Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Głubczycach

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Głubczycach
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoGłubczyce
  • WojewództwoOpolskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoInny
  • Termin składania wniosków2019-12-18
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyZakład Karny
  • Data publikacji ogłoszenia2019-12-10
  • Numer ogłoszenia634529-N-2019
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 634529-N-2019 z dnia 2019-12-10 r.

Zakład Karny: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Głubczycach
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, krajowy numer identyfikacyjny 32083900000000, ul. ul. Kochanowskiego  3 , 48-100  Głubczyce, woj. opolskie, państwo Polska, tel. 774 852 016, e-mail zk_glubczyce@sw.gov.pl, faks 774 859 771.
Adres strony internetowej (URL): www.zp.sw.gov.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne www.zp.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny (proszę określić):
Zakład Karny
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Nie

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Nie

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Adres:

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Głubczycach
Numer referencyjny: DKw.2232.4.2019.IG
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Opis przedmiotu zamówienia: konserwy: 1.konserwa pasztet drobiowy waga opakowania pomiędzy 100g-130g alupak / 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 150,00 kg 2.pasztet mazowiecki waga opakowania pomiędzy 200g-300g alupak / 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 900,00 kg 3.konserwa turystyczna wieprzowa waga opakowania pomiędzy 200g-300g alupak / 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1100,00 kg 4.paprykarz szczeciński waga opakowania pomiędzy 250g-330g / 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 900,00 kg 5.sałatka rybna waga opakowania pomiędzy 250g - 330g / 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.650,00 kg 6.pasztet sojowy waga opakowania pomiędzy 100g-130g/ 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg 7. ryba w sosie pomidorowym waga opakowania pomiędzy 250g-330g / 15241000-9 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg Zamawiający dopuszcza konserwy w opakowaniach aluminiowych tzw. alupak, które są wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktów z żywnością oraz opakowania metalowe, w których wieczko jest łatwo otwieralne bez użycia otwieracza. artykuły spożywcze: 1.Dżem owocowy opakowanie do 5 kg ilość 2300kg 2 Groszek konserwowy opakowanie do 1 kg ilość 380kg 3 Koncentrat pomidorowy opakowanie do 1 kg -ilość 1260kg 4 Fasola biała "Jaś" opakowanie do 25 kg -ilość 390kg 5 Groch obłuskany opakowanie do 25 kg -ilość160kg 6 Krajanka sojowa opakowanie do 25 kg ilość - 130kg 7 Kotlety sojowe( schabowe ) opakowanie do 25 kg -ilość 84kg 8 Granulat sojowy opakowanie do 25 kg -ilość 250kg 9 Herbata granulowana opakowanie do 5 kg-ilość 156kg 10 Musztarda opakowanie do 5 kg -ilość 300kg 11 Pieprz czarny mielony opakowanie do 5 kg ilość 70kg 12 Majeranek -przyprawa opakowanie do 5 kg-ilość 55kg 13 Liść laurowy opakowanie do 5 kg -ilość 11kg 14 Ziele angielskie opakowanie do 5 kg -ilość 10kg 15 Papryka słodka mielona opakowanie do 5 kg -ilość 62kg 16 Czosnek granulowany opakowanie do 5 kg -ilość 58kg 17 Przyprawa uniwersalna w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 350kg 18 Sól jodowana opakowanie do 5 kg -ilość 1190kg 19 Przyprawa w płynie typu " magi " opakowanie do 5 l -ilość 1000 litrów 20 Ocet spirytusowy 10% opakowanie do 1 l -ilość 870 litrów 21 Przyprawa do mięs w proszku opakowanie do 5 kg-ilość 150kg 22 Sos biały w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 550kg 23 Sos pieczeniowy w proszku opakowanie do 5 kg -ilość130kg 24 Żurek- zupa w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 78kg 25 Zupa pomidorowa w proszku opakowanie do 5 kg-ilość 18 kg 26 Zupa grzybowa w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 100kg 27 Bulion drobiowy w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 260 kg 28 Zupa pieczarkowa w proszku opakowanie do 5 kg-ilość 70kg 29 Bulion jarzynowy w proszku opakowanie do 5 kg-ilość 410kg 30 Mąka pszenna opakowanie do 25 kg -ilość 1150 kg 31 Kasza jęczmienna opakowanie do 25 kg -ilość 1990kg 32 Makaron nitki opakowanie do 25 kg -ilość 460 kg 33 Makaron świderki opakowanie do 25 kg -ilość 3500 kg 34 Woda mineralna niegazowana 1,5 litra -ilość 290 szt 35 Kasza manna opakowanie do 5 kg -ilość 400 kg 36 Ryż biały opakowanie do 25 kg -ilość 3300kg 37 Cukier biały opakowanie do 25 kg -ilość 3700kg 38 Majonez opakowanie do 2 kg -ilość 315 kg 39 Kukurydza konserwowa opakowanie do 1 kg -ilość 200 kg 40 Curry w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 12 kg 41 Zupa szparagowa w proszku opakowanie do 5 kg-ilość 72 kg 42 Pietruszka suszona opakowanie do 5 kg -ilość 16kg 43 Koper suszony opakowanie do 5 kg -ilość 26kg 44 Sos myśliwski w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 350 kg 45 Zupa ogonowa w proszku opakowanie do 5 kg ilość 66 kg 46 Kasza gryczana opakowanie do 25 kg -ilość 1050 kg 47 Bazylia suszona opakowanie do 1kg -ilość 5 kg 48 Barszcz biały w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 42 kg 49 Sos boloński w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 42 kg 50 Sos neapolitański w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 36 kg 51 Sos carbonara w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 48 kg 52 Zupa brokułowa w proszku opakowanie do 5 kg - ilość 48 kg 53 Zioła prowansalskie opakowanie do 1 kg- ilość 3 kg 54 cynamon mielony pakowany do 1 kg – ilość 20 kg 55 gałka muszkatołowa mielona pakowana do 1 kg – ilość 8kg nabiał: 1.Mleko w proszku odtłuszczone opakowania do 25 kg - ilość 150 kg 2.Serek topiony opakowanie do 100g ilość 230 kg 3.Ser twarogowy chudy opakowanie do 1 kg - ilość 730kg 4.Kefir opakowanie do 200 g ilość 200 kg 5.Margaryna roślinna do smarowania opakowanie do 250 g - ilość 2840kg 6.Olej roślinny opakowanie do 5 litrów-ilość 1000 litrów 7.Serek do smarowania opakowanie do 100 g- ilość 530kg. mrożonki: 1 Szpinak mrożony opakowanie do 5 kg ilość 312kg 2 Brokół mrożony opakowanie do 5 kg ilość 820 kg 3 Pierogi ruskie opakowanie do 5 kg ilość 13kg 4 Pierogi z kapustą opakowanie do 5 kg ilość 50 kg 5 Pierogi z owocami opakowanie do 5 kg ilość 20 kg. ryby świeże i mrożone: 1 Burger rybny -ilość 470 kg 2 Płat śledziowy a'la matias -ilość 34 kg. jaja: Jaja kurze świeże klasa M ilość 20000 szt.

II.5) Główny kod CPV: 15131000-5
Dodatkowe kody CPV:


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:  12   lub dniach:
lub
data rozpoczęcia: 2020-01-01   lub zakończenia: 2020-12-31

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 2 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 3 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 4 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 5 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 6 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 7 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 8 ustawy Pzp)
III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej

Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji reklamacji 20,00
termin płatności 20,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji Nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: Nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: Nie
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Nie
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:

IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2019-12-18, godzina: 11:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: konserwy
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:konserwy: 1.konserwa pasztet drobiowy waga opakowania pomiędzy 100g-130g alupak / 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 150,00 kg 2.pasztet mazowiecki waga opakowania pomiędzy 200g-300g alupak / 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 900,00 kg 3.konserwa turystyczna wieprzowa waga opakowania pomiędzy 200g-300g alupak / 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1100,00 kg 4.paprykarz szczeciński waga opakowania pomiędzy 250g-330g / 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 900,00 kg 5.sałatka rybna waga opakowania pomiędzy 250g - 330g / 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.650,00 kg 6.pasztet sojowy waga opakowania pomiędzy 100g-130g/ 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg 7. ryba w sosie pomidorowym waga opakowania pomiędzy 250g-330g / 15241000-9 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg Zamawiający dopuszcza konserwy w opakowaniach aluminiowych tzw. alupak, które są wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktów z żywnością oraz opakowania metalowe, w których wieczko jest łatwo otwieralne bez użycia otwieracza.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131000-5,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-01
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji reklamacji 20,00
termin płatności 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: artykuły spożywcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:artykuły spożywcze: 1.Dżem owocowy opakowanie do 5 kg ilość 2300kg 2 Groszek konserwowy opakowanie do 1 kg ilość 380kg 3 Koncentrat pomidorowy opakowanie do 1 kg -ilość 1260kg 4 Fasola biała "Jaś" opakowanie do 25 kg -ilość 390kg 5 Groch obłuskany opakowanie do 25 kg -ilość160kg 6 Krajanka sojowa opakowanie do 25 kg ilość - 130kg 7 Kotlety sojowe( schabowe ) opakowanie do 25 kg -ilość 84kg 8 Granulat sojowy opakowanie do 25 kg -ilość 250kg 9 Herbata granulowana opakowanie do 5 kg-ilość 156kg 10 Musztarda opakowanie do 5 kg -ilość 300kg 11 Pieprz czarny mielony opakowanie do 5 kg ilość 70kg 12 Majeranek -przyprawa opakowanie do 5 kg-ilość 55kg 13 Liść laurowy opakowanie do 5 kg -ilość 11kg 14 Ziele angielskie opakowanie do 5 kg -ilość 10kg 15 Papryka słodka mielona opakowanie do 5 kg -ilość 62kg 16 Czosnek granulowany opakowanie do 5 kg -ilość 58kg 17 Przyprawa uniwersalna w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 350kg 18 Sól jodowana opakowanie do 5 kg -ilość 1190kg 19 Przyprawa w płynie typu " magi " opakowanie do 5 l -ilość 1000 litrów 20 Ocet spirytusowy 10% opakowanie do 1 l -ilość 870 litrów 21 Przyprawa do mięs w proszku opakowanie do 5 kg-ilość 150kg 22 Sos biały w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 550kg 23 Sos pieczeniowy w proszku opakowanie do 5 kg -ilość130kg 24 Żurek- zupa w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 78kg 25 Zupa pomidorowa w proszku opakowanie do 5 kg-ilość 18 kg 26 Zupa grzybowa w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 100kg 27 Bulion drobiowy w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 260 kg 28 Zupa pieczarkowa w proszku opakowanie do 5 kg-ilość 70kg 29 Bulion jarzynowy w proszku opakowanie do 5 kg-ilość 410kg 30 Mąka pszenna opakowanie do 25 kg -ilość 1150 kg 31 Kasza jęczmienna opakowanie do 25 kg -ilość 1990kg 32 Makaron nitki opakowanie do 25 kg -ilość 460 kg 33 Makaron świderki opakowanie do 25 kg -ilość 3500 kg 34 Woda mineralna niegazowana 1,5 litra -ilość 290 szt 35 Kasza manna opakowanie do 5 kg -ilość 400 kg 36 Ryż biały opakowanie do 25 kg -ilość 3300kg 37 Cukier biały opakowanie do 25 kg -ilość 3700kg 38 Majonez opakowanie do 2 kg -ilość 315 kg 39 Kukurydza konserwowa opakowanie do 1 kg -ilość 200 kg 40 Curry w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 12 kg 41 Zupa szparagowa w proszku opakowanie do 5 kg-ilość 72 kg 42 Pietruszka suszona opakowanie do 5 kg -ilość 16kg 43 Koper suszony opakowanie do 5 kg -ilość 26kg 44 Sos myśliwski w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 350 kg 45 Zupa ogonowa w proszku opakowanie do 5 kg ilość 66 kg 46 Kasza gryczana opakowanie do 25 kg -ilość 1050 kg 47 Bazylia suszona opakowanie do 1kg -ilość 5 kg 48 Barszcz biały w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 42 kg 49 Sos boloński w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 42 kg 50 Sos neapolitański w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 36 kg 51 Sos carbonara w proszku opakowanie do 5 kg -ilość 48 kg 52 Zupa brokułowa w proszku opakowanie do 5 kg - ilość 48 kg 53 Zioła prowansalskie opakowanie do 1 kg- ilość 3 kg 54 cynamon mielony pakowany do 1 kg – ilość 20 kg 55 gałka muszkatołowa mielona pakowana do 1 kg – ilość 8kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15332290-3, 15851100-9, 15870000-7, 15612100-2, 15891500-5, 03211300-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-01
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji reklamacji 20,00
termin płatności 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: nabiał i tłuszcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:nabiał: 1.Mleko w proszku odtłuszczone opakowania do 25 kg - ilość 150 kg 2.Serek topiony opakowanie do 100g ilość 230 kg 3.Ser twarogowy chudy opakowanie do 1 kg - ilość 730kg 4.Kefir opakowanie do 200 g ilość 200 kg 5.Margaryna roślinna do smarowania opakowanie do 250 g - ilość 2840kg 6.Olej roślinny opakowanie do 5 litrów-ilość 1000 litrów 7.Serek do smarowania opakowanie do 100 g- ilość 530kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15412000-9, 15500000-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-01
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji reklamacji 20,00
termin płatności 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: mrożonki
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:mrożonki: 1 Szpinak mrożony opakowanie do 5 kg ilość 312kg 2 Brokół mrożony opakowanie do 5 kg ilość 820 kg 3 Pierogi ruskie opakowanie do 5 kg ilość 13kg 4 Pierogi z kapustą opakowanie do 5 kg ilość 50 kg 5 Pierogi z owocami opakowanie do 5 kg ilość 20 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03221340-1, 15896000-5

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-01
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji reklamacji 20,00
termin płatności 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: ryby świeże i mrożone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:ryby świeże i mrożone: 1 Burger rybny -ilość 470 kg 2 Płat śledziowy a'la matias -ilość 34 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15229000-9, 15211000-0

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-01
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji reklamacji 20,00
termin płatności 20,00
termin płatności 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: jaja świeże
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:jaja: Jaja kurze świeże klasa M ilość 20000 szt
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03142500-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-01-01
data zakończenia: 2020-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji reklamacji 20,00
termin płatności 20,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Szukam pracy chałupniczej - Prudnik
  • Lokalizacja zleceniaopolskie
  • Data dodania19-11-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Witam. Szukam pracy chałupniczej. Czekam na kontakt. Pozdrawiam.