Przedmiotem postępowania jest udzielenie zamówienia w zakresie sukcesywnej dostawy...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Przedmiotem postępowania jest udzielenie zamówienia w zakresie sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych do warsztatów szkolnych oraz internatu szkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Białej Podlaskiej.
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoBiała Podlaska
  • WojewództwoLubelskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoInny
  • Termin składania wniosków2018-11-23
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyZespół Szkół Zawodowych Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej
  • Data publikacji ogłoszenia2018-11-08
  • Numer ogłoszenia644983-N-2018
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 644983-N-2018 z dnia 2018-11-08 r.

Zespół Szkół Zawodowych Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej: Przedmiotem postępowania jest udzielenie zamówienia w zakresie sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych do warsztatów szkolnych oraz internatu szkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Białej Podlaskiej.
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Zawodowych Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej, krajowy numer identyfikacyjny 17893300000, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego  36 , 21-500   Biała Podlaska, woj. lubelskie, państwo Polska, tel. 83 341 67 87, e-mail sekretariat@zsz1.edu.pl, faks 833 436 606.
Adres strony internetowej (URL): http://www.zsz1.edu.pl/zamówienia publiczne
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny (proszę określić):
Szkoła
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Tak
http://www.zsz1.edu.pl/zamówienia publiczne

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Tak
http://www.zsz1.edu.pl/zamówienia publiczne

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
pisemnie
Adres:
ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 36, 21-500 Biała Podlaska

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem postępowania jest udzielenie zamówienia w zakresie sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych do warsztatów szkolnych oraz internatu szkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Białej Podlaskiej.
Numer referencyjny: ZSZnr1.272.9.18
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Przedmiotem postępowania jest udzielenie zamówienia w zakresie sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych do warsztatów szkolnych oraz internatu szkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Białej Podlaskiej. Zamawiający dopuszcza składanie dowolnie wybranych części zamówienia na jedną lub wiele, bądź wszystkie części zamówienia. Część zadania nie może być dzielona; oferty nie zawierające pełnego zakresu w zadaniu częściowym zostaną odrzucone. Dostarczony towar powinien być świeży z okresami ważności odpowiednio dla danego asortymentu, wysokiej jakości( pierwszy gatunek), bez wad fizycznych i jakościowych, odpowiadające obowiązującym normom. Wyroby winny być oznaczone zgodnie z przepisami. W przypadku braku towarów o wymaganej gramaturze dopuszcza się opakowania o innych zbliżonych wielkościach (gramaturach), w takim przypadku przelicza się wartość opakowania do gramatury podanej/wymaganej przez zamawiającego. W przypadku mięsa oraz wędlin dostarczona ilość surowca musi dokładnie odpowiadać ilości zamówionej.

II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
03200000-3
03142500-3


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 340300,00
Waluta:
PLN
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia: 2019-12-31

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Nie Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
Oświadczenie w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia Wykonawcy ( zał. nr 4)
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu ( zał. nr 3)
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
oferta (zał. nr 1); formularz asortymentowo-cenowy (zał. nr 2); wykaz podwykonawców o udzielenie zamówienia sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych dla warsztatów szkolnych oraz internatu szkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr w w Białej Podlaskiej ( zał. nr 5); oświadczenie o przynależności do grupy kapitałowej ( zał. nr 6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
cena 100,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji Nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: Nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: Nie
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
1) Zmian korzystnych dla Zamawiającego, 2) Zmiany cen na skutek: zastosowania waloryzacji GUS wskaźnikiem cen towarów i usług konsumpcyjnych za kwartał poprzedni, 3) Zmiany nazwy produktu Zamawiający dopuszcza zmianę nazwy produktu w trakcie realizacji umowy możliwość zakupu artykułów równoważnych, tzn. takich, które nie zostały wymienione w formularzu cenowym, a odpowiadają ich wartościom, różniąc się nazwą lub nazwą producenta. 4) Zmiany stawek VAT które zostaną wprowadzone w trakcie obowiązywania umowy, 5) Zmiany sposobu konfekcjonowania towarów objętych umową w przypadku zmiany wielkości opakowania producenta z zachowaniem zasady proporcjonalności ceny na wniosek wykonawcy. 6) Zmiany o których mowa wprowadza się w drodze pisemnych uzgodnień na wniosek jednej ze stron.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2018-11-23, godzina: 10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: Jaja
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:jaja klasy L- szt 19800
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03142500-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 11108,00
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: MIĘSO,PRODUKTY MIĘSNE, WĘDLINY
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 baleron* kg 2 2 boczek surowy kg 20 3 boczek wędzony parzony kg 5 4 boczek wędzony surowy kg 20 5 filet z indyka świeży kg 3 6 filet z kurczaka surowy kg 700 7 flaki 0,9 kg szt. 5 8 golonki wieprzowe kg 3 9 kabanosy cienkie z różnych rodzajów mięsa 120g szt. 10 10 kabanosy* kg 2 11 karkówka wieprzowa surowa bez kości kg 75 12 kiełbasa biała parzona* kg 15 13 kiełbasa krakowska* kg 120 14 kiełbasa podwawelska* kg 330 15 kiełbasa szynkowa* kg 160 16 kiełbasa śląska* kg 40 17 kiełbasa toruńska* kg 20 18 kości schabowe kg 980 19 kurczak świeży kg 420 20 łopatka wieprzowa surowa bez kości kg 820 21 mielonka tyrolska* kg 75 22 mięso mielone wieprzowo-wołowe kg 230 23 nogi wieprzowe kg 5 24 ogonówka* kg 70 25 parówki* kg 55 26 pasztet drobiowy 50g szt. 560 27 pierś z kurczaka wędzona parzona kg 105 28 podgardle kg 45 29 podudzia z kurczaka kg 300 30 polędwica drobiowa kg 85 31 polędwica sopocka* kg 55 32 polędwiczki wieprzowe kg 10 33 porcje rosołowe z kurczaka kg 170 34 salami 0,30kg w białej osłonie kg 5 35 schab wieprzowy surowy bez kości kg 660 36 skrzydła z kurczaka kg 3 37 słonina kg 15 38 smalec kostka 200g kg 90 39 szponder wołowy kg 50 40 szynka gotowana* kg 125 41 szynka konserwowa kg 360 42 szynka parmeńska 0,10 kg szt. 5 43 szynka wędzona* kg 10 44 szynka wieprzowa surowa bez kości kg 280 45 szynka z beczki* kg 5 46 udo z kurczaka (ćwiartka) kg 200 47 udziec z kurczaka kg 180 48 udziec wołowy kg 10 49 wątróbka drobiowa kg 1 50 wątróbka wieprzowa kg 1 51 żeberka wieprzowe mięsne paski kg 10 52 żeberka wieprzowe mięsne trójkąty kg 20 * zgodnie z Dziennikiem Ustaw RP, Warszawa, dnia 28 sierpnia 2015r., poz.1256 , Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 sierpnia 2015r. W sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w jednostkach systemu oświaty (przetwory mięsne zawierające co najmniej 70% mięsa i nie więcej niż 10 g tłuszczy w 100g produktu gotowego do spożycia)
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 83903,00
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: RYBY
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 łosoś mrożony płaty kg 2 2 łosoś wędzony filet kg 2 3 łosoś wędzony plastry 200g kg 2 4 łosoś wędzony sałatkowy 250g kg 5 5 makrela wędzona kg 26 6 paprykarz z łososiem 135g szt 100 7 paprykarz z makrelą 135g szt 0 8 pstrąg świeży kg 2 9 ryba mrożona miruna b/s kg 380 10 ryba mrożona miruna z/s kg 560 11 sałatka z makrelą 135g szt 360 12 szczupak świeży kg 2 13 śledzie solone b/s 1kg kg 20 14 tuńczyk puszka 170g szt 150
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15200000-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 21876,00
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: OWOCE I WARZYWA: ŚWIEŻE ORAZ PRZETWORZONE
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 ananas świeży szt 40 2 ananas w puszce 565g szt 305 3 arbuz kg 80 4 awokado szt 2 5 bakłażan kg 2 6 banany kg 1100 7 bazylia świeża szt 15 8 borówka amerykańska 250g szt 10 9 botwina szt 45 10 brokuł szt 135 11 brokuł mrożony 2,5kg kg 50 12 brzoskwinie świeże kg 100 13 brzoskwinie w puszce 820g szt 130 14 bukiet jarzyn mrożony 2,5kg kg 30 15 buraki czerwone kg 670 16 cebula kg 1250 17 cebula czerwona kg 50 18 cebulka marynowana 300g szt 3 19 chrzan korzeń kg 2 20 chrzan tarty 290g szt 195 21 cukinia kg 25 22 cykoria szt 2 23 cytryny kg 410 24 czereśnia kg 35 25 czosnek główka szt 250 26 czosnek granulowany 80g szt 50 27 dynia świeża kg 4 28 dżem brzoskwiniowy niskosłodzony 280g - 40g owoców w 100g produktu szt 170 29 dżem czarna porzeczka niskosłodzony 280g- 40g owoców w 100g produktu szt 100 30 dżem truskawkowy niskosłodzony 280g- 40g owoców w 100g produktu szt 170 31 dżem wiśniowy niskosłodzony 280g- 40g owoców w 100g produktu szt 210 32 fasola biała drobna kg 115 33 fasola biała średnia kg 25 34 fasola konserwowa 400g szt 2 35 fasolka szparagowa kg 10 36 fasolka szparagowa mrożona 2,5kg kg 50 37 frytki kg 30 38 granat szt 10 39 grejpfruty kg 2 40 groch łuskany kg 69 41 groszek konserwowy 400ml szt 220 42 groszek mrożony 2,5kg kg 25 43 gruszki kg 675 44 gruszki marynowane (słoik) 540g szt 2 45 grzyby suszone 0,02 kg szt 50 46 imbir korzeń kg 0,5 47 imbir marynowany (słoik)360g szt 2 48 jabłka kg 3000 49 kapary słoik 200g szt. 2 50 kalafior szt 125 51 kalafior mrożony 2,5kg kg 100 52 kapusta biała szt 105 53 kapusta biała kg 900 54 kapusta czerwona kg 195 55 kapusta kiszona 1 kg kg 500 56 kapusta kiszona 5 kg kg 300 57 kapusta pekińska kg 195 58 kapusta włoska szt 10 59 ketchup łagodny 500ml o zawartości pomidorów nie mniejszej niż 120 g na 100g produktu szt 360 60 ketchup pikantny500ml o zawartości pomidorów nie mniejszej niż 120 g na 100g produktu l szt 110 61 kiełki rożne rodzaje 50g szt 5 62 kiwi kg 30 63 kolendra świeża szt 2 64 kompot czarna porzeczka 0,9l szt 360 65 kompot śliwkowy 0,9l szt 50 66 kompot truskawkowy 0,9l szt 200 67 kompot wiśniowy0,9l szt 260 68 koncentrat pomidorowy 200g szt 280 69 koncentrat pomidorowy 30% 0,9l szt 180 70 koper suszony 20g szt 3 71 koper świeży szt. 630 72 kukurydza konserwowa 425g szt 390 73 limonki kg 3 74 mak kg 2 75 maliny mrożone 2,5kg kg 15 76 maliny świeże -opakowanie 0,5kg szt 10 77 mandarynki kg 340 78 marchew koktajlowa 2,5kg kg 10 79 marchew kostka mrożona 2,5kg kg 80 80 marchew świeża kg 1730 81 marmolada 500g szt 60 82 masa makowa 800g szt 5 83 melon szt 5 84 migdały całe kg 1 85 mieszanka kompotowa 2,5 kg kg 520 86 mięta świeża szt 45 87 mix sałat szt 170 88 morele suszone 100g szt 5 89 natka pietruszki świeża szt 730 90 natka suszona 20g szt 3 91 nektarynki kg 85 92 Ogóreczki małe w zalewie octowej 300g szt 2 93 ogórek zielony kg 650 94 ogórki kiszone 0,5 kg szt 400 95 ogórki konserwowe 0,9 l szt 375 96 ogórki małosolne kg 5 97 oliwki 140g szt 40 98 oregano świeże szt 2 99 orzechy laskowe 100g szt 2 100 orzechy pinii 100 g szt 2 101 orzechy pistacje kg 1 102 orzechy włoskie 100g szt 20 103 papryka konserwowa 0,9l szt 195 104 papryka świeża kg 320 105 pestki dyni 100 g szt 30 106 pieczarki kg 560 107 pieczarki konserwowe 280g szt 10 108 pietruszka korzeń kg 420 109 Pikle 295 g szt 2 110 płatki migdałowe 100g szt 40 111 pomarańcze kg 220 112 pomidory koktajlowe 0,25 kg szt 120 113 pomidory suszone (słoik) 285g szt 100 114 pomidory świeże kg 1050 115 por kg 290 116 powidła śliwkowe 330 g szt 5 117 rabarbar kg 5 118 rodzynki 100g szt 115 119 rozmaryn świeży szt 2 120 rukola szt 100 121 rzepa biała kg 80 122 rzodkiew czarna kg 40 123 rzodkiewka szt 650 124 sałata lodowa szt 100 125 sałata ozdobna szt 10 126 sałata zielona szt 880 127 seler konserwowy 280g szt 150 128 seler naciowy szt 2 129 seler świeży kg 420 130 sezam 100g szt 5 131 siemię lniane kg 1 132 skórka pomarańczowa 100g szt. 2 133 słonecznik łuskany 100g szt 60 134 słonecznik łuskany kg 10 135 soczewica kg 60 136 soczewica czerwona 400g szt 2 137 soja 400g szt 2 138 sok owocowy 2 l szt 250 139 sok owocowy kartonik 200 ml szt 2800 140 susz owocowy 500g szt 25 141 syropy owocowe zagęszczane 0,5 l szt 10 142 szczaw konserwowy 0,9l szt 30 143 szczaw konserwowy 290g szt 40 144 szczypior szt 1150 145 szparagi (słoik) 180g szt 2 146 szpinak mrożony rozdrobniony 0,45 kg szt 180 147 szpinak mrożony 2,5 kg kg 30 148 szpinak świeży 150g szt 50 149 śliwki suszone 100g szt 45 150 śliwki węgierki kg 70 151 śliwka wędzona kg 1 152 śliwka w occie słoik 580 ml szt. 2 153 truskawki mrożone 2,5 kg kg 150 154 truskawki świeże kg 150 155 tymianek świeży szt 2 156 warzywa mrożone paski 2,5kg kg 100 157 winogron kg 60 158 wiśnie mrożone 2,5kg kg 5 159 zestaw do kiszenia w pęczkach szt 2 160 ziemniaki kg 12100 161 żurawina 280g słoik szt 35 162 żurawina suszona kg 32 163 żurawina suszona 150g szt 5
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1, 03200000-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 101552,00
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: PRODUKTY MLECZARSKIE
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 jogurt grecki 350g szt 10 2 jogurt naturalny 350 g szt 1400 3 Jogurt owocowy 150g szt 1000 4 jogurt szkolny ( różne smaki) 125g szt 3500 5 kefir 1kg szt 10 6 Lody 1 l – różne smaki szt 50 7 Lody 5 l – różne smaki szt 3 8 Masło klarowane 250 g szt 2 9 Masło klarowane 500 g szt 2 10 masło śmietankowe 200g szt 1150 11 maślanka 1l szt 10 12 mleko 2% butelka 1l szt. 1450 13 Mleko 3,2 % dla baristów szt 30 14 mleko 2% karton 1l szt 500 15 mleko słodzone puszka 530g szt 20 16 mleko w proszku 500g szt 20 17 mleko zsiadłe 0,5 l szt. 10 18 ser biały półtłusty 0,5 kg krajanka kg 300 19 ser biały półtłusty 0,5 kg sypki kg 20 20 ser biały półtłusty 200g kg 1000 21 ser biały sernikowy PRESIDENT (wiadro 1 kg) lub równoważny kg 10 22 ser CAPRII 220g szt 3 23 Ser Cheddar plastry 150 g szt 30 24 ser FETA 270g szt 350 25 ser GORGONZOLA 200 g szt 10 26 ser gouda kg 5 27 ser MASCARPONE 250g szt 50 28 ser MOZARELLA kulka 100g szt 40 29 ser MOZARELLA mini kulki 150g szt 30 30 ser pleśniowy BRIE 120g szt 10 31 ser sałatkowy FETA APETTITA 200g (różne smaki) szt 10 32 ser śmietankowy 200g szt 10 33 ser topiony (bloczek) 100g szt 120 34 Ser topiony plastry 150 g szt 10 35 ser twarogowy z ziołami 150 g szt 650 36 ser żółty edamski kg 125 37 ser żółty salami (blok do 1,5 kg) kg 445 38 ser żółty wędzony kg 2 39 ser żółty wędzony w formie rolady kg 42 40 Serek homogenizowany waniliowy 150 g szt 550 41 Serek różne smaki 150 g szt 350 42 śmietana 12% 200 g szt 1000 43 śmietana 30% 1000 ml szt 50 44 śmietana 30% 500 ml szt 500 45 śmietana do zupy 18% 400g szt 1720 46 śmietanka do kawy 10*10g szt 200 47 śmietanka spray 250 ml szt 3 * Produkty mleczne zawierające nie więcej niż 13,5 g cukru/100g, bez dodatku substancji słodzących i zawierające nie więcej niż 10 g tłuszczu w 100g oraz 0,4g sodu / 1g soli w 100g/ml produktu gotowego do spożycia.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 52084,00
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 amoniak 30g szt. 3 2 aromaty do ciasta 4,5g szt. 300 3 barwniki spożywcze 5 g szt 10 5 bazylia 10g szt. 80 6 bezy drobne 0,10 kg szt. 50 7 biszkopty 120g szt. 60 8 budyń rożne smaki 41g szt. 400 9 chałwa waniliowa 50 g szt 20 10 chili 15g szt. 2 11 ciasto francuskie 275g szt 15 12 cukier brązowy 0,5kg szt 5 13 cukier kryształ 1 kg kg 1030 15 cukier puder 0,4 kg szt. 1390 16 cukier waniliowy 16g szt. 230 18 cukierki krówki kg 10 19 cukierki kukułki kg 3 20 cynamon 20g szt. 80 21 cząber otarty 10 g szt 2 22 czekolada do fontanny 1 kg (biała i mleczna) szt 2 23 czekolada gorzka WEDEL 100g lub równoważna szt 200 24 czekolada biała WEDEL 100g lub równoważna szt. 10 25 czekolada mleczna WEDEL 100g lub równoważna szt. 110 26 delicje 140g WEDEL lub równoważne szt. 40 27 dekoracje ażurowe do ciasta z czekolady gorzkiej 30 g (listki ażurowe, kwiatki) szt. 20 28 draże (kamyki orzechowe 80g,draże mleczne70g ) szt 10 29 drożdże (kostka 0,10kg) kg 20 30 Estragon 10 g szt. 5 31 fix do śmietany- stabilizator śmietany 9g szt. 300 32 galaretki różne smaki i kolory 79g (pomarańczowy, żółty, zielony, czerwony, niebieski, fioletowy, przezroczysty) szt. 500 33 gałka muszkatołowa mielona 15 g szt. 30 34 glukoza 75 g szt 5 35 gorczyca 30g szt 2 36 goździki 15g szt. 10 37 groszek ptysiowy 80g szt. 2 38 herbata granulowana 100g szt 250 39 herbata owocowa piramidki LIPTON 10szt. lub równoważna szt 100 40 herbata LIPTON 100 szt. lub równoważna szt. 10 41 herbata LIPTON 25 szt. lub równoważna szt. 80 42 herbata LIPTON 50 szt. lub równoważna szt. 50 43 herbatniki szkolne 100g szt. 500 44 imbir 15g l szt. 40 45 jałowiec 15g szt. 5 46 kakao Decomorreno 150 g lub równoważne szt 80 47 kakao Decomorreno 80 g lub równoważne szt 150 48 kakao granulowane Puchatek 300g lub równoważne szt. 10 49 kasza gryczana 1kg kg 120 50 kasza jaglana 1kg kg 25 51 kasza jęczmienna średnia 1kg kg 145 52 kasza kukurydziana 400 g szt 20 53 kasza kus-kus 300g kg 1 54 kasza manna 1kg kg 45 55 kasza pęczak 1 kg kg 35 56 kawa Inka 150g szt. 45 57 kawa naturalna TCHIBO EXLUSIVE mielona 250g lub równoważna szt. 100 58 kawa naturalna TCHIBO EXLUSIVE ziarnista 250g lub równoważna szt. 40 59 kawa rozpuszczalna JACOBS KRONUNG GOLD 200g lub równoważna szt 20 60 kawa rozpuszczalna NESCAFE 200g lub równoważna szt 80 61 kisiel różne smaki 40g szt. 100 62 kleik ryżowy NESTLE 160g lub równoważny szt. 20 63 kminek 20g szt 2 64 koncentrat buraczany butelka 300 ml szt 10 65 kotlet sojowy 100g szt 10 66 krakersy LAJKONIK 180g lub równoważne szt. 10 67 krem czekoladowy NUTELLA 350g lub równoważny szt. 10 68 krem czekoladowy NUTELLA 600g lub równoważny szt. 10 69 kurkuma 20g szt. 40 70 kwasek cytrynowy 25g szt. 80 71 liść laurowy 6g szt. 20 72 liść laurowy 40g szt. 50 73 Lubczyk 30 g szt 5 74 majeranek 40g szt. 65 75 majonez Winiary 400g lub równoważny szt. 300 76 majonez Winiary 700g lub równoważny szt. 110 77 mąka żytnia 1 kg typ 720 kg 5 78 makaron muszelki 250g szt. 80 79 makaron nitka cięta 500g LUBELLA lub równoważny szt. 70 80 makaron gwiazdki 250 g LUBELLA lub równoważny szt. 50 81 makaron krajanka 1 kg szt. 60 82 makaron krajanka 0,25 kg szt. 300 83 makaron łazanki LUBELLA 0,5 kg lub równoważny szt. 115 84 makaron pióra penne LUBELLA 0,4 kg lub równoważny szt. 245 85 makaron razowy LUBELLA świderki, penne 400g lub równoważny szt. 200 86 makaron rurki Cannelloni 250g szt 5 87 makaron ryżowy nitki 200g szt. 30 88 makaron spaghetti LUBELLA 0,5 kg lub równoważny szt. 200 89 makaron świderki LUBELLA 0,5 kg lub równoważny szt. 400 90 makaron wstążki LUBELLA 0,5kg lub równoważny szt. 150 91 makaron Mini świderki z czekoladą 400g szt. 50 92 margaryna KASIA 250 g lub równoważna kg 150 93 margaryna zwykła 250g kg 200 94 masło roślinne 250g (kubek) szt 2100 95 mąka kukurydziana 400g szt 2 96 mąka pszenna wysoko glutenowa, nisko glutenowa i o średniej zawartości glutenu 1kg kg 1440 97 mąka z pełnego przemiału ziarna -trzy zboża1kg kg 2 98 mąka ziemniaczana 1kg kg 105 99 mleko kokosowe 400 ml szt. 10 100 miód pszczeli wielokwiatowy 360 g szt 55 101 miód pszczeli wielokwiatowy 900 ml szt 100 102 miód sztuczny 370g szt 100 103 musztarda francuska 185 g szt. 30 104 musztarda stołowa 200g szt. 130 105 ocet balsamiczny 250g szt 2 106 ocet 0,5l szt. 40 107 ocet winny 250ml szt. 4 108 olej uniwersalny 0,5 l o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów wielonienasyconych poniżej 40% litr 240 109 olej uniwersalny 0,9 l o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów wielonienasyconych poniżej 40% szt. 575 110 oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia 0,5l szt. 20 111 oregano 40g szt. 55 112 otręby pszenne Sante 150 g lub równoważne szt 2 113 papryka w proszku ostra 50g szt. 20 114 papryka w proszku słodka 50g szt. 45 115 Perełki cukrowe kolorowe do ciasta 42g (różne wielkości) szt 40 116 pieprz kolorowy 50g szt 2 117 pieprz naturalny czarny mielony 50g szt. 175 118 pieprz naturalny czarny ziarnisty 50g szt. 10 119 pieprz ziołowy 100g szt. 15 120 płatki kukurydziane NESTLE 500g lub równoważne szt. 200 121 płatki owsiane górskie 400g szt. 55 122 posypka do ciast 80g (różne rodzaje: maczki, pałeczki, gwiazdki, serduszka) szt 20 123 pisaki cukrowe 76g (różne kolory) szt. 10 124 proszek do pieczenia 30 g szt. 200 125 przyprawa CURRY 20g szt. 20 126 przyprawa do bigosu 20 g szt. 20 127 przyprawa do flaków 20 g szt. 5 128 przyprawa do grilla 20g szt. 5 129 przyprawa do gyrosa 30g szt. 40 130 przyprawa do karkówki 20 g szt. 10 131 przyprawa do piernika 25g szt. 100 132 przyprawa do wieprzowiny 20g szt 60 133 przyprawa do ziemniaków 50g szt. 60 134 przyprawa do żeberek 25g szt. 10 135 przyprawa do zup w płynie 1l szt. 5 136 przyprawa rozmaryn 15g szt. 5 137 przyprawa TZAZIKI 20g szt. 25 138 rożek waflowy duński śr.58mm wys.155 mm szt 300 139 rożek waflowy 40g- opakowanie 15 szt. szt 10 140 ryż brązowy 1kg kg 3 141 ryż długoziarnisty 1kg kg 25 142 ryż paraboliczny 1kg kg 340 143 słomka ptysiowa 200g szt. 10 144 soda 80g szt. 40 145 sos deserowy 1 l szt. 2 146 sos deserowy 200g szt. 20 147 sos pieczeniowy torebka 30 g szt 5 148 sos sojowy (jasny, ciemny) 150 ml szt. 5 149 sól drobna jodowana kg 200 150 sól kamienna kg 1 151 sól peklowana 50g szt. 5 152 sól morska kg 35 153 Makaron TORTELINI 250g szt. 50 154 tortilla 245g szt 5 155 tymianek 10g szt. 40 156 Vegeta 0,2 kg szt 100 157 Vegeta naturalna, przyprawa warzywna do potraw 150 g szt 440 158 wafle tortowe 150g szt. 15 159 wiórki kokosowe 100g szt. 50 160 zacierka 200g szt. 85 161 zarodki pszenne 150g szt 2 162 ziele angielskie 50g szt. 75 163 zioła prowansalskie 40g szt. 85 164 zupki chińskie 85g szt. 0 165 żelatyna 50g szt. 120 166 żurek w proszku 60g szt. 20 167 żurek zakwas- butelka 0,5l szt. 10
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 44841,00
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7 Nazwa: Pieczywo
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 bułka grahamka 60 g szt 14700 2 bułka hod-dog 90g szt 500 3 bułka paluch 90g szt 8800 4 bułka słodka 100 g szt 1550 5 bułka sucha szt 680 6 bułka tarta kg 230 7 bułka wrocławska 200g szt 30 8 bułka z ziarnami słonecznika 80 g szt 3950 9 bułka ze szpinakiem 70 g szt 600 10 bułka zwykła 50g szt 2200 bułka zwykła 80g szt 4000 11 bułka żytnia 50g szt 400 12 chleb orkiszowy 300 g szt 600 13 chleb razowy krojony 500g szt 0 14 chleb razowy krojony 500g ze słonecznikiem szt 2900 15 chleb swojski 1000 g szt 0 16 chleb tostowy szt 100 17 chleb zwykły krojony 500g szt 2900 18 rogal maślany 0,10 g szt 700
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15810000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 24045,00
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 8 Nazwa: NAPOJE
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1 COCA-COLA 1 litr szt 30 2 napój FANTA 1 litr szt 30 3 napój SPRITE 1 litr szt 30 4 woda mineralna 5 litrów BYSTRA szt 50 5 woda mineralna gaz. 0,5 litra CISOWIANKA szt 100 6 woda mineralna ng 0,5 litra CISOWIANKA szt 100 7 woda mineralna gaz. 1,5 litra CISOWIANKA szt 200 8 woda mineralna ng 1,5 litra CISOWIANKA kg 100 9 kwas chlebowy 2l szt 2 10 napój Tymbark 0,5 l szt 50
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15980000-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 889,00
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Zakupię blachę 15mm w arkuszach 1500x3000mm najlepiej s355 - Zamość
  • Lokalizacja zlecenialubelskie
  • Data dodania22-04-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Zakupię blachę 15mm w arkuszach 1500x3000mm najlepiej s355. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI