Zakup i dostawa artykułów żywnościowych

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Zakup i dostawa artykułów żywnościowych
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoLublin
  • WojewództwoLubelskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoJednostki organizacyjne administracji samorządowej
  • Termin składania wniosków2019-08-12
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającySzkoła Podstawowa nr 28
  • Data publikacji ogłoszenia2019-06-28
  • Numer ogłoszenia566731-N-2019
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 566731-N-2019 z dnia 2019-06-28 r.

Szkoła Podstawowa nr 28: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa nr 28, krajowy numer identyfikacyjny 88527000000000, ul. ul. Radości  13 , 20-530  Lublin, woj. lubelskie, państwo Polska, tel. 0-81 5339272, e-mail skalinowski@sp28.lublin.pl, faks 0-81 5339272.
Adres strony internetowej (URL):
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Nie

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Tak
www.sp28.bip.lublin.eu

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
W formie pisemnej za pośrednictwem operatora pocztowego, osobiście lub za pośrednictwem posłańca
Adres:
20-530 Lublin, ul. Radości 13

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych
Numer referencyjny: KG.261.1.2019
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Część nr 1:Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne. Część nr 2: Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso z ryby, warzywa i owoce mrożone, Część nr 3: Ziemniaki, warzywa, owoce świeże i przetworzone, Część nr 4: Mleko, śmietana, nabiał, Część nr 5: Wyroby mączne, garmażeryjne do gotowania i smażenia, Część nr 6: Różne produkty spożywcze, Część nr 7: Pieczywo świeże, wyroby piekarskie i cukiernicze.

II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15100000-9
15220000-6
15310000-4
15510000-6
15800000-6
15810000-9


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia: 2019-09-01   lub zakończenia: 2020-08-31
Okres w miesiącach Okres w dniach Data rozpoczęcia Data zakończenia
2019-09-01 2020-08-31

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Posiadanie ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia na sumę gwarancyjną nie niższą niż 100 000,00 zł
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Dysponowanie samochodem dostawczym spełniającym wymagania techniczno-sanitarne zgodnie z obowiązującymi przepisami do bezpiecznego i higienicznego transportu artykułów żywnościowych
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:





Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 7 ustawy Pzp)

III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
Spełnianie warunków udziału w postępowaniu
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
Oświadczenie o dysponowaniu stosownym dokumentem niezależnego podmiotu upoważnionego do kontroli jakości, oświadczenie o braku wydania prawomocnego wyroku sądu lub ostatecznej decyzji administracyjnej o zaleganiu z uiszczeniem podatków, opłat lub składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne, oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, oświadczenie że nie otwarto likwidacji lub ogłoszono upadłość podmiotu
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
cena 100,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zamówione ilości mogą zostać zmniejszone lub zwiększone o określoną wartość procentową tj. +/- 10%, zmiana cen jednostkowych produktów oparta będzie na klauzuli waloryzacji cen oraz tzw. sezonowości
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2019-08-12, godzina: 11:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Szponder kg 70 2. Udziec wołowy kg 1100 3. Polędwiczki wieprzowe kg 600 4. Żeberka wieprzowe paski kg 400 5. Karczek wieprzowy b/k kg 750 6. Łopatka wieprzowa b/k kg 400 7. Schab wieprzowy b/k kg 750 8. Wątroba wieprzowa kg 80 9. Kiełbasa biała kg 350 10. Bok wędzony kg 350 11. Parówki cielęce ekstra kg 200 12. Kiełbasa Podwawelska kg 350 13. Szynka wieprz. gotowana krojona kg 80 14. Mielonka tyrolska (krojona) kg 80 15. Polędwica sopocka (krojona) kg 80 16. Polędwica drobiowa(krojona) kg 80 17. Filety z kurczaka pojedyncze kg 400 18. Filety z indyka kg 700 19. Udziec z kurczaka bez grzbietu kg 1600 20. Kurczak cały kg 300 21. Podudzie z kurczaka kg 120 22. Smalec kg 40 23. Słonina kg 40 24. Szynka b/k kg 1000 25. Pasztet pieczony wieprzowy kg 15
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-9, 15100000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-09-01
data zakończenia: 2020-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb, warzywa i owoce mrożone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Filety rybne mrożone miruna bez glazury kg 300 2. Filet z łososia kg 160 3. Konserwa rybna makrela w oleju szt 150 4. Fasola szparagowa żółta mrożona cięta kg 150 5. Fasola szparagowa zielona mrożona cięta kg 100 6. Mieszanka kompotowa mrożona kg 300 7. Kalafior mrożony polski kg 150 8. Truskawka mrożona polska kg 250 9. Brokuł mrożony kg 200 10. Wiśnie drelowane mrożone kg 180 11. Maliny mrożone kg 150 12. Marchew liliput mrożona kg 200 13. Szpinak w kostkach siekany kg 200 14. Groszek zielony mrożony kg 150 15. Paluszki rybne panierowane kg 300 16. Marchew mrożona (kostka) kg 300 17. Filet z mintaja bez glazury kg 150 18. Włoszczyzna słupki kg 50 19. Filety z dorsza czerniaka bez glazury kg 600 20. Wędzone brzuszki z łososia kg 60
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15220000-6, 15310000-4

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-09-01
data zakończenia: 2020-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: Ziemniaki, warzywa, owoce świeże i przetworzone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Ziemniaki jadalne polskie workowane a’30kg kg 15000 2. Kapusta kwaszona kg 800 3. Ogórek kiszony kg 600 4. Burak czerwony długi kg 700 5. Cebula czerwona kg 80 6. Cebula biała polska kg 1300 7. Czosnek główka polski szt 1500 8. Marchew korzeń polska kg 1600 9. Ogórek świeży kg 750 10. Pietruszka korzeń polska kg 700 11. Rzodkiewka ( pęczek min. 200g) szt 600 12. Rzepa biała kg 200 13. Seler bulwa kg 400 14. Fasola Jaś duży kg 400 15. Fasola Jaś drobny kg 150 16. Groch łupany kg 80 17. Papryka świeża kg 700 18. Pomidor świeży kg 700 19. Brokuły szt 200 20. Botwinka min. 350g pęczek 100 21. Kapusta pekińska kg 500 22. Kapusta czerwona kg 250 23. Kalafior świeży szt 300 24. Kapusta biała kg 600 25. Kapusta młoda polska szt 300 26. Koper (pęczek min. 100g) pęczek 1400 27. Natka pietruszki (pęczek min. 100g) pęczek 1100 28. Por kg 80 29. Szczaw świeży kg 40 30. Szczypior (pęczek min. 150g) pęczek 600 31. Sałata masłowa (główka min. 450g) szt 1000 32. Pieczarka świeża kg 300 33. Fasola szparagowa żółta świeża kg 100 34. Fasola szparagowa zielona świeża kg 100 35. Banany kg 4000 36. Gruszki polskie kg 1200 37. Jabłka polskie kg 5000 38. Maliny polskie świeże kg 100 39. Mandarynki kg 1000 40. Morele kg 50 41. Nektarynki kg 600 42. Pomarańcze kg 4000 43. Śliwka węgierka kg 200 44. Truskawka świeża polska kg 100 45. Brzoskwinie kg 400 46. Ziemniak młody jadalny polski kg 500 47. Kiwi kg 800 48. Marchew młoda jadalna polska kg 70 49. Pietruszka młoda jadalna polska kg 50 50. Sałata rzymska min. 400g szt 100 51. Seler naciowy min. 250g pęczek 150 52. Soczewica czerwona łupana kg 60 53. Brukselka kg 50 54. Cebula cukrowa kg 100 55. Sałata mix w workach min. 600g szt 100 56. Sałata rukola kg 50 57. Cytryna kg 500 58. Bazylia świeża zioło doniczka szt 100 59. Rozmaryn świeży zioło doniczka szt 100 60. Oregano świeże zioło doniczka szt 50 61. Tymianek świeży zioło doniczka szt 100 62. Lubczyk świeży zioło doniczka szt 100 63. Sałata lodowa szt 250 64. Kapusta włoska kg 50 65. Borowik suszony kg 3 66. Paragwajka(owoc) kg 500 67. Jagody czarne świeże kg 50 68. Pomidor koktajlowy kg 80 69. Melisa świeża zioło doniczka szt 20 70. Mięta świeża ziolo doniczka szt 50 71. Dynia kg 50 72. Cukinia szt 50 73. Majeranek świeży doniczka kg 20 74. Kolendra świeża doniczka kg 20 75. Czereśnie kg 50 76. Wiśnie kg 50 77. Arbuz kg 200 78. Sałata dekoracyjna szt 50
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15310000-4

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-09-01
data zakończenia: 2020-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: Mleko, śmietana, nabiał
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Mleko 2 % w kartonie 1 l. l 4500 2. Śmietana 18% wiaderko 1000g szt 1000 3. Serek topiony min. 100g różne smaki szt 400 4. Serek homogenizowany "BAKUŚ" szt 1200 5. Masło kostka 200g min. 82% tłuszczu kg 250 6. Ser twarogowy półtłusty kostka kg 300 7. Ser żółty twardy Gouda kg 100 8. Serek homogenizowany 150 g różne smaki szt 1700 9. Jogurt naturalny grecki opak.1000ml szt 800 10. Jogurt owocowy opak 150 ml różne smaki szt 3000 11. Jogurt owocowy pitny min. 350 g but. różne smaki szt 4000 12. Jogurt naturalny 150ml Krasnystaw szt 1500 13. Ser feta sałatkowy 270g szt 100 14. Ser parmezan starty kg 10 15. Ser mozarella 150g(mini kulki) szt 200 16. Kefir 250ml (kubek) Krasnystaw szt 500 17. Jogurt typu Actimel 100 ml szt 500 18. Serek homogenizowany waniliowy Danio 220g szt 1000 19. Serek wiejski 150 ml szt 1000 20. Śmietana 30% UHT 500ml szt 1000 21. Ser żółty Edamski kg 50 22. Bakuś do kieszonki 80g szt 1400
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15510000-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-09-01
data zakończenia: 2020-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: Wyroby mączne, garmażeryjne do gotowania i smażenia
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Kopytka świeże kg 600 2. Kluski śląskie świeże kg 500 3. Pierogi wiejskie świeże kg 800 4. Pierogi z kapustą i pieczarkami kg 200 5. Pierogi z mięsem kg 400 6. Pierogi ruskie kg 1300 7. Naleśniki z serem kg 800 8. Kluski leniwe świeże kg 600 9. Krokiety z mięsem kg 150 10. Pierogi z jagodami kg 100 11. Pierogi z truskawkami kg 150 12. Pierogi z soczewicą kg 150 13. Naleśniki ze szpinakiem kg 200 14. Naleśniki z jabłkami kg 350 15. Krokiety z kapustą i pieczarkami kg 200 16. Pyzy ziemniaczane kg 400 17. Pyzy z mięsem kg 400 18. Kotlety z kaszy jaglanej kg 140 19. Pierogi ze szpinakiem kg 300 20. Gołąbki kg 400
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15510000-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-09-01
data zakończenia: 2020-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: Różne produkty spożywcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Cukier a’1kg kg 700 2. Cukier waniliowy 32g szt 100 3. Miód naturalny słoik 300g polski szt 50 4. Kakao rozpuszczalne 300g Puchatek szt 300 5. Kisiel różne smaki 1kg bez cukru szt 50 6. Budyń różne smaki 1kg bez cukru szt 50 7. Mus owocowy saszetka szt 5000 8. Herbata granulowana Lipton 100g szt 100 9. Musztarda rosyjska a’ 200g szt 150 10. Sos sałatkowo-koperk. proszek a’0,8 szt 50 11. Szczaw konserwowy 350g szt 150 12. Sól sodowo-potasowa 1kg kg 30 13. Sól sodowo-magnezowa 0,35kg szt 30 14. Płatki owsiane górskie 0.5 kg szt 120 15. Zakwas do żuru 0,5 l szt 120 16. Papryka słodka 800g szt 80 17. Papryka ostra 800g szt 50 18. Pieprz ziołowy 700g szt 10 19. Sól kuchenna a’1kg kg 400 20. Ziele angielskie 600g szt 30 21. Zioła prowansalskie 300g szt 10 22. Pieprz naturalny 800g szt 50 23. Majeranek tarty 150g szt 40 24. Liść laurowy 100g szt 50 25. Kminek otarty 550g szt 10 26. Czosnek granulowany a’ 1kg szt 50 27. Lubczyk zioło suszone a’ 1kg szt 10 28. Czomber zioło suszone a’ 1kg szt 10 29. Tymianek zioło suszone a’ 1kg szt 10 30. Estragon zioło suszone a’ 1kg szt 10 31. Bazylia zioło suszone a’ 1kg szt 10 32. Czubryca zielona zioło suszone a’ 1kg szt 5 33. Pulpa pomidorowa a’ 1kg szt 200 34. Kurkuma a’ 1kg szt 10 35. Carry a’ 1kg szt 10 36. Keczup 500g Pudliszki szt 100 37. Chrzan słoik 370ml Rebok szt 250 38. Gałka muszkatołowa mielona a’1kg szt 5 39. Kozieratka zioło suszone a’1kg szt 10 40. Ocet jabłkowy 0,5l szt 200 41. Ocet balsamiczny a’0,5l szt 20 42. Fasola czerwona konserwowa a’320g szt 100 43. Cebula suszona a ‘1kg szt 5 44. Dżem truskawkowy niskosłodzony 280g szt 50 45. Olej rzepakowy 0,9l szt 1200 46. Brzoskwinie w syropie 450g szt 120 47. Ananas w syropie 450g szt 120 48. Sok warzywno-owocowy Kubuś Play szt 4500 49. Soki owocowe w kartoniku bez konserwantów200 szt 9000 50. Ryż długoziarnisty biały a’1kg kg 250 51. Ryż paraboliczny a’5kg kg 700 52. Ryż paraboliczny brązowy a’1kg kg 200 53. Mąka pszenna tortowa a’1kg kg 550 54. Mąka ziemniaczana a’1kg kg 40 55. Jaja wielkość L szt 12000 56. Groszek konserwowy 400g polski szt 300 57. Kukurydza konserwowa 340g polska szt 400 58. Koncentrat pomidorowy 30% 0,9kg Pudliszki szt 350 59. Kasza manna a’400g szt 50 60. Kasza jęczmienna wiejska a’1kg kg 400 61. Kasza gryczana a’1 kg kg 250 62. Kasza jaglana a’1 kg kg 250 63. Kasza kuskus a’1kg kg 50 64. Makaron nitka cięta As babuni 4 jajeczny kg 300 65. Makaron świD. 100% mąki durum durum kg 800 66. Makaron kolanko z falbanką 100% mąki durum durum kg 300 67. Makaron łazanki 100% mąki durum durum kg 200 68. Makaron spaghetti 100% mąki durum durum kg 300 69. Makaron ciemny 100% mąki durum durum kg 150 70. Makaron zacierka kg 100 71. Pestki dyni a’1kg szt. 20 72. Ziarka słonecznika a’1kg szt 30 73. Śliwka suszona a’1kg kg 20 74. Płatki jaglane błyskawiczne kg 50 75. Kawa zbożowa INKA opak 150g szt 80 76. Woda mineralna niegazowana 0,5l szt 12000 77. Kasza pęcak kg 300 78. Kasza bulgur kg 50 79. Otręby owsiane kg 10 80. Mąka kukurydziana kg 40 81. Nasiona sezamu 100g szt 30 82. Siemie lniane 200g szt 30 83. Orzechy włoskie łuskane 100g szt 50 84. Migdały płatki blanszowane 100g szt 50 85. Żurawina suszona 100g szt 200 86. Rodzynki 100g szt 100 87. Czekolada gorzka 70% kakao 100g szt 1400 88. Jabłko prażone 900g szt 150 89. Cynamon 100g szt 50 90. Herbata owocowa sypana mix smaki Hrebapol 100g szt 200 91. Sos sojowy Kikkoman 150g szt 10 92. Miód naturalny porcjowany 25g szt 4000 93. Dżem porcjowany 25g szt 4000 94. Pieprz cytrynowy 1kg szt 5 95. Wafle ryżowe szt 300 96. Wafle kukurydziane szt 200 97. Ciasteczka owsiane z żurawiną Sante 50g szt 2000 98. Ciasteczka z owocami b/c Sante 50g szt 1500 99. Cukier puder kg 50 100. Proszek do pieczenia szt 200 101. Drożdże piekarnicze świeże 100g szt 100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15800000-6, 15310000-4, 15510000-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-09-01
data zakończenia: 2020-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7 Nazwa: Pieczywo świeże, wyroby piekarskie i culiernicze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Chleb krojony pakowany waga co najmniej 550g szt 2500 2. Rogal maślany szt 1500 3. Parówka krojona pakowana waga co najmniej 500g szt 400 4. Croissant maślany szt 1500 5. Bułka tarta kg 250 6. Chleb razowy z ziarnami na zakwasie krojony550 szt 2000 7. Chleb żytni na zakwasie krojony 500g szt 500 8. Pączek 90g szt 900 9. Bułka kajzerka szt 5000 10. Bułeczka maślana 100g szt 600 11. Placek drożdżowy z zawart. cukru max. 1,5g/100g kg 50 12. Bułka Graham 50g szt 2500 13. Bułka z ziarnami 50g szt 1500 14. Drożdżówka z nadzieniem zawart. cukru 1,5g/100g szt 1500
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15810000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-09-01
data zakończenia: 2020-08-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Zlecę dostawę nowego plotera CNC - Lublin
  • Lokalizacja zlecenialubelskie
  • Data dodania24-04-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Zlecę dostawę nowego plotera CNC. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.