Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoKońskie
  • WojewództwoŚwiętokrzyskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoJednostki organizacyjne administracji samorządowej
  • Termin składania wniosków2018-11-26
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyDom Pomocy Społecznej Cichy Zakątek
  • Data publikacji ogłoszenia2018-11-13
  • Numer ogłoszenia646244-N-2018
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 646244-N-2018 z dnia 2018-11-13 r.

Dom Pomocy Społecznej Cichy Zakątek: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej Cichy Zakątek, krajowy numer identyfikacyjny 29282925500000, ul. ul. Warszawska  25 , 26200   Końskie, woj. świętokrzyskie, państwo Polska, tel. 041 372-51-57, e-mail domkonskie@o2.pl, faks 041 372-51-57.
Adres strony internetowej (URL): http://bip.konecki.wrota-swietokrzyskie.pl/web/guest/dps_konskie_zamowienia_publiczne
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Tak
http://bip.konecki.wrota-swietokrzyskie.pl/web/guest/dps_konskie_zamowienia_publiczne

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Tak
http://bip.konecki.wrota-swietokrzyskie.pl/web/guest/dps_konskie_zamowienia_publiczne

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
pisemnie - za pośrednictwem operatora pocztowego, posłańca lub osobiście
Adres:
Dom Pomocy Społecznej Cichy Zakątek ul. Warszawska 25 26 - 200 Końskie Dział Techniczno - Gospodarczy. Oferty należy składać od poniedziałku do piątku w godzinach o 7:00 do 15:00

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych
Numer referencyjny: DPS.VII.26.5.1331.2018
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:
7


II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do magazynu DPS Cichy Zakątek w Końskich. Wykonawcy mogą złożyć oferty na dowolną ilość części. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi kosztorys cenowy oddzielny dla każdej części - załącznik nr 2 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Wykonawca składa ofertę na wszystkie artykuły spożywcze zawarte w danej części. Zamawiający informuje, że przy dostawie artykułów spożywczych będących przedmiotem zamówienia stosuje prawo opcji, oznacza to, że ilości podane w kosztorysie cenowym są ilościami szacunkowymi i mogą ulegać zmianie, zmniejszeniu lub zwiększeniu w ramach wartości umowy. Gwarantowana ilość artykułów, które zostaną odebrane to 70 % artykułów wymienionych w kosztorysach cenowych. Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego. Zamawiający, będzie odbierał artykuły sukcesywnie w miarę potrzeb. Wykonawca dostarcza artykuły pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktu oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Część 1 - Mięso, drób, wędliny, Część 2 - Mleko i produkty mleczarskie, Część 3 Pieczywo i wyroby cukiernicze, Część 4 różne artykuły spożywcze, Część 5 - Ryby i konserwy rybne, Część 6 Warzywa i owoce mrożone, Część 7 Warzywa i owoce

II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15100000-9
15412100-0
15500000-3
15810000-9
15330000-0
15411100-3
15600000-4
15800000-6
15331170-9
03220000-9
03142500-3
15300000-1
15330000-0
15896000-5
15200000-0


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:  12   lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia:
Okres w miesiącach Okres w dniach Data rozpoczęcia Data zakończenia
12 2019-01-01 2019-12-31

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: Zamawiający nie stawia warunków w/w zakresie.
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Zamawiający nie stawia warunków w/w zakresie.
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Zamawiający nie stawia warunków w/w zakresie.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Nie Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
Formularz ofertowy zał. nr 1 do SIWZ, Kosztorys cenowy oddzielny dla każdej części zał. nr 2 do SIWZ, Oświadczenie Wykonawcy składane na podstawie art. 24 ust 11 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Pzp dotyczące przesłanki wykluczenia z postępowania na podstawie art. 24 ust 1 pkt 23 zał. nr 5 do SIWZ, składane w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia informacji przez Zamawiającego, na stronie internetowej o której mowa w art. 86 ust 5 ustawy PZP, Pełnomocnictwo dla osób reprezentujących wykonawcę, określające zakres umocowania podpisane przez osoby uprawnione do reprezentowania Wykonawcy.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Nie
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
Cena 100,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Ceny jednostkowe brutto asortymentu określone dla części 7 „warzywa i owoce” mogą ulec zmianie, jednak nie wcześniej, niż po upływie 5 miesięcy od dnia podpisania umowy. Kolejne zmiany cen jednostkowych mogą nastąpić po upływie 2 miesięcy od poprzedniej. Ceny jednostkowe mogą ulec zmianie wyłącznie wówczas, jeżeli cena rynkowa danego artykułu ulegnie zmianie (zwiększeniu bądź obniżeniu) o co najmniej 10% w stosunku do ceny z dnia podpisania umowy (lub aneksu ustalającego nową cenę) i utrzyma się na tym poziomie przez co najmniej 14 dni. W wyżej opisanym przypadku zmiany cen jednostkowych należy sporządzić aneks do umowy, który będzie obowiązywał po upływie 7 dni od daty jego podpisania Ceny jednostkowe będą badane na podstawie cennika Warszawskiego Rolno – Spożywczego Rynku Hurtowego S.A. Bronisze www.bronisze.com.pl (średnie ceny tego samego artykułu). Z wnioskiem o zmianę cen może wystąpić każda ze stron, dokumentując wystąpienie sytuacji określonej w pkt 1. Jeżeli w czasie obowiązywania umowy zmienione zostaną przepisy prawa określające wysokość stawki podatku od towarów i usług VAT, wykonawca będzie uprawniony przy wystawieniu faktury do naliczenia wynagrodzenia brutto z zastosowaniem stawki podatku obowiązującej w dacie wystawienia faktury. W wyżej opisanym przypadku zmiany należnego wynagrodzenia nie będzie wymagane sporządzenie aneksu do umowy.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2018-11-26, godzina: 10:30,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> Język Polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: Mięso, drób, wędliny
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Ćwiartka tylna z kurczaka (udka) kg 2.300 2. Filet z kurczaka b/s kg 500 3. Flaki wołowe kg 100 4. Karkówka wieprzowa b/k kg 350 5. Kurczaki kg 120 6. Łopatka wieprzowa b/k kg 1.300 7. Nogi wieprzowe kg 250 8. Porcje rosołowe z kurczaka bez skrzydeł kg 1.200 9. Schab wieprzowy b/k kg 350 10. Serca wieprzowe kg 100 11. Udziec wołowy b/k kg 250 12. Wątroba wieprzowa kg 80 13. Wątróbka drobiowa (z kurczaka) kg 80 14. Żeberka wieprzowe paski kg 300 15. Żołądki drobiowe (z kurczaka) kg 120 16. Baleron kg 220 17. Baton z indyka kg 300 18. Boczek wędzony (parzony) kg 130 19. Kaszanka (z kaszy jęczmiennej) kg 200 20. Kiełbasa biała (parzona) kg 250 21. Kiełbasa krakowska kg 400 22. Kiełbasa mielonka kg 250 23. Kiełbasa mortadela kg 250 24. Kiełbasa parówkowa kg 300 25. Kiełbasa podwawelska kg 350 26. Kiełbasa śląska kg 100 27. Kiełbasa szynkowa kg 400 28. Parówki drobiowe (cienkie) kg 140 29. Parówki wieprzowe (cienkie) kg 140 30. Pasztet drobiowy 131g sztuk 3.500 31. Pasztet drobiowy (pieczony) kg 230 32. Pasztetowa wieprzowa kg 120 33. Pieczeń rzymska (wieprzowa) kg 150 34. Polędwica drobiowa kg 350 35. Polędwica sopocka kg 300 36. Salceson włoski kg 100 37. Szynka drobiowa kg 300 38. Szynka konserwowa kg 300 39. Szynka wieprzowa wędzona (parzona) kg 300 40. Słonina b/s kg 150 41. Smalec (kostka 200g) kg 120
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15100000-9, 15412100-0

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: Mleko i produkty mleczarskie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Jogurt naturalny 150g sztuk 1.200 2. Jogurt naturalny 400g sztuk 200 3. Jogurt owocowy 150g sztuk 4.000 4. Kefir 400g sztuk 450 5. Masło ekstra (kostka 200g) kg 1.850 6. Mleko spożywcze 2 % 1 l l 18.200 7. Mleko UHT 2 % (karton 1 l) l 200 8. Mleko zsiadłe 400g sztuk 450 9. Ser żółty kg 250 10. Serek homogenizowany smakowy150 g sztuk 3.000 11. Serek homogenizowany naturalny 150g sztuk 600 12. Serek topiony 100g sztuk 1.000 13. Serek wiejski 200g sztuk 1.600 14. Śmietana 18 % l 900 15. Twaróg tłusty kg 1.100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15500000-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: Pieczywo i wyroby cukiernicze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Bułka pszenna 50 g szt. 45.000 2. Bułka pszenna 400 g krojona szt. 4.400 3. Bułka pszenna 400 g niekrojona szt. 300 4. Bułka grahamka 100 g szt. 9.100 5. Bułka tarta 500g szt. 180 6. Bułki drożdżowe słodkie 100 g (z serem, marmoladą, jabłkiem, jagodami) szt. 1.500 7. Chleb zwykły 1 kg krojony szt. 8.600 8. Chleb razowy 500 g krojony szt. 3.050 9. Rogal pszenny bez dodatku cukru 100g szt. 1.800 10. Rogaliki drożdżowe drobne z marmoladą wyrób cukierniczy kg 20 11. Ciastka kruche kg 20 12. Pączki 100g szt. 130
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15810000-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: Różne artykuły spożywcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Ananasy 565 g (plastry) szt. 150 2. Barszcz biały lub żurek /butelka 0,50 l/ szt. 650 3. Brzoskwinie w syropie 820g szt. 100 4. Budyń smaki różne 40g szt. 1.500 5. Chrzan 190g szt. 200 6. Cukier kg 2.700 7. Cukier puder 400g szt. 50 8. Cukier waniliowy 32 g szt. 100 9. Cynamon mielony 15g szt. 10 10. Czekolada mleczna 100g szt. 500 11. Czekolada gorzka 100g (co najmniej 60% masy kakaowej) szt. 170 12. Drożdże 100g szt. 80 13. Dżem (różne smaki )280g szt. 2.800 14. Fasola czerwona konserwowa 400g szt. 100 15. Galaretka owocowa (smaki różne) 75g szt. 50 16. Gałka muszkatołowa mielona 15 g szt. 15 17. Groszek konserwowy 400g szt. 350 18. Herbata granulowana 100g szt. 1.500 19. Imbir mielony 20 g szt. 15 20. Kakao 100g szt. 30 21. Kasza jęczmienna kg 250 22. Kasza jaglana kg 150 23. Kasza gryczana kg 100 24. Kasza manna kg 200 25. Keczup łagodny 500 g szt. 150 26. Kisiel 40g szt. 1.500 27. Koncentrat pomidorowy 30 % 1000g szt. 350 28. Kukurydza konserwowa 400g szt. 350 29. Kwasek cytrynowy 20g szt. 150 30. Liść laurowy 10g szt. 120 31. Majeranek 10g szt. 300 32. Majonez 700 ml lub 700 g bez konserwantów szt. 500 33. Mak 500g szt. 10 34. Makaron (świderki, łazanki, kolanko, drobna muszelka, nitka, wstążka, krajanka) kg 1.400 35. Makaron zacierka 0,25 kg szt. 500 36. Masło roślinne 250g szt. 1.400 37. Mąka pszenna tortowa typ. 450 kg 1.400 38. Mąka ziemniaczana kg 50 39. Miód naturalny25g szt. 5.000 40. Musztarda 190 g szt. 150 41. Ocet 0,50 l (10 %) szt. 30 42. Ogórek konserwowy 870g/0,90 l szt. 60 43. Olej 1 l szt. 700 44. Papryka konserwowa 870g/0,90 l szt. 60 45. Papryka słodka 20 g (mielona) szt. 100 46. Pieprz mielony 20 g szt. 400 47. Płatki jęczmienne 0,50 kg szt. 200 48. Płatki kukurydziane 0,25 kg szt. 600 49. Płatki owsiane 0,50 kg szt. 200 50. Proszek do pieczenia 36g szt. 60 51. Przyprawa do potraw 200 g szt. 1.200 52. Przyprawa w płynie 1 l szt. 40 53. Przyprawa do drobiu 20 g szt. 100 54. Ryż kg 1.000 55. Seler konserwowy 280g szt. 200 56. Sól jodowana kg 500 57. Sok pomarańczowy 1l szt. 260 58. Sok czarna porzeczka 1l szt. 260 59. Szczaw słoik 900g szt. 30 60. Ziele angielskie 15 g (całe ziarna) szt. 200 61. Żelatyna 50 g szt. 120
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15411100-3, 15600000-4, 15800000-6, 15330000-0

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: Ryby i konserwy rybne
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Filet z miruny ze skórą (shatter pack) bez glazury kg 500 2. Filet z dorsza bez skóry (shatter pack) bez glazury kg 50 3. Karp filet świeży kg 25 4. Filety śledziowe(a la matjas) kg 50 5. Śledzie po kaszubsku kg 120 6. Makrela wędzona kg 150 7. Filet z makreli w oleju 170g szt. 500 8. Filet z makreli w pomidorach 170g szt. 500 9. Śledź w oleju 170g szt. 500 10. Śledź w pomidorach 170g szt. 500 11. Paprykarz szczeciński 130 g szt. 800 12. Szprot w oleju 170g szt. 500 13. Szprot w pomidorach 170g szt. 500 14. Śledź po wiejsku kg 120 15. Tuńczyk w sosie własnym (kawałki) 170 g szt. 600
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15200000-0

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: Warzywa i owoce mrożone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Brokuły kg 800 2. Fasolka szparagowa kg 1.000 3. Leczo kg 250 4. Mieszanka kompotowa 4 składnikowa (śliwka, czarna porzeczka, czerwona porzeczka, wiśnia) opak 2,50 kg kg 1.000 5. Mieszanka warzywna 7 składnikowa kg 300 6. Szpinak kg 100 7. Truskawki kg 100 8. Włoszczyzna paski 4 składnikowa (marchew, pietruszka, seler, por) kg 650 9. Uszka z kapustą i grzybami kg 60 10. Uszka z mięsem kg 60
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 15331170-9, 15896000-5

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7 Nazwa: Warzywa i owoce
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Arbuzy kg 250 2. Banany kg 1.000 3. Botwina pęczki 100 4. Brokuły sztuk 300 5. Brukselka kg 80 6. Buraki kg 1.900 7. Cebula kg 800 8. Cukinia kg 200 9. Cytryny kg 75 10. Czosnek sztuk 350 11. Fasola Jaś kg 150 12. Fasola szpar kg 150 13. Grejfruty kg 150 14. Gruszki kg 100 15. Groch łuszczony kg 150 16. Gruszki suszone kg 1 17. Grzyby susz (podgrzybek) kg 2 18. Jabłka kg 3.000 19. Jabłka susz. kg 4 20. Jajka, kurze klasa A kategoria wagowa – L (0,63 – 0,70) sztuk 33.000 21. Kalafior sztuk 250 22. Kapusta biała kg 350 23. Kapusta czerwona kg 150 24. Kapusta kiszona kg 1.200 25. Kapusta młoda sztuk 400 26. Kapusta pekińska kg 250 27 Koper pęczki 550 28. Mandarynka kg 500 29. Marchew kg 2.700 30. Nektarynka kg 200 31. Ogórek kiszony kg 600 32. Ogórek świeży kg 400 33. Papryka czerwona kg 150 34. Pieczarki kg 400 35. Pietruszka kg 450 36. Natka pietruszki pęczki 600 37. Pomarańcze kg 200 38. Pomidory kg 1.500 39. Pory kg 200 40. Rzodkiewka pęczki 150 41. Sałata zielona sztuk 1.000 42. Seler kg 700 43. Szczypior pęczki 300 44 Śliwki kg 30 45. Śliwki suszone kg 2 46. Truskawki kg 100 47. Winogrona kg 100 48. Wiśnie kg 50 49. Ziemniaki kg 22.000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8, 03220000-9, 03142500-3, 15300000-1, 15330000-0

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Zlecę montaż pomostu stalowego - Siodła
  • Lokalizacja zleceniaświętokrzyskie
  • Data dodania29-04-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Zlecę montaż pomostu stalowego. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
Poprzednie ogłoszenie o zamówieniu z miasta Końskie: Dostawa serwera o wartości poniżej 12000 zł brutto.
Poprzednie ogłoszenie o zamówieniu z kategorii Rzemiosło i przemysł: Dostawa artykułów spożywczych
Następne ogłoszenie o zamówieniu z kategorii Rzemiosło i przemysł: Dostawa artykułów żywnościowych w 2019r. dla Miejskiego Centrum Kultury
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI