Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów i kości wieprzowych, wędlin wieprzowych...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów i kości wieprzowych, wędlin wieprzowych i drobiowych do Zakładu Karnego w Dębicy i do Oddziału Zewnętrznym w Chmielowie.
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoDębica
  • WojewództwoPodkarpackie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoZamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
  • Termin składania wniosków2022-06-08
  • ZamawiającyZAKŁAD KARNY W DĘBICY
  • Data publikacji ogłoszenia2022-05-31
  • Numer ogłoszenia2022/BZP 00185770
TREŚĆ PRZETARGU

Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów i kości wieprzowych, wędlin wieprzowych i drobiowych do Zakładu Karnego w Dębicy i do Oddziału Zewnętrznym w Chmielowie.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: ZAKŁAD KARNY W DĘBICY

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000782959

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Sandomierska 41

1.5.2.) Miejscowość: Dębica

1.5.3.) Kod pocztowy: 39-200

1.5.4.) Województwo: podkarpackie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL824 - Tarnobrzeski

1.5.7.) Numer telefonu: /14/681-56-56

1.5.8.) Numer faksu: /14/681-56-59

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_debica@sw.gov.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów i kości wieprzowych, wędlin wieprzowych i drobiowych do Zakładu Karnego w Dębicy i do Oddziału Zewnętrznym w Chmielowie.

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-ac5efcbb-e00f-11ec-9a86-f6f4c648a056

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00185770

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-05-31

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00073310/02/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.2 Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin wieprzowych i wędlin drobiowych

2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania

https://miniportal.uzp.gov.pl/

3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: https://miniportal.uzp.gov.pl/

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: Wymagania techniczne i organizacyjne wysyłania i odbierania dokumentów elektronicznych, elektronicznych kopii dokumentów i oświadczeń oraz informacji przekazywanych przy ich użyciu opisane zostały w Regulaminie korzystania z miniPortalu oraz Regulaminie ePUAP. Maksymalny rozmiar plików przesyłanych za pośrednictwem dedykowanych formularzy do: złożenia, zmiany, wycofania oferty lub wniosku oraz do komunikacji wynosi 150 MB.

3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy

3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.

4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: D/Kw.2232.5.2022.MJ

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak

4.1.9.) Liczba części: 2

4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części

4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie

4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:

Część 1

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

ZADANIE I – Mięso wieprzowe i wołowe, podroby i kości wieprzowe.

1
Mięso wieprzowe gulaszowe II a – elementy świeże bez śladów zanieczyszczeń, bez kości, nierozmrożone, bez skóry (min. 80% mięsa, max. 20 % tłuszczu), zapach swoisty, charakterystyczny dla danego asortymentu bez oznak rozpoczynającego się psucia, kawałki nie mniejsze niż ok. 6 cm. Termin przydatności do spożycia min. 5 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
3 240

2
Mięso drobne wołowe II - elementy świeże bez śladów zanieczyszczeń, bez kości, nierozmrożone, bez skóry, zapach swoisty, charakterystyczny dla danego asortymentu bez oznak rozpoczynającego się psucia. Termin przydatności do spożycia min. 5 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
816

3
Wątroba wieprzowa - elementy świeże bez śladów zanieczyszczeń, nierozmrożone, zapach swoisty, charakterystyczny dla danego asortymentu bez oznak rozpoczynającego się psucia. Termin przydatności do spożycia min. 5 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
1860

4
Kości wieprzowe – rurki - elementy świeże bez śladów zanieczyszczeń, nierozmrożone, zapach swoisty, charakterystyczny dla danego asortymentu bez oznak rozpoczynającego się psucia. Termin przydatności do spożycia min. 5 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
3180

4.2.6.) Główny kod CPV: 15113000-3 - Wieprzowina

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

15111000-9 - Mięso wołowe

15114000-0 - Podroby

15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: termin realizacji reklamacji

4.3.6.) Waga: 20

Kryterium 3

4.3.4.) Rodzaj kryterium: serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.

4.3.5.) Nazwa kryterium: termin realizacji dostawy

4.3.6.) Waga: 20

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 2

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

ZADANIE II – Wędliny wieprzowe i drobiowe
1
Mielonka /blok/ - w swoim składzie nie może zawierać mleka i jego produktów pochodnych. Termin przydatności do spożycia min 15 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
4 020

2
Kiełbasa parówkowa - pakowana próżniowo lub w atmosferze ochronnej w opakowaniach do 5 kg. w swoim składzie nie może zawierać mleka i jego produktów pochodnych. Termin przydatności do spożycia min 15 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
4 020

3
Kiełbasa popularna - pakowana próżniowo lub w atmosferze ochronnej w opakowaniach do 5 kg. w swoim składzie nie może zawierać mleka i jego produktów pochodnych. Termin przydatności do spożycia min 15 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
4 020

4
Szynka zielonogórska - w swoim składzie nie może zawierać mleka i jego produktów pochodnych. Termin przydatności do spożycia min 15 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
264

5
Szynka domowa - w swoim składzie nie może zawierać mleka i jego produktów pochodnych. Termin przydatności do spożycia min 15 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
336

6
Szynka konserwowa - w swoim składzie nie może zawierać mleka i jego produktów pochodnych. Termin przydatności do spożycia min 15 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
264

7
Parówki drobiowe - pakowana próżniowo lub w atmosferze ochronnej w opakowaniach do 5 kg. W swoim składzie nie może zawierać mleka i jego produktów pochodnych. Zabrania się stosowania dodatków mięsnych i tłuszczy innych niż drobiowe. Termin przydatności do spożycia min 15 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
2 820

8
Szynka drobiowa - W swoim składzie nie może zawierać mleka i jego produktów pochodnych. Zabrania się stosowania dodatków mięsnych i tłuszczy innych niż drobiowe. Termin przydatności do spożycia min 15 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
336

9
Filet z indyka /blok prasowany/ - W swoim składzie nie może zawierać mleka i jego produktów pochodnych. Zabrania się stosowania dodatków mięsnych i tłuszczy innych niż drobiowe. Termin przydatności do spożycia min 15 dni od dnia dostawy.
Kg/12 m-cy
300

4.2.6.) Główny kod CPV: 15131130-5 - Wędliny

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

15131135-0 - Wędliny drobiowe

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

Zamawiający przewiduje możliwość zwiększenia zakresu ilościowego zamówień wskazanych w pkt III do 40 % w przypadku wzrostu liczby osadzonych lub zmian w ich żywieniu.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: inne.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Termin realizacji reklamacji

4.3.6.) Waga: 20

Kryterium 3

4.3.4.) Rodzaj kryterium: serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.

4.3.5.) Nazwa kryterium: termin realizacji dostawy

4.3.6.) Waga: 20

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak

5.2.) Fakultatywne podstawy wykluczenia:

Art. 109 ust. 1 pkt 7

5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Nie

5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie

6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie

6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie

6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Tak

7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia:

Zamawiający, zgodnie z art. 455 ustawy Prawo zamówień publicznych, przewiduje możliwość dokonania zmian postanowień umowy, w sposób i według warunków określonych w projekcie umowy.

7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin składania ofert: 2022-06-08 10:00

8.2.) Miejsce składania ofert: www.miniportal.uzp.gov.pl, epuap.gov.pl/wps.portal

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2022-06-08 12:00

8.4.) Termin związania ofertą: 30 dni

NAJNOWSZE ZLECENIE
Szukam pracy chałupniczej- składanie długopisów- Krasne
  • Lokalizacja zleceniapodkarpackie
  • Data dodania25-04-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Szukam pracy chałupniczej- składanie długopisów. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI