Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych do Zakładu Karnego w Jaśle
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoJasło
  • WojewództwoPodkarpackie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoInny
  • Termin składania wniosków2020-12-16
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyZakład Karny w Jaśle
  • Data publikacji ogłoszenia2020-12-08
  • Numer ogłoszenia763932-N-2020
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 763932-N-2020 z dnia 08.12.2020 r.

Zakład Karny w Jaśle: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych do Zakładu Karnego w Jaśle
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Jaśle, krajowy numer identyfikacyjny 12711780000000, ul. Warzyce  467 , 38-200  Jasło, woj. podkarpackie, państwo Polska, tel. 13 44 35 860, e-mail dkw_jaslo@sw.gov.pl, faks 13 44 35 861.
Adres strony internetowej (URL): www.sw.gov.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny (proszę określić):
Państwowa Jednostka Organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Nie

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Nie
www.zp.sw.gov.pl

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
Oferta musi być złożona w formie pisemnej pod rygorem nieważności. Musi być złożona wyłącznie w formie pisemnej za pośrednictwem operatora pocztowego, posłańca ( kuriera) lub osobiście
Adres:
Zakład Karny w Jaśle, Warzyce 467; 38-200 Jasło

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych do Zakładu Karnego w Jaśle
Numer referencyjny: DKw.2232.8.2020.GD
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych spożywczych ( mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych). do magazynu Zamawiającego mieszczącego się Zakładzie Karnym w Jaśle w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1,2,3,4 do SIWZ – formularze ofertowe. Nazwa i kod według Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): Produkty zwierzęce mięso i produkty mięsne - 15100000-9.Pakiet I Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych Lp. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość asortymentu1 15113000-3 Boczek surowy kg 502 15131130-5 Boczek wędzony kg 503 15114000-0 Flaki wołowe gotowane kg 1504 15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k kg 3005 15131134-3 Kaszanka kg 9006 15131130-5 Kiełbasa grillowa kg 2007 15131130-5 Kiełbasa grillowa biała kg 8008 15131130-5 Kiełbasa mortadela wieprzowa kg 10009 15131130-5 Kiełbasa parówkowa kg 120010 15131130-5 Kiełbasa śląska kg 8011 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna kg 100012 151311336-6 Kiełbasa kanapkowa kg 80013 151311336-6 Mielonka śniadaniowa kg 100014 151311336-6 Mielonka tyrolska kg 50015 151311336-6 Mielonka wieprzowa kg 80016 15131130-5 Lunch kg 100017 15113000-3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 50018 15131130-5 Parówki cienkie kg 50019 15131310-1 Pasztetowa kg 40020 15131310-1 Pasztet pieczony wieprzowy kg 70021 15131130-5 Pieczeń wiedeńska kg 50022 15110000-2 Podgardle surowe kg 20023 15111100-0 Mięso gulaszowe wołowe kg 15024 15131130-5 Salceson kg 30025 15131130-5 Smaczek konserwowy kg 40026 15113000-3 Szynka surowa bez kości kg 60027 15114000-0 Wątroba wieprzowa kg 50028 15114000-0 Wątroba wołowa kg 20029 15131620-7 Mięso mielone świeże kg 1000 Pakiet II Dostawa mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych.L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość Asortymentu1. 15112000-6 Filet drobiowy kg 4002. 15131500-0 Hamburgery z kurczaka kg 8003. 15131135-0 Kiełbasa mortadela drobiowa kg 10004. 15131135-0 Kiełbasa zwyczajna drobiowa kg 10005. 15112100-7 Kurczak świeży kg 5006. 15131135-0 Mielonka drobiowa kg 10007. 15131135-0 Parówki drobiowe kg 8008. 15131310-1 Pasztetowa drobiowa kg 4509. 15131135-0 Pieczeń drobiowa kg 100010. 15131135-0 Salceson drobiowy kg 20011. 15131135-0 Serdelki drobiowe kg 70012. 15131135-0 Szynka mielona drobiowa-blok kg 30013. 15112300-9 Wątroba drobiowa kg 40014. 15114000-0 Żołądki drobiowe kg 40015. 15112100-6 Filet z indyka kg 6016. 15112100-6 Udko z kurczaka –waga ok. 250g/szt. kg 80017. 15131440-2 Polędwica drobiowa kg 100Pakiet III Dostawa konserw mięsnychL.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość asortymentu1. 15131000-5 Konserwa tyrolska z otwieraczem 300g kg 6002. 15131000-5 Konserwa turystyczna z otwieraczem 300g kg 6003. 15131000-5 Przysmak śniadaniowy 300 g z otwieraczem kg 6004. 15131310-1 Pasztet Mazowiecki z otwieraczem 300g kg 4005. 15131310-1 Pasztet drobiowy z otwieraczem 300g kg 4006. 15131310-1 Pasztet z kaczką z otwieraczem 300 g kg 3007. 15131310-1 Pasztet z gęsią z otwieraczem 300 g kg 3008. 15131310-1 Pasztet z indykiem z otwieraczem 300 g kg 300Pakiet IV Dostawa ryb przetworzonych i konserwowanychL.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość asortymentu1. 15200000-0 Paprykarz z otwieraczem kg 5002. 15241200-1 Śledź w pomidorach z otwieraczem kg 2003. 15200000-0 Sałatka z makreli z otwieraczem kg 5004. 15240000-2 Szprot w oleju z otwieraczem kg 2005. 15240000-2 Szprot w pomidorach z otwieraczem kg 2006. 15221000-3 Tusza rybna mrożona kg 5007. 15241200-1 Śledź marynowany kg 1508. 15221000-3 Kostka rybna – waga 1 szt. 90-130 g kg 100Zamawiający zastrzega sobie , iż do 20% dostawy każdego asortymentu z zadania III i IV (dostawa konserw mięsnych i ryb przetworzonych) będzie dostarczana w opakowaniach z otwieraczem o gramaturze od 100 g do 140 g. Określona w ogłoszeniu i formularzach ofertowych ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej.Sprzedający dostarczy wszystkie artykuły o wysokim standardzie pod względem jakości, a także wolne od wad materiałowych i prawnych. Gwarantuje także, że artykuły te są dopuszczone do stosowania w Polsce. Dostarczony produkt musi być oznaczony w sposób umożliwiający jego identyfikację bez konieczności naruszania opakowania. Wszystkie dostarczane wyroby zawarte w niniejszym postępowaniu muszą posiadać czytelne metki zawierające: nazwę dostarczanego wyrobu, nazwę producenta, masę towaru, datę przydatności do spożycia. Ponadto dostarczany towar musi spełniać wymogi określone w PN. Powyższe dotyczy towaru paczkowanego oraz dostarczanego ,,luzem” np. w odpowiednim pojemniku. Każda dostawa towaru powinna być zaopatrzona w świadectwo kontroli jakości HDI - (Handlowy Dokument Identyfikacyjny). Zamówiony towar musi być świeży spełniający wymogi norm sanitarnych, technologicznych i jakościowych. Szczegółowe zapisy związane ze sposobem realizacji zamówienia, warunkami umowy zawiera załącznik nr 5 (projekt umowy) do SIWZ.

II.5) Główny kod CPV: 15100000-9
Dodatkowe kody CPV:


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:  12   lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia:

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: Pisemne oświadczenie podpisane przez wykonawcę o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Pisemne oświadczenie podpisane przez wykonawcę o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Pisemne oświadczenie podpisane przez wykonawcę o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)






Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 8 ustawy Pzp)
III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
Cena 60,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Nie
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:

IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 16.12.2020, godzina: 08:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):

Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych do Zakładu Karnego w Jaśle
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Pakiet I Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych Lp. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość asortymentu1 15113000-3 Boczek surowy kg 502 15131130-5 Boczek wędzony kg 503 15114000-0 Flaki wołowe gotowane kg 1504 15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k kg 3005 15131134-3 Kaszanka kg 9006 15131130-5 Kiełbasa grillowa kg 2007 15131130-5 Kiełbasa grillowa biała kg 8008 15131130-5 Kiełbasa mortadela wieprzowa kg 10009 15131130-5 Kiełbasa parówkowa kg 120010 15131130-5 Kiełbasa śląska kg 8011 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna kg 100012 151311336-6 Kiełbasa kanapkowa kg 80013 151311336-6 Mielonka śniadaniowa kg 100014 151311336-6 Mielonka tyrolska kg 50015 151311336-6 Mielonka wieprzowa kg 80016 15131130-5 Lunch kg 100017 15113000-3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 50018 15131130-5 Parówki cienkie kg 50019 15131310-1 Pasztetowa kg 40020 15131310-1 Pasztet pieczony wieprzowy kg 70021 15131130-5 Pieczeń wiedeńska kg 50022 15110000-2 Podgardle surowe kg 20023 15111100-0 Mięso gulaszowe wołowe kg 15024 15131130-5 Salceson kg 30025 15131130-5 Smaczek konserwowy kg 40026 15113000-3 Szynka surowa bez kości kg 60027 15114000-0 Wątroba wieprzowa kg 50028 15114000-0 Wątroba wołowa kg 20029 15131620-7 Mięso mielone świeże kg 1000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych do Zakładu Karnego w Jaśle
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Pakiet II Dostawa mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych.L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość Asortymentu1. 15112000-6 Filet drobiowy kg 4002. 15131500-0 Hamburgery z kurczaka kg 8003. 15131135-0 Kiełbasa mortadela drobiowa kg 10004. 15131135-0 Kiełbasa zwyczajna drobiowa kg 10005. 15112100-7 Kurczak świeży kg 5006. 15131135-0 Mielonka drobiowa kg 10007. 15131135-0 Parówki drobiowe kg 8008. 15131310-1 Pasztetowa drobiowa kg 4509. 15131135-0 Pieczeń drobiowa kg 100010. 15131135-0 Salceson drobiowy kg 20011. 15131135-0 Serdelki drobiowe kg 70012. 15131135-0 Szynka mielona drobiowa-blok kg 30013. 15112300-9 Wątroba drobiowa kg 40014. 15114000-0 Żołądki drobiowe kg 40015. 15112100-6 Filet z indyka kg 6016. 15112100-6 Udko z kurczaka –waga ok. 250g/szt. kg 80017. 15131440-2 Polędwica drobiowa kg 100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131135-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych do Zakładu Karnego w Jaśle
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Pakiet III Dostawa konserw mięsnychL.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość asortymentu1. 15131000-5 Konserwa tyrolska z otwieraczem 300g kg 6002. 15131000-5 Konserwa turystyczna z otwieraczem 300g kg 6003. 15131000-5 Przysmak śniadaniowy 300 g z otwieraczem kg 6004. 15131310-1 Pasztet Mazowiecki z otwieraczem 300g kg 4005. 15131310-1 Pasztet drobiowy z otwieraczem 300g kg 4006. 15131310-1 Pasztet z kaczką z otwieraczem 300 g kg 3007. 15131310-1 Pasztet z gęsią z otwieraczem 300 g kg 3008. 15131310-1 Pasztet z indykiem z otwieraczem 300 g kg 300
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131000-5,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Szukam ekipy do ręcznego okorowania drewna - Besko
  • Lokalizacja zleceniapodkarpackie
  • Data dodania28-03-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Witam. Szukam ekipy do ręcznego okorowania drewna - tylko oferta za całość usługi. 2 samochody ciężarowe przecięte na pół (połówki) - łącznie około 85 m3. Świerk więc kora jest łatwa do usunięcia. Zależy mi aby wykonała to ekipa więc proszę o podawanie propozycji ceny za usługę za całość. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI