Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego
Zamówienia publicznego
Usługa gastronomiczna dla 500 osób obejmująca konsumpcję wraz z wynajęciem Sali balowej
1.3.16 Bal Podchorążego
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
polski
usługa gastronomiczna dla 500 osób obejmująca konsumpcję wraz z wynajęciem Sali balowej.
24.11.2023 r. (piątek)
w godz. 19.00 – 04.00
Bal Podchorążego 2023 dla 500 osób
Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia:
Usługa gastronomiczna
serwowania przy stolikach 8-osobowych:
Przystawki jako przekąski głównej
zupy
Dania głównego z dodatkami
przekąsek zimnych (drobiowe, rybne, sałatki + pieczywo, masło) – 4 porcje na osobę,
ciast - min. 0,5 porcja na osobę,
napojów gorących (kawa, herbata bez ograniczeń),
napojów zimnych (woda gazowana, woda niegazowana) - min. 1,5l na osobę,
Dania gorącego serwowanego o północy
Do oferty należy dołączyć jadłospis wraz z gramaturą posiłków po obróbce termicznej.
Minimalna gramatura:
zupy – 250 ml.
danie mięsne – 150 g.
ziemniaki, frytki – 120 g.
surówki – 150 g.
soki, woda – 1500 ml.
ciasta – 40 g.
zakąski w zależności od rodzaju od 50 g do 80 g.
Wymagania wobec wykonawcy:
Wykonawca musi posiadać salę gastronomiczną oraz balową, dla co najmniej 500 osób.
Wykonawca musi posiadać osobną szatnię obok sali balowej na min. 500 osób, w której uczestnicy wydarzenia będą mogli zostawić okrycie wierzchnie
Wykonawca musi zapewnić bezpłatne miejsca parkingowe dla min. 50 samochodów
Wykonawca musi posiadać wydzielone miejsca do palenia dla osób palących papierosy
Wykonawca musi dać możliwość wynajęcia pokoi noclegowych w tym samym budynku, gdzie znajduje się sala balowa- dla chętnych uczestników balu za dodatkową opłatą (rozliczane indywidualnie przez zainteresowane jednostki)
Wykonawca musi na sali balowej posiadać parkiet do tańca o metrażu min 200 m2
Wykonawca musi zapewnić miejsca siedzące dla wszystkich uczestników wydarzenia w tej samej sali.
Art. 109 ust. 1 pkt 1
Art. 109 ust. 1 pkt 3
Art. 109 ust. 1 pkt 4
Art. 109 ust. 1 pkt 5
Art. 109 ust. 1 pkt 6
Art. 109 ust. 1 pkt 7
Art. 109 ust. 1 pkt 8
Art. 109 ust. 1 pkt 9
Art. 109 ust. 1 pkt 10
EventStacja.pl
Gdynia (pomorskie)
Cafe Nr 5 Palarnia Kawy, Kawiarnia
Łeba (pomorskie)
Vegagastro
Słupsk (pomorskie)
Sushi Shama
Gdańsk (pomorskie)
Redakcja i korekta tekstu - Ewelina Biernaś
Kowale Gdańsk (pomorskie)
Hot King Tczew
Tczew (pomorskie)
Restauracja RUMIANA w Białym Dworku
Rumia (pomorskie)
7 Kontynent Restauracja
Jastarnia (pomorskie)
Wynajmę halę namiotową z podłogą
Sierakowice (pomorskie)