18,00 4. Pasztet drobiowy smakowy (np. z bazylią i suszonymi pomidorami, z pieczarkami, z koperkiem, z pomidorami, z papryką) – min. 33 % mięsa drobiowego 100-200g kg 10,00 5. Pasztet drobiowy – min. 33 % mięsa drobiowego 130-160g kg 30,00 6. Pasztet wieprzowy – min. 33 % mięsa wieprzowego 100-300g kg 60,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15131000-5, 15330000-0, 15410000-5
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Dostawa artykułów sypkich |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Bazylia suszona 10-40g kg 0,08 2. Budyń - różne smaki (bez cukru) 1000g kg 27,00 3. Budyń - różne smaki (bez cukru) 35-200g kg 2,00 4. Bulion grzybowy (sypki) 200-500g kg 1,20 5. Carry 10-30g kg 0,10 6. Cukier kryształ 1000g kg 1550,00 7. Cukier wanilinowy 10-50g kg 0,50 8. Cynamon mielony 10-20g kg 0,20 9. Czosnek granulowany 10-20g kg 9,50 10. Galaretka owocowa - różne smaki 75-1000g kg 28,00 11. Gałka muszkatołowa, mielona 10-20g kg 0,08 12. Herbata expresowa owocowa, różne smaki 30-40g kg 0,60 13. Herbata expresowa earl grey 120-150g kg 65,00 14. Herbata expresowa ziołowa (mięta, melisa, rumianek) 30-40g kg 0,30 15. Imbir mielony 10-20g kg 0,06 16. Kakao naturalne ciemne (tłuszcz kakaowy min. 12% ) 100-200g kg 6,00 17. Kasza gryczana - cała palona 500-1000g kg 60,00 18. Kasza jęczmienna - średnia 500-1000g kg 70,00 19. Kasza manna 500-1000g kg 70,00 20. Kaszka mleczno - ryżowa (smakowa) 230-350g kg 12,00 21. Kawa naturalna mielona 100% 250-500g kg 30,00 22. Kawa zbożowa 200-500g kg 25,00 23. Kleik ryżowy 160-200g kg 8,00 24. Kminek cały 10-20g kg 0,15 25. Kwasek cytrynowy 10-20g kg 0,20 26. Liść laurowy 5-20g kg 0,35 27. Lubczyk suszony 5-10g kg 0,30 28. Majeranek 5-20g kg 1,00 29. Makaron 4 jajeczny - łazanki # 250-1000g kg 40,00 30. Makaron 4 jajeczny - nitki # (domowy, do rosołu) 250-1000g kg 50,00 31. Makaron 4 jajeczny - kolanka, rurki, muszelki, świderki # 250-1000g kg 90,00 32. Makaron z mąki durum - świderki 1000g kg 20,00 33. Mąka pszenna poznańska 1000g kg 380,00 34. Mąka ziemniaczana 1000g kg 130,00 35. Mąka żytnia żurek 1000g kg 24,00 36. Papryka słodka mielona 10-20g kg 3,60 37. Pieprz czarny mielony 10-20g kg 4,00 38. Płatki jaglane 200-500g kg 17,00 39. Płatki kukurydziane - różne smaki (np.: naturalne, czekoladowe, z miodem) 500-1000g kg 22,00 40. Płatki owsiane 500-1000g kg 20,00 41. Płatki ryżowe 200-500g kg 22,00 42. Przyprawa warzywna do potraw 75-200g kg 18,00 43. Rosół drobiowy (sypki) 500-3000g kg 38,00 44. Ryż biały 1000g kg 170,00 45. Sos biały (na bazie mleka) 25-50g kg 3,00 46. Sos pieczeniowy ciemny 25-50g kg 5,00 47. Sos sałatkowy 100% naturalnych składników - różne smaki (np.: ziołowy, paprykowo – ziołowy, czosnkowy, włoski, francuski, grecki, itp.)## 5-20g kg 3,00 48. Sól spożywcza jodowana 1000g kg 200,00 49. Sucharki bez cukru 280-300g kg 8,00 50. Ziele angielskie całe 10-20g kg 0,30 51. Żelatyna spożywcza wieprzowa 50-100g kg 5,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15600000-4, 15800000-6
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Dostawa artykułów nabiałowych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Deser wielosmakowy: ryżowy, z kaszą manną 120-200g kg 120,00 2. Deser wielosmakowy z bitą śmietaną na bazie budyniu, twarożku 115-200g kg 125,00 3. Jogurt owocowy, z kawałkami owoców 115-200g kg 170,00 4. Jogurt naturalny do 5g tłuszczu na 100g produktu 150-200g kg 100,00 5. Jogurt naturalny (dwukomorowy) z musem owocowym 110-150g kg 90,00 6. Jogurt pitny 150-250g kg 140,00 7. Jogurt owocowy ze zbożami 150-200g kg 27,00 8. Jogurt naturalny ze zbożami 150-200g kg 9,00 9. Maślanka naturalna karton 1l l 180,00 10. Maślanka owocowa 200-330g kg 75,00 11. Kefir naturalny 1l kg 90,00 12. Kluski na parze 300-1000g kg 18,00 13. Margaryna do smarowania pieczywa, z dodatkiem masła 400-500g kg 10,00 14. Margaryna mleczna zwykła 200-250g kg 170,00 15. Masło - min. 82% tłuszczu mlecznego 200g kg 1000,00 16. Mix tłuszczowy do smarowania min.75%tłuszczu ( zawartość tłuszczu mlecznego min.12%) 200-250g kg 15,00 17. Mleko 2% 5-20l l 6500,00 18. Mleko 2% 1l l 380,00 19. Ser biały półtłusty - krajanka kg 290,00 20. Ser podpuszczkowy pleśniowy 100-200g kg 22,00 21. Ser domowy z kminkiem 150-200g kg 100,00 22. Ser feta 200-300g kg 15,00 23. Ser mozarella (kulki w zalewie) 100-130g kg 12,00 24. Ser wielosmakowy fromage 75-100g kg 55,00 25. Ser żółty łagodny 45% 1000-3000g kg 140,00 26. Ser żółty wędzony 1000-2000g kg 30,00 27. Serek topiony kremowy kostka, 27% tłuszczu pochodzenia zwierzęcego - różne smaki 100g kg 110,00 28. Serek topiony kremowy wędzony 1000-2000g kg 60,00 29. Ser twarogowy kanapkowy w plastrach -różne smaki 150g kg 70,00 30. Serek homogenizowany - różne smaki 100-200g kg 145,00 31. Serek naturalny homogenizowany 100-200g kg 55,00 32. Serek kanapkowy twarożkowy, kremowy - różne smaki 100-150g kg 50,00 33. Serek twarożkowy wiejski ziarnisty 200g kg 100,00 34. Śmietanka do kawy 10% 10 g szt 1600,00 35. Śmietana spożywcza słodka 18% 250-500ml l 220,00 36. Śmietana 12% homogenizowana 180g-500g kg 16,00 37. Śmietana 36% tłuszczu (do deserów) 200-500ml l 5,00 38. Smalec wieprzowy kostka 200-250g kg 26,00 39. Twaróg wędzony 200-300g kg 13,00 40. Drożdże piekarnicze świeże 42-100g kg 1,50
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15500000-3, 15400000-2, 15898000-9
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Dostawa wyrobów piekarskich |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Chleb pszenno-żytni krojony 900-1000g kg 6 400,00 2. Chleb wielosmakowy - krojony (słonecznikowy, sojowy, graham, cebulowy, razowy itp.) bez sztucznych barwników 400 - 500g kg 940,00 3. Wek krojony 300-500g kg 140,00 4. Bułka kajzerka 50-60g kg 700,00 5. Pieczywo mleczne(rogal, chałka) 50-100g kg 70,00 6. Bułka mleczna 50-80g kg 65,00 7. Bułka tarta 400-500g kg 140,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15810000-9, 15820000-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Dostawa wypieków cukierniczych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Rogalik z różnymi nadzieniami (z budyniem, z czekoladą) 70-120g kg 55,00 2. Rogalik z różnymi nadzieniami z ogr. ilością cukru 70-100g kg 20,00 3. Drożdżówka wielosmakowa (z budyniem, cynamonem, serem i owocami, serem i marmoladą, itd. ) 80-120g kg 80,00 4. Drożdżówka z ograniczoną ilością cukru 80-120g kg 26,00 5. Jagodzianka 70 -100g 55,00 6. Jagodzianka z ogr.ilością cukru 70-100g kg 20,00 7. Pączek z różnym nadzieniem (śmietana, marmolada, budyń, itd.) 80 - 100g kg 90,00 8. Pączek z ograniczoną ilością cukru, bez polewy 80 - 100g kg 35,00 9. Ciasto owocowe - Ciasto biszkoptowe przełożone kremem budyniowym z galaretką i sezonowymi owocami. kg 30,00 10. Kruche ciasto jasne i ciemne przekładane kwaśnym dżemem (np. z czarnej porzeczki) z bezowym wierzchem - typu pleśniak. kg 30,00 11. Ciasto na kruchym spodzie pokryte galaretką z malinami, przełożone bitą śmietaną, z wierzchu obłożony bezą i migdałami - typu malinowa chmurka. kg 65,00 12. Rolada z bitą śmietaną – Rolada biszkoptowa z bitą śmietaną i nadzieniem (truskawki, galaretka itp.). kg 18,00 13. Ciastko W-Z – Czekoladowy biszkopt pokryty cienką warstwą dżemu lub marmolady, przełożony bitą śmietaną z polewą czekoladową. kg 20,00 14. Ciasto Tiramisu -Tradycyjny włoski deser z delikatnym biszkoptem nasączonym kawą i kremową masą mascarpone, posypany kakao. kg 30,00 15. Ciasto tortowe - Ciasto biszkoptowe przekładane owocami (np.: wiśniami) i kremem,masą kokosową, masą orzechową itp. kg 30,00 16. Szarlotka - Ciasto z jabłek z cynamonem, na kruchym spodzie, z wierzchu posypane cukrem pudrem lub polane lukrem. kg 65,00 17. Delikatny sernik oblewany czekoladą - typu wiedeński kg 35,00 18. Sernik na ucieranym cieście kg 30,00 19. Sernik z rosą – Ciasto na kruchym spodzie z masą serową pokryte bezową pianką kg 30,00 20. Sernik na drożdżowym spodzie kg 35,00 21. Ciasto drożdżowe z owocami (sezonowymi). kg 25,00 22. Ciasto drożdżowe z kruszonką kg 20,00 23. Piernik przekładany marmoladą oblewany czekoladą kg 25,00 24. Ptysie miniaturki nadziewane bitą śmietaną, budyniem itp. Do ok. 30g/szt. kg 9,00 25. Kokosanki kg 20,00 26. Faworki tradycyjne – chrust kg 5,00 27. Pączki "mini" Do ok. 30g/szt. kg 6,00 28. Ciastka odpustowe - anyżki kg 3,00 29. Ciastka odpustowe - makrony kg 6,00 30. Kostka piernikowa kg 20,00 31. Babeczki piaskowe wielkanocne (lukrowane, oblewane czekoladą) kg 26,00 32. Babeczki piaskowe 70-100g kg 80,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
Dostawa warzyw świeżych i suszonych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Buraki czerwone, średniej wielkości kg 340,00 2. Botwinka kg 20,00 3. Brokuły - różyczka kg 5,00 4. Cebula (bez szczypioru) twarda, średniej wielkości kg 285,00 5. Cebulka zielona, szczypiorek (I-IV) kg 32,00 6. Cebulka zielona, szczypiorek (V-VI) kg 16,00 7. Cukinia kg 18,00 8. Czosnek polski kg 20,00 9. Kalafior - różyczka kg 5,00 10. Kalarepa kg 40,00 11. Kapusta biała kg 450,00 12. Kapusta biała młoda kg 150,00 13. Kapusta czerwona kg 250,00 14. Kapusta czerwona młoda kg 50,00 15. Kapusta kiszona kg 450,00 16. Kapusta pekińska kg 140,00 17. Kapusta włoska kg 50,00 18. Kapusta włoska młoda kg 15,00 19. Koperek zielony (I-IV) kg 32,00 20. Koperek zielony (V-VI) kg 16,00 21. Mieszanka młodych listków (np.; szpinaku, botwinki, rukoli, cykorii, endywi) 75-100g/op kg 1,00 22. Mix sałat (np.; roszponka, endywia, rukola, cykoria, szpinak, jarmuż, botwinka) 120-200g/op kg 2,00 23. Ogórki kiszone kg 200,00 24. Ogórki małosolne kg 18,00 25. Ogórki zielone (I-V) kg 110,00 26. Ogórki zielone (VI) kg 45,00 27. Papryka czerwona kg 50,00 28. Papryka żółta/pomarańczowa kg 13,00 29. Papryka zielona kg 2,00 30. Pieczarki kg 130,00 31. Pietruszka korzeń średniej wielkości min. 150g kg 460,00 32. Pietruszka zielona (I-IV) kg 60,00 33. Pietruszka zielona (V-VI) kg 30,00 34. Pomidory (I-V) kg 400,00 35. Pomidory (VI) kg 100,00 36. Por kg 125,00 37. Rzodkiewka bez liści(I-IV) kg 35,00 38. Rzodkiewka bez liści(V-VI) kg 20,00 39. Rzodkiew biała kg 24,00 40. Sałata zielona (I-IV) min. 200g kg 50,00 41. Sałata zielona (V-VI) min. 300g kg 40,00 42. Sałata lodowa kg 50,00 43. Seler korzeń kg 510,00 44. Marchew średniej wielkości kg 1 200,00 45. Ziemniaki średniej i dużej wielkości -jednogatunkowe kg 8 000,00 46. Ziemniaki młode średniej wielkości - jednogatunkowe kg 1 700,00 47. Fasola kolorowa kg 21,00 48. Fasola Jaś kg 35,00 49. Groch łuszczony kg 25,00 50. Grzyby suszone kg 0,60
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 03200000-3, 15331135-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
7 |
Nazwa: |
Dostawa owoców świeżych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Arbuz (VI) kg 75,00 2. Banany (I-VI) 180g/szt. kg 750,00 3. Borówka amerykańska (VI) kg 36,00 4. Brzoskwinie (VI) 120-150g/szt kg 30,00 5. Czereśnie (VI) kg 55,00 6. Cytryny (I-VI) kg 1,20 7. Grapefruity 300-350g/szt. kg 170,00 8. Jabłka (I-VI) kg 950,00 9. Jabłka deserowe (I-VI) 200-250g/szt kg 600,00 10. Jagody (VI) kg 45,00 11. Mandarynki (I-V) 60-120g/szt kg 350,00 12. Nektaryny (VVI) 120-150g/szt kg 30,00 13. Owoce kiwi (I-V) 80-150g/szt kg 100,00 14. Pomarańcze 200-250g/szt kg 700,00 15. Truskawki (I-IV) kg 3,00 16. Truskawki (V-VI) 330,00 17. Winogrona deserowe (I-VI) kg 20,00 18. Rabarbar (V-VI) kg 300,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 03200000-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
8 |
Nazwa: |
Dostawa warzyw i owoców mrożonych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Brokuły - różyczka 2000-2500g kg 110,00 2. Brukselka 2000-2500g kg 40,00 3. Fasolka szparagowa zielona, cięta 2000-2500g kg 65,00 4. Kalafior - różyczka 2000-2500g kg 100,00 5. Marchewka krojona w kostkę 2000-2500g kg 70,00 6. Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia,czarna porzeczka, śliwka,truskawka) 400-450g kg 80,00 7. Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia,czarna porzeczka, śliwka,truskawka) 2000-2500g kg 480,00 8. Szpinak drobnorozdrobniony 2000-2500g kg 120,00 9. Truskawki 2000-2500g kg 25,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15330000-0
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
9 |
Nazwa: |
Dostawa ryb mrożonych, wędzonych i przetworów rybnych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Filety z zielonego śledzia kg 60,00 2. Filet z morszczuka, b/s, płaty SHP kg 40,00 3. Filet z miruny b/s, płaty SHP kg 65,00 4. Filety z soli (limanda) b/s, płaty 30% glazury kg 30,00 5. Filety z dorsza płaty b/skóry ,SHP kg 160,00 6. Filet z pangi trymowanej płaty,SHP kg 100,00 7. Filety z matiasa b/skóry solone (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 60,00 8. Filety z matiasa b/skóry solone (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 5,00 9. Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 13,00 10. Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 1,00 11. Sałatka z filetów śledziowych w sosie śmietanowo – majonezowym - różne smaki (tatarski, koperkowy z musztardą itp.) 1000-4000g kg 24,00 12. Sałatka z filetów śledziowych w sosie śmietanowo – majonezowym - różne smaki (tatarski, koperkowy z musztardą itp.) 100-900g kg 2,00 13. Sałatka jarzynowa ze śledziami - zawartość ryby min. 15% 1000-4000g kg 55,00 14. Sałatka jarzynowa ze śledziami - zawartość ryby min. 15% 100-900g kg 2,00 15. Sałatka-krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy)- różne smaki (z pomidorami, żurawiną, rodzynkami, salsa, itp.) 1000-4000g kg 36,00 16. Sałatka-krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy)- różne smaki (z pomidorami, żurawiną, rodzynkami, salsa, itp.) 100-900g kg 1,00 17. Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 18,00 18. Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 1,00 19. Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 20,00 20. Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 3,00 21. Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) bez dodatku margaryny 1000-4000g kg 30,00 22. Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) bez dodatku margaryny 50-500g kg 10,00 23. Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 25,00 24. Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 2,50 25. Makrela wędzona ( tusze) kg 120,00 26. Szproty wędzone kg 3,00 27. Paprykarz # 100-400g kg 40,00 28. Szproty w oleju - min. 65% mięsa rybnego 150-200g kg 16,00 29. Tuńczyk w oleju - kawałki - min. 70% mięsa rybnego 150-200g kg 16,00 30. Śledzie w oleju o zawartości 60% mięsa rybnego 150-200g kg 12,00 31. Śledzie w pomidorach o zawartości 50% mięsa rybnego 150-200g kg 25,00 32. Ryba w galarecie - min. 30% mięsa rybnego 150-200g kg 75,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15200000-0
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
10 |
Nazwa: |
Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego oraz podrobów |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Boczek wp. bez kości - świeży kg 10,00 2. Flaki wołowe parzone cięte kg 65,00 3. Karczek wp. bez kości - świeży kg 120,00 4. Łopatka wp. bez kości - świeża kg 820,00 5. Mięso mielone wieprzowo-wołowe - świeże kg 20,00 6. Nóżki wieprzowe - świeże kg 35,00 7. Ogony wieprzowe - świeże kg 22,00 8. Ozory wieprzowe - świeże kg 55,00 9. Płuca wieprzowe - świeże kg 45,00 10. Schab wp. bez kości - świeży kg 250,00 11. Słonina mielona - świeża kg 30,00 12. Wołowe - extra bez kości - świeże kg 25,00 13. Wołowe z kością - antrykot, świeże, cięte kg 170,00 14. Żeberka wieprzowe extra mięsne, paski - świeże kg 80,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15110000-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
11 |
Nazwa: |
Dostawa mięsa i podrobów drobiowych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Kurczaki świeże 1300 - 1700g kg 120,00 2 Porcje rosołowe mrożone - paczkowane 500 - 2000g kg 750,00 3 Serca z indyka - świeże kg 36,00 4 Udka z kurczaka - ćwiartki świeże 350 - 400g kg 60,00 5 Wątróbka z kurczaka - świeża kg 85,00 6 Żołądki z indyka - świeże kg 40,00 7 Filety z kurczaka - świeże kg 255,00 8 Filety z indyka - świeże kg 80,00 9 Podudzie z kurczaka świeże 150 - 180g kg 400,00 10 Filet z udźca z kurczaka b/kości, b/skóry - świeży 100 - 160g kg 200,00 11 Filet z udźca z kurczaka b/kości - ze skórą - świeży 120 - 180g kg 50,00 12 Skrzydła z indyka - świeże kg 90,00 13 Udziec z kurczaka z kością - świeży 150 - 180g kg 60,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15110000-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
12 |
Nazwa: |
Dostawa wędlin |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Baleron wieprzowy gotowany (zawartość mięsa wieprzowego min. 80% ) kg 90,00 2. Blok drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa drobiowego min. 70% ) kg 105,00 3. Blok wieprzowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa wieprzowego min. 70% ) kg 90,00 4. Boczek rolowany faszerowany ( zawartość mięsa 70%) kg 50,00 5. Boczek wędzony-surowy, paski, bez kości kg 170,00 6. Filet z indyka wędzony, pieczony-płat (mięso z indyka nierozdrobnione min.95%) kg 90,00 7. Kiełbasa wieprzowa biała parzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.75%) kg 55,00 8. Kiełbasa wieprzowa podsuszana grubo rozdrobniona - kanapkowa, np.żywiecka, krakowska, oławska itp.(zawartość mięsa wieprzowego min.80%) kg 150,00 9. Kiełbasa wieprzowa parówkowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.70%) kg 110,00 10. Kiełbasa wieprzowa surowa wędzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.80% ) kg 38,00 11. Kiełbasa wieprzowa swojska wędzona, pieczona -"cienka", średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.80% ) kg 90,00 12. Kiełbasa wieprzowa parzona grubo rozdrobniona - kanapkowa, np. krakowska, kminkowa, dębicka itp.(zawartość mięsa wieprzowego min.80%) kg 150,00 13. Kiełbasa wieprzowa szynkowa grubo rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.80%) kg 120,00 14. Kiełbasa śląska drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa drobiowego min.70%) kg 100,00 15. Kiełbasa śląska wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.70%) kg 110,00 16. Kiełbasa toruńska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%) kg 90,00 17. Kiełbasa wieprzowa głogowska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.80%) kg 55,00 18. Kiełbasa zwyczajna średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.60%) kg 160,00 19. Kiełbaski wieprzowe nadziewane serem średnio rozdrobnione, "cienkie"(zawartość mięsa min.70%) kg 50,00 20. Krupnioki śląskie kg 60,00 21. Bułczanka kg 35,00 22. Metka wieprzowa podwędzana grubo rozdrobniona kg 66,00 23. Metka smakowa średnio rozdrobniona, np.cebulowa, tatarska, łososiowa itp. kg 66,00 24. Mielonka drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa drobiowego min. 70%) kg 75,00 25. Mielonka wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min. 70%) kg 75,00 26. Mortadela wieprzowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa min. 70%) kg 80,00 27. Ogonówka parzona ( zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 150,00 28. Parówki drobiowe drobno rozdrobnione (zawartość mięsa drobiowego min. 70%) kg 110,00 29. Parówki wieprzowe z szynki średnio rozdrobnione (zawartość mięsa wieprzowego z szynki min. 70%) kg 120,00 30. Pasztetowa drobiowa kg 40,00 31. Pasztetowa wieprzowa popularna kg 40,00 32. Pasztetowa wieprzowa podwędzana kg 40,00 33. Polędwica sopocka (zawartość mięsa min.80%) kg 125,00 34. Polędwica z indyka średnio rozdrobniona (zawartość mięsa z indyka min.70%) kg 80,00 35. Rolada drobiowa faszerowana (zawartość mięsa drobiowego min. 70%) kg 120,00 36. Salami wieprzowe, szlachetne drobno rozdrobnione (zawartość mięsa min. 80%) kg 22,00 37. Salceson drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa drobiowego min. 40% ) kg 45,00 38. Salceson ozorkowy grubo rozdrobniony (zawartość podrobów wieprzowych min. 51%, w tym ozory 35% ) kg 70,00 39. Schab pieczony, wędzony (zawartość mięsa wieprzowego ze schabu min. 80%) kg 40,00 40. Szynka biała parzona (zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 25,00 41. Szynka drobiowa z kurczaka grubo rozdrobniona (zawartość mięsa drobiowego min.70% ) kg 85,00 42. Szynka wieprzowa gotowana (zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 95,00 43. Szynka wieprzowa parzona konserwowa (zawartość mięsa wieprzowego min. 75%) kg 80,00 44. Indyk w galarecie (zawartość mięsa z indyka min. 50%) kg 75,00 45. Szynka wieprzowa tradycyjna, np.wiejska, swojska, itp. (zawartość mięsa wieprzowego min. 85%) kg 80,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15131100-6
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
13 |
Nazwa: |
Dostawa jaj kurzych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Jaja kurze 63g-73g (L) szt. 14 000,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 03142500-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
14 |
Nazwa: |
Dostawa czekolad i wyrobów cukierniczych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Biszkopty 500-3000g kg 24,00 2. Bombonierka - czekoladki nadziewane bezalkoholowe # 100-150g kg 15,00 3. Cukierki czekoladowe (nadzienie kakaowe, orzechowe, rumowe,np. michałki itp.) # 500-1000g kg 8,00 4. Ciastka maślane 800-2500g kg 15,00 5. Ciastka deserowe-kakaowe, z cukrem, z kokosem itp. 800-2500g kg 25,00 6. Ciastka deserowe oblewane czekoladą 800-2500g kg 10,00 7. Ciasteczka deserowe z nadzieniem owocowym, kremowym 800-2500g kg 15,00 8. Pierniki nadziewane w czekoladzie 800-2500g kg 7,00 9. Biszkopty z galaretką w czekoladzie 800-1000g kg 10,00 10. Galaretka w czekoladzie 500-1000g kg 7,00 11. Praliny nadziewane (min.40% masy kakaowej) 500-1000g kg 4,00 12. Wafle bez dodatku cukru 70-150g kg 7,00 13. Ciastka bez dodatku cukru 70-150g kg 7,00 14. Zestaw wielkanocny z czekolady mlecznej (min. 30% masy kakaowej) 60-100g kg 18,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15840000-8
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
15 |
Nazwa: |
Dostawa napojów bezalkoholowych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Napoje owocowe pasteryzowane niegazowanemin. 25% soku 1000 - 2000ml l 220,00 2 Soczki owocowo-warzywne 100%, przecierowe 250 - 330ml l 120,00 3 Soki owocowo - warzywne 100%, przecierowe 750 - 1000ml l 220,00 4 Syrop wysokosłodzony z owoców czerwonych - naturalny zagęszczony. Ekstrat ogólny owoców min. 60% 330 - 500ml l 6,00 5 Woda mineralna gazowana, niegazowana 1500ml szt 12,00 6 Soki owocowe 100% 1000ml l 110,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15980000-1
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: