Dostawa artykułów spożywczych na 2019 rok - 4 części

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Dostawa artykułów spożywczych na 2019 rok - 4 części
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoPrzytoczna
  • WojewództwoLubuskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoJednostki organizacyjne administracji samorządowej
  • Termin składania wniosków2018-12-11
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyDom Pomocy Społecznej
  • Data publikacji ogłoszenia2018-11-27
  • Numer ogłoszenia653538-N-2018
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 653538-N-2018 z dnia 2018-11-27 r.

Dom Pomocy Społecznej: Dostawa artykułów spożywczych na 2019 rok - 4 części
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
Dostawa artykułów spożywczych na 2019 rok
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej, krajowy numer identyfikacyjny 31056800000, ul. Rokitno  58 , 66340   Przytoczna, woj. lubuskie, państwo Polska, tel. 0-95 7493024, 7494032, e-mail dps@life.pl, faks 0-95 7493024.
Adres strony internetowej (URL): www.miedzyrzecz.dps5.bip.net.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Tak
www.miedzyrzecz.dps5.bip.net.pl

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Tak
www.miedzyrzecz.dps5.bip.net.pl

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 r. – Prawo pocztowe (Dz. U. z 2017 r. poz. 1481 oraz z 2018 r. poz. 106; 138; 650; 1118 i 1629), osobiście, za pośrednictwem posłańca,
Adres:
Dom Pomocy Społecznej 66 - 340 Przytoczna Rokitno Nr 58

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych na 2019 rok - 4 części
Numer referencyjny:
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych na 2019 rok, kod wiodący CPV 15000000-8, z podziałem na 4 części / od A do D / w asortymencie, ilości i gramaturze określonej w Załącznikach Nr 1 dla w/w części, dołączonych do SIWZtj.: - część A - żywność, napoje i artykuły mleczarskie - część B – mięso, wędliny i drób - część C – pieczywo - część D – ryby, mrożonki

II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15220000-6
15811000-6
15100000-9


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia: 2019-01-02   lub zakończenia:
Okres w miesiącach Okres w dniach Data rozpoczęcia Data zakończenia
2019-01-02 2019-12-31

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Nie Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Nie
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
cena brutto 60,00
termin płatności 40,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)

IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Nie
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:

IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2018-12-11, godzina: 10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):

Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: żywność, napoje i artykuły mleczarskie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Ogórek konserwowy - 0,9 l szt. 200 2. Koncentrat pomidorowy - 0,9 kg szt. 320 3. Groch - 1 kg kg 100 4. Groszek konserwowy - 400 g szt. 600 5. Fasola Jaś - 1 kg kg 150 6. Fasolka szparagowa konserwowa - 700 g szt. 250 7. Marchew konserwowa - 700 g szt. 500 8. Ćwikła - 280 g szt. 240 9. Ketchup ostry - 500 g szt. 30 10 Ketchup łagodny - 500 g szt 30 11 Majonez Winiary - Dekoracyjny- 700 g szt. 140 12 Musztarda sarepska/stołowa- 200 g szt. 200 13 Kapusta konserwowa czerwona - 0,9 l szt. 300 14 Sałatka wielowarzywna - 0,9 l szt. 80 15 Sałatka „ szwedzka „ – 0,9 l szt 80 16 Koncentrat szczawiowy - 300 g szt. 100 17 Ogórek kwaszony – 0,9 l szt. 400 18 Kapusta kwaszona – 0,9 l szt 250 19 Pasztet drobiowy - 500 g szt. 200 20 Konserwa mięsna-turystyczna - 300 g szt. 400 21 Konserwa rybna w pomidor/ makrela / śledź / - 250 g szt. 500 22 Paprykarz szczeciński - 330 g szt. 350 23 Cukier - 1 kg kg 1500 24 Kasza jęczmienna wiejska - 1 kg kg 200 25 Kasza jęczmienna pęczak – 1 kg Kg 150 26 Kasza gryczana prażona – 1 kg kg 200 27 Kasza manna - 1,0 kg kg 200 28 Ryż - 1 kg kg 450 29 Płatki owsiane górskie- 0,5 kg kg 120 30 Płatki kukurydziane - 1000 g szt. 160 31 Płatki orkiszowe – 1 kg kg 50 32 Mąka wrocławska - 1 kg kg 960 33 Mąka ziemniaczana - 1 kg kg 20 34 Olej rzepakowy- 1 l l 420 35 Sól - 1 kg kg 360 36 Makaron - wstążka rosołowa gruba - 1 kg kg 150 37 Makaron gruby rurka – 1 kg kg 300 38 Makaron gruby kolanko – 1 kg kg 300 39 Makaron świderek – 1 kg kg 300 40 Galaretka owocowa-różne smaki - 90 g szt 1800 41 Kisiel – różne smaki - 40 g szt 1400 42 Budyń – różne smaki– 40 g szt. 200 43 Kompot owocowy – śliwka - 0,9 l szt. 150 44 Kompot owocowy – truskawka - 0,9 l szt 200 45 Kompot owocowy – wiśnia - 0,9 l szt 200 46 Kompot owocowy – aronia - 0,9 l szt 50 47 Kompot owocowy – agrest - 0,9 l szt 30 48 Kawa Inka - 150 g szt 1000 49 Herbata granulowana - 100 g kg 60 50 Ocet - 0,5 l szt. 150 51 Pieprz naturalny mielony 50 g szt 350 52 Pieprz ziołowy - 20 g szt 250 53 Przyprawa bazylia – 20 g szt 80 54 Majeranek 100 g szt 80 55 Przyprawa „ziele angielskie „ – 20 g szt 80 56 Przyprawa „ kminek mielony „ – 20 g szt 20 57 Przyprawa „ estragon „ – 20 g Szt 20 58 Przyprawa „ tymianek „ - 20 g Szt 80 59 Papryka słodka - 20 g szt 150 60 Papryka ostra mielona - 20 g szt 150 61 Czosnek mielony - 20 g szt 150 62 Kakao naturalne - 200 g szt 200 63 Herbata owocowa w saszetkach - 2 g x 20 szt. w opako opak. 800 64 Herbata miętowa ekspresowa 2g x 20 szt w opakow opak 100 65 Barszcz czerwony WINIARY instant - 170 g szt 15 66 Rosół z kury winiary – 170 g szt 100 67 kukurydza konserwowa - 400 g szt. 150 68 Miód naturalny – 370g szt 20 69 Cynamon - 20g szt 50 70 Kwasek cytrynowy - 20 g szt 50 71 Chrzan konserwowy tarty - 175 g szt 40 72 Liść laurowy - 10 g szt 80 73 Ser żółty GOUDA twardy kg 250 74 Serek topiony śmietankowy kg 120 75 Mleko 2 % / karton / - 1 l l 9900 76 Masło extra nie mniej niż 82 % tłuszczu kg 750 77 Margaryna zwykła - 0,25 kg kg 120 78 Masło roślinne – 0,25 kg kg 250 79 Śmietana 18% - 0,4 l l 700 80 Twaróg półtłusty - ilość w kg kg 800 81 Jogurt owocowy- różne smaki – 115 g szt. 5000 82 Jogurt naturalny – 150 g szt 1300 83 Kefir naturalny – 400 g szt. 520 84 Cukier waniliowy– 30 g szt. 100 85 Proszek do pieczenia – 40 g szt. 50 86 Cukier puder – 500 g szt. 10 87 Dżem / różne smaki /– 580 g szt. 350 88 Fasolka czerwona konserwowa – 400 g szt 90 89 Sok HERBAPOL malinowy – 0,5 l Szt 100 90 Soda oczyszczona – 30 g szt 15 91 Przecier ogórkowy – 0,9 l szt 200 92 Kasza jaglana – 1 kg kg 150 93 Mleko 3,2 % / karton / - 1 l l 10 94 Klopsy w sosie pomidorowym – 500 g szt 100 95 Żelatyna spożywcza wieprzowa – 50 g szt 100 96 Przyprawa Lubczyk – 10 g szt. 100 97 Maślanka naturalna – 1 l butelkowa szt 730 98 Drożdże spożywcze – 100g kg 10
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-02
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena brutto 60,00
termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: mięso, wędliny i drób
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Karkówka wieprzowa bez kości kg 320 2. Schab wieprzowy bez kości kg 250 3. Schab wieprzowy z kością kg 300 4. Mięso mielone wieprzowe / powyżej 70 % mięsa / kg 350 5. Mięso gulaszowe wieprzowe / powyżej 70 % mięsa / kg 350 6. Kiełbasa mortadela / powyżej 70 % mięsa / kg 240 7. Kiełbasa biała parzona / powyżej 70 % mięsa / kg 150 8. Kiełbasa Piwna / powyżej 70 % mięsa / kg 100 9. Kiełbasa szynkowa drobiowa / powyżej 70 % mięsa / kg 120 10. Kiełbasa żywiecka / powyżej 70 % mięsa / kg 100 11. Kiełbasa zwyczajna / powyżej 70 % mięsa / kg 300 12. Kiełbasa śląska / powyżej 70 % mięsa / kg 240 13. Kiełbasa parówkowa wieprzowa / powyżej 70 % mięsa / kg 200 14. Serdelki drobiowe / powyżej 70 % mięsa / kg 150 15. Wątrobianka kg 150 16. Salceson biały / powyżej 70 % mięsa / kg 100 17. Szynka delikatesowa z indyka - blok / powyżej 70 % mięsa / kg 120 18. Łopatka pieczona / powyżej 70 % mięsa / kg 100 19. Kaszanka kg 140 20. Pieczeń rzymska / powyżej 70 % mięsa / kg 150 21. Salceson z indyka / powyżej 70 % mięsa / kg 100 22. Żeberka wieprzowe kg 200 23. Szynka gotowana wędzona / powyżej 70 % mięsa / kg 100 24. Smalec -0,2 kg kg 80 24. Boczek wędzony parzony, bez skóry, bez kości kg 90 25. Kurczak świeży kg 270 26. Udko z kurczaka kg 440 27. Porcje rosołowe kg 700 28. Wątróbka drobiowa kg 90 29. Kiełbasa tyrolska / powyżej 70 % mięsa / kg 80 30. Polędwica sopocka / powyżej 70 % mięsa / kg 30 31. Kiełbasa mielonka / powyżej 70 % mięsa / kg 120 32 Filet drobiowy kg 15 33 Polędwica drobiowa / powyżej 70 % mięsa / kg 90 34 Golonka wieprzowa gotowana bez kości kg 120 35 Żołądki drobiowe kg 120 36 Przysmak śniadaniowy - blok / powyżej 70 % mięsa / kg 120 37 Mięso gulaszowe z indyka / powyżej 70 % mięsa / kg 100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-02
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena brutto 60,00
termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: pieczywo
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Chleb baltonowski krojony – 1 kg szt. 3.850 2 Chleb żytni razowy krojony – 1 kg szt. 1.200 3 Chleb Graham – mieszany krojony – 1 kg szt. 2.550 4 Bułka wrocławska – 0,10 kg szt. 23.350 5 Bułka tarta – 1 kg kg 200
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15810000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-02
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
termin płatności 40,00
cena brutto 60,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: ryby, mrożonki
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Śledź matyjas kg 200 2 Makrela wędzona kg 240 3 Filety z mintaja - mrożony max 5 % glazury kg 260 4 Burger rybny z warzywami - mrożone kg 180 5 Pierogi z mięsem - mrożone kg 150 6 Pierogi ruskie - mrożone kg 150 7 Pierogi z kapustą i grzybami - mrożone Kg 60 8 Flaki wieprzowe - mrożone kg 150 9 Flaki drobiowe - mrożone kg 120 10 Zupa jarzynowa 7 składnikowa - mrożona kg 260 11 Włoszczyzna paski - mrożona kg 900 12 Brokuł mrożony kg 80 13 Pyzy ziemniaczane - mrożone kg 90 14 Pyzy z owocami / truskawka / - mrożone kg 90 15 Kalafior mrożony kg 50
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15220000-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-02
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena brutto 60,00
termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Zlecę uszycie kamizelek wełnianych - Świdnica
  • Lokalizacja zlecenialubuskie
  • Data dodania26-11-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Witam. Zlecę uszycie kamizelek wełnianych z powierzonych przez nas materiałów. Czekam na kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI