IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej
(przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin płatności |
40,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data:
godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
1. Zmiany warunków umowy mogą być dokonane na wniosek Wykonawcy w terminie 14 dni od dnia przesłania zawiadomienia w formie aneksu do umowy. 2. Zmiany cen rzeczy, będących przedmiotem niniejszej umowy, mogą być dokonywane w przypadku zmian stawek podatku od towarów i usług lub opłat celnych. 3. W przypadku szczególnych okoliczności, takich jak wstrzymanie lub zakończenie produkcji, strony dopuszczają możliwość dostarczania odpowiedników towarów objętych umową w cenach nie przewyższających cen zawartych w ofercie przetargowej. 4. Zamawiający dopuszcza możliwość zaoferowania odpowiedników towarów objętych umową w cenach niższych niż ceny zawarte w ofercie przetargowej. 5. Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany wielkości opakowania towaru objętego umową przetargową z możliwością przeliczenia ceny nie przekraczającej ceny zaoferowanej w ofercie przetargowej. 6. W przypadku niezrealizowania umowy w terminie – w zakresie ilości i wartości przedmiotu zamówienia, z przyczyn dotyczących Zamawiającego – wynikających z niewykorzystania w działalności ilości wyrobów dostarczanych, Zamawiający przewiduje możliwość przedłużenia terminu realizacji umowy, nie dłużej niż o dwa miesiące.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym
(jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data:
2018-12-12, godzina:
12:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: do:
okres w dniach:
30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
Nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane
Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
1. W celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu oraz braku podstaw do wykluczenia należy przedłożyć wraz z ofertą: a) aktualne na dzień składania ofert o dopuszczenie do udziału w postępowaniu oświadczenia stanowiące wstępne potwierdzenie, że wykonawca nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu; (zgodnie z wzorem załącznika nr 2 do SIWZ), b) Oświadczenie w zakresie wypełnienia obowiązków informacyjnych przewidzianych w art. 13 lub art. 14 RODO – Załącznik Nr 5 do SIWZ c) pełnomocnictwa do podpisywania oferty (w formie oryginału lub kopii poświadczonej przez notariusza). Pełnomocnictwo należy załączyć do oferty tylko w przypadki, gdy oferta jest podpisana przez osobę nie figurującą w rejestrze lub wpisie do centralnej ewidencji działalności gospodarczej. 2. W celu potwierdzenia, że oferowane towary będące przedmiotem zamówienia odpowiadają wymaganiom określonym przez Zamawiającego, Zamawiający żąda: a) Oświadczenia Wykonawcy dotyczącego dostarczanych artykułów spożywczych różnych (załącznik nr 6 do SIWZ) b) W przypadku - jeżeli w jakiejkolwiek pozycji formularza asortymentowo cenowego (załącznik 1A do SIWZ) użyto nazwy towarowej, Wykonawca może złożyć ofertę na towar równoważny (o tych samych parametrach) lub lepszy jakościowo od tego, który wymieniono przy użyciu nazwy towarowej. Wykonawca, który zaoferuje produkt równoważny lub lepszy od opisanego jest obowiązany wykazać, że oferowany przez niego artykuł spełnia wymagania o kreślone przez Zamawiającego w szczególności poprzez złączenie do oferty kart produktu lub opakowania potwierdzających skład produktu. 3. Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej Zamawiającego informacji z otwarcia ofert przekazuje Zamawiającemu: 3.1 oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. 4. Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku istnienia wobec ich podstaw wykluczenia oraz spełniania, w zakresie, w jakim powołuje się na ich zasady, warunków udział w postępowaniu. - zamieszcza informacje o tych podmiotach w oświadczeniu, o którym mowa w ust. 1 pkt. a. 5. Oświadczenia, o których mowa w niniejszej SIWZ składane przez Wykonawcę i inne podmioty, na zdolnościach lub sytuacji których podlega Wykonawca na zasadach określonych w art. 22a ustawy Pzp składane są w oryginale. 6. Dokumenty, o których mowa w niniejszej SIWZ inne niż oświadczenia składane są w oryginale lub kopii potwierdzonej za zgodność z oryginałem. 7. Poświadczenia za zgodność z oryginałem dokonuje odpowiednio Wykonawca, podmiot na którego zdolnościach lub sytuacji polega Wykonawca, Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia publicznego w zakresie dokumentów, które każdego z nich dotyczą.
Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Pakiet 1 - Mięso wołowe, wieprzowe, drobiowe oraz wędliny |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Boczek wędzony parzony, wieprzowy 88,2% lub równoważny kg 60 2 Karczek bez kości, kolor czerwony, świeży, nie tłusty kg 250 3 Kiełbasa krakowska drobiowa kg 90 4 Kiełbasa podwawelska kg 500 5 Mięso od szynki, mięso wieprzowe bez kości, kolor czerony, chude, świeże kg 1600 6 Pałki z kurczaka kg 880 7 Pasztet (pieczony lub inny) kg 80 8 Polędwica bez konsewantów typu sopocka min 70% mięsa kg 90 9 Polędwica wieprzowa surowa kg 800 10 Frankfurterki 80% mięsa kg 130 11 Filet indyczy parzony kg 95 12 Filet z kurczaka surowy kg 400 13 Filet z indyka surowy kg 1300 14 Schab bez kości, świeży , kolor czerwony kg 1300 15 Słonina bez skóry, podgardle kg 70 16 Szynka wiejska kg 100 17 Udko z kurczaka (udzik) kg 200 18 Wołowina zrazowa kg 220 19 Wątroba drobiowa kg 100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 123575,84
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-02
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin płatności |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Pakiet 2 - Nabiał |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Jogurt owocowy 400 (Jogobella lub równoważny) szt. 140 2 Jogurt naturalny 350-400g szt. 2000 3 Masło (opakowanie min. 200g w tym 82% tłuszczu) szt. 1700 4 Mleko spożywcze, pasteryzowane, homogenizowane, objętość netto 1l - 1,5 %-2% tłuszczu l 13000 5 Ser topiony mix smaków 100g (typu Hochland lub równoważny) szt. 530 6 Ser żółty w całości 1kg ( typu GOUDA, Podlaski lub równoważny) kg 220 7 Serki homogenizowwne mix smaków140-150g (typu Danio lub równoważne) szt. 2000 8 Twarożek mix smaków 150g (typu Almette lub równoważny) szt. 600 9 Twaróg półtłusty 1kg kg 400
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 45204,84
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-02
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin płatności |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Pakiet 3 - Artykuły spożywcze różne |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Ananas plastry w syropie, puszka 565-570g szt. 880 2 Bazylia 8-10g (typu Kamis lub równoważna) szt. 250 3 Brzoskwinie połówki w syropie , puszka 820-850g szt. 880 4 Chrzan tarty: korzeń chrzanu 75%, cukier, cytryna, woda, sól, kwas cytrynowy 200 ml szt. 100 5 Cukier trzcinowy 1 kg kg 2000 6 Cynamon mielony 15g szt. 150 7 Dżem truskawkowy 100 g owoców na 100 g produktu, słodzy zagęszczonym sokiem jabłkowym, sub. Zagęszczająca pektyny (typu Łowicz lub równoważny)235-280 g szt. 150 8 Dżem wiśniowy 100 g owoców na 100 g produktu, słodzy zagęszczonym sokiem jabłkowym, sub. Zagęszczająca pektyny (typu Łowicz lub równoważny) szt. 50 9 Dżem brzoskwiniowy 100 g owoców na 100 g produktu, słodzy zagęszczonym sokiem jabłkowym, sub. Zagęszczająca pektyny (typu Łowicz lub równoważny) szt. 150 10 Fasolka biały Jaś kg 132 11 Groch łuskany połówki kg 220 12 Groszek konserwowy 400g szt. 288 13 Herbata czarna 88x2g, wysokogatunkowa (typu Lipton lub równoważna) op 60 14 Herbata owocowa 20-25x2g mix smaków (typu Biofix lu równoważne) op. 120 15 Kakao ciemne niskotłuszczowe 10%-12%, op. 150g, (typu DecoMorreno lub równoważne) szt. 60 16 Kasza gryczana średniopalona 1kg kg 350 17 Kasza jęczmienna śrenia 1 kg kg 410 18 kasza jaglana 400g kg 210 19 kasza kus kus 350 kg 230 20 Kasza manna 1 kg kg 80 21 Kawa zbożowa rozpuszczalna 150g (typu Inka lub równoważna) szt. 100 22 Ketchup łagodny 320-450g (typu Pudliszki lub równoważny) szt. 100 23 Koncentrat pomidorowy 30% ze świeżych pomidorów 900g -1kg (typu Kotlin lub równoważne) szt. 320 24 Kukurydza konserwowa złocista, ziarno kalibrowane, bez dodatku cukru, masa całkowita 340g, po odcieku 285g, puszka łatwootwieralna, (typu Bonduelle lub równoważna) szt. 260 25 Kwasek cytrynowy 50g szt. 60 26 Liść laurowy 6-8g (typu KAMIS lub równoważny) szt. 100 27 Majeranek 14g (typu KAMIS lub równoważny) szt. 100 28 Majonez 500ml (typu Kielecki lbu równoważny) szt. 220 29 Makaron czaniecki nitka , 5 jajeczny, 500g szt. 660 30 Makaron kokardka mała 400g (typu Lubella lub równoważne) szt. 420 31 Makaron łazanki 500g (typu Lubella lub równoważne) szt. 320 32 Makaron razowy nitka spaghetti 400g (typu Lubella lub równoważne) szt. 500 33 Makaron świderki 500g (typu Lubella lub równoważne) szt. 650 34 Makaron świderki razowe 400-500g (typu Lubella lub równoważne) szt. 300 35 Makaron muszelka mała 500g (typu lubella lub równoważny) szt. 330 36 Makaron zacierka 200-250g (typu Lubella lub równoważne) szt. 363 37 Mąka pszenna paczkowana typu 480 op.1kg Szadkowska lub równoważna kg 380 38 Mięta expresowa 20 x2g( 12 sztuk w opakowaniu zbiorczym) op 25 39 Miód naturalny wielokwiatowy płynny 400 g szt. 180 40 Musztarda 185g - 200g szt. 33 41 Ogórki konserwowe 900g (typu Urbanek lub równoważne) szt. 330 42 Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno, 1l (typu Kujawski lub równoważny) szt. 400 43 Oregano 8g (typu Kamis lub równoważna) szt. 100 44 Papryka mielona słodka 20g (typu KAMIS lub równoważny) szt. 100 45 Pieprz czarny mielony 20g (typu KAMIS lub równoważny) szt. 200 46 Płatki górskie owsiane do zaparzania 500g szt. 180 47 Płatki ryżowe 250 g szt. 200 48 Płatki śniadaniowe kukurydziane 250 g (typu Nestle lub równoważne) szt. 310 49 Płatki pełnozairniste żytnie 400 g szt. 180 50 Płatki pełnozairniste orkiszowe 400 g szt. 180 51 Płatki jaglane 400 szt. 180 52 Płatki jęczmienne 400g szt. 180 53 Przyprawa do kurczaka 30g szt. 100 54 Ryż biały paraboliczny 5kg kg 660 55 Sok jabłkowy 100% (typu Tymbark lub równoważne) poj. 1l szt. 1786 56 Sól jodowana 1kg kg 350 57 Szczaw konserwowy 100%, 320-350g (typu Urbanek lub równowazne) szt. 240 58 Zioła prowansalskie 8-10g (typu Kamis lub równoważne) szt. 100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 59778,09
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-02
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin płatności |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Pakiet 4 - Warzywa i owoce swieże oraz jajka |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Banany: dojrzałe, żółte, jędrne, świeże, w kiściach kg 3300 2 Buraki: ,swieże, jędrne, czerwone kg 1400 3 Cebula surowa świeża kg 400 4 Cytryny soczyste, dojrzałe, świeże, klasa I kg 88 5 Gruszki typu Klapsa, Konferencja, dojrzałe, żółte, jędrne, świeże, średnica przekroju poprzecznego 5,5 cm., klasa I kg 1000 6 Jabłka typu Champion średnica przekroju poprzecznego min. 7 cm., klasa I kg 2500 7 Jabłka typu Kortland średnica przekroju poprzecznego min. 7 cm. klasa I kg 2500 8 Jajka kl. A 63-73g z terminem spożycia do 28 dni lub równoważne szt. 11000 9 Kapusta biała surowa, młoda, świeża, główka kg 1200 10 Kapusta kiszona naturalnie, bez dodatku octu kg 1300 11 Kapusta pekińska, zielona, świeża, klasa I kg 550 12 Koperek zielony, świeży w pęczkach szt. 880 13 Mandarynki klementynki, bezpestkowe, dojrzałe, soczyste, świeże, klasa I kg 1000 14 Marchew, kolor czerwony, jędrna, czysta, świeża, klasa I kg 3300 15 Natka pietruszki zielona świeża w pęczkach szt. 1000 16 Ogórki kiszone w wodzie, zielone bez dodatku octu, op. 2-3kg hermetycznie zamknięte kg 726 17 Ogórki małosolne kg 165 18 Ogórki świeże, szklarniowe, gruntowe, twarde, świeże, zielone, klasa I kg 900 19 Papryka czerwona, żółta, zielona, jędrna, świeża, klasa I kg 400 20 Pieczarki białe, swieże czyste kg 300 21 Pietruszka, twarda, swieża, klasa I kg 1300 22 Pomidory kisciowe, szklarniowe,kokatjlowe, malinowe, czerwone, jędrne, świże i dojrzałe, klasa I kg 440 23 Por świeży, zielony, klasa I kg 1685 24 Rzodkiewka koloru czerwonego, świeża, w pęczkach op 940 25 Sałata liściasta, zielona, świeża, główka (krucha bez goryczy) klasa I szt. 1100 26 Sałata lodowa klasa I szt. 300 27 Seler korzń, świeży, klasa I kg 1800 28 Szczypiorek cienki, zielony, świeży w pęczkach szt. 940 29 Śliwki duże , dojrzałe, soczyste, klasa I kg 200 30 Truskawki czerwone, aromatyczne, dojrzałe, słodkie, klasa I kg 260 31 Winogrono białe, dojrzałe, świeże, słodkie, klasa I kg 800 32 Włoszczyzna młoda, świeża, w pęczkach op 500 33 Ziemniaki swieże, jędrne, czyste kg 16500
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1, 03142500-3
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 85760,65
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-02
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin płatności |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Pakiet 5 - Ryby |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Filet z miruny bez skóry, na sucho mrożony (shatterpack) kg 1200 2 Paluszki rybne min. 70% ryby kg 530
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15220000-6,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 32168,24
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-02
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin płatności |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
Pakiet 6 - Mrożonki |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań)
a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 Barszcz ukraiński kg 360 2 Brokuły kg 500 3 Bukiet Warzyw (kalafior,brokuł, marchew) kg 440 4 Fasola szparagowa zielona kg 460 5 Fasola szparagowa zółta kg 200 6 Groszek zielony kg 250 7 Kalafior kg 460 8 Mieszanka wieloowocowa kg 1800 9 Szpinak liście kg 150 10 Truskawki kg 220 11 Zupa jarzynowa kg 360
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15330000-0,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 28280,43
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-02
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
60,00 |
Termin płatności |
40,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE: