Dostarczanie artykułów żywnościowych do Internatu Zespołu Szkół w Raciążu

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Dostarczanie artykułów żywnościowych do Internatu Zespołu Szkół w Raciążu
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoRaciąż
  • WojewództwoMazowieckie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoJednostki organizacyjne administracji samorządowej
  • Termin składania wniosków2020-12-18
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyZespół Szkół w Raciążu
  • Data publikacji ogłoszenia2020-12-04
  • Numer ogłoszenia761990-N-2020
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 761990-N-2020 z dnia 04.12.2020 r.

Zespół Szkół w Raciążu: Dostarczanie artykułów żywnościowych do Internatu Zespołu Szkół w Raciążu
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół w Raciążu, krajowy numer identyfikacyjny 20110600000000, ul. ul. Kilińskiego  64 , 09-140  Raciąż, woj. mazowieckie, państwo Polska, tel. 0-23 6791031, e-mail zs_raciaz@op.pl, faks 0-23 6791031.
Adres strony internetowej (URL): zsraciaz.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Nie

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Nie
zs-raciaz.bip.gov.pl

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
kurier, poczta polska, osobiście
Adres:

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostarczanie artykułów żywnościowych do Internatu Zespołu Szkół w Raciążu
Numer referencyjny: ZS.S.026.2.2020
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:
11


II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Przedmiotem zamówienia jest dostarczanie artykułów żywnościowych do Internatu Zespołu Szkół w Raciążu. Zamówienie podzielone jest na 11 części. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia jest dostępny na stronie internetowej zs-raciaz.bip.gov.pl

II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15110000-2
15130000-8
03142500-3
15810000-9
03222000-3
15330000-0
15500000-3
15300000-1
15221000-3
15894000-1
15200000-0
15300000-1
15400000-2
15600000-4
15800000-6
03212100-1


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:  12   lub dniach:
lub
data rozpoczęcia: 01.01.2021   lub zakończenia: 31.12.2021
Okres w miesiącach Okres w dniach Data rozpoczęcia Data zakończenia
12 01.01.2021 31.12.2021

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: Wykonawca jest zobowiązany dostarczyć dokumenty potwierdzające wykonywanie określonej w zamówieniu działalności.
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Oferent nie może być w upadłości, a sytuacja ekonomiczna musi pozwalać na wykonanie zamówienia.
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Tak
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej

Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Nie
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Nie
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
cena 100,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji Nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: Nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Nie
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:

IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 18.12.2020, godzina: 10:30,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):

Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: Mięso
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:mięso czyste, konsystencja jędrna, elastyczna, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa, bez oznak zepsucia. Barwa mięsa od jasnoczerwonej do ciemnoczerwonej w zależności od rodzaju mięsa. Nie dopuszcza się wylewów krwawych;Filet drobiowy 300Karkówka 200Kości schabowe surowe 100Korpus ze skrzydełkami 250Łopatka wieprzowa b/k 500Mięso mielone wieprzowe 100Mięso gulaszowe z indyka 40Mięso wołowe b/k 150Mięso wołowe z kością 60Polędwiczki wieprzowe 50Skrzydełka z kurczaka 150Schab wieprzowy b/k 250Szynka wieprzowa b/k 200Szynka wieprzowa ekstra 100Schab wieprzowy z kością 60Udo z kurczaka ćwiartka 300Żeberka 200
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15110000-2

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: Produkty mięsne
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:wymagana klasa I, świeże, powierzchnia sucha, osłonka ściśle przylegająca bez pęknięć i wycieku farszu, Wędlina w osłonkach naturalnych lub sztucznych. Bez oznak pleśni, zapach charakterystyczny dla danego produktu. Odpowiednio przechowywane i transportowane. Data przydatności do spożycia widoczna na opakowaniach.Baleron ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 10Biała kiełbasa ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75%) 50Franfuterki ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75% ) 40Kabanosy ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75% ) 40Kiełbasa cienka śląska (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50Kiełbasa gruba ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75% ) 20Kiełbasa krakowska (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 30Kiełbasa krakowska podsuszana ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75%) 50Kiełbasa podwawelska (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 80Kiełbasa szynkowa (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 30Kiełbasa toruńska (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 30Kiełbasa żywiecka(zawartość mięsa w produkcie powyżej 75%) 30Łopatka wędzona (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 10Ogonówka wieprz. (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 10Parówki z szynki (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50Pasztet wieprzowy ( produkt pieczony z mięsa wieprzowego około 50 % mięsa ) 10Parówki drobiowe (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50Pieczeń nadzieniowa (zawartość mięsa w produkcie około 50 %) 50Polędwica drobiowa (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50Polędwica sopocka (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50Polędwica drobiowa z warzywami(zawartość mięsa w produkcieokoło 50 %) 30Schab dębowy (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50Schab gotowany (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50Schab wędzony (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 20Szynka gotowana (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50Szynka wędzona ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75% ) 50
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15130000-8

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: Jaja
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Jaja świeże z nie uszkodzoną skorupką, białko jajka przezroczyste i klarowne. Jaja kurze klasa 1-2, wielkość A . Na opakowaniu widoczny terminem przydatności do spożycia.Jaja świeże klasa jakościowa –A ,chów kur 1- wolny wybieg , wielkość -XL. 2000Jaja świeże, klasa jakościowa –A,Chów kur 2 – ściółkowyWielkość -L 3000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 03142500-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: Pieczywo
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie) - świeże, ze skórką ściśle związaną z miękiszem. Smak i zapach powinien być charakterystyczny dla danego rodzaju pieczywa. Powierzchnia skórki nie powinna posiadać uszkodzeń mechanicznych.Bułka tarta 500g szt. 400Bułki do hamburgerów szt. 500Bułki do hot-dogów szt. 500Bułki zwykłe pszenne 90 g szt. 4 000Bułki graham 90 g szt. 2 000Bułka maślana 80g szt. 500Bułki drożdżowe z nadzieniem 80g, różne rodzaje szt. 500Bułka żytnia 90g szt. 2 000Bułki kajzerki szt. 1 000Ciasto drożdżowe kg 20Ciasta różne rodzaje kg 50Chleb graham 400g szt. 300Chleb orkiszowy 400g szt. 300Chleb żytni 300g (mąka żytnia, kwas żytni, sól, woda) szt. 400Chleb pszenny krojony 500g szt. 2500Chleb razowy krojony 500g szt. 500Chleb pełnoziarnisty 500g szt. 500Rogal 90g szt. 1 000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15810000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: Pozostałe owoce i warzywa
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:zboże, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy) - warzywa i owoce I klasy, świeże, odpowiednio przechowywane, bez oznak: pleśni, zgnicia, zwiędnięcia, sfermentowania i bez oznak uszkodzeń mechanicznych. Warzywa i owoce bez obecności szkodników.Ananas kg 10Arbuz kg 50Banany kg 300Brokuły świeże szt. 100Brzoskwinie kg 100Buraki ćwikłowe kg 50Cebula biała kg 200Cebula cukrowa kg 100Cebula czerwona kg 50Cebula czosnkowa kg 50Ciecierzyca kg 50Cukinia szt. 50Cytryny kg 50Czosnek polski główki kg 100Czosnek polski kg 5Gruszki kg 250Grzyby suszone szt. 0,5Imbir korzeń kg 2Jabłka szkolne (średnica 6 cm ) odmiany: Decosta, Champion, Alba, Ligol, Idaret, Ambas, Gloster, Jester i inne kg 1000Kalafior świeży kg 50Kapusta biała kg 350Kapusta czerwona kg 50Kapusta kiszona kg 150Kapusta pekińska szt. 50Kapusta włoska kg 100Kiwi kg 50Koperek świeży pęczki 100 g szt. 100Mandarynki szt. 300Marchew kg 350Mix sałat 300g szt. 20Natka pietruszki pęczki – l00 g kg 100Nektarynki kg 50Ogórek świeży długi szt. 350Ogórki gruntowe kg 150Ogórki kiszone kg 100Papryka konserwowa 450 g kg 50Papryka świeża 4 kolory kg 100Pieczarki kg 200Pietruszka korzeń. kg 100Pomarańcze szt. 250Pomidory różne gatunki kg 300Pomidory koktajlowe szt. 10Por szt. 100Przecier ogórkowy szt. 10Rukola w opakowaniach po100 g szt. 20Rzodkiewki pęczki 200g kg 100Sałata lodowa – 450g kg 100Sałata masłowa szt. 100Seler szt. 100Soczewica kg 50Sok 3l z jabłek 100% bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany NFC- nie zagęszczonego soku owocowego kg 80Susz buraczany 100g kg 60Szczypiorek pęczki 100g kg 50Śliwki kg 50Truskawki świeże kg 50Winogrona kg 20
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 03222000-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: Przetworzone owoce i warzywa
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Surówki świeże, wykonane z produktów najlepszej jakości, odpowiednio pakowane, bez pleśni. Na opakowaniach musi być dobrze widoczna data przydatności do spożycia. Opakowania szczelne, czyste.Surówki świeże z warzyw, owoców itp. - kg 1000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15330000-0

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7 Nazwa: Produkty mleczarskie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:produkty mleczarskie świeże, bez oznak zepsucia, zapleśnienia, z przeterminowaną datą przydatności do spożyci odpowiednio przechowywane. Opakowania nie mogą być uszkodzone i muszą mieć widoczną datę przydatności do spożycia. 1 Jogurt naturalny 150g szt. 502 Jogurt naturalny 400g szt. 503 Jogurt naturalny z ziarnami zbóż 150 g wartość odżywcza w 100g produktu : wartość energetyczna 410kJ/97kcal, białko 4,1g, węglowodany 13,4g, tłuszcz 2,9g szt. 1004 Jogurt typu greckiego z owocami 150g ( zawartość cukru 13,5g na 100 g gotowego produktu ) szt. 5005 Jogurt typu greckiego naturalny 180g szt. 2006 Jogurt z owocami i ziarnami zbóż 140g ( zawartość cukru 13,5g na 100g gotowego produktu) szt. 15007 Jogurt kremowy o smaku biszkoptów 120g (zawartość cukru 13,5g na 100g gotowego produktu) szt. 5008 Jogurt ze szczepem bakterii bifidus, owocami, 120g (zawartość cukru 13,5g na 100g gotowego produktu) szt. 1009 Kefir 200g szt. 5010 Masło ekstra śmietankowe kostka zaw.tł.min.82-90% 200g 160011 Masło klarowane bez dodatków i konserwantów o zawartości tłuszczu mleka krowiego 98 %. Opak.500 g szt. 512 Masło roślinne kubek 250g szt. 10013 Mleko spożywcze w kartonie 3,2 % 1l mleko pasteryzowane w wysokiej temperaturze, wartość odżywcza w 100ml, wartość energetyczna 249kJ/60 kcal, białko3,0g, węglowodany4,7g, tłuszcz 3,2g litr 100014 Ser biały twaróg półtłusty 3% tłuszczu kg 3015 Ser sałatkowy feta 270g szt. 10016 Ser twardy żółty gouda, emmentaller, morski i inne kg 15017 Ser mascarpone 250g szt. 2018 Serek wiejski lekki granulowany 150g szt. 10019 Serek homogenizowany waniliowy 150g szt. 50020 Serek homogenizowany owocowy 150g szt. 20021 Ser zegary 200g szt. 5022 Śmietana 18 % kartonik, świeża bez dodatków i konserwantów, wartość energetyczna 771 kJ/187 kcal, litr 15023 Śmietana 30% kartonik, świeża bez dodatków i konserwantów, wartość energetyczna1204 kJ/292 kcal, litr 250
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15500000-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 8 Nazwa: Mrożone warzywa, owoce, potrawy, ryby
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:owoce, warzywa i podobne produkty - mrożone warzywa, owoce, potrawy i ryby muszą być świeże, odpowiednio przechowywane i transportowane do siedziby Zamawiającego, tj. w odpowiednich chłodniach. Bez oznak odmrożenia, uszkodzenia opakowania. 1. Barszcz ukraiński kg 302. Brokuły mrożone kg 1003. Bukiet warzyw ( kalafior, brokuł, marchew plastry ) kg 1504. Buraczki ćwikłowe wiórki kg 1005. Fasolka szparagowa zielona mrożona kg 2006. Filet z dorsza B/S, mrożony SHP max 10% kg 2007. Filet z limandy żółtopł.B/S mrożony SHP max 10% kg 508. Filet z mintaja (amerykański), B/S mrożony SHP max 10 % kg 1009. Filet z miruny, B/S mrożony SHP max 10 % kg 10010. Filet z morszczuka B/S, mrożony SHP max 10% kg 10011. Filet z okonia nilowego, B/S, SHP max 10% kg 20012. Frytki proste „ AVIKO” kg 5013. Filety śledziowe w zalewie octowej kg 7514. Kalafior mrożony kg 10015. Knedle ze śliwką kg 10016. Makrela wędzona kg 5017. Marchewka mrożona krojona w kostkę kg 15018. Marchew junior kg 5019. Mieszanka europejska (2 rodzaje marchewek, brokuł i groszek cukrowy ) kg 3020. Mieszanka owocowa i kompotowa mrożona kg 20021. Mieszanka meksykańska kg 5022. Mix ryżowy kg 5023. Pyzy z mięsem mrożone kg 10024. Truskawki mrożone całe owoce kg 20025. Warzywa na patelnię z pieczarką kg 5026. Warzywa na patelnię z ziemniakami kg 5027. Warzywa na patelnię 9-skł kg 5028. Warzywa na leczo kg 10029. Wiśnia kg 10030. Włoszczyzna paski kg 5031. Zupa grzybowa 450 g szt. 10032. Zupa jarzynowa 7 - składnikowa kg 10033. Zupa kalafiorowa 450 g szt. 10034. Zupa królewska 450 g szt. 10035. Zupa prezydencka 450 g szt. 10036. Zupa pieczarkowa 450 g szt. 10037. Zupa wiosenna 450 g szt. 100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15300000-1

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 9 Nazwa: Przetworzone produkty spożywcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:świeże, odpowiednio przechowywane. Opakowania nienaruszone, widoczne na opakowaniach daty przydatności do spożycia. 1. Kluski śląskie świeże kg 1002. Kluski ziemniaczane kg 1003. Kopytka świeże kg 504. Krokiety różne rodzaje kg 505. Naleśniki z serem świeże kg 1006. Pierogi z kapustą i grzybami świeże kg 507. Pierogi z serem świeże kg 2008. Pierogi leniwe kg 1009. Uszka z kapustą i grzybami kg 10
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15894000-1

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 10 Nazwa: Różne artykuły żywnościowe
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:produkty powinny odpowiednio opakowane, torebki odpowiednio oznakowane, czyste, bez oznak zawilgocenia. Artykuły zbożowo – mączne całe, szczelnie zapakowane, bez obecności szkodników zbożowo-mącznych. Barwa i konsystencja odpowiednia dla danego produktu. Zapach przyjemny, swoisty i charakterystyczny dla danego artykułu. Makarony odpowiednio opakowane, oznakowane, bez oznak zawilgocenia. Konsystencja jednolita, kremowa lub jasnożółta, bez zanieczyszczeń, całe elementy, prawidłowy kształt. Kasze, ryże i produkty zbożowe odpowiednio opakowane, bez oznak szkodników, prawidłowy kształt i barwa ziaren. Po ugotowaniu smak i zapach oraz konsystencja charakterystyczne dla danego produktu. Cukier biały kryształ, bez oznak zawilgocenia, odpowiednio opakowany. Sól, kakao bez oznak zawilgocenia, odpowiednio opakowane, bez obecności szkodników, bez zlepów i grudek, smak właściwy.1. Ananas plastry w syropie 565g szt. 202. Budyń 64g bez cukru na ¾ l mleka szt. 303. Brzoskwinie konserwowe 850g szt. 1504. Cebula prażona 100g szt. 205. Chrupki kukurydziane 60g szt. 506. Chrzan tarty 180 g skład; korzeń chrzanu ( 60% ) cukier, ocet spirytusowy, woda, sól, kwasek cytrynowy, regulator kwasowości, olej rzepakowy, szt. 307. Cukier biały z buraków cukrowych polski 1kg kg 3008. Cukier puder 0,5 kg szt. 209. Cukier wanilinowy 16g szt. 10010. Cukierki czekoladowe kg 2011. Czekolada 100g szt. 30012. Dżem niskosłodzony różne smaki 280g. Sporządzony z 40g owoców na 100g produktu szt. 20013. Fasola biała sucha kg 5014. Fasola biała duża Jaś sucha kg 2515. Fasola czerwona konserwowa z otwarciem 400g szt. 2516. Galaretki różne smaki 75 g szt. 60017. Groch łuskany połówki kg 10018. Groszek konserwowy puszka z otwarciem, 400g o zawartości masy netto 240 g szt. 10019. Herbata expresowa w saszetkach (100szt.) dobra jakość szt. 5020. Herbata wieloowocowa 80 g szt. 5021. Herbatniki zwykłe 50g szt. 30022. Kakao 80 g szt. 5023. Kasza gryczana w torebkach 4x100 g szt. 15024. Kasz jaglana kg 2025. Kasza jęczmienna pęczak kg 10026. Kasza jęczmienna średnia kg 5027. Kawa Inka 150g szt. 1028. Ketchup 500g, (łagodny/pikantny)skład: 163g pomidorów na 100g produktu szt. 10029. Kisiel bez cukru na ¾ l wody 60g ( różne smaki) szt. 20030. Koncentrat pomidorowy 30-35 % opak. 190 g, bez sztucznych barwników i konserwantów, pasteryzowany, wartość odżywcza w 100g produktu; wartość energetyczna 435kJ/104kcal, białko 5,6g, węglowodany 16,7 g, tłuszcz 1,5g szt. 20031. Kotlety sojowe 100g szt. 2032. Krem czekoladowy do smarowania pieczywa z orzechami laskowymi i kakao 350g(olej, cukier palmowy, orzechy laskowe (13%), mleko odtłuszczone w proszku (8,7%), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu(7,4%), emulgator: lecytyna(soja), wanilina szt. 5033. Kukurydza w puszce z otwarciem 400g szt. 5034. Kwasek cytrynowy 20g szt. 1535. Liść laurowy 0,6 g szt. 20036. Majeranek 8g szt. 10037. Majonez w słoikach o pojemności opakowania 320 ml z masą netto 260 g skład: olej rzepakowy 65%,woda, musztarda, żółtka jaj 6%, szt. 10038. Makaron bez ulepszaczy z mąki z pszenicy rożne rodzaje ( np. świderki, nitki, muszelki, rurki) 400 g szt. 100039. Makaron spaghetti 400 g szt. 10040. Makaron zacierka kg 5041. Mąka pszenna typ. 480-500 kg 10042. Mąka ziemniaczana kg 2043. Miód naturalny bez dodatków kg 1044. Musztarda sarepska w opak. szklanych bez konserwantów na produktach krajowych 180 g szt. 10045. Ocet spirytusowy 10% op. 0,5 l szt. 2046. Ogórki konserwowe 0,9 l szt. 10047. Olej jadalny rzepakowy rafinowany z pierwszego tłoczenia filtrowany na zimno o zawartości kwasów jedno-nasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów wielo-nasyconych powyżej 40% opakowania 1 l szt. 40048. Oliwki czarne 900 g szt. 1549. Oliwki zielone 900 g szt. 1550. Papryka konserwowa słodka w słoikach 840g szt. 2051. Papryka mielona ostra 15g szt. 5052. Papryka mielona słodka 15g szt. 10053. Pasztecik drobiowy 50g szt. 41054. Pasztecik sojowy 115g szt. 2055. Pieczywo chrupkie różne rodzaje 100 g szt. 2056. Pieprz czarny mielony 20 g szt. 40057. Pieprz ziarnisty 15g szt. 20058. Pieprz cytrynowy 20g szt. 5059. Płatki śniadaniowe 500 g (różne rodzaje) o zawartości mniejszej niż 10g soli, 10 g cukru w 100 g produktu. szt. 30060. Proszek do pieczenia 30g szt. 5061. Przyprawa bazylia- liść suszony krojony 10 g szt. 10062. Przyprawa curry 20 g szt. 10063. Przyprawa estragon 10 g szt. 10064. Przyprawa gałka muszkatołowa mielona 10 g szt. 1065. Przyprawa do grosa 30g ( bez dodatku glutaminianu monosydowego) szt. 5066. Przyprawa kminek 10 g szt. 10067. Przyprawa kurkuma 10g szt. 10068. Przyprawa oregano 10 g szt. 10069. Przyprawa rozmaryn 10g szt. 2070. Przyprawa tymianek 10g szt. 5071. Przyprawa ziele angielskie 15 g szt. 10072. Rodzynki sułtańskie 200 g szt. 5073. Ryba w oleju (śledź) puszka 170g z otwieraczem szt. 5074. Ryba w pomidorach (śledź) puszka 170 g z otwieraczem szt. 25075. Ryż biały długo-ziarnisty kg 1076. Ryż biały długo-ziarnisty w torebkach 4x 100 g (400g) op. 15077. Ryż brązowy w torebkach 4 x 100 g (400 g) op. 5078. Sałatka szwedzka 2 500 g szt. 5079. Słonecznik łuskany 250 g szt. 5080. Sezam biały ziarno kg 581. Soki owocowo-warzywne, warzywne naturalne, bez dodatku cukru, konserwantów, przeciwutleniaczy, pasteryzowane, opak. 330 g szt. 50082. Sos sałatkowy 9g szt. 10083. Sos spaghetti 800g szt. 5084. Sos słodko- kwaśny 360 g szt. 5085. Sól miałka kg 10086. Sól jodowo- potasowa 300 g szt. 5087. Szczaw konserwowy krojony solony pasteryzowany w słoikach 270 g szt. 10088. Śliwka suszona kalifornijska 200g szt. 5089 Tuńczyk w sosie własnym kawałki 170g szt. 15090 Wafle ryżowe różne rodzaje 130 g szt. 2091 Woda mineralna niegazowana 0,5 l szt. 50092 Woda mineralna niegazowana 1,5l szt. 15093 Woda mineralna niegazowana 5l szt. 5094 Zioła prowansalskie 10 g szt. 10095 Żurek na naturalnym zakwasie 300 g szt. 100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15200000-0, 15300000-1, 15400000-2, 15600000-4, 15800000-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 11 Nazwa: Ziemniaki
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:świeże, odpowiednio przechowywane, bez oznak: pleśni, zgnicia, zwiędnięcia, sfermentowania i bez oznak uszkodzeń mechanicznych, bez obecności szkodników.1. Ziemniaki Irga biała 60002. Ziemniaki młode maj/czerwiec 1000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 03212110-0

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Zlecę wykonanie robót budowlanych zakresie przebudowy i budowy OSC - Warszawa
  • Lokalizacja zleceniamazowieckie
  • Data dodania19-04-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Zlecę wykonanie robót budowlanych zakresie przebudowy i budowy osiedlowej sieci ciepłowniczej. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI