Wykonanie analiz ekonomicznych typu proof of concept potencjału komercyjnego projektów...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Wykonanie analiz ekonomicznych typu proof of concept potencjału komercyjnego projektów badawczo-rozwojowych
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoWarszawa
  • WojewództwoMazowieckie
  • Rodzaj zamówieniaUsługi
  • Rodzaj zamawiającegoInny
  • Termin składania wniosków2018-10-09
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającySzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP
  • Data publikacji ogłoszenia2018-10-01
  • Numer ogłoszenia630171-N-2018
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 630171-N-2018 z dnia 2018-10-01 r.

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP: Wykonanie analiz ekonomicznych typu proof of concept potencjału komercyjnego projektów badawczo-rozwojowych
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Tak

Nazwa projektu lub programu
Projekt badawczo-rozwojowy INKUBATOR INNOWACYJNOŚCI + realizowany w ramach projektu pozakonkursowego MNiSW "Wsparcie zarzadząnia badaniami naukowymi komercjalizacja wyników prac B+ R w jednostkach naukowych i przedsiebiorstwach " nr POIR.04.04.00-00-0004/15 realizowany na podstawie umowy o dofinasowanie zawartej między MNiSW a MR iF w dniu 16 listopada 2016 r. Priorytet IV Działanie 4.4. Programu Operacyjnegp Inteligentny Rozwój 2014-2020współfinansowanego ze środków EFRR (80%dofinasowania , 20% dofinansowani środki własne .
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP, krajowy numer identyfikacyjny 178450000, ul. ul. Nowoursynowska  166 , 02787   Warszawa, woj. mazowieckie, państwo Polska, tel. 225 931 390, e-mail wladyslaw_sadowski@sggw.pl, faks 225 931 391.
Adres strony internetowej (URL): www.sggw.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny (proszę określić):
Państwowa Szkoła Wyższa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Tak
http://szp.sggw.pl/?oid=199

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Tak
http://szp.sggw.pl/?oid=199

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
osobiście w siedzibie zamawiającego, przesłanie za posrednictwem operatora pocztowego lub kurierem na adres poniżej
Adres:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Centrum Innowacji i Transferu Technologii (bud. Nr 8, piętro 1, pok. 119 ) Ul. Nowoursynowska 166 02-787 Warszawa, mazowieckie

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Wykonanie analiz ekonomicznych typu proof of concept potencjału komercyjnego projektów badawczo-rozwojowych
Numer referencyjny: SZP.260.55.2018
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:
13


II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Postępowanie prowadzone jest w procedurze odwróconej, o której mowa w art. 24 aa. ust. 1 ustawy PZP. Zamawiający najpierw dokona oceny ofert, a następnie zbada, czy wykonawca, którego oferta została oceniona jako najkorzystniejsza, nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Opis przedmiotu zamówienia cpv: Wykonanie analiz ekonomicznych typu proof of concept potencjału komercyjnego dla 13 projektów badawczo rozwojowych w projekcie pn. „Inkubator Innowacyjności+" realizowanego w ramach projektu pozakonkursowego MNiSW „Wsparcie zarządzania badaniami naukowymi i komercjalizacja wyników prac B+R w jednostkach naukowych i przedsiębiorstwach” nr POIR.04.04.00-00-0004/15 realizowanego na podstawie umowy o dofinansowanie zawartej między Ministrem Nauki i Szkolnictwa Wyższego a Ministrem Rozwoju i Finansów w dniu 16 listopada 2016r. Priorytet IV, Działanie 4.4 Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego (80% dofinansowania - EFRR, 20% dofinansowania - środki własne). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawierają załączniki od nr 5.1 do 5.13 niniejszej SIWZ. Kod CPV: 71241000-9 1. Inne informacje dotyczące przedmiotu zamówienia: − przeprowadzenie merytorycznych konsultacji w trakcie realizacji poszczególnych opracowań w wymiarze minimum 2 godzin zegarowych dla każdego rozwiązania/technologii/utworu/wynalazku. Konsultacje merytoryczne będą realizowane z twórcą/twórcami lub/i wskazanymi przez Zamawiającego pracownikami Uczelni w zakresie każdej zleconej pojedynczej usługi i mogą odbywać się w formie osobistej (w siedzibie Zamawiającego lub/i zdalnie przez środki komunikacji elektronicznej. Zamawiający zastrzega sobie możliwość wyboru formy konsultacji; − analiza rynków potencjalnych odbiorców wynalazków; analiza gotowości wdrożeniowej nowych rozwiązań, w tym: analiza finansowa pod katem kosztów wdrożenia i produkcji oraz oszacowania rentowności przedsięwzięcia; wycena własności intelektualnej; określenie możliwych ścieżek komercjalizacji. OPIS CZĘŚCI ZAMÓWIENIA a. Dopuszcza się złożenie ofert częściowych TAK CZĘŚĆ NR 1: Wykonanie analizy ekonomicznej typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Bioremediacja. Biologiczny system oczyszczenia powietrza pochodzącego z zamkniętych przestrzeni, w których wykorzystywane są silniki spalinowe. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: „Bioremediacja. Biologiczny system oczyszczenia powietrza pochodzącego z zamkniętych przestrzeni, w których wykorzystywane są silniki spalinowe” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.1 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii CZĘŚĆ NR 2: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Dodatek do paszy dla kurcząt rzeźnych z owoców Mini Kiwi (Actinidia arguta). Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „Dodatek do paszy dla kurcząt rzeźnych z owoców Mini Kiwi (Actinidia arguta)” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.2 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii CZĘŚĆ NR 3: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Otrzymywanie serka ziarnistego o podwyższonej zawartości wapnia z wykorzystaniem procesów membranowych. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „Otrzymywanie serka ziarnistego o podwyższonej zawartości wapnia z wykorzystaniem procesów membranowych” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.3 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii CZĘŚĆ NR 4: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: ControBac – prewencyjny, biokontrolny preparat fagowy przeciwko zakażeniom Pseudomosa syringae w rolnictwie i sadownictwie. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „ControBac – prewencyjny, biokontrolny preparat fagowy przeciwko zakażeniom Pseudomosa syringae w rolnictwie i sadownictwie” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.4 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii CZĘŚĆ NR 5: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Węglowe materiały porowate z drewna zagęszczonego metodą termo-mechaniczną. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „Węglowe materiały porowate z drewna zagęszczonego metodą termo-mechaniczną” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.5 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii CZĘŚĆ NR 6: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: "iPlant” - zdalny system monitorowania stanu fizjologicznego roślin. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „"iPlant” - zdalny system monitorowania stanu fizjologicznego roślin” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.6 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii CZĘŚĆ NR 7: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Glu-Can - Technologia wytwarzania funkcjonalnych preparatów o wysokiej zawartości β(1,3)/(1,6)-glukanu drożdży Candida utilis o właściwości wiązania mykotoksyn. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „Glu-Can - Technologia wytwarzania funkcjonalnych preparatów o wysokiej zawartości β(1,3)/(1,6)-glukanu drożdży Candida utilis o właściwości wiązania mykotoksyn” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.7 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii CZĘŚĆ NR 8: Wykonanie analizy ekonomicznej typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: TailWatcher. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „TailWatcher” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.8 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii CZĘŚĆ NR 9: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Plant Fert Tech - innowacyjny system nawożenia mineralnego roślin. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „Plant Fert Tech - innowacyjny system nawożenia mineralnego roślin” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.9 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii CZĘŚĆ NR 10: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Suszone mini kiwi jako innowacyjna przekąska. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „Suszone mini kiwi jako innowacyjna przekąska” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.10 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii CZĘŚĆ NR 11: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Zdrowy kurczak – ograniczenie występowania Enterococcus faecalis w Zakładach Wylęgu Drobiu. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „Zdrowy kurczak – ograniczenie występowania Enterococcus faecalis w Zakładach Wylęgu Drobiu” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.11 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii CZĘŚĆ NR 12: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Prognostyczna Baza Danych gromadząca modele wzrostu i przeżywalności drobnoustrojów saprofitycznych i patogennych występujących w produktach mięsnych, mleczarskich i owocowo-warzywnych. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „Prognostyczna Baza Danych gromadząca modele wzrostu i przeżywalności drobnoustrojów saprofitycznych i patogennych występujących w produktach mięsnych, mleczarskich i owocowo-warzywnych” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.12 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii CZĘŚĆ NR 13: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Zastosowanie ekstraktu z krwawnika pospolitego w żywieniu ciężkich indyczek jako alternatywy dla antybiotykowych stymulatorów wzrostu. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „Zastosowanie ekstraktu z krwawnika pospolitego w żywieniu ciężkich indyczek jako alternatywy dla antybiotykowych stymulatorów wzrostu.” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.13 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii

II.5) Główny kod CPV: 71241000-9
Dodatkowe kody CPV:


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach: 70
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia:

II.9) Informacje dodatkowe: Usługa zostanie zrealizowana w terminie 70 dni od daty zawarcia umowy
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: Zamawiający nie stawia w tym zakresie żadnych wymagań
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Zamawiający nie stawia w tym zakresie żadnych wymagań
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Za spełnienie ww. warunku Zamawiający uzna wykazanie się przez Wykonawcę: -należytą realizacją w okresie ostatnich trzech lat przed upływem składania ofert w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, co najmniej 2 analiz typu proof of concept lub 1 analizą typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektów o charakterze badawczo rozwojowym w dziedzinie zgodnej z tematyką analizowanego projektu w ramach danej części. W przypadku złożenia oferty na więcej niż jedną część należy wykazać się wielokrotnością liczby analiz. -posiadanie dostępu (subskrypcji, licencji) do komercyjnej bazy/baz danych zawierającej dostęp do danych techniczno-rynkowych umożliwiającej tworzenie analiz rynków w skali globalnej i regionalnej w tym m. in. identyfikacji graczy rynkowych, analiz transakcji, śledzenia trendów rynkowych i technologicznych. Posiadanie dostępu do globalnej bazy patentów i literatury patentowej zapewniającej możliwość m. in. badania stanu techniki, zdolności patentowej, tzw. patent landscape, czystości patentowej - tzw. freedom to operate. FtO. -dysponowanie co najmniej 2 osobami z wykształceniem przyrodniczym, technicznym lub ekonomicznym, z których każda posiada doświadczenie w wykonywaniu analiz, polegające na udziale w realizacji min. 5 analiz w charakterze techniczno – rynkowym w obszarze nauk przyrodniczych i technicznych. -dysponowanie specjalistą ds. własności intelektualnej z wykształceniem wyższym przyrodniczym lub technicznym, który samodzielnie lub jako szef grupy wykonał co najmniej 5 usług w zakresie analizy stanu techniki w obszarze nauk przyrodniczych.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Tak
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Nie Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
-oświadczenie wykonawcy o braku wydania wobec niego prawomocnego wyroku sądu lub ostatecznej decyzji administracyjnej o zaleganiu z uiszczaniem podatków, opłat lub składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne albo – w przypadku wydania takiego wyroku lub decyzji – dokumenty potwierdzające dokonanie płatności tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami lub zawarcie wiążącego porozumienia w sprawie spłat tych należności; -oświadczenie wykonawcy o braku orzeczenia wobec niego tytułem środka zapobiegawczego zakazu ubiegania się o zamówienia publiczne; -oświadczenie o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej; w przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej wykonawca może złożyć wraz z oświadczeniem dokumenty bądź informacje potwierdzające, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu.
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
-Wykaz usług wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem składania ofert w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, ma rzecz których usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających czy te usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego usługi były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert (załącznik nr 6 do niniejszej SIWZ). -Wykaz narzędzi (zgodnie z załącznikiem nr 7 do niniejszej SIWZ). -Wykaz osób skierowanych do realizacji zamówienia, (zgodnie z załącznikiem nr 8 do niniejszej SIWZ). -oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu według wzoru stanowiącego załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ.
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Tak
Informacja na temat wadium
Zamawiający wymaga wniesienia wadium 1. Zamawiający żąda od wykonawców wniesienia wadium w kwocie: Dotyczy CZĘŚĆ NR 1: Wykonanie analizy ekonomicznej typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Bioremediacja. Biologiczny system oczyszczenia powietrza pochodzącego z zamkniętych przestrzeni, w których wykorzystywane są silniki spalinowe. W kwocie: 400 zł (czterysta złotych 00/100 groszy) Dotyczy CZĘŚĆ NR 2: Wykonanie analizy ekonomicznej typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Dodatek do paszy dla kurcząt rzeźnych z owoców Mini Kiwi (Actinidia arguta). W kwocie: 400 zł (czterysta złotych 00/100 groszy) Dotyczy CZĘŚĆ NR 3: Wykonanie analizy ekonomicznej typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.:Otrzymywanie serka ziarnistego o podwyższonej zawartości wapnia z wykorzystaniem procesów membranowych. W kwocie: 400 zł (czterysta złotych 00/100 groszy) Dotyczy CZĘŚĆ NR 4: Wykonanie analizy ekonomicznej typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: ControBac – prewencyjny, biokontrolny preparat fagowy przeciwko zakażeniom Pseudomosa syringae w rolnictwie i sadownictwie. W kwocie: 400 zł (czterysta złotych 00/100 groszy) Dotyczy CZĘŚĆ NR 5: Wykonanie analizy ekonomicznej typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Węglowe materiały porowate z drewna zagęszczonego metodą termo-mechaniczną. W kwocie: 400 zł (czterysta złotych 00/100 groszy) Dotyczy CZĘŚĆ NR 6: Wykonanie analizy ekonomicznej typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: "iPlant” - zdalny system monitorowania stanu fizjologicznego roślin. W kwocie: 400 zł (czterysta złotych 00/100 groszy) Dotyczy CZĘŚĆ NR 7: Wykonanie analizy ekonomicznej typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Glu-Can - Technologia wytwarzania funkcjonalnych preparatów o wysokiej zawartości β(1,3)/(1,6)-glukanu drożdży Candida utilis o właściwości wiązania mykotoksyn. W kwocie: 400 zł (czterysta złotych 00/100 groszy) Dotyczy CZĘŚĆ NR 8: Wykonanie analizy ekonomicznej typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: TailWatcher. W kwocie: 400 zł (czterysta złotych 00/100 groszy) Dotyczy CZĘŚĆ NR 9: Wykonanie analizy ekonomicznej typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Plant Fert Tech - innowacyjny system nawożenia mineralnego roślin. W kwocie: 400 zł (czterysta złotych 00/100 groszy) Dotyczy CZĘŚĆ NR 10: Wykonanie analizy ekonomicznej typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Suszone mini kiwi jako innowacyjna przekąska. W kwocie: 400 zł (czterysta złotych 00/100 groszy) Dotyczy CZĘŚĆ NR 11: Wykonanie analizy ekonomicznej typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Zdrowy kurczak – ograniczenie występowania Enterococcus faecalis w Zakładach Wylęgu Drobiu. W kwocie: 400 zł (czterysta złotych 00/100 groszy) Dotyczy CZĘŚĆ NR 12: Wykonanie analizy ekonomicznej typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Prognostyczna Baza Danych gromadząca modele wzrostu i przeżywalności drobnoustrojów saprofitycznych i patogennych występujących w produktach mięsnych, mleczarskich i owocowo-warzywnych. W kwocie: 400 zł (czterysta złotych 00/100 groszy) Dotyczy CZĘŚĆ NR 13: Wykonanie analizy ekonomicznej typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Zastosowanie ekstraktu z krwawnika pospolitego w żywieniu ciężkich indyczek jako alternatywy dla antybiotykowych stymulatorów wzrostu. W kwocie: 400 zł (czterysta złotych 00/100 groszy) 2. Dopuszczalne formy wadium: w pieniądzu, poręczenia bankowe lub poręczenia spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym; gwarancje bankowe, gwarancje ubezpieczeniowe, poręczenia udzielane przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz.U. z 2007 r. Nr 42, poz. 275 z późn. zm.). 3. Wadium wnoszone w pieniądzu należy wpłacić w formie przelewu na rachunek bankowy zamawiającego: Bank PEKAO S.A. Oddział w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166 Nr Konta: 77 1240 6003 1111 0000 4942 8931 – z dopiskiem „wadium - przetarg nieograniczony sprawa SZP.260.55.2018 / Zadanie 1 / Zadanie 2 / Zadanie 3 / Zadanie 4 / Zadanie 5 / Zadanie 6 / Zadanie 7 / Zadanie 8 / Zadanie 9 / Zadanie 10 / Zadanie 11 / Zadanie 12 / Zadanie 13 / 4. Wadium w innej formie niż pieniądz (oryginał dokumentu) należy zdeponować w: Kwesturze Zamawiającego u Z-cy Kwestora, mgr Halina Pawlikowska, a do oferty dołączyć kopię dokumentu posiadającą potwierdzenie złożenia w Kwesturze SGGW dokonanie przez Z-cę Kwestora – mgr Halinę Pawlikowską 5. Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert. 5a. Jeżeli zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych lub udziela zamówienia w częściach określa kwotę wadium dla każdej części w wysokości nie większej niż 3 % jej wartości. 6. Zamawiający zwraca wadium wszystkim wykonawcom niezwłocznie po wyborze oferty najkorzystniejszej lub unieważnieniu postępowania, z wyjątkiem wykonawcy, którego oferta została wybrana jako najkorzystniejsza, z zastrzeżeniem ust. 11. Wykonawcy, którego oferta została wybrana jako najkorzystniejsza, zamawiający zwraca wadium niezwłocznie po zawarciu umowy w sprawie zamówienia publicznego oraz wniesieniu zabezpieczenia należytego wykonania umowy, jeżeli jego wniesienia żądano. Zamawiający zwraca niezwłocznie wadium, na wniosek wykonawcy, który wycofał ofertę przed upływem terminu składania ofert. Zamawiający żąda ponownego wniesienia wadium przez wykonawcę, któremu zwrócono wadium na podstawie ust. 6, jeżeli w wyniku rozstrzygnięcia odwołania jego oferta została wybrana jako najkorzystniejsza. Wykonawca wnosi wadium w terminie określonym przez zamawiającego. Jeżeli wadium wniesiono w pieniądzu, zamawiający zwraca je wraz z odsetkami wynikającymi z umowy rachunku bankowego, na którym było ono przechowywane, pomniejszone o koszty prowadzenia rachunku bankowego oraz prowizji bankowej za przelew pieniędzy na rachunek bankowy wskazany przez wykonawcę. Zamawiający zatrzymuje wadium w przypadkach określonych w art. 46 ust. 4 a i ust. 5 ustawy.

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
cena 60,00
doświadczenie personelu 30,00
skrócenie ostatecznego terminu zamówienia 10,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zamawiający może udzielić zaliczek na poczet wykonania zamówienia, jeżeli możliwość taka została przewidziana w ogłoszeniu o zamówieniu lub w specyfikacji istotnych warunków zamówienia, z zastrzeżeniem ust. 2 ustawy.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2018-10-09, godzina: 10:30,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> j.polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: Wykonanie analizy ekonomicznej typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Bioremediacja. Biologiczny system oczyszczenia powietrza pochodzącego z zamkniętych przestrzeni, w których wykorzystywane są silniki spalinowe.
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Wykonanie analizy ekonomicznej typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Bioremediacja. Biologiczny system oczyszczenia powietrza pochodzącego z zamkniętych przestrzeni, w których wykorzystywane są silniki spalinowe. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: „Bioremediacja. Biologiczny system oczyszczenia powietrza pochodzącego z zamkniętych przestrzeni, w których wykorzystywane są silniki spalinowe” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.1 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 71241000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach: 70
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
doswiadczenie personelu 30,00
skrócenie ostatecznego terminu realizacji zamówiena 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Dodatek do paszy dla kurcząt rzeźnych z owoców Mini Kiwi (Actinidia arguta).
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Dodatek do paszy dla kurcząt rzeźnych z owoców Mini Kiwi (Actinidia arguta). Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „Dodatek do paszy dla kurcząt rzeźnych z owoców Mini Kiwi (Actinidia arguta)” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.2 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 71241000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach: 70
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
doswiadczenie personelu 30,00
skrócenie ostatecznego terminu realizacji zamówienia 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Otrzymywanie serka ziarnistego o podwyższonej zawartości wapnia z wykorzystaniem procesów membranowych.
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Otrzymywanie serka ziarnistego o podwyższonej zawartości wapnia z wykorzystaniem procesów membranowych. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „Otrzymywanie serka ziarnistego o podwyższonej zawartości wapnia z wykorzystaniem procesów membranowych” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.3 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 71241000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach: 70
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
doswiadczenie personelu 30,00
skrócenie ostatecznego terminu realizacji zamówienia 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: ControBac – prewencyjny, biokontrolny preparat fagowy przeciwko zakażeniom Pseudomosa syringae w rolnictwie i sadownictwie.
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: ControBac – prewencyjny, biokontrolny preparat fagowy przeciwko zakażeniom Pseudomosa syringae w rolnictwie i sadownictwie. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „ControBac – prewencyjny, biokontrolny preparat fagowy przeciwko zakażeniom Pseudomosa syringae w rolnictwie i sadownictwie” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.4 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 71241000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach: 70
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
doswiadczenie personelu 30,00
skrócenie ostatecznego terminu realizacji zamówienia 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Węglowe materiały porowate z drewna zagęszczonego metodą termo-mechaniczną.
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Węglowe materiały porowate z drewna zagęszczonego metodą termo-mechaniczną. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „Węglowe materiały porowate z drewna zagęszczonego metodą termo-mechaniczną” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.5 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 71241000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach: 70
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
doswiadczenie personelu 30,00
skrócenie ostatecznego terminu realizacji zamówienia 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: "iPlant” - zdalny system monitorowania stanu fizjologicznego roślin.
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: "iPlant” - zdalny system monitorowania stanu fizjologicznego roślin. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „"iPlant” - zdalny system monitorowania stanu fizjologicznego roślin” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.6 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 71241000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach: 70
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
doswiadczenie personelu 30,00
skrócenie ostatecznego terminu realizacji zamówienia 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7 Nazwa: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Glu-Can - Technologia wytwarzania funkcjonalnych preparatów o wysokiej zawartości β(1,3)/(1,6)-glukanu drożdży Candida utilis o właściwości wiązania mykotoksyn.
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Glu-Can - Technologia wytwarzania funkcjonalnych preparatów o wysokiej zawartości β(1,3)/(1,6)-glukanu drożdży Candida utilis o właściwości wiązania mykotoksyn. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „Glu-Can - Technologia wytwarzania funkcjonalnych preparatów o wysokiej zawartości β(1,3)/(1,6)-glukanu drożdży Candida utilis o właściwości wiązania mykotoksyn” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.7 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 71241000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach: 70
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
doswiadczenie personelu 30,00
skrócenie ostatecznego terminu realizacji zamówienia 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 8 Nazwa: Wykonanie analizy ekonomicznej typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: TailWatcher.
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Wykonanie analizy ekonomicznej typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: TailWatcher. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „TailWatcher” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.8 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 71241000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach: 70
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
doswiadczenie personelu 30,00
skrócenie ostatecznego terminu realizacji zamówienia 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 9 Nazwa: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: "iPlant” - zdalny system monitorowania stanu fizjologicznego roślin.
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Plant Fert Tech - innowacyjny system nawożenia mineralnego roślin. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „Plant Fert Tech - innowacyjny system nawożenia mineralnego roślin” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.9 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 71241000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach: 70
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
doswiadczenie personelu 30,00
skrócenie ostatecznego terminu realizacji zamówienia 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 10 Nazwa: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Suszone mini kiwi jako innowacyjna przekąska.
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Suszone mini kiwi jako innowacyjna przekąska. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „Suszone mini kiwi jako innowacyjna przekąska” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.10 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 71241000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach: 70
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
doswiadczenie personelu 30,00
skrócenie ostatecznego terminu realizacji zamówienia 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 10 Nazwa: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Suszone mini kiwi jako innowacyjna przekąska.
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Suszone mini kiwi jako innowacyjna przekąska. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „Suszone mini kiwi jako innowacyjna przekąska” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.10 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 71241000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach: 70
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
doswiadczenie personelu 30,00
skrócenie ostatecznego terminu realizacji zamówienia 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 11 Nazwa: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Zdrowy kurczak – ograniczenie występowania Enterococcus faecalis w Zakładach Wylęgu Drobiu.
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Zdrowy kurczak – ograniczenie występowania Enterococcus faecalis w Zakładach Wylęgu Drobiu. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „Zdrowy kurczak – ograniczenie występowania Enterococcus faecalis w Zakładach Wylęgu Drobiu” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.11 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 71241000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach: 70
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
doświadczenie personelu 30,00
skrócenie ostatecznego terminu realizacji zamówienia 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 12 Nazwa: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Prognostyczna Baza Danych gromadząca modele wzrostu i przeżywalności drobnoustrojów saprofitycznych i patogennych występujących w produktach mięsnych, mleczarskich i owocowo-warzywnych.
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Prognostyczna Baza Danych gromadząca modele wzrostu i przeżywalności drobnoustrojów saprofitycznych i patogennych występujących w produktach mięsnych, mleczarskich i owocowo-warzywnych. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „Prognostyczna Baza Danych gromadząca modele wzrostu i przeżywalności drobnoustrojów saprofitycznych i patogennych występujących w produktach mięsnych, mleczarskich i owocowo-warzywnych” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.12 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 71241000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach: 70
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
doswiadczenie personelu 30,00
skrócenie ostatecznego terminu realizacji zamówienia 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 13 Nazwa: Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Zastosowanie ekstraktu z krwawnika pospolitego w żywieniu ciężkich indyczek jako alternatywy dla antybiotykowych stymulatorów wzrostu.
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Wykonanie analizy typu proof of concept potencjału komercyjnego dla projektu pn.: Zastosowanie ekstraktu z krwawnika pospolitego w żywieniu ciężkich indyczek jako alternatywy dla antybiotykowych stymulatorów wzrostu. Kod CPV: 71241000-9 1) Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie analizy typu proof of concept dla projektu pn.: - „Zastosowanie ekstraktu z krwawnika pospolitego w żywieniu ciężkich indyczek jako alternatywy dla antybiotykowych stymulatorów wzrostu.” - opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.13 do SIWZ stanowiącym szczegółowy opis przedmiotu zamówienia 2) Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa Centrum Innowacji i Transferu Technologii
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 71241000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach: 70
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
doswiadczenie personelu 30,00
skrócenie ostatecznego terminu realizacji zamówienia 10,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Zlecę opracowanie dokumentacji dla adaptacji oraz projektu wnętrz budynku - Warszawa
  • Lokalizacja zleceniamazowieckie
  • Data dodania25-11-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Zlecę opracowanie kompletnej, kompleksowej i wielobranżowej dokumentacji projektowo-kosztorysowej remontu/adaptacji oraz projektu wnętrz budynku. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
Poprzednie ogłoszenie o zamówieniu z kategorii Budowa, dom, ogród: Budowa placu kompostowni na szkółce leśnej Rzeczyca -przetarg II
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI