IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Tak
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Nie
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
Nie
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej
(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria |
Znaczenie |
cena |
0,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym
(jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
2020-08-10, godzina:
13:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: do:
2020-12-31 okres w dniach:
(od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Różne produkty spożywcze |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:batonik zbożowy 35g, baton z gorzkiej czekolady 30g, barszcz biały 66g, bazylia 10g, budyn 60g, biszkopty 150g, chrzan 270g, cukier kg, ciasteczka lubisie 30g, cukier kg, ćwikła zchrzanem 300g, dżem truskawkowy 450g, galaretka 71g, herbata 100 szt ,25szt, herbatniki 200g, kasza jaglana 4x100,kasza jęczmienna,kasza bulgur 4x100, kasza manna, kasza kukurydziana, kawa zbożowa 150g, kisiel 77g, kminek 20g, koncentrat buraczany 300ml, koncentrat pomidorowy 900g, krakersy mini 100g, krem czekoladowy 600g, kwasek cytrynowy 20g, liść laurowy 6g, lubczyk 10g, majonez 900g, makarony różne 500g,400g,250g, maka kg, morele suszone 100g, miód naturalny 900ml, musli 300g, marmolada 600g, ocet l, olej l, oliwa z oliwek l, oregano 10g, papryka słodka i ostra 20g, pieprz ziołowy i czarny 20g, płatki kukurydziane 250g, płatki ryżowe 250g, płatki owsiane 400g, płatki miodowe 1000g, płatki zbożowe 1000g, pierniki 200g, przyprawa do zup 960 powidło śliwkowe 300g, przecier pomidorowy 680g, ryz kg, rodzynki 100g, smalec 200g, soczewica czerwona 350g, ryz naturalny brązowy 4x100, sos cztery sery 37g, przyprawa do spaghetti 44g, soczki owocowe warzywne 200ml, sól morska 350g, spód do pizzy 400g, sucharki delikatesowe 290g, tuńczyk 170g, woda niegazowana 330 ml, wafle ryżowe 130g, ziele ang. 15g, zioła do drobiu 10g, ziła do sałatek 10g, zioła prowansalskie 10g, żurawina 100g
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15800000-6
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
0,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Produkty zwierzęce, mięso i podroby mięsne |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:boczek wędzony, karkówka wieprzowa, kiełbasa schabowa /80% mięsa/,kiełbasa szynkowa/80% mięsa/, kości od schabu, mięso mielone, łopatka wieprzowa, pasztet z pieca, parówka cielęca, schab b/k, rostbef wołowy, szynka domowa, szynka wieprzowa surowa,
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15100000-9
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
0,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Wyroby piekarskie i ciastkarskie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Blat francuski 625g, bułka brykiet 50g, bułka kukurydziana 60g, bułka tarta kg, bułka z dynią 50g, bułka grahamka 90g, bułka śniadaniowa 90g, chleb domowy 500g, chleb mazowiecki foremka krojony 600g, chleb wieloziarnisty 500g, chleb słonecznikowy 500g, chleb żytni 600g, chleb tostowy 500g, ciasto drożdżowe 400g, drożdżówka 90g, precel półfrancuski80g, pączki 70g, rogal z nadzieniem 60g
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15810000-9
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
0,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Produkty mleczarskie |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:jogurt naturalny 180g,200g, jogurt 7 zb oz 150g, jogurt mia mu 125g, kefir naturalny 375g, masło 82% 200g, mleko 2%, mleczko kartonik 200ml, ser żółty twrdy kg, ser żółty 150g, serek śmietankowy w plastrach 150g, serek kanapkowy w plastrach 150g, serek topiny plastry 130g, śmietana 18%,śmietana 30%, twaróg ópółtłusty kg, serek ziarnisty 200g, serek Darek 150g, ser mozzarella 125g, ser feta w kostkach 270g, ser salami wędzony kg,
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15500000-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
0,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Świeży drób |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Filet z kurczaka kg, filet z indyka kg, kiełbasa drobiowa /80 % mięsa/, porcja rosołowa kg, kurczak świeży, parówki drobiowe /80% mięsa/, pasztet drobiowy, skrzydło indycze, szynka drobiowa /80% mięsa/, udko z kurczaka,
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15112100-7
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
0,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
Dania gotowe |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Gołąbki z ryżem i mięsem, kluski śląskie świeże, krokiety z kapustą i mięsem świeże, naleśniki z serem świeże, pierogi ruskie świeże, pierogi z kapustą świeże, pierogi z sere świeże, pierogi z owocami świeże, pierogi ze szpinakiem, podkłady naleśnikowe świeże, pyzy z mięsem świeże, uszka z grzybami świeże, uszka z mięsem świeże.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15894300-4
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
0,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
7 |
Nazwa: |
Warzywa, owoce i produkty podobne |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Arbuz, banan, biała rzodkiew, brokuły świeże, brzoskwinia, burak ćwikłowy, cebula, cytryna, czosnek, grapefruit, cukinia, groch łuskany, gruszka, jabłka, jaja kl.L, kalafior świeży, kapusta biała i czerwona, kapusta kiszona, kapusta pekińska, kiwi, koper zielony, kukurydza, limonka, maliny, mandarynka, marchew, melon, morele, natka pietruszki, nektarynki, ogórek świeży, ogórek kiszony, papryka czerwona, pieczarki, pomarańcza, pomidor, rzodkiewka, sałata zielona, seler korzeń, seler naciowy, szczypiorek, truskawka, ziemniaki, winogrono
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15300000-1
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
0,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
8 |
Nazwa: |
Warzywa mrożone |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Brokuły mrożone, borówka mrożona, fasolka szparagowa, frytki ziemniaczane, groszek mrożony, kalafior mrożony, kukurydza mrożona luzem, maliny mrożone, marchewka mini, marchewka z groszkiem, mieszanka owocowa, porzeczka mrożona, szpinak krojony, truskawka mrożona, ziemniaki ćwiartki do pieczenia, warzywa na patelnię mrożone, Zupa jarzynowa/mieszanka warzywna/
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15331170-9
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
0,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
9 |
Nazwa: |
Ryby przetworzone i konserwowane |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Filety rybne Miruna b/s, filet zapiekany z brokułami , filet zapiekany z pomidorami, filet z dorsza, filety zapiekane z serem, filety panierowane EXCELLENT, kostka z ryb białych panierowana,kotlety rybne/burgery/,paluszki panierowane z fileta, łosoś mrożony.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15200000-0
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 4
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
0,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: