Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Dostawa przetworów spożywczych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia* I Przetwory, tłuszcze roślinne 1 Ananas kons. plastry - masa netto bez zalewy 300-1000g kg 10,00 2 Brzoskwinie konserwowe - masa netto bez zalewy 300-1000g kg 14,00 3 Chrzan tarty na kwasku cytrynowym 150-300g kg 35,00 4 Ćwikła z chrzanem 250-500g kg 5,00 5 Dżemy owocowe niskosłodzone z kawałkami owoców (różne smaki) min 40g owoców na 100g 250-350g kg 55,00 6 Fasola czerwona, biała konserwowa - masa netto bez zalewy 200-500g kg 18,00 7 Groszek konserwowy - masa netto bez zalewy 200-500g kg 60,00 8 Ketchup łagodny minimum 55% przecieru pomidorowego 600-1000g kg 65,00 9 Ketchup łagodny minimum 55% przecieru pomidorowego 250-600g kg 30,00 10 Koncentrat pomidorowy 30% 800-1000g kg 90,00 11 Koncentrat pomidorowy 30% 180-200g kg 20,00 12 Koncentrat buraczany płynny min.50% soku z buraków 180-500g kg 14,00 13 Krem czekoladowy do smarowania z dodatkiem orzechów - nie więcej niż 34g tłuszczu na 100g produktu 180-400g kg 16,00 14 Kukurydza konserwowa - masa netto bez zalewy 200-500g kg 13,00 15 Miód naturalny 200-500g kg 32,00 16 Musztarda delikatesowa 800-1000g kg 45,00 17 Musztarda delikatesowa 150-250g kg 25,00 18 Ocet spirytusowy - 10% kwasowości 0,5l l 45,00 19 Ogórki konserwowe całe - masa netto bez zalewy 900-1000g kg 130,00 20 Olej uniwersalny rzepakowy 0,9-1 l l 360,00 21 Olej słonecznikowy 0,25-0,5l l 3,00 22 Oliwa z oliwek extra virgin 0,25-0,5 l l 3,00 23 Papryka konserwowa, słodka płaty - masa netto bez zalewy 500-1000g kg 30,00 24 Powidła śliwkowe - min 150g owoców na 100g produktu 280-500g kg 40,00 25 Przyprawa do zup w płynie 900-1000g l 200,00 26 Seler konserwowy, nitki - masa netto bez zalewy 280-500g kg 7,00 27 Sos słodko kwaśny, chiński, meksykański, itp. z kawałkami warzyw 300-600g kg 17,00 28 Zaprawa cytrynowa min. 40% soku z cytryny 1l l 165,00 29 Zaprawa cytrynowa min. 40% soku z cytryny 0,5l l 18,00 30 Majonez dekoracyjny 180-490g kg 40,00 31 Majonez dekoracyjny 500-1000g kg 65,00 II Konserwy mięsne 1 Mielonka konserwowa - turystyczna, tyrolska itp. min. 55% mięsa 100-300g kg 40,00 2 Szynka konserwowa wieprzowa – min. 60% mięsa 100-300g kg 18,00 3 Szynka konserwowa drobiowa – min. 59% mięsa 100-300g kg 18,00 4 Pasztet drobiowy smakowy – min. 33 % mięsa 100-200g kg 7,00 5 Pasztet drobiowy – min. 33 % mięsa 160g kg 30,00 6 Pasztet wieprzowy – min. 33 % mięsa 100-300g kg 60,00 III Bakalie 1 Rodzynki kg 1,50 2 Kokos - wiórki kg 0,50 3 Orzechy włoskie łuskane kg 1,30 4 Morele suszone kg 1,20 5 Migdały - płatki kg 1,10
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15131000-5, 15330000-0, 15410000-5
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Dostawa artykułów sypkich |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Bazylia suszona 10-50g kg 0,10 2 Budyń - różne smaki (bez cukru) 1000g kg 18,00 3 Budyń - różne smaki (bez cukru) 35-200g kg 1,00 4 Bulion grzybowy (sypki) 200-500g kg 1,20 5 Cukier kryształ 1000g kg 1550,00 6 Cukier wanilinowy 10-50g kg 0,50 7 Cynamon mielony 10-20g kg 0,20 8 Czosnek granulowany, polski 10-20g kg 9,50 9 Galaretka owocowa - różne smaki 75-1000g kg 40,00 10 Gałka muszkatołowa, mielona 10-20g kg 0,08 11 Herbata expresowa owocowa, różne smaki, a 20 szt 30-40g kg 0,30 12 Herbata expresowa czarna a 100 szt. 140-150g kg 65,00 13 Herbata expresowa ziołowa a 20 szt (mięta, melisa, rumianek) 30-40g kg 0,30 14 Imbir mielony 10-20g kg 0,04 15 Kakao naturalne ciemne (tłuszcz kakaowy min. 12% ) 100-200g kg 6,00 16 Kasza gryczana - cała palona 500-1000g kg 50,00 17 Kasza jęczmienna - średnia 500-1000g kg 70,00 18 Kasza manna 500-1000g kg 70,00 19 Kaszka mleczno - ryżowa (smakowa) 230g kg 10,00 20 Kawa naturalna mielona 100% 100g kg 18,00 21 Kawa naturalna mielona 100% 250-500g kg 35,00 22 Kawa zbożowa 200-500g kg 25,00 23 Kleik ryżowy 160-200g kg 8,00 24 Kminek cały 10-20g kg 0,15 25 Kwasek cytrynowy 10-20g kg 0,25 26 Liść laurowy 5-20g kg 0,35 27 Majeranek 5-20g kg 1,00 28 Makaron 4 jajeczny - łazanki # 250-1000g kg 40,00 29 Makaron 4 jajeczny - nitki # (domowy, do rosołu) 250g kg 50,00 30 Makaron 4 jajeczny - kolanka, rurki, muszelki, świderki # 250-1000g kg 100,00 31 Mąka pszenna poznańska 1000g kg 370,00 32 Mąka ziemniaczana 1000g kg 150,00 33 Mąka żytnia żurek 1000g kg 15,00 34 Papryka słodka mielona 10-20g kg 4,00 35 Pieprz czarny mielony 10-20g kg 4,50 36 Płatki jaglane 200-500g kg 15,00 37 Płatki kukurydziane - różne smaki (np.: naturalne, czekoladowe, z miodem) 500-1000g kg 22,00 38 Płatki owsiane 500g kg 25,00 39 Płatki ryżowe 200-500g kg 25,00 40 Przyprawa warzywna do potraw 75-200g kg 20,00 41 Rosół drobiowy (sypki) 500-3000g kg 40,00 42 Ryż biały 1000g kg 160,00 43 Sos biały (na bazie mleka) 25-50g kg 3,00 44 Sos pieczeniowy ciemny 25-50g kg 5,00 45 Sos sałatkowy - różne smaki 8-20g kg 3,00 46 Sól spożywcza jodowana 1000g kg 200,00 47 Sucharki bez cukru 280-300g kg 10,00 48 Ziele angielskie całe 10-20g kg 0,40 49 Żelatyna spożywcza wieprzowa 50g kg 5,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15600000-4, 15800000-6
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Dostawa artykułów nabiałowych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Deser wielosmakowy: ryżowy, z kaszą manną 120-200g kg 120,00 2 Deser wielosmakowy z bitą śmietaną na bazie budyniu, twarożku 120-200g kg 140,00 3 Jogurt owocowy, z kawałkami owoców 115-200g kg 220,00 4 Jogurt naturalny do 5g tłuszczu na 100g produktu 150-200g kg 115,00 5 Jogurt naturalny (dwukomorowy) z musem owocowym 110-150g kg 70,00 6 Jogurt pitny 150-250g kg 100,00 7 Maślanka naturalna karton 1l l 225,00 8 Maślanka owocowa 250-300g kg 80,00 9 Kefir naturalny 150-250g kg 50,00 10 Kluski na parze kg 18,00 11 Margaryna do smarowania pieczywa, z dodatkiem masła 500g kg 10,00 12 Margaryna mleczna zwykła 250g kg 170,00 13 Masło - min. 82% tłuszczu mlecznego 200g kg 1000,00 14 Mix tłuszczowy do smarowania min.75%tłuszczu ( zawartość tłuszczu mlecznego min.12%) 200-250g kg 15,00 15 Mleko 2% 5-20l l 6500,00 16 Mleko 2% 1l l 400,00 17 Ser biały półtłusty - krajanka kg 290,00 18 Ser podpuszczkowy pleśniowy 100-200g kg 16,00 19 Ser domowy z kminkiem 150-200g kg 100,00 20 Ser feta 200-300g kg 11,00 21 Ser mozarella (kulki w zalewie) 100-130g kg 34,00 22 Ser wielosmakowy fromage 75-100g kg 70,00 23 Ser żółty łagodny 45% 1000-3000g kg 140,00 24 Ser żółty wędzony 1000-2000g kg 30,00 25 Serek topiony kremowy kostka, 27% tłuszczu pochodzenia zwierzęcego - różne smaki 100g kg 100,00 26 Serek topiony kremowy wędzony 1000-2000g kg 60,00 27 Ser twarogowy kanapkowy w plastrach -różne smaki 150g kg 55,00 28 Serek homogenizowany - różne smaki 100-200g kg 150,00 29 Serek naturalny homogenizowany 100-200g kg 55,00 30 Serek kanapkowy twarożkowy, kremowy - różne smaki 100-150g kg 50,00 31 Serek twarożkowy wiejski ziarnisty 200g kg 120,00 32 Śmietanka do kawy 10% 10 g szt 1600,00 33 Śmietana spożywcza słodka 18% 250-500ml l 220,00 34 Śmietana 12% homogenizowana 180g-400g kg 12,00 35 Śmietana 30% kremówka 200-500g kg 6,00 36 Smalec wieprzowy kostka 200-250g kg 25,00 37 Twaróg wędzony 200-250g kg 12,00 38 Napój probiotyczny 100g kg 30,00 39 Mleczko smakowe do picia (ze słomką) 200-250ml l 6,00 40 Drożdże piekarnicze świeże 42-100g kg 1,50
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15500000-3, 15400000-2, 15898000-9
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Dostawa wyrobów piekarskich |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Chleb pszenno-żytni krojony 900-1000g kg 6 400,00 2 Chleb wielosmakowy - krojony (słonecznikowy, sojowy, graham, cebulowy, razowy itp.) bez sztucznych barwników 400 - 500g kg 940,00 3 Wek krojony 300-500g kg 140,00 4 Bułka kajzerka 50g kg 710,00 5 Pieczywo mleczne(rogal, chałka) 50-100g kg 70,00 6 Bułka mleczna 50-80g kg 65,00 7 Groszek ptysiowy kg 2,20 8 Bułka tarta 400-500g kg 140,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15810000-9, 15820000-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Dostawa wypieków cukierniczych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Rogalik z różnymi nadzieniami 70-100g kg 55,00 2 Rogalik z różnymi nadzieniami z ogr. ilością cukru 70-100g kg 20,00 3 Drożdżówka wielosmakowa (ser-mak, ser-marmolada itd. ) 80-120g kg 70,00 4 Drożdżówka z ograniczoną ilością cukru 80-120g kg 25,00 5 Jagodzianka 70 -100g 55,00 6 Jagodzianka z ogr.ilością cukru 70-100g kg 20,00 7 Pączek z różnym nadzieniem (śmietana, marmolada, budyń, adwokat itd.) 80 - 100g kg 70,00 8 Pączek z ograniczoną ilością cukru, bez polewy 80 - 100g kg 25,00 9 Ciasto owocowe - Ciasto biszkoptowe przełożone kremem budyniowym z galaretką i sezonowymi owocami. kg 30,00 10 Kruche ciasto jasne i ciemne przekładane kwaśnym dżemem (np. z czarnej porzeczki) z bezowym wierzchem - typu pleśniak. kg 30,00 11 Ciasto na kruchym spodzie pokryte galaretką z malinami, przełożone bitą śmietaną, z wierzchu obłożony bezą i migdałami - typu malinowa chmurka. kg 50,00 12 Rolada z bitą śmietaną – Rolada biszkoptowa z bitą śmietaną i nadzieniem (truskawki, galaretka itp.). kg 18,00 13 Ciastko W-Z – Czekoladowy biszkopt pokryty cienką warstwą dżemu lub marmolady, przełożony bitą śmietaną z polewą czekoladową. 80-100g kg 20,00 14 Ciasto Tiramisu -Tradycyjny włoski deser z delikatnym biszkoptem nasączonym kawą i kremową masą mascarpone, posypany kakao. kg 30,00 15 Ciasto tortowe - Ciasto biszkoptowe przekładane owocami (np.: wiśniami) i kremem, masą kokosową, masą orzechową itp. kg 60,00 16 Szarlotka - Ciasto z jabłek z cynamonem, na kruchym spodzie, z wierzchu posypane cukrem pudrem lub polane lukrem. kg 70,00 17 Delikatny sernik oblewany czekoladą - typu wiedeński kg 35,00 18 Sernik na ucieranym cieście kg 30,00 19 Sernik z rosą – Ciasto na kruchym spodzie z masą serową pokryte bezową pianką kg 30,00 20 Sernik na drożdżowym spodzie kg 30,00 21 Ciasto drożdżowe z owocami (sezonowymi). kg 25,00 22 Ciasto drożdżowe z kruszonką kg 20,00 23 Ptysie miniaturki nadziewane bitą śmietaną, budyniem itp. kg 10,00 24 Kokosanki kg 20,00 25 Piernik do moczki kg 3,50 26 Piernik przekładany marmoladą oblewany czekoladą kg 25,00 27 Pączki "mini" kg 5,00 28 Babeczki piaskowe 70-100g kg 72,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15810000-9
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
Dostawa warzyw świeżych i suszonych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Buraki czerwone, średniej wielkości kg 350,00 2 Botwinka kg 20,00 3 Brokuły - różyczka kg 20,00 4 Cebula (bez szczypioru) twarda, średniej wielkości kg 280,00 5 Cebulka zielona, szczypiorek (VII-X) kg 25,00 6 Cebulka zielona, szczypiorek (XI-XII) kg 15,00 7 Czosnek polski kg 17,00 8 Kalafior - różyczka kg 200,00 9 Kalarepa kg 15,00 10 Kapusta biała kg 400,00 11 Kapusta biała młoda kg 240,00 12 Kapusta czerwona kg 230,00 13 Kapusta czerwona młoda kg 160,00 14 Kapusta kiszona kg 460,00 15 Kapusta pekińska kg 140,00 16 Kapusta włoska kg 50,00 17 Kapusta włoska młoda kg 15,00 18 Koperek zielony (VII-X) kg 30,00 19 Koperek zielony (XI-XII) kg 15,00 20 Ogórki kiszone kg 200,00 21 Ogórki małosolne kg 25,00 22 Ogórki zielone (VII-X) kg 130,00 23 Ogórki zielone (XI-XII) kg 25,00 24 Papryka czerwona kg 50,00 25 Papryka żółta/pomarańczowa kg 10,00 26 Pieczarki kg 140,00 27 Pietruszka korzeń średniej wielkości min. 150g kg 460,00 28 Pietruszka zielona (VII-X) kg 60,00 29 Pietruszka zielona (XI-XII) kg 30,00 30 Pomidory (VII-X) kg 290,00 31 Pomidory (XI-XII) kg 130,00 32 Por kg 120,00 33 Rzodkiewka (VII-X) masa pęczka netto min. 100g kg 35,00 34 Rzodkiewka (XI-XII) masa pęczka netto min. 100g kg 15,00 35 Rzodkiew biała kg 20,00 36 Sałata zielona (VII-X) min. 300g kg 150,00 37 Sałata zielona (XI-XII) min. 200g kg 20,00 38 Sałata lodowa kg 30,00 39 Seler korzeń min. 300g kg 525,00 40 Marchew średniej wielkości kg 1 250,00 41 Ziemniaki średniej i dużej wielkości -jednogatunkowe kg 8 000,00 42 Ziemniaki młode średniej wielkości - jednogatunkowe kg 3 000,00 43 Fasola kolorowa kg 21,00 44 Fasola Jaś kg 35,00 45 Fasolka szparagowa kg 100,00 46 Groch łuszczony kg 25,00 47 Pasternak kg 1,00 48 Mak niebieski mielony kg 9,00 49 Grzyby suszone kg 2,70
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 03200000-3, 15331135-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
7 |
Nazwa: |
Dostawa owoców świeżych i suszonych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Arbuz kg 360,00 2 Banany 200g/szt kg 800,00 3 Borówka amerykańska kg 36,00 4 Brzoskwinie 150g/szt kg 160,00 5 Cytryny kg 2,00 6 Czereśnie kg 75,00 7 Grapefruity 300-350g/szt kg 170,00 8 Jabłka kg 650,00 9 Jabłka deserowe 200g/szt kg 600,00 10 Jagody kg 10,00 11 Morele deserowe kg 100,00 12 Mandarynki 80-100g/szt kg 300,00 13 Nektaryny 150g/szt kg 80,00 14 Owoce kiwi 100-120g/szt kg 90,00 15 Pomarańcze 200-250g/szt kg 600,00 16 Truskawki kg 55,00 17 Śliwki kg 300,00 18 Śliwki deserowe kg 210,00 19 Winogrona deserowe ( VII - X ) kg 150,00 20 Winogrona deserowe ( XI - XII ) kg 10,00 21 Wiśnie kg 90,00 22 Rabarbar kg 90,00 23 Gruszki deserowe 200g/szt kg 120,00 24 Gruszki suszone kg 2,50 25 Śliwki suszone bez pestek kg 6,00 26 Jabłka suszone kg 2,50
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 03200000-3, 15332410-1
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
8 |
Nazwa: |
Dostawa warzyw i owoców mrożonych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Brokuły - różyczka 2000-2500g kg 110,00 2 Brukselka 2000-2500g kg 45,00 3 Fasolka szparagowa zielona, cięta 2000-2500g kg 60,00 4 Kalafior - różyczka 2000-2500g kg 100,00 5 Marchewka krojona w kostkę 2000-2500g kg 45,00 6 Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia,czarna porzeczka, śliwka,truskawka) 450g kg 85,00 7 Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia,czarna porzeczka, śliwka,truskawka) 2000-2500g kg 475,00 8 Szpinak drobnorozdrobniony 2000-2500g kg 120,00 9 Truskawki 2000-2500g kg 25,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15330000-0
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
9 |
Nazwa: |
Dostawa ryb świeżych, mrożonych, wędzonych i przetworów rybnych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Filety z zielonego śledzia kg 60,00 2 Filet z morszczuka, b/s, płaty SHP kg 40,00 3 Filet z miruny b/s, płaty SHP kg 80,00 4 Filety z soli (limanda) b/s, płaty 30% glazury kg 25,00 5 Filety z dorsza płaty b/skóry ,SHP kg 160,00 6 Filet z pangi trymowanej płaty,SHP kg 100,00 7 Filety z matiasa b/skóry solone 1000-4000g kg 65,00 8 Filety z matiasa b/skóry solone 100-900g kg 5,00 9 Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 12,00 10 Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 1,00 11 Sałatka z filetów śledziowych w majonezie 1000-4000g kg 24,00 12 Sałatka z filetów śledziowych w majonezie 100-900g kg 2,00 13 Sałatka jarzynowa ze śledziami - zawartość ryby min. 15% 1000-4000g kg 48,00 14 Sałatka jarzynowa ze śledziami - zawartość ryby min. 15% 100-900g kg 2,00 15 Sałatka-krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 24,00 16 Sałatka-krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 1,00 17 Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 18,00 18 Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 1,00 19 Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 20,00 20 Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 3,00 21 Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) bez dodatku margaryny 1000-4000g kg 30,00 22 Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) bez dodatku margaryny 50-500g kg 10,00 23 Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy) 1000-4000 kg 25,00 24 Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 2,50 25 Makrela wędzona ( tusze) kg 130,00 26 Szproty wędzone kg 3,00 27 Paprykarz # 100-400g kg 40,00 28 Szproty w oleju - min. 65% mięsa rybnego 150-200g kg 16,00 29 Tuńczyk w oleju - kawałki - min. 70% mięsa rybnego 150-200g kg 15,00 30 Śledzie w oleju o zawartości 60% mięsa rybnego 150-200g kg 10,00 31 Śledzie w pomidorach o zawartości 50% mięsa rybnego 150-200g kg 25,00 32 Filet z karpia świeży kg 35,00 33 Ryba w galarecie - min. 30% mięsa rybnego 150-200g kg 72,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15200000-0, 15211100-1
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
10 |
Nazwa: |
Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego oraz podrobów |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Boczek wp. bez kości - świeży kg 10,00 2 Flaki wołowe parzone cięte kg 65,00 3 Karczek wp. bez kości - świeży kg 95,00 4 Łopatka wp. bez kości - świeża kg 830,00 5 Mięso mielone wieprzowo-wołowe - świeże kg 20,00 6 Nóżki wieprzowe - świeże kg 35,00 7 Ogony wieprzowe - świeże kg 25,00 8 Ozory wieprzowe - świeże kg 55,00 9 Płuca wieprzowe - świeże kg 36,00 10 Schab wp. bez kości - świeży kg 250,00 11 Słonina mielona - świeża kg 35,00 12 Wołowe - extra bez kości - świeże kg 25,00 13 Wołowe z kością - antrykot, świeże kg 170,00 14 Żeberka wieprzowe extra mięsne, paski - świeże kg 100,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15110000-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
11 |
Nazwa: |
Dostawa mięsa i podrobów drobiowych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm. Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Kurczaki świeże 1300 - 1700g kg 120,00 2 Porcje rosołowe mrożone - paczkowane 500 - 2000g kg 400,00 3 Serca z indyka - świeże kg 27,00 4 Udka z kurczaka - ćwiartki świeże 350 - 400g kg 60,00 5 Wątróbka z kurczaka - świeża kg 85,00 6 Żołądki z indyka - świeże kg 40,00 7 Filety z kurczaka - świeże kg 260,00 8 Filety z indyka - świeże kg 80,00 9 Podudzie z kurczaka świeże 150 - 180g kg 400,00 10 Filet z udźca z kurczaka b/skóry- świeży 100 - 160g kg 200,00 11 Filet z udźca z kurczaka ze skórą - świeży 120 - 180g kg 50,00 12 Skrzydła z indyka - świeże kg 70,00 13 Udziec z kurczaka z kością świeży 150 - 180g kg 50,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15110000-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
12 |
Nazwa: |
Dostawa wędlin |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa artykułu Nazwa własna# Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Baleron wieprzowy gotowany (zawartość mięsa wieprzowego min. 80% ) kg 95,0 2 Blok drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa drobiowego min. 70% ) kg 105,0 3 Blok wieprzowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa wieprzowego min. 70% ) kg 90,0 4 Boczek rolowany faszerowany ( zawartość mięsa 70%) kg 50,0 5 Boczek wędzony-surowy, paski, bez kości kg 160,0 6 Filet z indyka wędzony, pieczony-płat (mięso z indyka nierozdrobnione min.95%) kg 90,0 7 Kiełbasa wieprzowa biała parzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.75%) kg 50,0 8 Kiełbasa wieprzowa podsuszana grubo rozdrobniona - kanapkowa, np.żywiecka, krakowska, oławska itp.(zawartość mięsa wieprzowego min.80%) kg 150,0 9 Kiełbasa wieprzowa parówkowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.70%) kg 85,0 10 Kiełbasa wieprzowa surowa wędzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.80% ) kg 40,0 11 Kiełbasa wieprzowa swojska wędzona, pieczona -"cienka", średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.80% ) kg 100,0 12 Kiełbasa wieprzowa parzona grubo rozdrobniona - kanapkowa, np. krakowska, kminkowa, dębicka itp.(zawartość mięsa wieprzowego min.80%) kg 150,0 13 Kiełbasa wieprzowa szynkowa grubo rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.80%) kg 120,0 14 Kiełbasa śląska drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa drobiowego min.70%) kg 90,0 15 Kiełbasa śląska wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.70%) kg 100,0 16 Kiełbasa toruńska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%) kg 85,0 17 Kiełbasa wieprzowa głogowska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.80%) kg 50,0 18 Kiełbasa zwyczajna średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.60%) kg 140,0 19 Kiełbaski wieprzowe nadziewane serem średnio rozdrobnione, "cienkie"( zawartość mięsa min.70% ) kg 50,0 20 Krupnioki śląskie kg 80,0 21 Bułczanka kg 35,0 22 Metka podwędzana grubo rozdrobniona kg 65,0 23 Metka smakowa średnio rozdrobniona, np.cebulowa, tatarska, łososiowa itp. kg 65,0 24 Mielonka drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa drobiowego min. 70%) kg 70,0 25 Mielonka wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min. 70%) kg 70,0 26 Mortadela wieprzowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa min. 70%) kg 80,0 27 Ogonówka parzona ( zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 150,0 28 Parówki drobiowe drobno rozdrobnione (zawartość mięsa drobiowego min. 70%) kg 120,0 29 Parówki wieprzowe z szynki średnio rozdrobnione (zawartość mięsa wieprzowego z szynki min. 75%) kg 140,0 30 Pasztetowa drobiowa kg 50,0 31 Pasztetowa wieprzowa popularna kg 40,0 32 Pasztetowa wieprzowa podwędzana kg 40,0 33 Polędwica sopocka (zawartość mięsa min.80%) kg 125,0 34 Polędwica z indyka średnio rozdrobniona (zawartość mięsa z indyka min.70%) kg 90,0 35 Rolada drobiowa faszerowana (zawartość mięsa drobiowego min. 70%) kg 130,0 36 Salami wieprzowe, szlachetne drobno rozdrobnione (zawartość mięsa min. 80%) kg 22,0 37 Salceson drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa drobiowego min. 40% ) kg 45,0 38 Salceson ozorkowy grubo rozdrobniony (zawartość podrobów wieprzowych min. 51%, w tym ozory 35% ) kg 70,0 39 Schab pieczony, wędzony (zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 40,0 40 Szynka biała parzona (zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 25,0 41 Szynka drobiowa z kurczaka grubo rozdrobniona (zawartość mięsa drobiowego min.70% ) kg 90,0 42 Szynka wieprzowa gotowana (zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 95,0 43 Szynka wieprzowa parzona konserwowa (zawartość mięsa wieprzowego min. 75%) kg 75,0 44 Indyk w galarecie (zawartość mięsa z indyka min. 50%) kg 85,0 45 Szynka wieprzowa tradycyjna, np.wiejska, swojska, itp. (zawartość mięsa wieprzowego min. 85%) kg 80,0
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15131100-6
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
13 |
Nazwa: |
Dostawa jaj kurzych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana waga jajka Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Jaja kurze 63g-73g (L) szt. 13 500,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 03142500-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
14 |
Nazwa: |
Dostawa czekolad i wyrobów cukierniczych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna Ilość zamówienia* 1 Biszkopty 500-3000g kg 30,00 2 Bombonierka - czekoladki nadziewane bezalkoholowe# 120-150g kg 15,00 3 Cukierki czekoladowe (nadzienie kakaowe, orzechowe, rumowe,np. michałki itp.) kg 8,00 4 Ciastka maślane 800-2500g kg 15,00 5 Ciastka deserowe-kakaowe, z cukrem, z kokosem itp. 800-2500g kg 25,00 6 Ciastka deserowe oblewane czekoladą 800-2500g kg 10,00 7 Ciasteczka deserowe z nadzieniem owocowym, kremowym 800-2500g kg 15,00 8 Pierniki nadziewane w czekoladzie 800-2500g kg 10,00 9 Biszkopty z galaretką w czekoladzie 800-1000g kg 10,00 10 Galaretka w czekoladzie kg 7,00 11 Praliny nadziewane (min.40%masy kakaowej) kg 5,00 12 Ciastka bez dodatku cukru 70-150g kg 9,00 13 Wafelki bez dodatku cukru 70-150g kg 8,00 14 Mieszanka czekoladowa-opakowanie świąteczne 200-250g kg 29,00 15 Wafelki z kremem kakaowym (min32%) w czekoladzie deserowej (min.47%) 200-250g kg 28,00 16 Pierniczki w czekoladzie (min 15%) z nadzieniem owocowym (min 29%) 150-200g kg 24,00 17 Biszkopty z galaretką w czekoladzie (min 15% czekolady) 120 - 150g kg 18,00 18 Czekolada mleczna nadziewana - świąteczna (min.30%masy kakaowej) 100g szt 120,00 19 Czekolada mleczna, deserowa bez dodatku cukru 100g szt 45,00 20 Mikołaj świąteczny z czekolady mlecznej(min.30%masy kakaowej) 60 -100g kg 18,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15840000-8
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
15 |
Nazwa: |
Dostawa napojów bezalkoholowych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Napoje owocowe pasteryzowane niegazowane min. 25% soku 1000 - 2000ml l 240,00 2 Soczki owocowo-warzywne 100%, przecierowe 250 - 330ml l 160,00 3 Soki owocowo - warzywne 100%, przecierowe 750 - 1000ml l 220,00 4 Sok wysokosłodzony - naturalny zagęszczony z owoców czerwonych. Ekstrat ogólny owoców min. 60% 330 - 500ml l 9,00 5 Woda mineralna gazowana, niegazowana 1500ml szt 20,00 6 Piwo ciemne bezalkoholowe 400 - 500ml l 4,00 7 Soki owocowe 100% 1000ml l 120,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15980000-1
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena oferty |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: