Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej „Senior” w Rudzie Śląskiej...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej „Senior” w Rudzie Śląskiej w I półroczu 2019r.
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoRuda Śląska
  • WojewództwoŚląskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoInny
  • Termin składania wniosków2018-11-28
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyDom Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej
  • Data publikacji ogłoszenia2018-11-20
  • Numer ogłoszenia650659-N-2018
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 650659-N-2018 z dnia 2018-11-20 r.

Dom Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej: Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej „Senior” w Rudzie Śląskiej w I półroczu 2019r.
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej, krajowy numer identyfikacyjny 124590400000, ul. ul. Puszkina  7 , 41704   Ruda Śląska, woj. śląskie, państwo Polska, tel. 322 481 774, e-mail dps_senior@wp.pl, faks 032 2481774 w. 33.
Adres strony internetowej (URL): https://bip.dps-senior.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny (proszę określić):
Samorządowa jednostka budżetowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Nie

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Tak
https://bip.dps-senior.pl

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
Ofertę należy złożyć w siedzibie Zamawiającego tj. Dom Pomocy Społecznej „Senior” w Rudzie Śląskiej, 41- 704 Ruda Śl., ul. Puszkina 7- pokój nr 1, lub przesłać ofertę pocztą
Adres:
Dom Pomocy Społecznej „Senior” w Rudzie Śląskiej, 41- 704 Ruda Śl., ul. Puszkina 7

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej „Senior” w Rudzie Śląskiej w I półroczu 2019r.
Numer referencyjny:
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Zamówienie realizowane będzie z podziałem na wyszczególnione poniżej pakiety: Pakiet nr 1 Dostawa przetworów spożywczych Pakiet nr 2 Dostawa artykułów sypkich Pakiet nr 3 Dostawa artykułów nabiałowych Pakiet nr 4 Dostawa wyrobów piekarskich Pakiet nr 5 Dostawa wypieków cukierniczych Pakiet nr 6 Dostawa warzyw świeżych i suszonych Pakiet nr 7 Dostawa owoców świeżych Pakiet nr 8 Dostawa warzyw i owoców mrożonych Pakiet nr 9 Dostawa ryb mrożonych, wędzonych i przetworów rybnych Pakiet nr 10 Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego oraz podrobów Pakiet nr 11 Dostawa mięsa i podrobów drobiowych Pakiet nr 12 Dostawa wędlin Pakiet nr 13 Dostawa jaj kurzych Pakiet nr 14 Dostawa czekolad i wyrobów cukierniczych Pakiet nr 15 Dostawa napojów bezalkoholowych

II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15131000-5
15330000-0
15410000-5
15600000-4
15800000-6
15500000-3
15400000-2
15898000-9
15810000-9
15820000-2
03200000-3
15331135-2
15330000-0
15200000-0
15110000-2
15131100-6
03142500-3
15840000-8
15980000-1


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:  6   lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia:

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Wykonawca musi dysponować środkiem transportu przeznaczonym do przewozu artykułów spożywczych (żywnościowych). Wszystkie artykuły spożywcze winny być przewożone w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość oraz cechy organoleptyczne określone w przepisach o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 2 ustawy Pzp)

Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 4 ustawy Pzp)




III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
1. W celu potwierdzenia braku podstawy do wykluczenia Wykonawcy z postępowania, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy, Wykonawca składa, stosownie do treści art. 24 ust 11 ustawy (w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia przez Zamawiającego na stronie internetowej informacji z otwarcia ofert, tj. informacji, o których mowa w art.86 ust. 5 ustawy) oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. 2. Dokument (np. zobowiązanie) innych podmiotów do oddania Wykonawcy do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji, o ile Wykonawca korzysta ze zdolności innych podmiotów na zasadach określonych w art. 22a ustawy - jeśli dotyczy. 3. Pełnomocnictwo ustanowione do reprezentowania Wykonawcy/ów ubiegającego/cych się o udzielenie zamówienia publicznego. W przypadku podmiotów wspólnie ubiegających się o zamówienie, pełnomocnictwo takie może wynikać z dołączonej do oferty umowy regulującej współpracę tych podmiotów - jeśli dotyczy.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:

Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej

Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
cena oferty 100,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Nie
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:

IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2018-11-28, godzina: 11:30,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: DOSTAWA PRZETWORÓW SPOŻYWCZYCH
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna ilość I Przetwory, tłuszcze roślinne 1 Ananas kons. plastry - masa netto bez zalewy 300-1000g kg 12,50 2 Brzoskwinie konserwowe - masa netto bez zalewy 300-1000g kg 10,00 3 Krem chrzanowy 150-300g kg 6,00 4 Chrzan tarty na kwasku cytrynowym 150-300g kg 30,00 5 Ćwikła z chrzanem 250-500g kg 8,00 6 Dżemy owocowe niskosłodzone z kawałkami owoców (różne smaki) min. 40g owoców na 100g produktu 250-350g kg 55,00 7 Fasola czerwona, biała konserwowa - masa netto bez zalewy 200-500g kg 20,00 8 Groszek konserwowy - masa netto bez zalewy 200-500g kg 60,00 9 Ketchup łagodny minimum 55% przecieru pomidorowego 250-600g kg 30,00 10 Ketchup łagodny minimum 55% przecieru pomidorowego 600-1000g kg 70,00 11 Koncentrat pomidorowy 30% 800-1000g kg 72,00 12 Koncentrat pomidorowy 30% 180-200g kg 22,00 13 Koncentrat buraczany płynny min.50% soku z buraków 180-500g kg 14,00 14 Krem czekoladowy do smarowania z dodatkiem orzechów- nie więcej niż 34g tłuszczu na 100g produktu 180-400g kg 13,00 15 Kukurydza konserwowa - masa netto bez zalewy 200-500g kg 14,00 16 Miód naturalny 200-500g kg 32,00 17 Musztarda delikatesowa 800-1000g kg 45,00 18 Musztarda delikatesowa 150-250g kg 25,00 19 Ocet spirytusowy 10% kwasowości 0,5l l 45,00 20 Ogórki konserwowe całe - masa netto bez zalewy 900-1000g kg 130,00 21 Olej uniwersalny rzepakowy 0,9- 1l l 340,00 22 Olej słonecznikowy 0,25-0,5l l 3,00 23 Oliwa z oliwek extra virgin 0,25 - 0,5l l 3,00 24 Papryka konserwowa, słodka płaty - masa netto bez zalewy 500-1000g kg 25,00 25 Powidła śliwkowe- min 150g owoców na 100g produktu 280-500g kg 42,00 26 Przyprawa do zup w płynie 900-1000ml l 200,00 27 Seler konserwowy, nitki - masa netto bez zalewy 280-500g kg 9,00 28 Sos słodko kwaśny np.: chiński, meksykański, itp. z kawałkami warzyw 300-600g kg 20,00 29 Zaprawa cytrynowa min. 40% soku z cytryny 0,5 l l 13,00 30 Zaprawa cytrynowa min. 40% soku z cytryny 1 l l 170,00 31 Majonez dekoracyjny 180-490g kg 30,00 32 Majonez dekoracyjny 500-1000g kg 65,00 II Konserwy mięsne 1 Mielonka konserwowa - turystyczna, tyrolska itp. min. 55% mięsa 100-300g kg 40,00 2 Szynka konserwowa wieprzowa – min. 60% mięsa 100-300g kg 18,00 3 Szynka konserwowa drobiowa – min. 59% mięsa 100-300g kg 18,00 4 Pasztet drobiowy smakowy – min. 33 % mięsa 100-200g kg 7,00 5 Pasztet drobiowy – min. 33 % mięsa 160g kg 30,00 6 Pasztet wieprzowy – min. 33 % mięsa 100-300g kg 60,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15131000-5, 15330000-0, 15410000-5

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena oferty 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SYPKICH
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Bazylia suszona 35-60g kg 0,08 2 Budyń - różne smaki (bez cukru) 1000g kg 18,00 3 Budyń - różne smaki (bez cukru) 35-60g kg 3,00 4 Bulion grzybowy (sypki) 500-1000g kg 1,00 5 Cukier kryształ 1000g kg 1550,00 6 Cukier wanilinowy 10-50g kg 0,40 7 Cynamon mielony 10-20g kg 0,20 8 Czosnek granulowany 10-20g kg 9,00 9 Galaretka owocowa - różne smaki 75-100g kg 15,00 10 Gałka muszkatołowa, mielona 10-20g kg 0,10 11 Herbata expresowa owocowa, różne smaki 30-40g kg 0,30 12 Herbata expresowa czarna a 100 szt. 100-150g kg 65,00 13 Herbata expresowa ziołowa (mięta, melisa, rumianek) 30-40g kg 0,30 14 Imbir mielony 10 – 20g kg 0,06 15 Kakao naturalne ciemne (tłuszcz kakaowy min. 12%) 100-200g kg 5,00 16 Kasza gryczana – cała palona 500-1000g kg 50,00 17 Kasza jaglana 500-1000g kg 6,50 18 Kasza jęczmienna - średnia 500-1000g kg 70,00 19 Kasza manna 500-1000g kg 70,00 20 Kaszka mleczno - ryżowa (smakowa) 230g kg 8,00 21 Kawa naturalna mielona 100% 250g-500g kg 35,00 22 Kawa zbożowa 200-500g kg 25,00 23 Kleik ryżowy 160-200g kg 6,00 24 Kminek cały 10-20g kg 0,15 25 Kwasek cytrynowy 10-20g kg 0,30 26 Liść laurowy 5-20g kg 0,35 27 Majeranek 5-20g kg 1,00 28 Makaron 4 jajeczny - łazanki # 250-1000g kg 30,00 29 Makaron 4 jajeczny – nitki # 250-1000g kg 50,00 30 Makaron 4 jajeczny - kolanka, rurki, muszelki, świderki # 250-1000g kg 100,00 31 Mąka pszenna poznańska 1000g kg 370,00 32 Mąka ziemniaczana 1000g kg 140,00 33 Mąka żytnia żurek 1000g kg 12,00 34 Papryka słodka mielona 10-20g kg 3,50 35 Pieprz czarny mielony 10-20g kg 2,00 36 Płatki kukurydziane – różne smaki (np.: naturalne, czekoladowe, z miodem) 500-1000g kg 30,00 37 Płatki owsiane 500g kg 35,00 38 Płatki ryżowe 200-500g kg 30,00 39 Przyprawa warzywna do potraw 75-200g kg 20,00 40 Rosół drobiowy (sypki) 500-3000g kg 35,00 41 Ryż biały 1000g kg 170,00 42 Sos biały (na bazie mleka) 25-50g kg 1,80 43 Sos pieczeniowy ciemny 25-50g kg 4,50 44 Sos sałatkowy - różne smaki 8-20g kg 3,00 45 Sól spożywcza jodowana 1000g kg 200,00 46 Sucharki bez cukru 280-300g kg 10,00 47 Ziele angielskie 10-20g kg 0,50 48 Żelatyna spożywcza wieprzowa 50g kg 3,50
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15600000-4, 15800000-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena oferty 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: DOSTAWA ARTYKUŁÓW NABIAŁOWYCH
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Deser wielosmakowy: ryżowy, z kaszą manną 120-200g kg 100,00 2 Deser wielosmakowy z bitą śmietaną na bazie budyniu, twarożku 120-200g kg 130,00 3 Jogurt owocowy z kawałkami owoców 115-200g kg 220,00 4 Jogurt naturalny do 5g tłuszczu na 100g produktu 150-200g kg 115,00 5 Jogurt naturalny (dwukomorowy) z musem owocowym 110-150g kg 70,00 6 Jogurt pitny 150-250g kg 110,00 7 Maślanka naturalna karton 1l l 320,00 8 Maślanka owocowa 250-300g kg 130,00 9 Kefir naturalny 150-250g kg 75,00 10 Kluski na parze 300-1000g kg 36,00 11 Margaryna do smarowania pieczywa z dodatkiem masła 400-500g kg 6,00 12 Margaryna mleczna, zwykła 250g kg 170,00 13 Masło – min. 82% tłuszczu mlecznego 200g kg 980,00 14 Mix tłuszczowy do smarowania min. 75% tłuszczu (zawartość tłuszczu mlecznego min. 12%) 200-250g kg 25,00 15 Mleko 2% 5-20l l 6400,00 16 Mleko 2% 1l l 450,00 17 Ser biały półtłusty - krajanka kg kg 340,00 18 Ser podpuszczkowy pleśniowy 100-200g kg 16,00 19 Ser domowy z kminkiem 150-200g kg 150,00 20 Ser feta 200-300g kg 11,00 21 Ser mozzarella (kulki w zalewie) 100-130g kg 23,00 22 Ser wielosmakowy fromage 75-100g kg 80,00 23 Ser żółty łagodny 45% 1000-3000g kg 140,00 24 Ser żółty wędzony 1000-2000g kg 28,00 25 Serek topiony kremowy kostka, 27% tłuszczu pochodzenia zwierzęcego, różne smaki 100g kg 110,00 26 Serek topiony kremowy wędzony 1000-2000g kg 60,00 27 Ser twarogowy kanapkowy w plastrach – różne smaki 150g kg 60,00 28 Serek homogenizowany – różne smaki 100-200g kg 200,00 29 Serek naturalny homogenizowany 100-200g kg 60,00 30 Serek kanapkowy twarożkowy, kremowy – różne smaki 100-150g kg 60,00 31 Serek twarożkowy wiejski ziarnisty 200g kg 150,00 32 Śmietanka do kawy 10% 10g szt. 1500,00 33 Śmietana spożywcza słodka 18% 250-500ml l 220,00 34 Śmietana 12 % homogenizowana 180-400g kg 12,00 35 Śmietana 30% kremówka 200-500g kg 8,00 36 Smalec wieprzowy kostka 200-250g kg 20,00 37 Twaróg wędzony 250g kg 24,00 38 Drożdże piekarnicze świeże 42-100g kg 2,10
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15500000-3, 15400000-2, 15898000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena oferty 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: DOSTAWA WYROBÓW PIEKARSKICH
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:L.p Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Chleb pszenno- żytni krojony 900-1000g kg 6 500,00 2 Chleb wielosmakowy – krojony (słonecznikowy, sojowy, graham, cebulowy, razowy itd. bez sztucznych barwników) 400-500g kg 900,00 3 Wek krojony 300g-500g kg 135,00 4 Bułka kajzerka 50g kg 750,00 5 Pieczywo mleczne (rogal, chałka) 50g-100g kg 65,00 6 Bułka mleczna 50g-80g kg 65,00 7 Bułka tarta 400-500g kg 130,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15810000-9, 15820000-2

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena oferty 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: DOSTAWA WYPIEKÓW CUKIERNICZYCH
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Rogalik z różnymi nadzieniami 70-100g kg 55,00 2 Rogalik z różnymi nadzieniami z ograniczoną ilością cukru 70-100g kg 20,00 3 Drożdżówka wielosmakowa (z budyniem, cynamonem serem i owocami, serem i marmoladą itp. ) 80-120g kg 65,00 4 Drożdżówka z ograniczoną ilością cukru 80-120g kg 25,00 5 Jagodzianka 70 -100g 55,00 6 Jagodzianka z ograniczoną ilością cukru 70-100g kg 20,00 7 Pączek z różnym nadzieniem (śmietana, marmolada, budyń, itp.) 80 - 100g kg 100,00 8 Pączek z ograniczoną ilością cukru, bez polewy 80 - 100g kg 40,00 9 Ciasto tortowe -różne: z kremem (na bazie budyniu) lub bitą śmietaną z owocami i galaretką owocową kg 100,00 10 Ciasto tortowe -różne: z kremem (na bazie budyniu) lub bitą śmietaną z owocami i galaretką owocową. Z ograniczoną ilością cukru kg 30,00 11 Ciastka w-z 80-100g kg 20,00 12 Sernik na drożdżowym spodzie kg 80,00 13 Ciasto drożdżowe z posypką kg 20,00 14 Ciasto z owocami (np.: truskawka, brzoskwinia, rabarbar) na drożdżowym spodzie kg 60,00 15 Ciasto z owocami na piaskowym spodzie kg 80,00 16 Szarlotka kg 120,00 17 Sernik na cieście ucieranym kg 80,00 18 Rolada z bitą śmietaną kg 30,00 19 Rolada z bitą śmietaną, z ograniczoną ilością cukru kg 5,00 20 Ptysie miniaturki nadziewane śmietaną, budyniem, itp. kg 10,00 21 Kokosanki kg 20,00 22 Piernik z bakaliami w czekoladzie kg 25,00 23 Faworki kg 5,00 24 Pączki mini kg 5,00 25 Ciastka odpustowe - anyżki kg 3,00 26 Ciastka odpustowe - makrony kg 5,00 27 Kostka piernikowa kg 10,00 28 Baby piaskowe wielkanocne kg 25,00 29 Babeczki piaskowe 70-100g kg 70,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15810000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena oferty 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: DOSTAWA WARZYW ŚWIEŻYCH I SUSZONYCH
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Buraki kg 350,00 2 Botwinka kg 20,00 3 Brokuły - różyczka kg 5,00 4 Cebula kg 280,00 5 Cebulka zielona, szczypiorek (I-IV) kg 25,00 6 Cebulka zielona (V-VI) kg 15,00 7 Czosnek polski kg 15,00 8 Kalafior - różyczka kg 5,00 9 Kalarepa kg 50,00 10 Kapusta biała kg 420,00 11 Kapusta biała młoda kg 130,00 12 Kapusta czerwona kg 240,00 13 Kapusta czerwona młoda kg 35,00 14 Kapusta kiszona kg 320,00 15 Kapusta pekińska kg 200,00 16 Kapusta włoska kg 60,00 17 Kapusta włoska młoda kg 15,00 18 Koperek zielony (I-IV) kg 37,00 19 Koperek zielony (V-VI) kg 18,00 20 Ogórki kiszone kg 150,00 21 Ogórki małosolne kg 18,00 22 Ogórki zielone (I-V) kg 230,00 23 Ogórki zielone(VI) kg 60,00 24 Papryka czerwona kg 55,00 25 Papryka żółta/pomarańczowa kg 10,00 26 Pieczarki kg 140,00 27 Pietruszka korzeń kg 450,00 28 Pietruszka zielona(I-IV) kg 60,00 29 Pietruszka zielona(V-VI) kg 30,00 30 Pomidory (I-V) kg 240,00 31 Pomidory (VI) kg 80,00 32 Por kg 100,00 33 Rzodkiewka (I-IV) 100g kg 20,00 34 Rzodkiewka (V-VI) 100g kg 8,00 35 Rzodkiew biała kg 25,00 36 Sałata zielona (I-IV) 200g kg 20,00 37 Sałata zielona(V-VI) 300g kg 100,00 38 Sałata lodowa kg 50,00 39 Seler korzeń kg 520,00 40 Marchew kg 1350,00 41 Ziemniaki kg 9000,00 42 Ziemniaki młode kg 1500,00 43 Fasola kolorowa kg 20,00 44 Fasola Jaś kg 35,00 45 Groch łuszczony kg 25,00 46 Grzyby suszone kg 0,60
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 03200000-3, 15331135-2

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena oferty 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7 Nazwa: DOSTAWA OWOCÓW ŚWIEŻYCH
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Arbuz kg 80,00 2 Banany 200g/szt. kg 1000,00 3 Borówka amerykańska kg 36,00 4 Brzoskwinie 150g/szt. kg 40,00 5 Cytryny kg 2,00 6 Czereśnie kg 50,00 7 Grapefruit 300-350g/szt. kg 130,00 8 Jabłka kg 950,00 9 Jabłka deserowe 200g/szt. kg 650,00 10 Jagody kg 80,00 11 Mandarynki 80-100g/szt. kg 350,00 12 Nektaryny 150g/szt. kg 30,00 13 Owoce kiwi 100-120g/szt. kg 90,00 14 Pomarańcze 200-250g/szt. kg 800,00 15 Truskawki kg 320,00 16 Winogrona deserowe kg 20,00 17 Rabarbar kg 290,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 03200000-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena oferty 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 8 Nazwa: DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW MROŻONYCH
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Brokuły - różyczka 2000-2500g kg 110,00 2 Brukselka 2000-2500g kg 50,00 3 Fasolka szparagowa zielona, cięta 2000-2500g kg 60,00 4 Kalafior - różyczka 2000-2500g kg 80,00 5 Marchewka krojona w kostkę 2000-2500g kg 45,00 6 Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia, czarna porzecza, śliwka, truskawka) 400-450g kg 85,00 7 Mieszanka kompotowa (wiśnia, aronia, czarna porzecza, śliwka, truskawka) 2000-2500g kg 465,00 8 Szpinak drobnorozdrobniony 2000-2500g kg 135,00 9 Truskawki 2000-2500g kg 25,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15330000-0

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena oferty 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 9 Nazwa: DOSTAWA RYB MROŻONYCH, WĘDZONYCH I PRZETWORÓW RYBNYCH
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Filety z zielonego śledzia kg 75,00 2 Filety z morszczuka b/s, płaty SHP kg 45,00 3 Filet z miruny b/s, płaty SHP kg 80,00 4 Filety z soli (limanda) b/s, płaty 30% glazury kg 25,00 5 Filety z dorsza płaty b/skóry, płaty SHP kg 160,00 6 Filet z pangi trymowanej płaty, SHP kg 100,00 7 Filety z matiasa b/skóry solone (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 65,00 8 Filety z matiasa b/skóry solone (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 5,00 9 Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 20,00 10 Filety śledziowe w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 5,00 11 Sałatka z filetów śledziowychw majonezie 1000-4000g kg 45,00 12 Sałatka z filetów śledziowych w majonezie 100-900g kg 5,00 13 Sałatka jarzynowa ze śledziami – zawartość ryby min. 15% 1000-4000g kg 55,00 14 Sałatka jarzynowa ze śledziami – zawartość ryby min. 15% 100-900g kg 5,00 15 Sałatka -krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 24,00 16 Sałatka - krajanka z filetów śledziowych w oleju z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 1,00 17 Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 30,00 18 Koreczki śledziowe z różnymi dodatkami (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 2,00 19 Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 20,00 20 Klopsy rybne opiekane w zalewie (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 5,00 21 Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) 1000-4000g kg 35,00 22 Pasty rybne(z makreli, tuńczyka, łososia itp.) 50-500g kg 15,00 23 Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy) 1000-4000g kg 20,00 24 Płaty śledziowe marynowane (masa netto bez zalewy) 100-900g kg 5,00 25 Makrela wędzona (tusze) kg 130,00 26 Szproty wędzone kg 5,00 27 Paprykarz# 100-400g kg 35,00 28 Szproty w oleju min. 65 % mięsa rybnego 150-200g kg 40,00 29 Tuńczyk w oleju – kawałki – min. 70 % mięsa rybnego 150-200g kg 15,00 30 Śledzie w oleju o zaw.min.60% mięsa rybnego 150-200g kg 15,00 31 Śledzie w pomidorach o zaw. min. 50% mięsa rybnego 150-200g kg 30,00 32 Ryba w galarecie – min. 30 % mięsa rybnego 150-200g kg 70,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15200000-0

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena oferty 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 10 Nazwa: DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO ORAZ PODROBÓW
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Boczek wieprzowy bez kości -świeży kg 10,00 2 Flaki wołowe parzone, cięte kg 60,00 3 Karczek wieprzowy bez kości - świeży kg 95,00 4 Łopatka wieprzowa bez kości - świeża kg 850,00 5 Mięso mielone wieprzowo-wołowe - świeże kg 25,00 6 Nóżki wieprzowe - świeże kg 33,00 7 Ogony wieprzowe kg 6,00 8 Ozory wieprzowe - świeże kg 55,00 9 Płuca wieprzowe - świeże kg 35,00 10 Schab wieprzowy bez kości - świeży kg 230,00 11 Słonina mielona - świeża kg 27,00 12 Wołowe ekstra bez kości - świeże kg 25,00 13 Wołowe z kością, antrykot - świeże kg 170,00 14 Żeberka wieprzowe paski - świeże kg 95,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15110000-2

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena oferty 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 11 Nazwa: DOSTAWA MIĘSA I PODROBÓW DROBIOWYCH
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm. Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Kurczaki świeże 1300-1700g kg 140,00 2 Porcje rosołowe mrożone –paczkowane 500-2000g kg 350,00 3 Serca z indyka świeże kg 30,00 4 Udka z kurczaka, ćwiartki - świeże 350-400g kg 70,00 5 Wątróbka z kurczaka -świeża kg 80,00 6 Żołądki z indyka - świeże kg 40,00 7 Filety z kurczaka - świeże kg 250,00 8 Filety z indyka - świeże kg 85,00 9 Podudzie z kurczaka – świeże 150-180g kg 400,00 10 Filet z udźca z kurczaka, b/kości, b/skóry - świeży 100-160g kg 240,00 11 Filet z udźca z kurczaka, b/kości - ze skórą - świeży 120–180g kg 35,00 12 Udziec z kurczaka z kością - świeży 150-180g kg 55,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15110000-2

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena oferty 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 12 Nazwa: DOSTAWA WĘDLIN
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp Nazwa artykułu Nazwa własna# Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Baleron wieprzowy gotowany (zawartość mięsa wieprzowego min. 80% ) kg 75,00 2 Blok drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa drobiowego min. 70% ) kg 100,00 3 Blok wieprzowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa wieprzowego min. 70% ) kg 95,00 4 Boczek rolowany, faszerowany (zawartość mięsa min. 70%) kg 50,00 5 Boczek wędzony-surowy, paski, bez kości kg 160,00 6 Filet z indyka wędzony, pieczony -płat (mięso z indyka nierozdrobnione min.95%) kg 80,00 7 Kiełbasa wieprzowa biała parzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.75%) kg 75,00 8 Kiełbasa wieprzowa podsuszana grubo rozdrobniona - kanapkowa, np.żywiecka, krakowska, oławska itp.(zawartość mięsa wieprzowego min.80%) kg 140,00 9 Kiełbasa wieprzowa parówkowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.70%) kg 140,00 10 Kiełbasa wieprzowa surowa wędzona średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.80% ) kg 50,00 11 Kiełbasa wieprzowa swojska wędzona, pieczona -"cienka", średniorozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.80% ) kg 120,00 12 Kiełbasa wieprzowa parzona grubo rozdrobniona - kanapkowa, np. krakowska, kminkowa, dębicka itp.(zawartość mięsa wieprzowego min.80%) kg 140,00 13 Kiełbasa wieprzowa szynkowa grubo rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.80%) kg 110,00 14 Kiełbasa śląska drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%) kg 95,00 15 Kiełbasa śląska wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.70%) kg 90,00 16 Kiełbasa toruńska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%) kg 90,00 17 Kiełbasa wieprzowa głogowska średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min.80%) kg 50,00 18 Kiełbasa zwyczajna średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.60%) kg 140,00 19 Kiełbaski wieprzowe nadziewane serem średnio rozdrobniona, "cienkie" ( zawartość mięsa wieprzowego min.70% ) kg 50,00 20 Krupnioki śląskie kg 60,00 21 Bułczanka kg 40,00 22 Metka podwędzana grubo rozdrobniona kg 60,00 23 Metka smakowa średnio rozdrobniona, np.cebulowa, tatarska, łososiowa itp. kg 70,00 24 Mielonka drobiowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min. 70%) kg 60,00 25 Mielonka wieprzowa średnio rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min. 70%) kg 60,00 26 Mortadela wieprzowa drobno rozdrobniona (zawartość mięsa wieprzowego min. 70%) kg 110,00 27 Ogonówka parzona ( zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 150,00 28 Parówki drobiowe drobno rozdrobnione (zawartość mięsa drobiowego min. 70%) kg 190,00 29 Parówki wieprzowe śląskie średnio rozdrobnione (zawartość mięsa wieprzowego min. 70%) kg 170,00 30 Pasztetowa drobiowa kg 50,00 31 Pasztetowa wieprzowa popularna kg 45,00 32 Pasztetowa wieprzowa podwędzana kg 40,00 33 Polędwica sopocka (zawartość mięsa min.80%) kg 110,00 34 Polędwica z indyka średnio rozdrobniona (zawartość mięsa min.70%) kg 70,00 35 Rolada drobiowa faszerowana (zawartość mięsa drobiowego min. 70%) kg 130,00 36 Salami wieprzowe, szlachetne drobno rozdrobnione (zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 20,00 37 Salceson drobiowy grubo rozdrobniony (zawartość mięsa drobiowego min. 40%) kg 50,00 38 Salceson ozorkowy grubo rozdrobniony (zawartość podrobów wieprzowych min. 51%, w tym ozory 35% ) kg 70,00 39 Schab pieczony, wędzony ( zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 20,00 40 Szynka biała parzona ( zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 30,00 41 Szynka drobiowa z kurczaka grubo rozdrobniona (zawartość mięsa drobiowego min.70% ) kg 80,00 42 Szynka wieprzowa gotowana (zawartość mięsa wieprzowego min. 80%) kg 85,00 43 Szynka wieprzowa parzona konserwowa (zawartość mięsa wieprzowego min. 75%) kg 75,00 44 Indyk w galarecie (zawartość mięsa min. 50%) kg 80,00 45 Szynka wieprzowa tradycyjna, np. wiejska, swojska, itp. (zawartość mięsa wieprzowego min. 85%) kg 65,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15131100-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena oferty 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 13 Nazwa: DOSTAWA JAJ KURZYCH
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana waga jajka Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Jaja kurze 65g-75g (L) szt. 13 800,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 03142500-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena oferty 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 14 Nazwa: DOSTAWA CZEKOLAD I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana wielkość opakowania Jm Orientacyjna Ilość zamówienia* 1 Biszkopty 500 - 3000g kg 35,00 2 Bombonierka - czekoladki nadziewane bezalkoholowe# 100-150g kg 12,00 3 Cukierki czekoladowe (nadzienie kakaowe, orzechowe, rumowe, np. michałki itp.) # kg 7,00 4 Ciastka maślane 800-2500g kg 18,00 5 Ciastka deserowe kakaowe, z cukrem, z kokosem itp. 800-2500g kg 25,00 6 Ciastka deserowe oblewane czekoladą 800-2500g kg 10,00 7 Ciasteczka deserowe z nadzieniem owocowym, kremowym 800-2500g kg 15,00 8 Pierniki nadziewane w czekoladzie 800-2500g kg 2,00 9 Biszkopty z galaretką w czekoladzie 800-1000g kg 10,00 10 Galaretka w czekoladzie kg 5,00 11 Praliny nadziewane (min.40% masy kakaowej)# kg 5,00 12 Ciastka bez dodatku cukru 70-150g kg 15,00 13 Wafle bez dodatku cukru 70-150g kg 10,00 14 Zestaw wielkanocny z czekolady mlecznej (min. 30% masy kakaowej) 60-100g kg 18,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15840000-8

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena oferty 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 15 Nazwa: DOSTAWA NAPOJÓW BEZALKOHOLOWYCH
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa artykułu Sugerowana waga jednostkowa Jm Orientacyjna ilość zamówienia* 1 Napoje owocowe pasteryzowane niegazowane ( min. 25% soku ) 1000 -2000ml l 250,00 2 Soczki owocowo-warzywne 100%, przecierowe 250-330ml l 120,00 3 Soki owocowo - warzywne 100%, przecierowe 750-1000ml l 220,00 4 Syrop wysokosłodzony – naturalny zagęszczony, ekstrakt ogólny owoców min. 60% 330-500ml l 20,00 5 Woda mineralna gazowana /niegazowana 1500 ml szt. 20,00 6 Soki owocowe 100% 1000ml l 120,00
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15980000-1

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 6
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena oferty 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Kupię profil zamknięty 250x100 - Katowice
  • Lokalizacja zleceniaśląskie
  • Data dodania21-11-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Poszukuję profilu zamkniętego 250x100 ścianka min.3mm ilość 6szt x 3mb lub do tej konfiguracji do docięcia. Proszę o przesłanie oferty cenowej.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI