Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej Zespołu Szkół Nr...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej Zespołu Szkół Nr 1 w Przysietnicy
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoBrzozów
  • WojewództwoPodkarpackie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoInny
  • Termin składania wniosków2019-01-22
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyZespół Szkół Nr 1 w Przysietnicy
  • Data publikacji ogłoszenia2019-01-14
  • Numer ogłoszenia503065-N-2019
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 503065-N-2019 z dnia 2019-01-14 r.

Zespół Szkół Nr 1 w Przysietnicy: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej Zespołu Szkół Nr 1 w Przysietnicy
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Nr 1 w Przysietnicy, krajowy numer identyfikacyjny 18080254700000, ul. Przysietnica  198 , 36200   Brzozów, woj. podkarpackie, państwo Polska, tel. 134 349 013, e-mail w.palka@wp.pl, faks 134 349 096.
Adres strony internetowej (URL): http://spp1.brzozow.pl/
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny (proszę określić):
placówka oświaty
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Nie

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Nie
http://spp1.brzozow.pl/

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
nieprzejrzysta, zamknięta koperta
Adres:
Zespół Szkół Nr 1 w Przysietnicy, Przysietnica 198, 36 - 200 Brzozów - Sekretariat

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej Zespołu Szkół Nr 1 w Przysietnicy
Numer referencyjny: ZS1.261.1.2019
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb stołówki szkolnej przy Zespole Szkół Nr 1 w Przysietnicy, niezbędnych do sporządzania posiłków w roku 2019, zgodnie z wykazem zamieszczonym w formularzu cenowym (załączniki nr 1A-1I): CZĘŚĆ 1 – Artykuły spożywcze Kod CPV 15800000-6 CZĘŚĆ 2 – Artykuły spożywcze mrożone Kod CPV 15221000-3, 15331170-9 CZĘŚĆ 3 – Mięso i przetwory mięsne Kod CPV 15110000-2, 15130000-8 CZĘŚĆ 4 – Nabiał Kod CPV 15500000-3 CZĘŚĆ 5 – Warzywa i owoce Kod CPV 15300000-1 CZĘŚĆ 6 – Drób Kod CPV 15112100-7, 15131500-0 CZĘŚĆ 7 – Pieczywo Kod CPV 15811000-6 CZĘŚĆ 8 – Jajka Kod CPV 03142500-3 CZĘŚĆ 9 – Słodycze Kod CPV 15842000-2, 15842310-8

II.5) Główny kod CPV: 15800000-6
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15221000-3
15331170-9
15110000-2
15130000-8
15500000-3
15300000-1
15112100-7
15131500-0
15811000-6
03142500-3
15842000-2
15842310-8


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia: 2019-12-31
Okres w miesiącach Okres w dniach Data rozpoczęcia Data zakończenia
2019-12-31

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: nie dotyczy
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: nie dotyczy
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: nie dotyczy
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Nie Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
- oświadczenie Wykonawcy o braku wydania wobec niego prawomocnego wyroku sądu lub ostatecznej decyzji administracyjnej o zaleganiu z uiszczaniem podatków, opłat lub składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne albo w przypadku wydania takiego wyroku lub decyzji dokumenty potwierdzające dokonanie płatności tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami lub zawarcie wiążącego porozumienia w sprawie spłat tych należności.
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
nie dotyczy
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
nie dotyczy
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
klauzula informacyjna RODO
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
cena 100,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
1. Ceny jednostkowe brutto mogą ulec zmianie tylko w przypadku: 1) ustawowej zmiany podatku VAT od towarów i usług, 2) wzrostu cen jednostkowych, przy czym wzrost cen w czasie obowiązywania terminu wykonania zamówienia nie może przekroczyć brutto 20% ceny pierwotnej określonej w ofercie, z zastrzeżeniem że ceny towarów przez okres trzech miesięcy od daty zawarcia umowy nie mogą ulec zmianie. 2. Wszelkie zmiany postanowień Umowy mogą nastąpić jedynie za zgodą obu Stron na piśmie w formie aneksu, pod rygorem nieważności.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2019-01-22, godzina: 10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):

Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: artykuły spożywcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Bazylia suszona op. 10 g - 12 szt., Brzoskwinia w syropie op. 820 g - 70 szt., Budyń śmietankowy Winiary lub produkt równoważny op.1 kg - 20 szt., Chrzan tarty op.1 kg - 20 szt., Cukier op.1 kg - 450 kg, Cukier puder op. 500 g - 30 kg, Cukier waniliowy op. 36 g - 150 szt. , Cynamon op. 20 g - 50 szt. , Delikat do mięs Knorr lub produkt równoważny op. 600 g – 20 szt., Delikat do ryb Knorr lub produkt równoważny op. 600 g – 4 szt., Dżem truskawkowy op. 450g (zawartość max. 15g cukru i 10g tłuszczu w 100g produktu) - 290 szt., Galaretka w proszku op. 800 g - 6 szt., Groszek konserwowy op. 400 g - 20 szt., Herbata czarna op. 100 szt. - 70 szt., Herbata owocowa op.25 szt. – 50 szt. Kakao naturalne op.300 g - 40 szt., Kasza gryczana op. 1 kg – 30 szt. Kasza jęczmienna op. 5 kg – 10 szt. Kasza jęczmienna średnia Lubella lub produkt równoważny op. 1,0 kg - 80 szt., Kasza manna op. 1 kg – 7 szt., Ketchup łagodny op. 480g (min.180g pomidorów na 100g ketchupu) - 15 szt., Kminek op. 20 g – 25 szt., Koncentrat buraczany - Krakus op. 300 ml - 49 szt. Koncentrat pomidorowy Knorr lub produkt równoważny op.1 kg - 130 szt., Koncentrat pomidorowy Pudliszki lub produkt równoważny op.1 kg - 40 szt., Kukurydza w puszce Pudliszki lub produkt równoważny op. 400 g - 30 szt. , Liść laurowy op. 6 g - 60 szt. , Majeranek op. 8 g - 45 szt., Majonez rzymski lub produkt równoważny op.1kg - 50 szt., Makaron gwiazdki Lubella lub produkt równoważny op. 2 kg - 200 szt., Makaron Knorr lub produkt równoważny op. 3 kg - 100 szt., Makaron łazanka Lubella op.2 kg – 108 szt., Makaron nitka Lubella op. 2 kg - 140 szt., Makaron spaghetti Lubella op. 1 kg – 200 szt., Makaron świderki Lubella op.2 kg – 130 szt., Makaron wstążka Lubella op.2 kg – 200 szt., Makaron z mąki Durum kuleczka op. 3 kg – 20 szt., Marmolada wieloowocowa op. 840 g – 10 szt., Mąka poznańska 500 op.1 kg - 1040 szt. Mąka ziemniaczana op. 1 kg - 40 szt., Musli 350g – 24 szt., Musztarda op. 1 kg - 10 szt., Napój Kubuś op. 300 ml - 1500 szt., Ocet 10% op. 0,5 l - 20 szt. Ogórek korniszon op. 900 ml - 100 szt. Olej rzepakowy op.5l - 200 szt., Oliwa z oliwek op.1 l - 9 szt., Oregano op. 150 g - 10 szt. , Papryka w proszku op. 20 g - 30 szt., Pieprz mielony Prymat lub produkt równoważny op. 20 g - 80 szt. , Płatki czekoladowe 500g – 100 szt., Płatki gwiazdki cynamonowe 500g – 60 szt., Płatki owsiane górskie 400g – 32 szt., Płatki śniadaniowe kukurydziane 1kg – 200 szt. Pomidory krojone w puszce 400g – 21 szt. Powidło węgierkowe op. 340 g - 50 szt., Proszek do pieczenia 15g – 40 szt., Pulpa pomidorowa Knorr lub produkt równoważny op. 2 kg - 75 szt., Ratatouille w puszce 2,5 – 20 szt. Ryż biały Knorr lub produkt równoważny op. 5 kg - 100 szt. Sok Kubuś 100% 300ml – 2000 szt., Sok owocowy 100% soku w kartonie op. 1 l - 1000 szt., Sok owocowy różne smaki op. 300 ml - 1500 szt., Sok owocowy różne smaki np. Herbapol op. 0,5 l lub produkt równoważny - 30 szt. Sól op. 1 kg – 120 szt. Sól morska op. 1 kg – 100 szt. Syrop malinowy op. 420 ml – 14 szt. Tuńczyk w oleju 120g – 130 szt. Ziele angielskie op.15 g - 30 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: art. spożywcze mrożone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Bukiet jarzyn Hortex lub produkt równoważny op. 2,5 kg - 110 kg Brukselka mrożona op. 2,5 kg – 20 kg Groszek mrożony op. 2,5 kg – 22 kg Kalafior mrożony op. 2,5 kg - 100 kg Brokuł mrożony op. 2,5 kg -100 kg Fasolka szparagowa mrożona op. 2,5 kg – 70 kg Truskawka mrożona op. 2,5 kg – 200 kg Wiśnia mrożona op. 2,5 kg -10 kg Śliwka mrożona op. 2,5 kg -10 kg Jagoda kompotowa mrożona op. 2,5 kg – 180 kg Malina mrożona op. 2,5 kg -14 kg Ryba Miruna bez skóry Shop. op. 6,8 kg – 300 kg Filet z dorsza op. 6,8 kg - 100 kg Frytki mrożone op. 2,5 kg – 300 kg Mieszanka kompotowa mrożona Hortex lub produkt równoważny op. 2,5 kg – 700 kg Marchew kostka Hortex lub produkt równoważny op. 2,5 kg – 80 kg Marchew z groszkiem mrożona Hortex lub produkt równoważny op. 2,5 kg – 30 kg Uszka mrożone z mięsem – 200 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15221000-3, 15331170-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: Mięso i przetwory mięsne
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Karkówka mielona – 60 kg, Kiełbasa wiejska -100 kg, Kiełbasa zwyczajna – 90 kg, Kości od schabu wędzone – 35 kg, Łopatka wieprzowa - 500 kg, Mięso gulaszowe – 180 kg, Mięso od szynki (bez kości) – 200 kg, Parówki wieprzowe zawartość mięsa min. 80% - 130 kg, Pasztet pieczony – 24 kg, Schab wieprzowy (bez kości) – 300 kg, Szynka z Bobrownik (wieprzowa) lub produkt równoważny – 90 kg, Szynka krucha z masarskiego straganu (wieprzowa) lub produkt równoważny – 120 kg, Szynka wieprzowa b/k – 200 kg,
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15110000-2, 15130000-8

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: Nabiał
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Jogurt naturalny min. 350 g szt. 125 2. Jogurt owocowy min. 150 g szt. 580 3. Masło 82%tłuszczu op.20 dag szt. 1500 4. Mleko op.1l szt. 2040 5. Ser chudy 20dag szt.100 6. Ser półtłusty 25dag szt.1670 7. Ser żółty prawdziwy np. Złoty Mazur kg.130 8. Serek homogenizowany waniliowy op. 1 kg szt.45 9. Śmietana 18% op. 0,5l szt.187 10. Śmietana 30% op. 0,5l szt.160 11. Żur zakwas w płynie Bednarz lub równoważny 0,5l szt.320
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: Warzywa i owoce
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Brokuły – 20 szt., Buraki czerwone gat. 1 – 175 kg, Cebula gat. 1 – 190 kg, Cebula czerwona – 8 kg, Cukinia – 14 kg, Czosnek – 260 szt., Fasola Jasiek – 100 kg, Groch - 22 kg Kalafior - 50 szt., Kalarepa – 50 szt., Kapusta biała – 90 szt., Kapusta czerwona – 30 szt., Kapusta kiszona – 90 kg, Kapusta pekińska – 90 szt., Koperek świeży – pęki 210, Natka pietruszki świeża – pęki 78, Marchewka – 240 kg, Ogórek kiszony – 140 kg, Ogórek zielony – 150 kg, Papryka czerwona – 30 kg, Papryka zielona – 30 kg, Papryka żółta – 30 kg, Pieczarki – 50 kg, Pietruszka – 150 kg, Pomidory – 120 kg, Pory – 40 szt., Rzodkiewka – pęki 97, Sałata zielona – 100 szt., Seler – 85 kg, Szczypiorek – pęki 112, Ziemniaki – 2800 kg, Banany – 180 kg, Brzoskwinia – 60 kg, Gruszka – 70 kg, Jabłka – 343 kg, Jabłka- Reneta – 250 kg, Kiwi – 170 szt., Klementynka – 80 kg, Pomarańcza – 20 kg, Śliwka – 30 kg, Truskawka – 30 kg, Wiśnia - 30 kg, Cytryna – 20 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: Drób
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Filet z indyka kg. 284 2. Filet z kurczaka extra kg. 623 3. Kura rosołowa kg.200 4. Parówki drobiowe min. 80%miesa kg.100 5. Porcja rosołowa świeża kg. 200 6. Udko z kurczaka świeże kg.300 7. Udziec z indyka b/k świeży kg. 200 8. Udziec z kurczaka kg.160 9. Szynka z pasieki (drobiowa) lub produkt równoważny - 130 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15112100-7, 15131500-0

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7 Nazwa: Pieczywo
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Chleb krojony 50dag ( na zakwasie) szt. 1350 2. Chleb razowy 50dag(na zakwasie) szt.1050 3. Bułka zwykła 3 g szt. 12150 4. Bułka stokrotka 60 g szt. 300 5. Bułka tarta50dag szt.650
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15811000-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 8 Nazwa: Jajka
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Jajka L waga 63g-73g - szt. 5580
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03142500-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 9 Nazwa: Słodycze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Baton KINDER BUENO op.43g szt.630 Baton SNIKERS op.51g szt.630 Baton Mars op.51g szt.630 Wafelek Princessa op.50g szt.630 Wafelek Prince-Polo op.50g szt.630 Wafelek Grześ op.50g szt.630 Wafelek Góralek op.50g szt.630 Czekolada Wedel nadziewana op.100g szt.130 Czekolada Kasztanka op.100g szt.130 Czekolada Goplana nadziewana op.100g szt.130 Biszkopty 150 g szt. 300 Ciasteczko Petitki-Lubisie op.30g szt. 300
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15842000-2, 15842310-8

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Zlecę wykonanie swetrów na drutach - Łańcut
  • Lokalizacja zleceniapodkarpackie
  • Data dodania17-04-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Zlecę wykonanie swetrów na drutach. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
Poprzednie ogłoszenie o zamówieniu: Różne produkty spożywcze
Poprzednie ogłoszenie o zamówieniu z miasta Brzozów: „Budowa 2 dróg leśnych w Nadleśnictwie Brzozów ”
Następne ogłoszenie o zamówieniu z miasta Brzozów: Dostawa artykułów spożywczych
Poprzednie ogłoszenie o zamówieniu z kategorii Rzemiosło i przemysł: Różne produkty spożywcze
Następne ogłoszenie o zamówieniu z kategorii Rzemiosło i przemysł: Dostawy pieczywa i bułki tartej
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI