Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów w Szkole Podstawowej nr 1 w Brzozowie
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoBrzozów
  • WojewództwoPodkarpackie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoJednostki organizacyjne administracji samorządowej
  • Termin składania wniosków2019-01-15
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającySzkoła Podstawowa Nr 1 w Brzozowie
  • Data publikacji ogłoszenia2019-01-07
  • Numer ogłoszenia501016-N-2019
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 501016-N-2019 z dnia 2019-01-07 r.

Szkoła Podstawowa Nr 1 w Brzozowie: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów w Szkole Podstawowej nr 1 w Brzozowie
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa Nr 1 w Brzozowie, krajowy numer identyfikacyjny 119999500000, ul. ul. Parkowa  5 , 36200   Brzozów, woj. podkarpackie, państwo Polska, tel. 13 43 419 37, e-mail spbrzozow@poczta.onet.pl, faks 13 43 419 37.
Adres strony internetowej (URL): www.spbrzozow.republika.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Nie

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Tak
www.spbrzozow.republika.pl

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
nieprzejrzysta zamknięta koperta
Adres:
Szkoła Podstawowa Nr 1 im. prof. Wł. Szafera ul. Parkowa 5, 36-200 Brzozów, sekretariat

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów w Szkole Podstawowej nr 1 w Brzozowie
Numer referencyjny: SP1.261.1.2019
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: 1 ) Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej Nr 1 im. prof. Wł. Szafera przy ul. Parkowej nr 5 w Brzozowie, niezbędnych do sporządzania posiłków w roku 2019 zgodnie z wykazem zamieszczonym w załączniku nr 1A-1I SIWZ: CZĘŚĆ 1 – Artykuły spożywcze Kod CPV 15800000-6 CZĘŚĆ 2 – Artykuły spożywcze mrożone Kod CPV 15221000-3, 15331170-9 CZĘŚĆ 3 – Mięso i przetwory mięsne Kod CPV 15110000-2, 15130000-8 CZĘŚĆ 4 – Nabiał Kod CPV 15500000-3 CZĘŚĆ 5 – Warzywa i owoce Kod CPV 15300000-1 CZĘŚĆ 6 – Drób Kod CPV 15112100-7, 15131500-0 CZĘŚĆ 7 – Pieczywo Kod CPV 15811000-6 CZĘŚĆ 8 – Jajka Kod CPV 03142500-3 CZĘŚĆ 9 – Słodycze Kod CPV 15842000-2, 15842310-8

II.5) Główny kod CPV: 15800000-6
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15221000-3
15331170-9
15110000-2
15130000-8
15300000-1
15112100-7
15131500-0
15811000-6
03142500-3
15842000-2
15842310-8


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 245715,75
Waluta:
PLN
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia: 2019-12-31

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: działalność zawodowa prowadzona na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga posiadania specjalnych kompetencji lub uprawnień.
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Nie Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
oświadczenie Wykonawcy o braku wydania wobec niego prawomocnego wyroku sądu lub ostatecznej decyzji administracyjnej o zaleganiu z uiszczaniem podatków, opłat lub składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne albo w przypadku wydania takiego wyroku lub decyzji dokumenty potwierdzające dokonanie płatności tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami lub zawarcie wiążącego porozumienia w sprawie spłat tych należności.
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
nie dotyczy
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
nie dotyczy
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
Cena 100,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
1. Ceny jednostkowe brutto mogą ulec zmianie tylko w przypadku: 1) ustawowej zmiany podatku VAT od towarów i usług, 2) wzrostu cen jednostkowych, przy czym wzrost cen w czasie obowiązywania terminu wykonania zamówienia nie może przekroczyć brutto 20% ceny pierwotnej określonej w ofercie, z zastrzeżeniem że ceny towarów przez okres trzech miesięcy od daty zawarcia umowy nie mogą ulec zmianie. 2. Wszelkie zmiany postanowień Umowy mogą nastąpić jedynie za zgodą obu Stron na piśmie w formie aneksu, pod rygorem nieważności.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2019-01-15, godzina: 10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: Artykuły spożywcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Aromat do ciasta flakonik szt. 20 Barszcz czerwony w proszku Knorr lub produkt równoważny op. 1 kg szt. 16 Bazylia suszona op.10g szt. 14 Budyń śmietankowy Winiary op.1kg szt.10 Brzoskwinia w syropie op.820g szt.60 Cukier 1kg kg.800 Cukier puder op.500g szt.35 Cukier waniliowy op.36g szt.600 Chrzan tarty op.1kg szt.40 Cynamon op.20g szt.26 Czosnek granulowany op.1kg szt.10 Delikat do mięs Knorr op.600g zt.24 Delikat do ryb Knorr lub produkt równoważny op.600g szt.3 Delikat uniwersalny Knorr bez soli i glutaminianu op.3 kg szt.20 Dżem truskawkowy 6kg szt.30 Frytura op.20l szt.3 Galaretka w proszku. op. 800 g szt.6 Groszek konserwowy op. 400 g szt.20 Grzanki op.0,7kg szt.30 Herbata ekspresowa w torebkach op.25 szt. szt.170 Herbata owocowa op. 25szt szt.30 Kakao w proszku op. 150G szt.20 Kasza jęczmienna średnia lubella lub produkt równoważny op.1kg szt.250 Ketchup pikantny Pudliszki szt.10 Kasza manna op.1 kg kg.7 Kasza jęczmienna w saszetkach op.400 g kg110 Kasza gryczana op.1Kg szt.15 Ketchup łagodny op.700 g szt.75 Kminek op.20 g szt.30 Koncentrat pomidorowy Pudliszki op.20dag szt.60 Koncentrat pomidorowy Pudliszki op.1kg szt.20 Koncentrat pomidorowy Knorr op.1kg szt.350 Koncentrat buraczany –Krakus op.300 ml szt.100 Krem borowikowy op.1kg szt.6 Kucharek op.1kg szt.25 Kukurydza w puszce Pudliszki op.400g szt.48 Kwasek cytrynowyop.1kg szt.12 Liść laurowyop.6 g szt.170 Majeranek op.8 g szt.35 Majonez rzymski op.1kg szt.90 Makarony Lubella op.2kg szt.360 Makarony Knorr op.3kg szt.170 Makaron z mąki Durum kuleczka op.3kg szt.20 Makaron spaghetti Knorr op.0,5kg kg.160 Margaryna Rama op.1kg szt.90 Mąka Poznańska 500 op.1kg kg.1050 Mąka ziemniaczana op.1kg kg.45 Marmolada wieloowocowa op.840g szt.20 Mieszanka warzywna do zup op.280g szt.50 Musztarda op.1kg szt.15 Napój Kubuś op.300 ml szt.1600 Oregano op. 150g szt.12 Ocet 10% op.0,5 l szt.30 Ogórek korniszon op.900 ml szt.250 Olej kujawski op.1l szt.90 Olej kujawski op.3l szt.300 Oliwa z oliwek op.1l szt.10 Papryka w proszku op.20g szt.120 Pieprz mielony prymat op.20g szt.500 Pieprz ziołowy op.20g szt.70 Pieprz ziarnisty op.20g szt.150 Przyprawa warzywna Knorr op.1kg szt. 40 Powidło węgierkowe op.340g szt.60 Przyprawa do zup w płynie Maggi op.1l szt.165 Przyprawa kebab-gyros op.30g szt.30 Pulpa pomidorowa –Knor op.2kg szt.90 Rosół jarzynowy 1 kg szt.35 Rama w płynie op.2l szt.7 Rosół w paście op.600g szt.3 Ryż op.1kg szt.200 Ryż paraboliczny op.5kg np.Knorr kg.90 Ryż z warzywami(saszetka)op.400g szt.100 Sok owocowy-różne smaki op.300ml. szt.1600 Sos pieczarkowy w proszku op.27g szt.50 Sos boloński Knorr op.1kg szt.16 Sos do deserów op.1kg szt.8 Sos do spaghetti op.05 l szt.30 Sos koperkowo-ziołowy 800g szt.5 Sos włoski 700g szt.5 Sok owocowy różne smaki np. Herbapol 0,5 l szt.30 Sos pieczeniowy Knorr op.1kg szt.5 Sól kg.330 Sól morska kg.90 Ziele angielskie op.15g szt.230 Zioła prowansalskie op.20g szt.9 Zupa krem z kurek op.1kg szt.6 Zupa pieczarkowa op.1kg szt.6 Zupa grochowa op1kg szt. 6 Zupa ogonowa op.1kg szt.6 Żurek w proszku Knorr op.1kg szt.20
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 47209,42
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: Artykuły spożywcze mrożone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Bukiet jarzyn HORTEX op.2,5kg kg.110 Brukselka mrożona op2,5kg kg.35 Groszek mrożony op2,5kg kg.20 Kalafior mrożony op.2,5kg kg.170 Koperek mrożony Oerlemans op.250g szt.40 Brokuły mrożone op.2,5 kg.170 Warzywa na patelnie op.2,5kg kg.50 Fasolka szparagowa mrożona op2,5kg kg.100 Truskawka mrożona op.2,5kg kg.260 Wiśnia mrożona op.2,5kg kg.100 Śliwka mrożona op.2,5kg kg.250 Jagoda kompotowa mrożonaop.2,5kg kg.180 Malina mrożona op.2,5kg kg.200 Ryba Miruna bez skóry shop.op.6,8 kg.430 Ryba dorsz op.6,8 kg.100 Paluszki rybne op.6kg kg.400 Frytki mrożone op.2,5kg kg.400 Pyzy z mięsem mrożone op. 2,5kg kg.300 Pyzy bez mięsa mrożone op.2,5kg kg.200 Jarzynka mrożona 7 składnikowa Hortex2,5kg kg.100 Mieszanka kompotowa Hortex op.2.5kg kg.400 Marchew kostka Hortex op.2,5kg kg.200 Marchew z groszkiem Hortex op.2,5kg kg. 80 Natka mrożona op.250g szt.20 Pierogi ręcznie robione świeże op.1kg kg.550 Uszka mrożone z grzybami kg.200 Uszka mrożone z mięsem kg.200 Gołąbki mrożone kg.200
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15221000-3, 15331170-9

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 33658,20
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: Mięso i przetwory
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Schab wieprzowy bez kości kg.350 Karkówka bez kości kg.200 Mięso od szynki bez kości kg.250 Karkówka mielona kg.1000 Mięso gulaszowe kg.180 Antrykot wołowy kg.200 Kości od schabu kg.200 Żeberka wieprzowe kg.470 Smalec wieprzowy kg.50 Kiełbasa zwyczajna kg.300 Kiełbasa wiejska kg.150 Parówka wieprzowa zawartości mięsa 80% kg.180 Szponder wołowy kg.150 Udziec wołowy kg.250 Kiełbasa szynkowa prasowana kg.200 Boczek wędzony kg.40
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15110000-2, 15130000-8

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 36958,89
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: Nabiał
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Mleko op.1l szt. 1200 Margaryna Kasia op.25dag szt.210 Masło 82%tłuszczu op.20 dag szt.900 Masło np. Juhas 20dag szt.850 Ser chudy 20dag szt.100 Ser półtłusty 25dag szt.1150 Ser żółty prawdziwy np. Złoty Mazur kg.80 Serek topiony 20dag szt.130 Śmietana 18% 05l szt.3300 Śmietana 30% 0,5l szt.150 Żur zakwas w płynie Bednarz lub równoważny 0,5l szt.320 Ser biały mielony (wiaderko)op.1kg szt70
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 26058,77
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: Warzywa, owoce
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Brokuły szt.70 Buraki czerwone gat.1 kg.800 Cebula gat.1 kg.800 Cebula czerwona kg.15 Cukinia kg.100 Czosnek szt.760 Fasola Jasiek kg.150 Groch kg.200 Kalafior szt. 130 Kalarepa szt.50 Kapusta biała szt.350 Kapusta czerwona szt.60 Kapusta kiszona kg.500 Kapusta pekińska szt.200 Kapusta włoska szt.80 Koperek świeży pęczek .850 Natka z pietruszki świeża pęczek 850 Marchewka kg.1500 Ogórek kiszony kg.440 Ogórek zielony kg.350 Papryka czerwona kg.150 Papryka zielona kg.10 Papryka żółta kg.10 Pieczarki kg.470 Pietruszka kg 350 Pomidory kg.250 Pory szt.300 Rzodkiewka pęczek . szt.40 Sałata zielona szt.150 Seler kg.330 Szczypior szt.650 Ziemniaki kg.7100 Banany kg .700 Brzoskwinia Kg.200 Gruszka kg.700 Jabłka kg.950 Jabłka-Reneta kg.250 Kiwi szt.1700 Klementynka kg.600 Pomarańcza kg.400 Śliwka kg.100 Truskawka kg.130 Wiśnia kg.100 Cytryna kg.80
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 43024,43
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: Drób
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Filet z kurczaka extra kg.700 2. Udziec z kurczaka kg.700 3. Kura rosołowa kg.350 4. Udziec z indyka świeży b/k kg.320 5. Udko z kurczaka świeże kg.360 6. Porcja rosołowa świeża kg.600 7. Wątróbka z drobiu świeża kg.100 8. Parówki drobiowe 80%mięsa kg.100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15112100-7, 15131500-0

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 24054,09
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7 Nazwa: Pieczywo
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Chleb krojony 60dag szt.5300 Chleb razowy 60dag szt.1050 Bułka zwykła 9dag szt.920 Bułka tarta 50dag szt.650
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15811000-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 11521,33
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 8 Nazwa: Jajka
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:JAJKA L WAGA 63G-73G SZT.16000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03142500-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 11020,60
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,99

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 9 Nazwa: Słodycze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Baton KINDER BUENO op.43g szt.640 Baton SNIKERS op.51g szt.640 Baton Mars op.51g szt.640 Wafelek Princessa op.50g szt.640 Wafelek Prince-Polo op.50g szt.640 Wafelek Grześ op.50g szt.640 Wafelek Góralek op.50g szt.640 Czekolada Wedel nadziewana op.100g szt.1280 Czekolada Kasztanka op.100g szt.1280 Czekolada Goplana nadziewana op.100g szt.1280 Ciasteczko Petitki-Lubisie op.30g szt.640
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15842000-2, 15842310-8

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 12210,00
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Zlecę szycie tapicerki meblowej - Łańcut
  • Lokalizacja zleceniapodkarpackie
  • Data dodania24-04-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Zlecę szycie tapicerki meblowej. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI