Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego
Zamówienia publicznego
"DOSTAWA ARTYKUŁÓW OGÓLNOSPOŻYWCZYCH DO ZAKŁADU KARNEGO W PRZEMYŚLU"
1.2.9 Dostawa artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
polski
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia:
Część I – Margaryna;
1. Margaryna do smarowania – 3300 kg.
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.
15400000-2 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia:
Część II – Cukier;
1. Cukier biały – 2500 kg.
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.
15831200-4 - Cukier biały
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia:
Część III – Przetwory owocowe
1. Dżem – 3500 kg,
2. Marmolada wieloowocowa – 1600 kg,
3. Powidło śliwkowe – 800 kg.
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.
15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia:
Część IV – Mrożonki
1. Mieszanka warzywna – mrożona – 900 kg,
2. Marchew z groszkiem – mrożona – 500 kg,
3. Marchew – mrożona – 400 kg,
4. Burgery rybne – mrożone – 550 kg.
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.
15229000-9 - Mrożone produkty rybne
15331170-9 - Warzywa mrożone
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia:
Część V – Produkty sypkie (Makarony, kasze, mąka, ryż)
1. Mąka ziemniaczana – 20 kg,
2. Mąka pszenna – 1000 kg,
3. Kasza jęczmienna – 3000 kg,
4. Kasza manna – 500 kg,
5. Makaron – 5000kg,
6. Ryż – 5000 kg.
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.
15600000-4 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych
15612100-2 - Mąka pszenna
15613100-9 - Produkty przemiału owsa
15851100-9 - Makaron niegotowany
15614100-6 - Ryż długoziarnisty
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia:
Część VI – Ogólnospożywcze
1. Wafle ryżowe – bezglutenowe – 15 kg,
2. Ocet (10%) – 180 litrów,
3. Sól – 1200 kg,
4. Przecier (koncentrat) pomidorowy – 1800 kg,
5. Chrzan tarty konserwowy – 180 kg,
6. Herbata granulowana – 210 kg,
7. Woda mineralna (1,5 l) – 1500 szt,
8. Fasola biała „Jaś” – 1200 kg,
9. Groch łuskany – 360 kg.
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.
15871110-8 - Ocet lub produkty równoważne
15872400-5 - Sól
15331427-6 - Skoncentrowany przecier pomidorowy
15331110-1 - Przetworzone warzywa korzeniowe
15331460-9 - Warzywa puszkowane
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia:
Część VII – Soja
1. Kotlety sojowe – 500 kg,
2. Soja granulat – 600 kg.
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.
15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia:
Część VIII - Zupy, sosy, przyprawy
1. Rosół warzywny – bulion – 500 kg,
2. Cynamon – 6 kg,
3. Czosnek granulowany – 15 kg,
4. Kminek – 18 kg,
5. Ziele angielskie – 18 kg,
6. Koperek suszony – 30 kg,
7. Liść laurowy – 18 kg,
8. Przyprawa do kurczaka – 60 kg,
9. Przyprawa do zup – 600 l,
10. Przyprawa do mięsa mielonego – 45 kg,
11. Majeranek – 18 kg,
12. Papryka słodka mielona – 24 kg,
13. Pieprz czarny mielony – 24 kg,
14. Sos neapolitański – instant – 60 kg,
15. Sos gulaszowy – instant – 120 kg,
16. Sos pieczarkowy – instant – 120 kg,
17. Sos węgierski – instant – 120 kg,
18. Sos boloński – instant – 120 kg,
19. Barszcz czerwony – 60 kg,
20. Zupa pieczarkowa – instant – 120 kg,
21. Zupa gulaszowa – instant – 120 kg,
22. Zupa ogonowa – instant – 150 kg,
23. Kurkuma – 9 kg.
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.
15891500-5 - Buliony
15891400-4 - Zupy
15872300-4 - Zioła
15871200-6 - Sosy, mieszanki przypraw i mieszanki przypraw korzennych
15871260-4 - Sosy
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia:
Część IX – Jaja
1. Jaja – 12000 szt.
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.
03142500-3 - Jaja
Spawanie stali
Humniska (podkarpackie)
Spawanie MIG MAG
Humniska (podkarpackie)
Spawanie konstrukcji stalowych
Humniska (podkarpackie)
Usługi spawalnicze
Humniska (podkarpackie)
MetalTop -Obróbka Metali, Skrawaniem i Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych
Tarnowiec (podkarpackie)
Profesjonalne elektronarzędzia, narzędzia dla majsterkowiczów
Rzeszów (podkarpackie)
Sklep z foliami samoprzylepnymi - Procorte
Sonina (podkarpackie)
Uspaw - Cięcie laserowe
Kombornia (podkarpackie)
Wima - Zakuwanie węży, Hydraulika siłowa, Pneumatyka
Mielec, Rzeszów, Warszawa, Poznań, Kraków (podkarpackie)