Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół Ponadpodstawowych Centrum Kształcenia...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół Ponadpodstawowych Centrum Kształcenia Ustawicznego w Przygodzicach
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoPrzygodzice
  • WojewództwoWielkopolskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoAdministracja samorządowa
  • Termin składania wniosków2020-07-10
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyZespół Szkół Ponadpodstawowych Centrum Kształcenia Ustawicznego w Przygodzicach
  • Data publikacji ogłoszenia2020-07-01
  • Numer ogłoszenia556987-N-2020
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 556987-N-2020 z dnia 2020-07-01 r.

Zespół Szkół Ponadpodstawowych Centrum Kształcenia Ustawicznego w Przygodzicach: Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół Ponadpodstawowych Centrum Kształcenia Ustawicznego w Przygodzicach
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Ponadpodstawowych Centrum Kształcenia Ustawicznego w Przygodzicach, krajowy numer identyfikacyjny 99694000000000, ul. ul. PTR  6 , 63-421  Przygodzice, woj. wielkopolskie, państwo Polska, tel. 0-62 7336131, , e-mail zspcku@poczta.onet.pl, , faks 0-62 7336132.
Adres strony internetowej (URL): https://zspcku.edupage.org
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Tak
https://zspcku.edupage.org/

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Tak
www.zspcku.edupage.org

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres
Powiat Ostrowski – Zespół Szkół Ponadpodstawowych Centrum Kształcenia Ustawicznego, Ul. PTR 6, 63-421 Przygodzice, POLSKA

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
Pisemnie na adres wskazany poniżej
Adres:
Polska

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół Ponadpodstawowych Centrum Kształcenia Ustawicznego w Przygodzicach
Numer referencyjny: ZP/ZSP/343/1/2020
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Część 11. Boczek wp kg 1002. Łopatka b/k kg 6303. Karkówka b/k kg 2504. Schab b/k kg 3205. Szynka b/k- kulka kg 2306. Wołowina- rozbef kg 1007. Kości ze schabu kg 4008. Słonina kg 209. Boczek wędzony parzony kg 25Część 21. Kiełbasa golonkowa kg 602. Kiełbasa delikatesowa kg 203. Pieczeń wiosenna kg 504. Szynka b. w siatce kg 705. Szynkowa wieprzowa kg 706. Blok mozaikowy kg 407. Blok szynkowy kg 508. Kiełbasa żywiecka kg 609. Kiełbasa krakowska kg 7010. Szynka staropolska kg 11511. Ogonówka kg 11512. Szynka kanapkowa kg 4013. Polędwica drobiowa kg 15014. Polędwica drobiowa z koperkiem kg 4015. Polędwica sopocka kg 8016. Kiełbaski delikatesowe białe cienkie kg 10017. Kiełbaski śląskie cienkie kg 10018. Kiełbasa śląska kg 18019. Kabanosy Kg 4020. Szynka firmowa Kg 5021. Szynka konserwowa Kg 4022. Parówka wieprzowa Kg 45Część 31. Filet mrożony z miruny op. 6800 kg 2302. Makrela wędzona tusza kg 403. Filet śledziowy a`la Matias 2,5 kg op. Szt. 124. Konserwa rybna w pomidorach 170 g Szt. 1305. Filet śledziowy bez skóry w oleju wiejskim op. 2,5 kg Szt. 56. Filet śledziowy w oleju 170 g Szt. 507. Sałatka z makreli 300 g Szt. 508. Tuńczyk w sosie własnym 170 g Szt. 409. Paprykarz 341 g Szt. 30Część 4Pyzy paczka 10 szt. Paczka 240Część 51. Filet drobiowy kg 5002. Kurczak kg 2103. Udka drobiowe kg 4004. Porcje rosołowe kg 2505. Żołądki drobiowe kg 306. Mięso gulaszowe drobiowe kg 3507. Kiełbasa drobiowa kg 358. Pierś królewska kg 109. Parówka drobiowa folia kg 23010. Parówkowa drobiowa z fileta kg 3011. Pasztet domowej roboty kg 5012. Szynka prasowana z indyka kg 1013. Filet dymiony kg 3014. Pasztet drobiowy typu Drop 160g* szt. 250Część 61. Mleko 2% we woreczku nie mniejszym niż 0,9 l szt. 12002. Śmietana ukwaszona 12% 400g szt. 14003. Śmietana 30% 250 ml szt. 354. Masło 82% 250 g typu Śrem* kg 6505. Ser salami kg 756. Ser twardy 26% typu Olecko* kg 2907. Ser wiedeński biały 240g szt. 1808. Ser twarożek "Mój ulubiony"* - 1 kg szt. 2809. Jogurt naturalny 150g szt. 80010. Ser biały chudy kg 3011. Jogurt grecki typu Kościan* 370 g szt. 7012. Ser typu Almette* 150 g szt. 30013. Twarożek kanapkowy 100g - mix smaków szt. 23014. Ser salami z ziołami kg 6515. Ser półtłusty kg 8016 Ser topiony krążek typu Hochland* 200g szt. 25017 Ser topiony bloczek 90g szt. 10018 Serek wiejski 200g szt. 10019 Ser topiony w plasterkach 130g szt. 100Część 71. Bułka żytnia 60g szt. 140002. Chleb zwykły 1000g szt. 6303. Drożdżówka 150 g szt. 16004. Bagietka żytnia 400g szt. 2805. Chleb ciemny żytni 400g szt. 8306. Chleb wiejski z ziarnem 400g szt. 8207. Chleb słonecznikowy 400g szt. 8208. Chleb graham 400g szt. 8209. Bułka zwykła 90g szt. 500010. Pączki 60g szt. 160011. Bagietka pszenna 400g szt. 180Część 81. Kasza kuskus 500g Szt. 602. Oliwa z oliwek 1l Szt. 153. Olej słonecznikowy 1l Szt. 504.Ogórki konserwowe 900 ml typu Słoneczny Ogród * Szt. 3405. Dżem 280g 100 % typu Łowicz* mix smaków Szt. 5306. Soki różne smaki 100% 1 litr bez cukru Szt. 3507. Margaryna miękka rodzinna bez aromatu 500g Szt. 408. Chrzan konserwowy 200 ml typu Dymecki * Szt. 609. Koncentrat pomidorowy 900 ml typu Wojna* Szt. 14010. Ketchup łagodny 380g typu Kotlin* (120g pomidorów w 100g gotowego produktu) Szt.50011. Mus jabłkowy 900 ml bez cukru Szt. 7012. Majonez 400g typu Winiary* Szt. 32013. Margaryna 250 g palma typu Bielmar * Szt. 80014. Olej rzepakowy 1 litr Szt. 30015. Ocet 10% 0,5 litra Szt. 8016. Musztarda stołowa 200g szt. 12017. Ocet winny z jabłek 6% 0,5 litra Szt. 2018. Ryż 1000 g Szt. 30019. Bułka tarta 500g Szt. 30020. Cukier 1000 g Szt. 50021. Kasza jęczmienna 1000g Szt. 20022. Cynamon mielony 20g Szt. 1523. Sól 1000 g o niskiej zawartości sodu Szt. 23024. Kukurydza konserwowa bez dodatku cukru 330 g Szt. 12025. Oregano 10g Szt. 7526. Bazylia 10g Szt. 7527. Rozmaryn 10g Szt. 3028. Estragon 10g Szt. 3029. Budyń śmietankowy bez cukru 0,75 l typu Delecta* Szt. 24030. Lubczyk 10g Szt. 22031. Drożdże piekarskie 100g Szt. 3032. Herbata liściasta 100g Szt. 32033. Kakao ciemne extra 100g Szt. 4034. Kisiel truskawkowy bez cukru na 0,75l typ-Delecta* Szt. 15035. Kwasek cytrynowy 20g Szt. 20036. Liść laurowy 20g typu Galeo * Szt. 1037. Majeranek 20g typu Galeo * Szt. 8038. Papryka słodka 20 g typu Galeo * Szt. 12039. Przyprawa uniwersalna 200 g typu Kucharek* Szt. 35040. Czosnek granulowany 20g typu Galeo * Szt. 20041. Pieprz ziarnisty 20g typu Galeo * Szt. 27042. Ziele angielskie 20g typu Galeo * Szt. 1543. Żelatyna czysta 50g typu Cykoria* Szt. 4044. Kawa zbożowa 500g Szt. 2545. Płatki kukurydziane, opakow. 250g typu "Nestle"* Szt. 6046. Tymianek 10g Szt. 3047. Imbir, op.min. 20 g Szt. 1548. Gałka muszkatołowa, op. min. 15 g Szt. 1549. Płatki ryżowe 200g Szt. 1550. Płatki owsiane błyskawiczne 200g Szt. 1551. Miód 25g Szt. 300052. Woda Aqua* niegazowana 5 litrów Szt. 10053. Żur w butelkach 480 ml Szt. 10054. Przyprawa gyros 30g Szt. 10055. Marynata Staropolska do mięsa 50g Szt. 5056. Cukier wanilinowy typu Delecta* 32g Szt. 8057. Papryka konserwowa 900 ml typu Słoneczny Ogród* Szt. 12058. Seler konserwowy 300 ml typu Rolnik* Szt. 4059. Mąka tortowa 450 typu Kraszewice* kg 40060. Mąka ziemniaczana 1000 g kg 4061. Makaron 500 g kolanka, świderki, muszelki Szt. 40062. Makaron nitka 250g Szt. 33063. Makaron spahgetti 500g Szt. 20064. Makaron pełnoziarnisty typu Lubella* 400g Szt. 2065. Słonecznik łuskany p. 100g Szt. 3066. Pestki dyni p. 100g Szt. 567. Śliwka suszona bez cukru p. 200g Szt. 5068. Morela suszona bez cukru p. 200g Szt. 3069. Rodzynki bez cukru p. 150g Szt. 4070. Jabłko suszone bez cukru p. 100g Szt. 2571. Pieczarki konserwowe 0,9 l Szt. 2572. Pasztet drobiowy 50g Szt. 25073. Curry 20g Szt. 3074. Kurkuma Szt. 3075. Szparagi w słoiku 1.7 l Szt. 1076. Papryka ostra Szt. 12077. Olej Rama Combi Profi Szt. 7Część 91. Jajka kurze duże L ( od 63g do 73g) I klasa Szt. 12500Część 101. Kalafior mrożony op. 2,5 kg Szt. 602. Szpinak mrożony op. 450g Szt. 1303. Frytki do piekarnika op. 2,5 kg Szt. 504. Wiśnie mrożone op. 2 kg Szt. 105. Groszek mrożony op. 2,5 kg Szt. 456. Groszek mrożony op. 450g Szt. 57. Fasolka cięta mrożona op. 2,5 kg Szt. 508. Brokuł mrożony op. 2kg Szt. 609. Mieszanka kompotowa op. 2,5 kg Szt. 5010. Truskawka mrożona op. 2,5 kg Szt. 20Część 111. Buraki Kg 3502. Cebula Kg 1503. Kapusta młoda-biała Szt. 3004. Kapusta biała Kg 6005. Kapusta czerwona Kg 2506. Kapusta czerwona Szt. 807. Kapusta kiszona 1 kg Kg 3508. Marchew Kg 12009. Ogórek szklarniowy Kg 35010. Ogórek kiszony Kg 18011. Koperek Pęczek 45012. Pietruszka korzeń Kg 35013. Pomidor Kg 70014. Por Szt. 23015. Por Kg 10016. Sałata Szt. 60017. Banany Kg 80018. Jabłka Kg 100019. Brokuły Szt. 10020. Seler Kg 42021. Ziemniaki Kg 600022. Kalafior Szt. 12023. Fasola średni Jaś Kg 6024. Groch łuskany Kg 4525. Pieczarki Kg 40026. Natka pietruszki Pęczek 42027. Rzodkiewka Pęczek 55028. Czosnek Szt. 2029. Kapusta pekińska Kg 25030. Szczypiorek Pęczek 45031. Kalarepa Szt. 5032. Papryka Kg 17033. Winogrono ciemne Kg 13034. Winogrono jasne Kg 13035. Fasolka szparagowa Kg 4036. Mandarynka Kg 50037. Pomarańcza Kg 70038. Sałata lodowa Szt. 30039. Rabarbar Kg 202540. Cytryna Kg 10041. Kiwi Szt. 130042. Truskawka krajowa Kg 8043. Truskawka import Kg 3044. Czereśnia Kg 3045. Ogórek małosolny Kg 2046. Cebula czerwona Kg 1047. Seler naciowy Szt. 3048. Rzodkiew biała Kg 6049. Gruszka Kg 25050. Nektaryna Kg 15051. Brzoskwinie Kg 12052. Bób Kg 4053. Kapusta włoska Szt. 4554. Śliwki Kg 9055. Morele kg 4056. Arbuz Kg 10057. Rukola op. 5058. Borówka 1kg szt. 5

II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia:

II.9) Informacje dodatkowe: okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące posiadania kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów . Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia.Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku udziału w postępowaniu.
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące sytuacji ekonomicznej lub finansowej. Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia.Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku udziału w postępowaniu.
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące zdolności technicznej lub zawodowej. Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia.Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku udziału w postępowaniu.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Nie Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
Zobowiązanie podmiotów, na zdolnościach lub sytuacji których Wykonawca polega, do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia.Wzór oferty na dostawy - formularz ofertowywykonawca wypełnia formularz cenowy zgodnie z zakresem składanej oferty dla poszczególnych części postępowaniaOświadczenie wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp, składane w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji z otwarcia ofert.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców 0
Maksymalna liczba wykonawców   0
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Nie
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Nie
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
Nie

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zamawiający dopuszcza zmianę postanowień niniejszej umowy na warunkach zawartych w siwz i ustawie prawo zamówień publicznych
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-07-10, godzina: 08:45,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> pl
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: Mięso
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Boczek wp kg 1002. Łopatka b/k kg 6303. Karkówka b/k kg 2504. Schab b/k kg 3205. Szynka b/k- kulka kg 2306. Wołowina- rozbef kg 1007. Kości ze schabu kg 4008. Słonina kg 209. Boczek wędzony parzony kg 25 1. Boczek wp kg 1002. Łopatka b/k kg 6303. Karkówka b/k kg 2504. Schab b/k kg 3205. Szynka b/k- kulka kg 2306. Wołowina- rozbef kg 1007. Kości ze schabu kg 4008. Słonina kg 209. Boczek wędzony parzony kg 25
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9, 15113000-3, 15111000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r.


Część nr: 2 Nazwa: Wędliny
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Kiełbasa golonkowa kg 602. Kiełbasa delikatesowa kg 203. Pieczeń wiosenna kg 504. Szynka b. w siatce kg 705. Szynkowa wieprzowa kg 706. Blok mozaikowy kg 407. Blok szynkowy kg 508. Kiełbasa żywiecka kg 609. Kiełbasa krakowska kg 7010. Szynka staropolska kg 11511. Ogonówka kg 11512. Szynka kanapkowa kg 4013. Polędwica drobiowa kg 15014. Polędwica drobiowa z koperkiem kg 4015. Polędwica sopocka kg 8016. Kiełbaski delikatesowe białe cienkie kg 10017. Kiełbaski śląskie cienkie kg 10018. Kiełbasa śląska kg 18019. Kabanosy Kg 4020. Szynka firmowa Kg 5021. Szynka konserwowa Kg 4022. Parówka wieprzowa Kg 45 1. Kiełbasa golonkowa kg 602. Kiełbasa delikatesowa kg 203. Pieczeń wiosenna kg 504. Szynka b. w siatce kg 705. Szynkowa wieprzowa kg 706. Blok mozaikowy kg 407. Blok szynkowy kg 508. Kiełbasa żywiecka kg 609. Kiełbasa krakowska kg 7010. Szynka staropolska kg 11511. Ogonówka kg 11512. Szynka kanapkowa kg 4013. Polędwica drobiowa kg 15014. Polędwica drobiowa z koperkiem kg 4015. Polędwica sopocka kg 8016. Kiełbaski delikatesowe białe cienkie kg 10017. Kiełbaski śląskie cienkie kg 10018. Kiełbasa śląska kg 18019. Kabanosy Kg 4020. Szynka firmowa Kg 5021. Szynka konserwowa Kg 4022. Parówka wieprzowa Kg 45
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131130-5, 15131135-0, 15131120-2

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r.


Część nr: 3 Nazwa: Ryby i konserwy rybne
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Filet mrożony z miruny op. 6800 kg 2302. Makrela wędzona tusza kg 403. Filet śledziowy a`la Matias 2,5 kg op. Szt. 124. Konserwa rybna w pomidorach 170 g Szt. 1305. Filet śledziowy bez skóry w oleju wiejskim op. 2,5 kg Szt. 56. Filet śledziowy w oleju 170 g Szt. 507. Sałatka z makreli 300 g Szt. 508. Tuńczyk w sosie własnym 170 g Szt. 409. Paprykarz 341 g Szt. 30 1. Filet mrożony z miruny op. 6800 kg 2302. Makrela wędzona tusza kg 403. Filet śledziowy a`la Matias 2,5 kg op. Szt. 124. Konserwa rybna w pomidorach 170 g Szt. 1305. Filet śledziowy bez skóry w oleju wiejskim op. 2,5 kg Szt. 56. Filet śledziowy w oleju 170 g Szt. 507. Sałatka z makreli 300 g Szt. 508. Tuńczyk w sosie własnym 170 g Szt. 409. Paprykarz 341 g Szt. 30
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15220000-6, 15200000-0, 15234000-7

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r.


Część nr: 4 Nazwa: Pyzy
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Pyzy paczka 10 szt. Paczka 240 Pyzy paczka 10 szt. Paczka 240
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15851000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r.


Część nr: 5 Nazwa: Drób
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Filet drobiowy kg 5002. Kurczak kg 2103. Udka drobiowe kg 4004. Porcje rosołowe kg 2505. Żołądki drobiowe kg 306. Mięso gulaszowe drobiowe kg 3507. Kiełbasa drobiowa kg 358. Pierś królewska kg 109. Parówka drobiowa folia kg 23010. Parówkowa drobiowa z fileta kg 3011. Pasztet domowej roboty kg 5012. Szynka prasowana z indyka kg 1013. Filet dymiony kg 3014. Pasztet drobiowy typu Drop 160g* szt. 250 1. Filet drobiowy kg 5002. Kurczak kg 2103. Udka drobiowe kg 4004. Porcje rosołowe kg 2505. Żołądki drobiowe kg 306. Mięso gulaszowe drobiowe kg 3507. Kiełbasa drobiowa kg 358. Pierś królewska kg 109. Parówka drobiowa folia kg 23010. Parówkowa drobiowa z fileta kg 3011. Pasztet domowej roboty kg 5012. Szynka prasowana z indyka kg 1013. Filet dymiony kg 3014. Pasztet drobiowy typu Drop 160g* szt. 250
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15112000-6, 15114000-0, 15131500-0

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r.


Część nr: 6 Nazwa: Nabiał: Mleko i przetwory mleczarskie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Mleko 2% we woreczku nie mniejszym niż 0,9 l szt. 12002. Śmietana ukwaszona 12% 400g szt. 14003. Śmietana 30% 250 ml szt. 354. Masło 82% 250 g typu Śrem* kg 6505. Ser salami kg 756. Ser twardy 26% typu Olecko* kg 2907. Ser wiedeński biały 240g szt. 1808. Ser twarożek "Mój ulubiony"* - 1 kg szt. 2809. Jogurt naturalny 150g szt. 80010. Ser biały chudy kg 3011. Jogurt grecki typu Kościan* 370 g szt. 7012. Ser typu Almette* 150 g szt. 30013. Twarożek kanapkowy 100g - mix smaków szt. 23014. Ser salami z ziołami kg 6515. Ser półtłusty kg 8016 Ser topiony krążek typu Hochland* 200g szt. 25017 Ser topiony bloczek 90g szt. 10018 Serek wiejski 200g szt. 10019 Ser topiony w plasterkach 130g szt. 100 1. Mleko 2% we woreczku nie mniejszym niż 0,9 l szt. 12002. Śmietana ukwaszona 12% 400g szt. 14003. Śmietana 30% 250 ml szt. 354. Masło 82% 250 g typu Śrem* kg 6505. Ser salami kg 756. Ser twardy 26% typu Olecko* kg 2907. Ser wiedeński biały 240g szt. 1808. Ser twarożek "Mój ulubiony"* - 1 kg szt. 2809. Jogurt naturalny 150g szt. 80010. Ser biały chudy kg 3011. Jogurt grecki typu Kościan* 370 g szt. 7012. Ser typu Almette* 150 g szt. 30013. Twarożek kanapkowy 100g - mix smaków szt. 23014. Ser salami z ziołami kg 6515. Ser półtłusty kg 8016 Ser topiony krążek typu Hochland* 200g szt. 25017 Ser topiony bloczek 90g szt. 10018 Serek wiejski 200g szt. 10019 Ser topiony w plasterkach 130g szt. 100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r.


Część nr: 7 Nazwa: Pieczywo
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Bułka żytnia 60g szt. 140002. Chleb zwykły 1000g szt. 6303. Drożdżówka 150 g szt. 16004. Bagietka żytnia 400g szt. 2805. Chleb ciemny żytni 400g szt. 8306. Chleb wiejski z ziarnem 400g szt. 8207. Chleb słonecznikowy 400g szt. 8208. Chleb graham 400g szt. 8209. Bułka zwykła 90g szt. 500010. Pączki 60g szt. 160011. Bagietka pszenna 400g szt. 180 1. Bułka żytnia 60g szt. 140002. Chleb zwykły 1000g szt. 6303. Drożdżówka 150 g szt. 16004. Bagietka żytnia 400g szt. 2805. Chleb ciemny żytni 400g szt. 8306. Chleb wiejski z ziarnem 400g szt. 8207. Chleb słonecznikowy 400g szt. 8208. Chleb graham 400g szt. 8209. Bułka zwykła 90g szt. 500010. Pączki 60g szt. 160011. Bagietka pszenna 400g szt. 180
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15810000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r.


Część nr: 8 Nazwa: Artykuły spożywcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Kasza kuskus 500g Szt. 602. Oliwa z oliwek 1l Szt. 153. Olej słonecznikowy 1l Szt. 504.Ogórki konserwowe 900 ml typu Słoneczny Ogród * Szt. 3405. Dżem 280g 100 % typu Łowicz* mix smaków Szt. 5306. Soki różne smaki 100% 1 litr bez cukru Szt. 3507. Margaryna miękka rodzinna bez aromatu 500g Szt. 408. Chrzan konserwowy 200 ml typu Dymecki * Szt. 609. Koncentrat pomidorowy 900 ml typu Wojna* Szt. 14010. Ketchup łagodny 380g typu Kotlin* (120g pomidorów w 100g gotowego produktu) Szt.50011. Mus jabłkowy 900 ml bez cukru Szt. 7012. Majonez 400g typu Winiary* Szt. 32013. Margaryna 250 g palma typu Bielmar * Szt. 80014. Olej rzepakowy 1 litr Szt. 30015. Ocet 10% 0,5 litra Szt. 8016. Musztarda stołowa 200g szt. 12017. Ocet winny z jabłek 6% 0,5 litra Szt. 2018. Ryż 1000 g Szt. 30019. Bułka tarta 500g Szt. 30020. Cukier 1000 g Szt. 50021. Kasza jęczmienna 1000g Szt. 20022. Cynamon mielony 20g Szt. 1523. Sól 1000 g o niskiej zawartości sodu Szt. 23024. Kukurydza konserwowa bez dodatku cukru 330 g Szt. 12025. Oregano 10g Szt. 7526. Bazylia 10g Szt. 7527. Rozmaryn 10g Szt. 3028. Estragon 10g Szt. 3029. Budyń śmietankowy bez cukru 0,75 l typu Delecta* Szt. 24030. Lubczyk 10g Szt. 22031. Drożdże piekarskie 100g Szt. 3032. Herbata liściasta 100g Szt. 32033. Kakao ciemne extra 100g Szt. 4034. Kisiel truskawkowy bez cukru na 0,75l typ-Delecta* Szt. 15035. Kwasek cytrynowy 20g Szt. 20036. Liść laurowy 20g typu Galeo * Szt. 1037. Majeranek 20g typu Galeo * Szt. 8038. Papryka słodka 20 g typu Galeo * Szt. 12039. Przyprawa uniwersalna 200 g typu Kucharek* Szt. 35040. Czosnek granulowany 20g typu Galeo * Szt. 20041. Pieprz ziarnisty 20g typu Galeo * Szt. 27042. Ziele angielskie 20g typu Galeo * Szt. 1543. Żelatyna czysta 50g typu Cykoria* Szt. 4044. Kawa zbożowa 500g Szt. 2545. Płatki kukurydziane, opakow. 250g typu "Nestle"* Szt. 6046. Tymianek 10g Szt. 3047. Imbir, op.min. 20 g Szt. 1548. Gałka muszkatołowa, op. min. 15 g Szt. 1549. Płatki ryżowe 200g Szt. 1550. Płatki owsiane błyskawiczne 200g Szt. 1551. Miód 25g Szt. 300052. Woda Aqua* niegazowana 5 litrów Szt. 10053. Żur w butelkach 480 ml Szt. 10054. Przyprawa gyros 30g Szt. 10055. Marynata Staropolska do mięsa 50g Szt. 5056. Cukier wanilinowy typu Delecta* 32g Szt. 8057. Papryka konserwowa 900 ml typu Słoneczny Ogród* Szt. 12058. Seler konserwowy 300 ml typu Rolnik* Szt. 4059. Mąka tortowa 450 typu Kraszewice* kg 40060. Mąka ziemniaczana 1000 g kg 4061. Makaron 500 g kolanka, świderki, muszelki Szt. 40062. Makaron nitka 250g Szt. 33063. Makaron spahgetti 500g Szt. 20064. Makaron pełnoziarnisty typu Lubella* 400g Szt. 2065. Słonecznik łuskany p. 100g Szt. 3066. Pestki dyni p. 100g Szt. 567. Śliwka suszona bez cukru p. 200g Szt. 5068. Morela suszona bez cukru p. 200g Szt. 3069. Rodzynki bez cukru p. 150g Szt. 4070. Jabłko suszone bez cukru p. 100g Szt. 2571. Pieczarki konserwowe 0,9 l Szt. 2572. Pasztet drobiowy 50g Szt. 25073. Curry 20g Szt. 3074. Kurkuma Szt. 3075. Szparagi w słoiku 1.7 l Szt. 1076. Papryka ostra Szt. 12077. Olej Rama Combi Profi Szt. 7 1. Kasza kuskus 500g Szt. 602. Oliwa z oliwek 1l Szt. 153. Olej słonecznikowy 1l Szt. 504.Ogórki konserwowe 900 ml typu Słoneczny Ogród * Szt. 3405. Dżem 280g 100 % typu Łowicz* mix smaków Szt. 5306. Soki różne smaki 100% 1 litr bez cukru Szt. 3507. Margaryna miękka rodzinna bez aromatu 500g Szt. 408. Chrzan konserwowy 200 ml typu Dymecki * Szt. 609. Koncentrat pomidorowy 900 ml typu Wojna* Szt. 14010. Ketchup łagodny 380g typu Kotlin* (120g pomidorów w 100g gotowego produktu) Szt. 50011. Mus jabłkowy 900 ml bez cukru Szt. 7012. Majonez 400g typu Winiary* Szt. 32013. Margaryna 250 g palma typu Bielmar * Szt. 80014. Olej rzepakowy 1 litr Szt. 30015. Ocet 10% 0,5 litra Szt. 8016. Musztarda stołowa 200g szt. 12017. Ocet winny z jabłek 6% 0,5 litra Szt. 2018. Ryż 1000 g Szt. 30019. Bułka tarta 500g Szt. 30020. Cukier 1000 g Szt. 50021. Kasza jęczmienna 1000g Szt. 20022. Cynamon mielony 20g Szt. 1523. Sól 1000 g o niskiej zawartości sodu Szt. 23024. Kukurydza konserwowa bez dodatku cukru 330 g Szt. 12025. Oregano 10g Szt. 7526. Bazylia 10g Szt. 7527. Rozmaryn 10g Szt. 3028. Estragon 10g Szt. 3029. Budyń śmietankowy bez cukru 0,75 l typu Delecta* Szt. 24030. Lubczyk 10g Szt. 22031. Drożdże piekarskie 100g Szt. 3032. Herbata liściasta 100g Szt. 32033. Kakao ciemne extra 100g Szt. 4034. Kisiel truskawkowy bez cukru na 0,75l typ-Delecta* Szt. 15035. Kwasek cytrynowy 20g Szt. 20036. Liść laurowy 20g typu Galeo * Szt. 1037. Majeranek 20g typu Galeo * Szt. 8038. Papryka słodka 20 g typu Galeo * Szt. 12039. Przyprawa uniwersalna 200 g typu Kucharek* Szt. 35040. Czosnek granulowany 20g typu Galeo * Szt. 20041. Pieprz ziarnisty 20g typu Galeo * Szt. 27042. Ziele angielskie 20g typu Galeo * Szt. 1543. Żelatyna czysta 50g typu Cykoria* Szt. 4044. Kawa zbożowa 500g Szt. 2545. Płatki kukurydziane, opakow. 250g typu "Nestle"* Szt. 6046. Tymianek 10g Szt. 3047. Imbir, op.min. 20 g Szt. 1548. Gałka muszkatołowa, op. min. 15 g Szt. 1549. Płatki ryżowe 200g Szt. 1550. Płatki owsiane błyskawiczne 200g Szt. 1551. Miód 25g Szt. 300052. Woda Aqua* niegazowana 5 litrów Szt. 10053. Żur w butelkach 480 ml Szt. 10054. Przyprawa gyros 30g Szt. 10055. Marynata Staropolska do mięsa 50g Szt. 5056. Cukier wanilinowy typu Delecta* 32g Szt. 8057. Papryka konserwowa 900 ml typu Słoneczny Ogród* Szt. 12058. Seler konserwowy 300 ml typu Rolnik* Szt. 4059. Mąka tortowa 450 typu Kraszewice* kg 40060. Mąka ziemniaczana 1000 g kg 4061. Makaron 500 g kolanka, świderki, muszelki Szt. 40062. Makaron nitka 250g Szt. 33063. Makaron spahgetti 500g Szt. 20064. Makaron pełnoziarnisty typu Lubella* 400g Szt. 2065. Słonecznik łuskany p. 100g Szt. 3066. Pestki dyni p. 100g Szt. 567. Śliwka suszona bez cukru p. 200g Szt. 5068. Morela suszona bez cukru p. 200g Szt. 3069. Rodzynki bez cukru p. 150g Szt. 4070. Jabłko suszone bez cukru p. 100g Szt. 2571. Pieczarki konserwowe 0,9 l Szt. 2572. Pasztet drobiowy 50g Szt. 25073. Curry 20g Szt. 3074. Kurkuma Szt. 3075. Szparagi w słoiku 1.7 l Szt. 1076. Papryka ostra Szt. 12077. Olej Rama Combi Profi Szt. 7
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15600000-4, 15800000-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r.


Część nr: 9 Nazwa: Jaja
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Jajka kurze duże L ( od 63g do 73g) I klasa Szt. 12500 1. Jajka kurze duże L ( od 63g do 73g) I klasa Szt. 12500
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03142500-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r.


Część nr: 10 Nazwa: Mrożonki warzywno - owocowe
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Kalafior mrożony op. 2,5 kg Szt. 602. Szpinak mrożony op. 450g Szt. 1303. Frytki do piekarnika op. 2,5 kg Szt. 504. Wiśnie mrożone op. 2 kg Szt. 105. Groszek mrożony op. 2,5 kg Szt. 456. Groszek mrożony op. 450g Szt. 57. Fasolka cięta mrożona op. 2,5 kg Szt. 508. Brokuł mrożony op. 2kg Szt. 609. Mieszanka kompotowa op. 2,5 kg Szt. 5010. Truskawka mrożona op. 2,5 kg Szt. 20 1. Kalafior mrożony op. 2,5 kg Szt. 602. Szpinak mrożony op. 450g Szt. 1303. Frytki do piekarnika op. 2,5 kg Szt. 504. Wiśnie mrożone op. 2 kg Szt. 105. Groszek mrożony op. 2,5 kg Szt. 456. Groszek mrożony op. 450g Szt. 57. Fasolka cięta mrożona op. 2,5 kg Szt. 508. Brokuł mrożony op. 2kg Szt. 609. Mieszanka kompotowa op. 2,5 kg Szt. 5010. Truskawka mrożona op. 2,5 kg Szt. 20
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15331170-9, 15332100-5

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r.


Część nr: 11 Nazwa: Warzywa i owoce
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Buraki Kg 3502. Cebula Kg 1503. Kapusta młoda-biała Szt. 3004. Kapusta biała Kg 6005. Kapusta czerwona Kg 2506. Kapusta czerwona Szt. 807. Kapusta kiszona 1 kg Kg 3508. Marchew Kg 12009. Ogórek szklarniowy Kg 35010. Ogórek kiszony Kg 18011. Koperek Pęczek 45012. Pietruszka korzeń Kg 35013. Pomidor Kg 70014. Por Szt. 23015. Por Kg 10016. Sałata Szt. 60017. Banany Kg 80018. Jabłka Kg 100019. Brokuły Szt. 10020. Seler Kg 42021. Ziemniaki Kg 600022. Kalafior Szt. 12023. Fasola średni Jaś Kg 6024. Groch łuskany Kg 4525. Pieczarki Kg 40026. Natka pietruszki Pęczek 42027. Rzodkiewka Pęczek 55028. Czosnek Szt. 2029. Kapusta pekińska Kg 25030. Szczypiorek Pęczek 45031. Kalarepa Szt. 5032. Papryka Kg 17033. Winogrono ciemne Kg 13034. Winogrono jasne Kg 13035. Fasolka szparagowa Kg 4036. Mandarynka Kg 50037. Pomarańcza Kg 70038. Sałata lodowa Szt. 30039. Rabarbar Kg 202540. Cytryna Kg 10041. Kiwi Szt. 130042. Truskawka krajowa Kg 8043. Truskawka import Kg 3044. Czereśnia Kg 3045. Ogórek małosolny Kg 2046. Cebula czerwona Kg 1047. Seler naciowy Szt. 3048. Rzodkiew biała Kg 6049. Gruszka Kg 25050. Nektaryna Kg 15051. Brzoskwinie Kg 12052. Bób Kg 4053. Kapusta włoska Szt. 4554. Śliwki Kg 9055. Morele kg 4056. Arbuz Kg 10057. Rukola op. 5058. Borówka 1kg szt. 5 1. Buraki Kg 3502. Cebula Kg 1503. Kapusta młoda-biała Szt. 3004. Kapusta biała Kg 6005. Kapusta czerwona Kg 2506. Kapusta czerwona Szt. 807. Kapusta kiszona 1 kg Kg 3508. Marchew Kg 12009. Ogórek szklarniowy Kg 35010. Ogórek kiszony Kg 18011. Koperek Pęczek 45012. Pietruszka korzeń Kg 35013. Pomidor Kg 70014. Por Szt. 23015. Por Kg 10016. Sałata Szt. 60017. Banany Kg 80018. Jabłka Kg 100019. Brokuły Szt. 10020. Seler Kg 42021. Ziemniaki Kg 600022. Kalafior Szt. 12023. Fasola średni Jaś Kg 6024. Groch łuskany Kg 4525. Pieczarki Kg 40026. Natka pietruszki Pęczek 42027. Rzodkiewka Pęczek 55028. Czosnek Szt. 2029. Kapusta pekińska Kg 25030. Szczypiorek Pęczek 45031. Kalarepa Szt. 5032. Papryka Kg 17033. Winogrono ciemne Kg 13034. Winogrono jasne Kg 13035. Fasolka szparagowa Kg 4036. Mandarynka Kg 50037. Pomarańcza Kg 70038. Sałata lodowa Szt. 30039. Rabarbar Kg 202540. Cytryna Kg 10041. Kiwi Szt. 130042. Truskawka krajowa Kg 8043. Truskawka import Kg 3044. Czereśnia Kg 3045. Ogórek małosolny Kg 2046. Cebula czerwona Kg 1047. Seler naciowy Szt. 3048. Rzodkiew biała Kg 6049. Gruszka Kg 25050. Nektaryna Kg 15051. Brzoskwinie Kg 12052. Bób Kg 4053. Kapusta włoska Szt. 4554. Śliwki Kg 9055. Morele kg 4056. Arbuz Kg 10057. Rukola op 5058. Borówka 1kg szt. 5
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r.






NAJNOWSZE ZLECENIE
Zlecę sukcesywną dostawę rozpuszczalników - Poznań, Warszawa
  • Lokalizacja zleceniawielkopolskie
  • Data dodania23-04-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Zlecę sukcesywną dostawę rozpuszczalników do prac syntetycznych przez okres 12 miesięcy. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI