Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego...

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 30 000 Euro, nieprzekraczającej 221 000 Euro na dostawę artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej w Szadku.
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoSzadek
  • WojewództwoŁódzkie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoAdministracja samorządowa
  • Termin składania wniosków2018-09-20
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyGmina i Miasto Szadek
  • Data publikacji ogłoszenia2018-09-10
  • Numer ogłoszenia614972-N-2018
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 614972-N-2018 z dnia 2018-09-10 r.

Gmina i Miasto Szadek: Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 30 000 Euro, nieprzekraczającej 221 000 Euro na dostawę artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej w Szadku.
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina i Miasto Szadek, krajowy numer identyfikacyjny 73093446000000, ul. ul. Warszawska  3 , 98240   Szadek, woj. łódzkie, państwo Polska, tel. 438 215 004, e-mail urzad@ugimszadek.pl, faks 438 215 773.
Adres strony internetowej (URL):
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Tak
www.szadek.biuletyn.net

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Tak
www.szadek.biuletyn.net

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
W formie pisemnej
Adres:
ul. Warszawska 3, 98-240 Szadek

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 30 000 Euro, nieprzekraczającej 221 000 Euro na dostawę artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej w Szadku.
Numer referencyjny: 9/18
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: 1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych w roku 2019 oraz w roku 2020 dla Szkoły Podstawowej w Szadku. 2. Przedmiot zamówienia został podzielony na 10 części (każdy pakiet stanowi jedną część).

II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia: 2019-01-02   lub zakończenia:

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Nie Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej

Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Dopuszcza się zmianę wynagrodzenia należnego Wykonawcy według następujących zasad: a) ceny artykułów żywnościowych określonych w umowie, w czasie wykonywania zamówienia (w okresie obowiązywania umowy) może być korygowana (w górę lub w dół) na pisemny wniosek jednej ze stron, o wskaźnik zmiany cen żywności publikowany przez Główny Urząd Statystyczny (GUS), przedstawiany wraz z uzasadnieniem w formie pisemnej (wyciąg wskaźnika zmian cen z GUS). b) Wskaźniki wzrostu cen żywności stanowią podstawę do wprowadzenia nowych cen w ramach części zamówienia, w formie aneksu do umowy na dostawy. Nowa cena obowiązuje od dnia podpisania aneksu do umowy z zastrzeżeniem, że waloryzacja może nastąpić nie częściej jeden raz na 12 miesięcy i nie wcześniej niż 12 miesięcy od dnia podpisania umowy. c) Strony dopuszczają waloryzację jeżeli zmiana wskaźnika cen żywności przekroczy 3%.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2018-09-20, godzina: 10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> język polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: Przetwory sypkie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:L.P Artykuły spożywcze Objętość produktu Jednostka miary Ilość szacunkowa 1. Cukier biały 1 kg kg 700 2. Cukier Trzcinowy 1 kg kg 40 3. Cukier puder 400 g kg 60 4. Proszek do pieczenia 30 g szt 20 5. Naturalna wanilia mielona 10g szt 10 6. Cukier wanilinowy 32 g szt 200 7. Drożdże piekarskie świeże 1kg kg 4 8. Mąka pszenna typu 500 ( 100% durum) 1kg kg 1200 9. Mąka ziemniaczana 1kg kg 20 10. Mąka żytnia 1kg kg 60 11. Mąka pełne ziarno z pierwszego przemiału 1kg kg 60 12. Ryż naturalny brązowy w saszetkach 400 g szt 400 13. Ryż biały długi 1 kg kg 100 14. Ryż w saszetkach biały długoziarnisty 400 g szt 1400 15. Kasza jaglana 350g kg 40 16. Kasza manna orkiszowa 500g kg 20 17. Kasza manna zwykła 1 kg kg 40 18. Kasza jęczmienna średnia 1 kg kg 600 19. Kasza gryczana (niepalona) 1 kg kg 200 20. Pieprz mielony 20 g szt 240 21. Pieprz ziołowy 20 g szt 60 22. Pieprz ziarno 20 g szt 60 23. Papryka słodka mielona 20 g szt 700 24. Majeranek suszony 20 g szt 200 25. Liść laurowy suszony 6 g szt 280 26. Ziele angielskie suszone 15g szt 280 27. Kwasek cytrynowy spożywczy w proszku 20 g szt 140 28. Przyprawa do kurczaka łagodna bez glutaminianu sodu 20 g szt 40 29. Przyprawa do zup i mięs w proszku 400g szt 60 30. Groszek konserwowy w puszce 400 g szt 300 31. Brzoskwinia puszka 820g szt 200 32. Ananas puszka 560g szt 200 33. Czerwona fasola puszka 400ml szt 100 34. Majonez ( 100% naturalne składniki) 500 ml szt 140 35. Kukurydza konserwowa w puszce 400 g szt 60 36. Sos sałatkowy w proszku 20 g szt 360 37. Przyprawa do mięs bez konserwantów 200 g szt 40 38. Sałatka szwedzka 2,65l szt 100 39. Pomidor b/s puszka 200g szt 500 40. Przyprawa naturalna Curry 20g szt 40 41. Cynamon 15g szt 40 42. Kurkuma 20g szt 40 43. Oregano suszone 20 g szt 40 44. Bazylia suszona 20 g szt 60 45. Zioła prowansalskie suszone 20g szt 60 46. Kminek suszony 20g szt 40 47. Sos do spaghetti w słoiku 520 g szt 400 48. Sos słodko- kwaśny w słoiku 520 g szt 500 49. Sos grzybowy w proszku bez konserwantów ( 100% naturalnych składników) 35g szt 60 50. Sos pomidorowy w proszku bez konserwantów (100% naturalnych składników) 30g szt 60 51. Rodzynki gat.1 sułtanki 500g szt 40 52. Koncentrat pomidorowy 30% (100% naturalnych składników) 0.900 l szt 140 53. Ketchup łagodny, pikantny bez konserwantów ( 100% naturalnych składników) 0.5 l szt 80 54. Syrop żurawinowy z zagęszczonego soku, bezglutenowy 430 ml szt 100 55. Syrop malinowy z zagęszczonego soku, bezglutenowy 430 ml szt 200 56. Sok owocowy100% naturalny 1 l szt 30 57. Syrop klonowy 250ml szt 40 58. Kompoty w słoiku wisnia(100% naturalne składniki) 900ml szt 60 59. Kompoty w słoiku malina (100% naturalne składniki) 900ml szt 100 60. Kompoty w słoiku truskawka(100% naturalne składniki) 900ml szt 300 61. Bułka tarta pszenna jasna 0,5 kg szt 700 62. Makaron świderki (makaron pełnoziarnisty) 500 g szt 300 63. Makaron świderki (makaron z semoliny)( 100% durum) 500 g szt 1000 64. Makaron rosołowy nitka 5 jajeczny( 100% durum) 250 g szt 400 65. Makaron wstążka cięta (makaron z semoliny)( 100% durum) 500 g szt 100 66. Makaron rurka (makaron z semoliny)( 100% durum) 500 g szt 200 67. Makaron do spaghetti (makaron z semoliny)( 100% durum) 400 g szt 1000 68. Koncentrat buraczkowy min.59 % 330ml szt 40 69. Ocet jabłkowy 5% 300ml szt 20 70. Olej rzepakowy (100% naturalne składniki) 1l szt 1300 71. Olej lniany 250ml szt 20 72. Oliwa z oliwek 1l szt 40 73. Barszcz biały w płynie 1l szt 600 74. Żurek w proszku bez konserwantów 20 g szt 500 75. Musztarda popularna 200 g szt 20 76. Chrzan tarty słoik bez dodatków 200 g szt 20 77. Kisiel z sokiem owocowym bez sztucznych barwników ( różne smaki) na 3/4 litra wody 58 g szt 700 78. Herbata owocowa (100% naturalne składniki) 50g szt 140 79. Mięta suszona ekspresowa 60g szt 40 80. Herbata miętowa (100% naturalne składniki) 40g szt 200 81. Herbata czarna w saszetkach 100 szt szt 200 82. Galaretka bez sztucznych barwników( różne smaki) 75 g szt 440 83. Dżem niskosłodzony z kawałkami owoców (różne smaki) - słodzony zagęszczonym sokiem jabłkowym 525g szt 400 84. Wafle ryżowe 130g szt 140 85. Płatki owsiane 400g szt 20 86. Wafelki paczkowane (różne smaki) szt. 30g szt 300 87. Herbatniki bez cukru 100g szt 240 88. Chrupki kukurydziane 500 g szt 20 89. Chrupki zbożowe do mleka ( zawartość fosforu 142mg w 100g produktu) 500g szt 200 90. Zbożowe poduszeczki z nadzieniem różne smaki 500 g szt 160 91. Kawa zbożowa 147g szt 40 92. Kakao naturalne tradycyjne 250 g szt 40 93. Kakao bez gotowania (100% naturalne składniki) 500g szt 40 94. Woda mineralna niegazowana 1,5l szt 800 95. Biszkopty podłużne 500g szt 40 96. Biszkopty bez cukru 500g szt 100 97. Sól ziołowa (100% naturalne składniki) 30g szt 200 98. Sól czosnkowa (100% naturalne składniki) 30g szt 200 99. Sól morska o niskiej zawartości sodu- (sól potasowa KCL 30%) 1000g szt 440 100. Czosnek granulowany 30g szt 200 101. Miód duży pszczeli wielokwiatowy naturalny 1000g szt 500 102. Miód mały pszczeli wielokwiatowy naturalny 370g szt 500 103. Kostki rosołowe o niskiej zawartości soli 68g szt 120 104. Groszek ptysiowy 100g szt 400 105. Budyń bez cukru (3/4l) z naturalnych składników 64g szt 400 106. Suszone owoce mieszanka 300g szt 100 107. Grzanki 300g szt 300 108. Tuńczyk w puszce( w sosie własnym) 170g szt 100 109. Siemię lniane (mielone) 200g szt 20 110. Siemię lniane (nie mielone) 400g szt 10
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-02
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: Warzywa i owoce (myte i oczyszczone)
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:L.P Artykuły spożywcze Objętość produktu Jednostka miary Ilość szacunkowa 1. Ziemniaki jadalne, nie pastewne, 1kg kg 24000 2. Ziemniaki młode 1kg kg 6000 3. Marchew 1kg kg 2200 4. Pietruszka 1kg kg 400 5. Seler 1kg kg 400 6. Por 1kg kg 400 7. Cebula biała 1kg kg 260 8. Cebula czosnkowa 1kg kg 40 9. Cebula czerwona 1kg kg 100 10. Kapusta biała 1kg kg 400 11. Kapusta młoda 1 szt 300 12. Kapusta czerwona 1kg kg 120 13. Kapusta pekińska 1kg kg 600 14. Kapusta kiszona 1kg kg 1600 15. Kapusta włoska 1kg kg 60 16. Fasola średni Jaś 1kg kg 200 17. Burak ćwikłowy 1kg kg 600 18. Ogórek kiszony 1kg kg 500 19. Ogórek konserwowy duża puszka 12,25 l. szt 10 20. Ogórek konserwowy mała puszka 4,2 l. szt 200 21. Ogórek zielony 1kg kg 800 22. Pomidor 1kg kg 600 23. Papryka 1kg kg 200 24. Sałata główka 1 szt. 1400 25. Sałata karbowana główka 1 szt. 600 26. Kalafior główka 1 szt. 100 27. Jabłko lobo 1kg kg 3600 28. Cytryna 1kg kg 500 29. Pieczarki 1kg kg 120 30. Szczypior ( pęczek) 1 szt. 200 31. Natka pietruszki ( pęczek) 1 szt. 700 32. Koperek (pęczek) 1 szt. 800 33. Rzodkiewka (pęczek) 1 szt. 200 34. Brokuł 1kg kg 100 35. Fasola szparagowa zielona/żółta 1kg kg 200 36. Czosnek świeży główka polski 1 szt. 160 37. Banan 1kg kg 4000 38. Mandarynka 1kg kg 1200 39. Śliwka 1kg kg 300 40. Winogrono 1kg kg 200 41. Brzoskwinia 1kg kg 800 42. Pomarańcza 1kg kg 400 43. Nektarynka 1kg kg 800 44. Arbuz 1kg kg 120 45. Gruszka 1kg kg 1000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: Jaja
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:L.P Artykuły spożywcze Objętość produktu Jednostka miary Ilość szacunkowa 1 Jaja świeże duże kl. L chowu ściółkowego 65-70 g szt 26000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-02
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Termin płatności 40,00
Cena 60,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: Pieczywo
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: L.P Artykuły spożywcze Objętość produktu Jednostka miary Ilość szacunkowa 1. Chleb (krojony) pszenno/żytni 500 g szt 2400 2. Bułka duża pszenna 100 g szt 1000 3. Bułka mała pszenna 50g szt 2000 4. Bułka razowa mieszana ( żynio - pszenna) 100g szt 700 5. Bułka z ziarnami i z dynią 50g szt 3200 6. Bułka graham 50g szt 1600 7. Chałka drożdżowe pieczywo pszenne 400 g szt 200 8. Angielka (krojona) 400 g szt 800 9. Chleb Pro - Body - żytni (krojony) 400g szt 100 10. Chleb żytni (krojony) 600g szt 600 11. Chleb żytni z dynią(krojony) 1100g szt 200 12. Chleb kukurydziany mieszany(krojony) 350g szt 100 13. Chleb pełnoziarnisty(krojony) 500g szt 60 14. Chleb orkoszowo - żytni (krojony) 500g szt 120 15. Bułka maślana 80g szt 600 17. Rogal pszenny 100 g szt 600 18. Chleb wieloziarnisty(krojony) 580g szt 100 19. Placek drożdżowy 500g szt 60
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-02
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: Nabiał
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:L.P Artykuły spożywcze Objętość produktu Jednostka miary Ilość szacunkowa 1. Masło zawartość tłuszczu 82% 1 kg kg 260 2. Mleko 2% pasteryzowane 1l. litry 200 3. Mleko 3.2% UHT 1l. szt 2400 4. Śmietana 10% 400ml szt 500 5. Śmietana 18% 400 ml szt 1800 6. Jogurty naturalny 400 g szt 1300 7. Jogurt owocowy (różne smaki zawierający kawałki owoców) 0% tłuszczu i cukru 125 g szt 1000 8. Twaróg półtłusty kl I 1kg kg 260 9. Twarożek kanapkowo- sernikowy nie wymagający mielenia 1kg kg 300 10. Ser żółty tłusty typu (Gouda) podpuszczkowy 1kg kg 30 11. Margaryna zawartość tłuszczu roślinnego min.39 % 500 g szt 20 12. Margaryna zawartość tłuszczu 60% witamina A i D3 500g szt 60 13. Maślanka 1l. litry 400 14. Kefir 200ml Szt. 8400 15. Kefir 400ml Szt. 400 16. Jogurt waniliowy 0% tłuszczu i cukru 125g Szt. 300 17. Jogurt czekoladowy 0% tłuszczu i cukru 125g Szt. 300
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-02
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: Mięso i wędliny
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Kości wędzone 1kg kg 40 2. Schab b/k 1kg kg 1300 3. Karczek b/k 1kg kg 2000 4. Karczek b/k ( mielony) 1kg kg 1000 5. Biodrówka b/k 1kg kg 600 5. Biodrówka b/k ( mielona) 1kg kg 1000 6. Szynka surowa wieprzowa b/k ( mielona) 1kg kg 200 7. Szynka surowa wieprzowa b/k 1kg kg 200 8. Wołowina b/k 1kg kg 200 9. Brzuch Świeży surowy b/ż 1kg kg 300 10. Boczek wędzony b/ ż 1kg kg 400 11. Kiełbasa Szynkowa kl I 80% mięsa wieprzowego 1kg kg 60 12. Pachwina wędzona 1kg kg 60 13. Kiełbasa krakowska min. 68% mięsa 1 kg kg 40 14. Kiełbasa cienka Szynkówka min. 50 % mięsa 1kg kg 200 15. Kabanosy wieprzowe 1kg kg 60 16. Kiełbasa podwawelska cienka 1kg kg 400 17. Kiełbasa biała surowa 1kg kg 400 18. Szynka wędzona chuda 1kg kg 30 19. Kiełaba żywiecka sucha 1kg kg 10 20. Szynka wiejska 1kg kg 20 21. Szynka konserwowa 1kg kg 20
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-02
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7 Nazwa: Drób i przetwory drobiowe
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:L.P Artykuły spożywcze Objętość produktu Jednostka miary Ilość szacunkowa 1. Porcja rosołowa ze skrzydełkami 1kg kg 1100 2. Pałka kurczaka 1kg kg 1600 3. Udko 1kg kg 600 4. Filet z kurczaka 1kg kg 2400 5. Filet z kurczaka ( mielona) 1kg kg 200 6. Filet z indyka 1kg kg 200 7. Filet z indyka ( mielona) 1kg kg 400 8. Polędwica drobiowa min.60% mięsa 1kg kg 40 9. Parówki cienkie drobiowe min. 60%mięsa 1kg kg 240 Pasztet wieprzowy 56 % mięsa (słoik) 500g szt 40 10. Pasztet drobiowy 56 % mięsa( słoik) 500g szt 100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-02
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 8 Nazwa: Ryby
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:L.P Artykuły spożywcze Objętość produktu Jednostka miary Ilość szacunkowa 1. Filet z miruny 1kg kg 840 2. Paluszki rybne (100% z fileta ) 1kg kg 200 3. Filet z dorsza bez skóry 1kg kg 200 4. Filet z Pangi bez skóry 1kg kg 100 5. Kotlet rybny ( 100% z fileta) 1kg kg 800 6. Kostka rybna w panierce ( 100% z fileta) 1kg kg 100 7. Dorsz wędzony 1kg kg 20 8. Makrela wędzona 1kg kg 20
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-02
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 9 Nazwa: Garmażeria niemrożone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:L.P Artykuły spożywcze Objętość produktu Jednostka miary Ilość szacunkowa 1. Kluski kopytka 1kg kg 1600 2. Kluski śląskie 1kg kg 1400 3. Pierogi z mięsem 1kg kg 600 4. Pampuchy 50g szt 22000 5. Kluski leniwe 1kg kg 1400 6. Pierogi z kapustą i grzybami 1kg kg 300 7. Pierogi z serem 1kg kg 1600 8. Pierogi z owocami 1kg kg 300 9. Pyzy/knedle ze śliwkami 1kg kg 300 10. Pyzy z mięsem 1kg Kg 700
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-02
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 10 Nazwa: Mrożonki
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:L.P Artykuły spożywcze Objętość produktu Jednostka miary Ilość szacunkowa 1. Bukiet warzyw 2 kg Szt. 40 2. Malina cała 2,50 kg Szt. 100 3. Mieszanka owocowa - kompot 2,5 kg Szt. 200 4. śliwka bez pestek 2,50 kg Szt. 100 5. Truskawki 2.5 kg Szt. 200 6. wiśnia 2.5kg Szt. 40 7. brokuły 2.5kg Szt. 500 8. Marchewka mini 2.5 kg Szt. 120 9. Marchewka z groszkiem 2,5 kg Szt. 200 10. Mieszanka 7 składnikowa lub 9 składnikowa 2.5kg Szt. 200 11. Fasolka szparagowa 2.5 kg Szt. 200 12. Kalafior 2kg Szt. 500 13. mieszanka warzywna 11 skł. 2,5kg Szt. 100 14. Szpinak mrożony 2,50 kg Szt. 100 15. Szpinak mrożony liść 450g Szt. 200 16. Włoszczyzna 2,5 kg Szt. 260
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15000000-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2019-01-02
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
Cena 60,00
Termin płatności 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Zlecę dostawę i uruchomienie ekstrudera ślimakowego - Łódź
  • Lokalizacja zleceniałódzkie
  • Data dodania24-04-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Zlecę dostawę i uruchomienie ekstrudera ślimakowego. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI