Dostawa artykułów ogólnospożywczych oraz mrożonek do Zakładu Karnego w Uhercach

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Dostawa artykułów ogólnospożywczych oraz mrożonek do Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych.
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoUherce Mineralne
  • WojewództwoPodkarpackie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoZamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
  • Termin składania wniosków2022-06-08
  • ZamawiającyZakład Karny w Uhercach Mineralnych
  • Data publikacji ogłoszenia2022-05-31
  • Numer ogłoszenia2022/BZP 00185780
TREŚĆ PRZETARGU

Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Dostawa artykułów ogólnospożywczych oraz mrożonek do Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Zakład Karny w Uhercach Mineralnych

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000321081

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Uherce Mineralne 153

1.5.2.) Miejscowość: Uherce Mineralne

1.5.3.) Kod pocztowy: 38-623

1.5.4.) Województwo: podkarpackie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL821 - Krośnieński

1.5.7.) Numer telefonu: 134608850

1.5.8.) Numer faksu: 134618400

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_uherce@sw.gov.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa artykułów ogólnospożywczych oraz mrożonek do Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych.

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-d01a15a4-d5b5-11ec-9a86-f6f4c648a056

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00185780

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-05-31

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00091891/02/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.3 Dostawa artykułów ogólnospożywczych

1.2.4 Dostawa mrożonek

2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania

https://miniportal.uzp.gov.pl

3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: W niniejszym postępowaniu komunikacja między zamawiającym a wykonawcami odbywa się przy użyciu środków komunikacji elektronicznej w postaci: miniPortalu - https://miniportal.uzp.gov.pl/ - "Formularz do
komunikacji", ePUAPu - https://epuap.gov.pl/wps/portal - "Formularz do komunikacji", poczty elektronicznej – e-mail: zk_uherce@sw.gov.pl , z zastrzeżeniem, że złożenie oferty przez wykonawcę następuje wyłącznie za pośrednictwem "Formularza do złożenia, zmiany, wycofania oferty lub wniosku" dostępnego na ePUAP: https://epuap.gov.pl/wps/portal oraz udostępnionego
przez miniPortal: https://miniportal.uzp.gov.pl/

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: 1.Wykonawca zamierzający wziąć udział w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, musi posiadać konto na ePUAP. Wykonawca posiadający konto na ePUAP ma dostęp do następujących formularzy: "Formularz do złożenia, zmiany, wycofania oferty lub wniosku" oraz "Formularz do komunikacji".
2. Wymagania techniczne i organizacyjne wysyłania i odbierania dokumentów elektronicznych, elektronicznych kopii dokumentów i
oświadczeń oraz informacji przekazywanych przy ich użyciu,
opisane zostały w Regulaminie korzystania z systemu miniPortal oraz Warunkach korzystania z elektronicznej platformy usług administracji publicznej (ePUAP).
3. Maksymalny rozmiar plików przesyłanych za pośrednictwem dedykowanych formularzy: "Formularz do złożenia, zmiany,
wycofania oferty lub wniosku" i "Formularz do komunikacji" wynosi 150 MB.
4. Za datę przekazania oferty, wniosków, zawiadomień, dokumentów elektronicznych, oświadczeń lub elektronicznych kopii
dokumentów lub oświadczeń oraz innych informacji przyjmuje się datę ich przekazania na ePUAP.
5. W niniejszym postępowaniu komunikacja między Zamawiającym a Wykonawcami w szczególności składanie oświadczeń,
wniosków oraz przekazywanie informacji (innych niż oferta wykonawcy i
załączniki do oferty) odbywa się elektronicznie za pośrednictwem "Formularza do komunikacji" dostępnego na ePUAP oraz
udostępnionego przez miniPortal. Dokumenty elektroniczne składane są przez Wykonawcę za pośrednictwem "Formularza do
komunikacji" jako załączniki.
6. Zamawiający dopuszcza również możliwość komunikowania się z wykonawcami oraz składania dokumentów elektronicznych
przez wykonawców (innych niż oferta wykonawcy i załączniki do oferty)
za pomocą poczty elektronicznej, na adresy e-mail: zk_uherce@sw.gov.pl; pawel.feculak@sw.gov.pl Sposób sporządzenia
dokumentów elektronicznych musi być zgody z wymaganiami określonymi w rozporządzeniu Prezesa Rady Ministrów z dnia 30
grudnia 2020 r w sprawie sposobu sporządzania i przekazywania informacji oraz wymagań technicznych dla dokumentów elektronicznych oraz środków komunikacji elektronicznej w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego lub konkursie (Dz. U. z 2020 r., poz. 2452) oraz rozporządzeniu Ministra Rozwoju, Pracy i Technologii z dnia 23 grudnia 2020 r. w sprawie podmiotowych środków dowodowych oraz innych dokumentów lub oświadczeń, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy (Dz. U. z 2020 r., poz. 2415).
7. Zamawiający nie przewiduje innego sposobu komunikowania się z Wykonawcami niż przy użyciu środków komunikacji
elektronicznej wskazanych w SWZ.
8. Wszystkie dokumenty przekazane przez Wykonawcę muszą być podpisane kwalifikowanym podpisem elektronicznym lub
podpisem zaufanym lub podpisem osobistym. Pozostałe informacje o wymaganiach technicznych i organizacyjnych dotyczących
korespondencji elektronicznej opisane zostały w rozdziale X i XIII SWZ.

3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy

3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski

3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): Klauzula informacyjna została zawarta w załączniku nr 4 do
SWZ.

3.16.) RODO (ograniczenia stosowania): Klauzula informacyjna została zawarta w załączniku nr 4 do
SWZ.

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.

4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: DKw.2232.4.2022.PF

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak

4.1.9.) Liczba części: 2

4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części

4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie

4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:

Część 1

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko Wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych wg zestawienia podanego w załączniku nr 1 do SWZ
zadanie nr 1.
CPV 15872100-2 pieprz czarny
Konsystencja sypka, proszek bez grudek i zlepów; dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia; smak i zapach - właściwe dla przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu. W ilości 5 kg.
CPV 15872400-5 sól spożywcza jodowana
Konsystencja sypka, kryształki bez grudek i zlepów; dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia.
W ilości 100 kg
CPV 15411200-4 olej roślinny uniwersalny
Spożywczy przejrzysty, klarowny, bez osadu w opakowaniach jednostkowych do 5l, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu.
W ilości 250 litrów.
CPV 15851110-2 makaron rurki
Produkt otrzymany z surowców pochodzących z przemiału ziarna pszenicy zwyczajnej i wody, z dodatkiem jaj i innych składników, odpowiednio uformowany i wysuszony, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu.
W ilości 800 kg.
CPV 15831200-4 cukier biały
Kryształy sypkie, bez zlepów i grudek, dopuszcza się obecność zrostów, kryształów bliźniaczych. Barwa biała, dopuszcza się odcień lekko kremowy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu. W ilości 450 kg.
CPV 15613100-9 kasza manna
Otrzymana z przemiału ziarna pszenicy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu. W ilości 150 kg.
CPV 15613100-9 kasza jęczmienna
Kasza otrzymana z ziarna jęczmienia szklistego, o cienkiej łusce, przeznaczonego do celów konsumpcyjnych. Barwa jasnoszara z odcieniem od zielonkawego do żółtawego, dopuszcza się zawartość ziaren z odcieniem brązowym w ilości nie większej niż 10%, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu.
W ilości 300 kg.
CPV 15614100-6 ryż biały
Ziarno ryżu powinno być wolne od toksycznych i innych szkodliwych substancji, obcych zapachów lub zapachu wskazującego na psucie, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu. W ilości 500 kg.
CPV 15871270-7 koper suszony
Konsystencja: sypka, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu. W ilości 6 kg.
CPV 15862000-8 kawa zbożowa
Produkt otrzymywany z przemiału zbóż, korzeni cykorii i buraka cukrowego , termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu.
W ilości 180 kg.
CPV 15891500-5 uniwersalna przyprawa warzywna
Konsystencja sypka, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw, proszek bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smak i zapach - właściwe dla przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu.
W ilości 120 kg.
CPV 15891500-5 rosół drobiowy
Konsystencja, sypka,z widocznymi kawałkami suszonych warzyw, proszek barwy żółtej bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smaki zapach – właściwe dla rosołu, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu.
W ilości 80 kg.
CPV 15871260-4 sos pieczeniowy
Konsystencja sypka, proszek lub granulat barwy charakterystycznej dla zastosowanych składników bez grudek i zlepów, dopuszcza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia, smaki zapach – właściwe dla sosu, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu.
W ilości 120 kg.
CPV 15331427-6 koncentrat pomidorowy
Pasta 25-30% produkt otrzymany ze świeżych, dojrzałych, czerwonych pomidorów, bez żadnych dodatków, waga jednostkowa opakowania od 200 g do 1kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu. W ilości 300 kg.
CPV 15331133-8 groch dzielony suszony
Produkt wolny od zanieczyszczeń, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu. W ilości 250 kg.
CPV 15331110-1 chrzan tarty
Skład chrzan (40-50%), woda, ocet spirytusowy, waga jednostkowa opakowania od 200 g do 1kg termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu. W ilości 150 kg.
CPV 15332230-5 marmolada
Twarda lub miękka z owoców innych niż cytrusowe nie zawierająca czarnej porzeczki o żelowanej konsystencji, opakowanie cateringowe, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu. W ilości 1000 kg.
CPV 15871230-5 keczup
Skład: pomidory (min. 150 g na 100 g keczupu), cukier, sól, ocet, aromaty, opakowanie cateringowe, waga jednostkowa opakowania od 500 g do 1kg termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu. W ilości 250 kg.
CPV 15871250-1 musztarda
Konsystencja jednolita, kremowa, gęsta, barwa właściwa dla zastosowanych surowców i dodanych składników zapachowo-smakowych, dopuszcza się występowanie czarnych punkcików w przypadku stosowania gorczycy czarnej, smak i zapach piekący, słonawy, właściwy dla musztardy, opakowanie cateringowe, waga jednostkowa opakowania od 500 g do 1kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu.
W ilości 180 kg.
CPV 15891000-0 przyprawa warzywna w płynie do zup, sosów i sałatek
Z surowców roślinnych, zwierzęcych lub ich mieszanin, z dodatkiem naturalnych przypraw roślinnych, spożywczych dodatków smakowo -zapachowych, substancji wzmacniających smak i zapach, substancji poprawiających strukturę produktu, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu .
W ilości 150 litrów.
CPV-15331400-1 leczo pieczarkowe
Przetworzone i zakonserwowane pieczarki, papryka wraz z innymi warzywami, smak charakterystyczny dla potrawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu .
W ilości 450 kg.
CPV 15331133-8 kostka sojowa
Produkt wykonany z odtłuszczonej mąki sojowej w opakowaniach do 20 kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 m-ce od dnia dostawy do magazynu.
W ilości 300 kg.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

15610000-7 - Produkty przemiału ziarna

15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 4 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Przy wyborze oferty Zamawiający będzie się kierował kryterium najniższej
ceny. Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta z najniższą ceną.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 2

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mrożonek, na koszt i ryzyko Wykonawcy do Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych wg zestawienia podanego w załączniku nr 1 do SWZ
zadanie nr 2.
CPV 15331170-9 marchew z groszkiem mrożonka
Składniki marchew 60%, groch zielony 40% dozwolona zmiana proporcji do 20%, dostawa w opakowaniu pozwalającym na porcjowanie produktu bez konieczności rozmrażania całego opakowania, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od dnia dostawy do magazynu. Temperatura dostarczonego towaru od -24°C do -18°C. W ilości 450 kg.
CPV 15331170-9 mieszanka jarzynowa
Mieszanka min. sześciu warzyw, dostawa w opakowaniu pozwalającym na porcjowanie produktu bez konieczności rozmrażania całego opakowania, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od dnia dostawy do magazynu. Temperatura dostarczonego towaru od -24°C do -18°C.
W ilości 750 kg.
CPV 15331170-9 brokuły mrożone
Dostawa w opakowaniu pozwalającym na porcjowanie produktu bez konieczności rozmrażania całego opakowania, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od dnia dostawy do magazynu. Temperatura dostarczonego towaru od -24°C do -18°C.
W ilości 100 kg.
CPV 15331170-9 papryka krojona mrożona
Dostawa w opakowaniu pozwalającym na porcjowanie produktu bez konieczności rozmrażania całego opakowania, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od dnia dostawy do magazynu. Temperatura dostarczonego towaru od -24°C do -18°C.
W ilości 120 kg.
CPV 15331170-9 kalafior mrożony
Dostawa w opakowaniu pozwalającym na porcjowanie produktu bez konieczności rozmrażania całego opakowania, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od dnia dostawy do magazynu. Temperatura dostarczonego towaru od -24°C do -18°C.
W ilości 100 kg.
CPV15220000-6 burger rybny panierowany mrożony
Dostawa w opakowaniu pozwalającym na oddzielenie pojedynczych sztuk bez konieczności rozmrażania całego opakowania. Farsz rybny minimum 60% wagi. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od dnia dostawy do magazynu. Temperatura dostarczonego towaru od -24°C do -18°C.
W ilości 500 kg.
CPV 15894300-4 pierogi ruskie mrożone
Skład ziemniaki 20-30%, ser twarogowy 10-15%, mąka pszenna, dostawa w opakowaniu pozwalającym na porcjowanie produktu bez konieczności rozmrażania całego opakowania, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od dnia dostawy do magazynu. Temperatura dostarczonego towaru od -24°C do -18°C.
W ilości 220 kg.
CPV 15331170-9 włoszczyzna mrożona
Dostawa w opakowaniu pozwalającym na porcjowanie produktu bez konieczności rozmrażania całego opakowania, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od dnia dostawy do magazynu. Temperatura dostarczonego towaru od -24°C do -18°C.
W ilości 1100 kg.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 4 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Przy wyborze oferty Zamawiający będzie się kierował kryterium najniższej
ceny. Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta z najniższą ceną.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Nie

5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Nie

5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak

5.6.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie niepodlegania wykluczeniu: Rozdział XIII SWZ - pt "Opis sposobu przygotowania oferty"

5.7.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu: Rozdział XIII SWZ - pt "Opis sposobu przygotowania oferty"

5.11.) Wykaz innych wymaganych oświadczeń lub dokumentów:

Rozdział XIII SWZ - pt "Opis sposobu przygotowania oferty"

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie

6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie

6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie

6.6.) Wymagania dotyczące składania oferty przez wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia:

Rozdział XIII SWZ - pt. "Opis sposobu przygotowania oferty"

6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Tak

7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia:

Zamawiający przewiduje możliwość dokonania zmian w umowie na zasadach określonych w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 4 do SWZ.

7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin składania ofert: 2022-06-08 10:00

8.2.) Miejsce składania ofert: Wykonawca składa ofertę za pośrednictwem formularza do złożenia oferty dostępnego na ePUAP i udostępnionego również na miniPortalu. Sposób złożenia oferty opisany został w Instrukcji użytkownika dostępnej na miniPortalu: https:/miniportal.uzp.gov.pl

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2022-06-08 11:00

8.4.) Termin związania ofertą: do 2022-07-07

NAJNOWSZE ZLECENIE
Zlecę szycie tapicerki meblowej - Łańcut
  • Lokalizacja zleceniapodkarpackie
  • Data dodania24-04-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Zlecę szycie tapicerki meblowej. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI