1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Ryby mrożone Mintaj bez glazury SHP, zawartość glazury nie więcej niż 5%, kg, 1 x w tygodniu, 480, 2. Ryby mrożone Miruna bez glazury bez skóry SHP KOSTKA, zawartość glazury nie więcej niż 5%, kg, 1 x w tygodniu, 240, 3. Filet śledziowy w sosie pomidorowym - puszka min. 170g, szt, 1 x w tygodniu, 200, 4. Filet z makreli w oleju - puszka min. 170g, szt, 1 x w tygodniu, 200,
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15220000-6, 15241200-1, 15240000-2
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
MIĘSO DROBIOWE GŁĘBOKO MROŻONE |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1.Kurczaki mrożone – tuszka z kurczaka kl A, patroszona bez podrobów; pakowane próżniowo po 1 szt, kg, 120, 2.Filet z kurczaka mrożony – 0,2 kg – gat. I pozbawione skóry, kości, obojczyka. Nie dopuszcza się wylewów krwawych; pakowany próżniowo po 2szt, kg, 280, 3.Noga z kurczaka mrożona – gat. I. Właściwie umięśniona, bez kupra, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach; pakowana próżniowo po 2 szt, kg, 200, 4.Mięso udowe z indyka – mięso powstałe w wyniku usunięcia z uda indyczego skóry, kości udowej i chrząstki; pakowany próżniowo; kawałki nie większe niż 1-1,5kg, kg, 400, 5.Górna część udka z kurczaka- gat. I. Właściwie umięśnione, bez kupra, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach: pakowana próżniowo po 2 szt, kg, 400,
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15112000-6
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
WARZYWA I OWOCE MROŻONE |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1.Bukiet jarzyn 7 składnikowy mrożonka, kg, 400, 2.Fasolka szparagowa mrożona, kg, 40, 3.Mieszanka kompotowa mrożona, kg, 600, 4.Kalafior mrożony, kg, 160, 5.Brokuł mrożony, kg, 160, 6.Marchewka mrożona kostka, kg, 160, 7.Pietruszka mrożona kostka, kg, 80, 8.Truskawki mrożone bez szypułek, kg, 80
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15331170-9
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
PRZYPRAWY ORAZ PRODUKTY POZOSTAŁE |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1.Chrzan tarty słoik 0,27 kg, szt., 12, 2.Cukier puder 0,5 kg, szt., 8, 3.Cukier waniliowy a 32 g, szt., 20, 4.Ćwikła z chrzanem 270 g słoik, szt., 40, 5.Dżem niskosłodzony 280 g, z min. 40 g owoców sporządzono 100 g produktu, bez konserwantów, pasteryzowany, szt., 340, 6.Groszek konserwowy 400 g, szt., 12, 7.Herbata granulowana a 100 g, kg, 48, 8.Kasza jęczmienna wiejska 0,5 kg, kg, 160, 9. Kasza manna, kg, 200, 10.Kawa zbożowa rozpuszczalna w 100% z naturalnych składników, w składzie zboża minimum 72% (jęczmień żyto) 0,5 kg, kg, 20, 11.Koncentrat buraczany 0,33 ml, nie mniej niż 50% soku z buraków, szt., 20, 12.Koncentrat pomidorowy 30% 200 g; w 100 g produktu 120 g pomidorów, o intensywnym kolorze niezmieniający zabarwienia w trakcie obróbki termicznej, szt., 400, 13.Majonez 280 g, szt., 60, 14.Margaryna zwykła kostka 0,25 kg, kg, 8, 15.Mąka poznańska typ 500, kg, 480, 16.Mąka ziemniaczana, kg, 20, 17.Miód wielokwiatowy 25 g, szt, 1800, 18.Musztarda a 180 ml, 175 g, szt., 20, 19.Ocet 0,5 l, szt., 120, 20.Olej 1 l rzepakowy, litr, 120, 21. Pasztet z drobiu 160 g. Zawartość białka w 100 g nie mniej niż 6,9 g. Zawartość tłuszczu w 100 g produktu nie więcej niż 14 g, szt., 1000, 22.Płatki owsiane, kg, 80, 23.Ryż, kg, 80, 24.Ryż paraboliczny 1 kg, kg, 120, 25.Sałatka warzywna słoik 900 g, szt., 20, 26.Sałatka z czerwonej kapusty słoik 900 g, szt., 20, 27.Sól, kg, 120, 28.Syrop z cytryny (słodka zaprawa) op. a 0,5 l, szt., 240, 29.Kisiel na 0,5 l wody bez cukru 3 smaki, szt., 40, 30.Budyń na 0,5 l mleka bez cukru, szt., 20, 31.Cukier, kg, 600, 32.Pietruszka susz. a 20 g, op., 120, 33.Koper susz. a 20 g, op., 160, 34.Makaron nitki – cienka, min. 4 - jajeczny, kg, 60, 35.Makaron świderki, min. 4 - jajeczny, kg, 240, 36.Makaron drobny typu zacierka, min. 4 - jajeczny, kg, 40, 37.Czosnek granulowany a 20 g, op., 40, 38.Kminek a 20 g., op, 20, 39. Kwasek cytrynowy a 20 g., op., 100 40.Majeranek a 10 g, op., 8, 41.Papryka słodka a 20 g, op., 40, 42.Pieprz mielony czarny a 20 g, op., 60, 43.Przyprawa sucha warzywa mieszane, bez glutaminianu sodu i konserwantów oraz sztucznych barwników; zawiera min. 27% warzyw suszonych takich jak: marchew, cebula, pasternak, seler, natka pietruszki; opakowanie 100 g, kg, 20, 44.Przyprawa do zup w płynie, zawiera wyciąg z lubczyku, bez konserwantów,bez glutaminianu sodu op. a 1 l, litr, 280, 45.Przyprawa do gulaszu a 20 g, op., 20, 46.Sos pieczeniowy jasny ,op., 20, 47.Przyprawa do kurczaka a 20 g, op., 20, 48.Cynamon a 20 g, op., 20, 49.Płatki jęczmienne błyskawiczne, kg, 20, 50.Kasza jaglana, kg, 20, 51.Kasza gryczana, kg, 60, 52.Kukurydza konserwowa; opakowanie 400-420 g z otwieraczem, szt, 40, 53.Płatki ryżowe błyskawiczne opak 500 g, kg, 20, 54.Kleik ryżowy błyskawiczny do przygotowania z letnią wodą op 100-200 g, kg, 4, 55.Kakao naturalne o obniżonej zawartości tłuszczu 10-12% ekstra ciemne op. 140-150 g, kg, 20, 56.Przyprawa do karkówki 20 g, op., 20, 57.Liść laurowy a 6 g, op., 20, 58.Lubczyk - przyprawa suszona 10 g, szt, 80, 59.Ziele angielskie a 12 g, op., 20,
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 15331110-1, 15831000-2, 15800000-8, 15332296-5, 15331462-3, 15863000-5, 15613300-1, 15860000-4, 15800000-8, 15331427-6, 15871273-8, 15431100-9, 15612100-2, 15620000-0, 03142100-9, 15871000-4, 15871100-5, 15411100-3, 15131310-1, 15613380-5, 03211300-6, 15331500-2, 15872400-5, 15831500-7, 15800000-8, 15893000-4, 15851100-9, 15870000-7, 15872000-1, 15872100-2, 15871270-7, 15872200-3, 15613300-1, 03211300-6, 15871230-5, 15331400-1, 15614000-5, 15841000-5, 15871270-7, 15870000-7
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
WARZYWA I OWOCE |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1.Cebula, kg, 60, 2.Fasola Jaś karłowy, kg, 60, 3.Jabłka konsumpcyjne, średnica od 7-9 cm, nieuszkodzone, nierobaczywe, jednolita odmiana w jednostce opakowana, kg, 680, 4.Kapusta biała, kg, 200, 5.Kapusta kiszona op. a 1 kg, kg, 40, 6.Kapusta pekińska, szt., 200, 7.Marchew duża lub średnia, kg, 1000, 8.Ogórki kiszone op. a 0,4 kg, kg, 20, 9.Ogórki konserwowe, op. a 1 litr, szt., 20, 10.Papryka świeża, kg, 32, 11.Pieczarki świeże, nierobaczywe, o barwie jasnej, klasa I, kg, 40, 12.Pomidory świeże o średnicy ok. 60 mm i masie ok. 150-200 g nie uszkodzone mechanicznie, kg, 200, 13.Selery, kg, 480, 14.Koper świeży - pęczek, szt., 240, 15.Burak ćwikłowy – zdrowy, czysty, średniej wielkości, bez goryczy, kg, 560, 16.Ogórki świeże, kg, 160, 17.Sałata zielona, szt., 240, 18.Banany – zdrowe, czyste, kg, 160,
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 03221113-1, 03221220-4, 03222321-9, 03221410-3, 15331142-4, 03221112-4, 15331000-7, 03221230-7, 03221260-6, 03221240-0, 03221110-0, 03221300-9, 03221111-7, 03221270-9, 03221310-2, 03222111-4
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
ZIEMNIAKI |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1.Ziemniaki konsumpcyjne, niezazielenione, nieporośnięte, jednolite odmianowo, do obierania w maszynie – równe; pakowane po 10-15 kg;, kg, 6000,
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 03212100-1
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
7 |
Nazwa: |
JAJKA KURZE |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1.Jaja kurze średnie min. 60 g świeże bez zanieczyszczeń; bez pęknięć i zabrudzeń. Wszystkie jajka pęknięte i brudne będą odkładane przez magazyniera i wymieniane przez Dostawcę przy kolejnej dostawie. Jakość gwarantowana certyfikatem: Ferma wolna od salmonelli, ferma zabezpieczona przed ptasią grypą, szt, 4000,
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 03142500-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
8 |
Nazwa: |
WODA MINERALNA |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1.Naturalna woda mineralna gazowana w butelkach plastikowych o pojemności 1,5 L, oznaczonych etykietą, butelka, 3528, 2.Naturalna woda mineralna niegazowana w butelkach plastikowych o pojemności 1,5 L, oznaczonych etykietą, butelka, 2016,
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6, 41100000-0
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin dostawy |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: