Postępowanie prowadzi podmiot, któremu powierzono przeprowadzenie postępowania
rehabilitacja zawodowa i społeczna osób niepełnosprawnych
Zamówienia publicznego
Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produkty mięsnych
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
polski
1. Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produkty mięsnych. Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne muszą być wysokiej jakości, spełniać wymagania jakościowe dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich normach, posiadać odpowiednie atesty, certyfikaty, zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej oraz systemu HACCP. Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne będą przechowywane u zamawiającego, w pojemnikach wykonawcy do czasu kolejnej dostawy (pojemniki czyste, bez obcych zapachów, mające atesty, powinny być przeznaczone tylko do jednego rodzaju asortymentu).
WYMAGANIA DOTYCZĄCE WSZYSTKICH PRODUKTÓW (wędliny):
Pakowanie Pojemnik plastikowy, folia, (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością)
Znakowanie (oznakowanie powinno zawierać): nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, znak identyfikacyjny, numer partii produkcyjnej, pojemność opakowania, datę – termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do…….. dzień, miesiąc, rok), warunki przechowywania. Transport specjalistycznym środkiem transportu, przystosowanym odpowiednio do transportowanego środka spożywczego. Transport powinien odbywać się w sposób zabezpieczający przed zgnieceniem, uszkodzeniem, zgniciem i zamoknięciem. Środki transportu powinny być czyste (w szczególności wolne od zanieczyszczeń środkami ochrony roślin, nawozami mineralnymi itp.) i bez obcych zapachów.
WYMAGANIA DOTYCZĄCE WSZYSTKICH PRODUKTÓW (mięso):
Znakowanie – oznakowanie powinno zawierać: nazwę dostawcy – producenta, adres, nazwę produktu, znak identyfikacyjny, numer partii produkcyjnej, pojemność opakowania, datę – termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ……dzień, miesiąc, rok), warunki przechowywania. Transport specjalistycznym środkiem transportu, przystosowanym odpowiednio do transportowanego środka spożywczego. Transport powinien odbywać się w sposób zabezpieczający przed zgnieceniem, uszkodzeniem, gniciem i zamoknięciem. Środki transportu powinny być czyste (w szczególności wolne od zanieczyszczeń środkami ochrony roślin, nawozami mineralnymi itp.) i bez obcych zapachów. Zapach : swoisty dla danego mięsa. Wygląd i powierzchnia: Mięso czyste, bez sladów jakichkolwiek zanieczyszczeń o barwe jasnoczerwonej, czerwonej bez przebarwień. Powierzchnia czysta, gładka, nie zakrwawiona, nie postrzepiona, bez opiłków kości, przekrwień, ponacinań. Mięso nieostrzykiwane.
15131500-0 - Produkty drobiowe
Kwiaciarnia "Kwiaty" Szczecin - Znicze, Wieńce, Wiązanki
Szczecin (zachodniopomorskie)
Trumny i urny Szczecin,usługi pogrzebowe Szczecin,transport zwłok Szcz
Szczecin (zachodniopomorskie)
Domowy hotel dla psów u Aslana Szczecin
Szczecin (zachodniopomorskie)
Zakład Pogrzebowy USKOM
Szczecin (zachodniopomorskie)
Tancerki z dojazdem do klienta
Koszalin, Mielno, Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Naprawa pomp i silników hydraulicznych rexroth
Dębno (zachodniopomorskie)
Adwokat Szczecin - Łukasz Bielawa
Szczecin (zachodniopomorskie)
Opakowania cukiernicze, pudełka na ciasto
Goleniów (zachodniopomorskie)
Naprawy zmywarek Zachodniopomorskie
Szczecin (zachodniopomorskie)