Dostawa mięsa, wędlin i konserw mięsnych

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Dostawa mięsa, wędlin i konserw mięsnych
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoKoronowo
  • WojewództwoKujawsko-pomorskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoInny
  • Termin składania wniosków2018-09-05
  • Tryb udzielenia zamówieniaPrzetarg nieograniczony
  • ZamawiającyZakład Karny w Koronowie
  • Data publikacji ogłoszenia2018-08-27
  • Numer ogłoszenia608958-N-2018
TREŚĆ PRZETARGU


Ogłoszenie nr 608958-N-2018 z dnia 2018-08-27 r.

Zakład Karny w Koronowie: Dostawa mięsa, wędlin i konserw mięsnych
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie

Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie

Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie

Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Koronowie, krajowy numer identyfikacyjny 31962900000, ul. ul. Bydgoska  27 , 86010   Koronowo, woj. kujawsko-pomorskie, państwo Polska, tel. 0 52 382 22 11, e-mail dkw_koronowo@sw.gov.pl, faks 0 52 382 09 00.
Adres strony internetowej (URL): www.sw.gov.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne www.zp.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny (proszę określić):
ZAKŁĄD KARNY
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Nie
www.sw.gov.pl

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Nie
www.zp.sw.gov.pl

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
pisemnie na adres: ZAKŁAD KARNY KORONOWO UL. BYDGOSKA 27, 86-010 KORONOWO
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Adres:

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa, wędlin i konserw mięsnych
Numer referencyjny: D/Kw.2232.7.2018
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Grupa 1: 1. mięso mielone wieprzowe, chude, nie mrożone – 9 000 kg Nomenklatura CPV: 15131400-9, Polska Norma: PN-A-82002:1986, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HACCAP 2. mięso wołowe gulaszowe bez kości, chude , nie mrożone – 450 kg Nomenklatura CPV: 15111000-9, Polska Norma: PN-88/A-82003/Ap1: 2004,mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HACCAP 3. schab bez kości, nie mrożony – 300 kg Nomenklatura CPV: 15100000-9, Polska Norma: PN-86/A-82002, mięso wieprzowe w pierwszym gatunku, świeże o barwie jasnoczerwonej z niewielkimi przerostami tkanki tłuszczowej, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HACCAP 4. skórki wieprzowe, nie mrożone – 1 800 kg Nomenklatura CPV: 15113000-3 Polska Norma: PN-86/A-82002 5. podgardle wędzone – 1 400 kg Nomenklatura CPV:15131400-9, Polska Norma:PN-86/A-82002 6. wątroba wieprzowa – 1 600 kg Nomenklatura CPV:15114000-0 Polska Norma:PN-A-82004:1986 Grupa 2 1. piersi z kurczaka ze skórą, nie mrożone – 350 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 2. rosołowe z kurczaka, nie mrożone – 3 700 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86524:1994/Az:2002 3. ćwiartka tylna z kurczaka, nie mrożone – 7 000 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 4. mięso drobiowe mielone, nie mrożone – 700 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 5. żołądki drobiowe, nie mrożone – 1 000 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 Grupa 3 1. salceson biały – 750 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 2. salceson czarny – 750 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 3. metka zwykła – 750 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 4. kaszanka – 1 500 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 5. pasztetowa – 1 800 kg Nomenklatura CPV:15131310-1 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 6. krupniok śląski – 1 800 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 7. metka łososiowa – 800 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Grupa 4: 1. słonina – 1 650 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-85800:1985 2. pieczeń domowa – 1 650 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-86732:1991/Az:2001 3. smalec ze skwarkami – 750 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-90/A-85802 4. kiełbasa zwyczajna – 1 550 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 5. mortadela – 1 450 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 6. parówkowa – 1 750 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1:1998 7. żywiecka – 400 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 8. poznańska – 2 000 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 9. krakowska parzona – 450 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 10. parówki cienkie – 1 750 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 11. kiełbasa typu jarmarczna – 4 600 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 12. kiełbasa biała parzona – 450 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/A 1: 1998 13. piwna – 1 550 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 14. czosnkowa – 1 550 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 15. kanapkowa wędzona – 1 550 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 16. dębicka – 1 650 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 17. podwawelska – 1 450 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 18. kiełbasa mielonka firmowa – 800 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 19. luncheon meat – 1 700 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Grupa 5 1. mortadela drobiowa – 2 250 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 2. kiełbasa biała drobiowa – 500 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 3. kiełbasa zwyczajna drobiowa – 950 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 4. luncheon drobiowy – 1 280 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 5. szynka drobiowa – 1 280 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 6. szynkowa z indyka – 550 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 7. serdelki drobiowe – 700 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 8. polędwica drobiowa – 500 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 9. szynka z indyka – 500 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 10. kiełbasa krakowska drobiowa – 520 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 11. kiełbasa szynkówka drobiowa – 500 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 12. kiełbasa śląska drobiowa – 350 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 13. kiełbasa kanapkowa drobiowa – 500 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 14. pieczeń drobiowa – 500 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 15. parówka cienka drobiowa – 650 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Grupa 6: 1. konserwy mięsne wieprzowe w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 1 500 kg Nomenklatura CPV:15131000-5 Polska Norma:PN-A-86525:1996 2. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 850 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 3. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 750 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 4. pasztet drobiowy w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 750 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000

II.5) Główny kod CPV: 15111000-9
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15100000-9
15113000-3
15131400-9
15114000-0
15112000-6
15112000-6
15112000-6
15112000-6
15112000-6
15131134-3
15131134-3
15131130-5
15131134-3
15131134-3
15131134-3
15131310-1
15131130-5
15131130-5
15131130-5
15131130-5
15131130-5
15131130-5
15131130-5
15131130-5
15131130-5
15131130-5
15131130-5
15131130-5
15131130-5
15131130-5
15131130-5
15131130-5
15131130-5
15131130-5
15112000-6
15131134-3
15131135-0
15131135-0
15131135-0
15131135-0
15131135-0
15131135-0
15131135-0
15131135-0
15131135-0
15131135-0
15131135-0
15131135-0
15131135-0
15131135-0
15131135-0
15131135-0
15131135-0
15131135-0
15131135-0


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia: 2019-09-30

II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: Wykonawca składa z ofertą podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik nr 2 do siwz)
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Wykonawca składa z ofertą podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik nr 2 do siwz)
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Wykonawca składa z ofertą podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik nr 2 do siwz)
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Nie
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
1. W celu wykazania spełniania przez wykonawców warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych tj. warunków określonych w niniejszej siwz w rozdziale VIII pkt 1, wykonawca składa do oferty następujące dokumenty: 1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do niniejszej siwz). 2. W celu wykazania braku podstaw do wykluczenia wykonawców z postępowania o udzielenie zamówienia, o których mowa w art. 24 ust. 1 i 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, tj. warunków określonych w niniejszej siwz w rozdziale VIII pkt 3, wykonawca składa do oferty następujące dokumenty: 1) podpisane oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia (załącznik nr 3 do niniejszej siwz); Informacje zawarte w oświadczeniach będą stanowić wstępne potwierdzenie, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu. Oświadczenia te Wykonawca składa zgodnie ze wzorami stanowiącymi Załącznik nr 2 i 3. 3. Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia, w zakresie w jakim powołuje się na ich zasoby, warunków udziału w postępowaniu zamieszcza informację o tych podmiotach w oświadczeniach, o których mowa w pkt 1 i 2 tego rozdziału. 4. Wykonawca zgodnie z art. 24 ust 11 ustawy pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust 5 ustawy pzp, jest zobowiązany do przekazania Zamawiającemu oświadczenia o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów (Dz. U. Nr 50, poz. 331, z pózn. zm.). Wraz ze złożeniem oświadczenia Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzi do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Wzór oświadczenia stanowi (Załącznik nr 4 do siwz). UWAGA: Oświadczenie nie będzie wymagane jeśli w postępowaniu zostanie złożona tylko jedna oferta. 5. Zamawiający zgodnie z art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp w niniejszym postępowaniu najpierw dokona oceny ofert, a następnie będzie badał czy Wykonawca, którego oferta została oceniona jako najkorzystniejsza, nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki w niniejszym postępowaniu. 6. Dokumenty składane na wezwanie Zamawiającego. Zamawiający przed udzieleniem zamówienia wezwie Wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni terminie dokumentu: 1) aktualnego na dzień złożenia odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy pzp, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2) dokumentów dotyczących podmiotu trzeciego, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia, w zakresie, w jakim Wykonawca powołuje się na jego zasoby, warunków udziału w postępowaniu – jeżeli Wykonawca polega na zasobach podmiotu trzeciego.
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
Dokumenty składane na wezwanie Zamawiającego. Zamawiający przed udzieleniem zamówienia wezwie Wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona,  do  złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni terminie dokumentu: 1) aktualnego na dzień złożenia odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy pzp, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2) dokumentów dotyczących podmiotu trzeciego, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia, w zakresie, w jakim Wykonawca powołuje się na jego zasoby, warunków udziału w postępowaniu – jeżeli Wykonawca polega na zasobach podmiotu trzeciego. Dodatkowo zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp: w stosunku do którego otwarto likwidację, w zatwierdzonym przez sąd układzie w postępowaniu restrukturyzacyjnym jest przewidziane zaspokojenie wierzycieli przez likwidację jego majątku lub sąd zarządził likwidację jego majątku w trybie art. 332 ust. 1 ustawy z dnia 15 maja 2015 r. – Prawo restrukturyzacyjne (Dz. U. z 2015, poz. 978, z późn. zm.) lub którego upadłość ogłoszono, z wyjątkiem wykonawcy, który po ogłoszeniu upadłości zawarł układ zatwierdzony prawomocnym postanowieniem sądu, jeżeli układ nie przewiduje zaspokojenia wierzycieli przez likwidację majątku upadłego, chyba że sąd zarządził likwidację jego majątku w trybie art. 366 ust. 1 ustawy z dnia 28 lutego 2003 r. – Prawo upadłościowe (Dz. U. z 2015 r. poz. 233, z późn. zm.);
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium

IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:

IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Nie
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:

IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji reklamacji 40,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)

IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:

Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:

Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
1. Strony ustalają, że treść umowy może ulec zmianie zgodnie z art. 144 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2015r., poz, 2164 z późn. zm.). 2. Zmiany postanowień niniejszej umowy mogą dotyczyć w szczególności: 1) nazwy, adresu oraz osób reprezentujących strony; 2) cen artykułów wymienionych w załączniku nr 1 do umowy, zgodnie z postanowieniami § 5 ust. 1 niniejszej umowy; 3) urzędowej stawki podatku VAT na artykuły wymienione w załączniku nr 1 do umowy; 4) każdej zmiany, która jest korzystna lub neutralna dla Zamawiającego, lub zmiany której nie można było przewidzieć na etapie prowadzonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego. 3. Zmiany postanowień niniejszej umowy wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu. 4. Strona wnioskująca o zmianę postanowień niniejszej umowy na podstawie ust.2, niezwłocznie i pisemnie powiadamia o tym fakcie drugą stronę, uzasadniając zmianę okolicznościami faktycznymi i prawnymi oraz przedkłada propozycje aneksu do umowy.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):
Zamawiający informuje, iż zgodnie z art. 8 w zw. z art. 96 ust. 3 ustawy PZP oferty składane w postępowaniu o zamówienie publiczne są jawne i podlegają udostępnieniu od chwili ich otwarcia, z wyjątkiem informacji stanowiących tajemnicę przedsiębiorstwa w rozumieniu ustawy z dnia 16.04.1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji, jeśli Wykonawca w terminie składania ofert zastrzegł, że nie mogą one być udostępniane i jednocześnie wykazał, iż zastrzeżone informacje stanowią tajemnicę przedsiębiorstwa.
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
Jeżeli oferta zawiera informacje stanowiące tajemnicę przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (Dz. U. z 2003r. Nr 153, poz. 1503 z późn.zm.), wykonawca winien w sposób nie budzący wątpliwości zastrzec, które spośród zawartych w ofercie informacji stanowią tajemnicę przedsiębiorstwa. Informacje te będą umieszczone w osobnej wewnętrznej kopercie, odrębnie od pozostałych informacji zawartych w ofercie i oznaczone klauzulą „tajne”. Zgodnie z ustawą o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji, przez tajemnicę przedsiębiorstwa rozumie się nieujawnione do wiadomości publicznej informacje techniczne, technologiczne, organizacyjne przedsiębiorstwa lub inne informacje posiadające wartość gospodarczą, co do których wykonawca podjął niezbędne działania w celu zachowania ich poufności.
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2018-09-05, godzina: 11:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH


Część nr: 1 Nazwa: grupa 1
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. mięso mielone wieprzowe, chude, nie mrożone – 9 000 kg Nomenklatura CPV: 15131400-9, Polska Norma: PN-A-82002:1986, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HACCAP 2. mięso wołowe gulaszowe bez kości, chude , nie mrożone – 450 kg Nomenklatura CPV: 15111000-9, Polska Norma: PN-88/A-82003/Ap1: 2004,mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HACCAP 3. schab bez kości, nie mrożony – 300 kg Nomenklatura CPV: 15100000-9, Polska Norma: PN-86/A-82002, mięso wieprzowe w pierwszym gatunku, świeże o barwie jasnoczerwonej z niewielkimi przerostami tkanki tłuszczowej, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HACCAP 4. skórki wieprzowe, nie mrożone – 1 800 kg Nomenklatura CPV: 15113000-3 Polska Norma: PN-86/A-82002 5. podgardle wędzone – 1 400 kg Nomenklatura CPV:15131400-9, Polska Norma:PN-86/A-82002 6. wątroba wieprzowa – 1 600 kg Nomenklatura CPV:15114000-0 Polska Norma:PN-A-82004:1986
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131400-9, 15111000-9, 15100000-9, 15113000-3, 15131400-9, 15114000-0

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-09-30
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji reklamacji 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2 Nazwa: grupa 2
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. piersi z kurczaka ze skórą, nie mrożone – 350 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 2. rosołowe z kurczaka, nie mrożone – 3 700 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86524:1994/Az:2002 3. ćwiartka tylna z kurczaka, nie mrożone – 7 000 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 4. mięso drobiowe mielone, nie mrożone – 700 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 5. żołądki drobiowe, nie mrożone – 1 000 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15112000-6, 15112000-6, 15112000-6, 15112000-6, 15112000-6

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-09-30
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji reklamacji 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3 Nazwa: grupa 3
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. salceson biały – 750 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 2. salceson czarny – 750 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 3. metka zwykła – 750 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 4. kaszanka – 1 500 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 5. pasztetowa – 1 800 kg Nomenklatura CPV:15131310-1 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 6. krupniok śląski – 1 800 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 7. metka łososiowa – 800 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131134-3, 15131134-3, 15131130-5, 15131134-3, 15131310-1, 15131134-3, 15131130-5

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-09-30
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji reklamacji 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4 Nazwa: grupa 4
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. słonina – 1 650 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-85800:1985 2. pieczeń domowa – 1 650 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-86732:1991/Az:2001 3. smalec ze skwarkami – 750 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-90/A-85802 4. kiełbasa zwyczajna – 1 550 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 5. mortadela – 1 450 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 6. parówkowa – 1 750 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1:1998 7. żywiecka – 400 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 8. poznańska – 2 000 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 9. krakowska parzona – 450 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 10. parówki cienkie – 1 750 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 11. kiełbasa typu jarmarczna – 4 600 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 12. kiełbasa biała parzona – 450 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/A 1: 1998 13. piwna – 1 550 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 14. czosnkowa – 1 550 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 15. kanapkowa wędzona – 1 550 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 16. dębicka – 1 650 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 17. podwawelska – 1 450 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 18. kiełbasa mielonka firmowa – 800 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 19. luncheon meat – 1 700 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15112000-6, 15131130-5, 15131134-3, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5, 15131130-5

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-09-30
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji reklamacji 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5 Nazwa: GRUPA 5
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. mortadela drobiowa – 2 250 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 2. kiełbasa biała drobiowa – 500 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 3. kiełbasa zwyczajna drobiowa – 950 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 4. luncheon drobiowy – 1 280 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 5. szynka drobiowa – 1 280 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 6. szynkowa z indyka – 550 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 7. serdelki drobiowe – 700 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 8. polędwica drobiowa – 500 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 9. szynka z indyka – 500 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 10. kiełbasa krakowska drobiowa – 520 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 11. kiełbasa szynkówka drobiowa – 500 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 12. kiełbasa śląska drobiowa – 350 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 13. kiełbasa kanapkowa drobiowa – 500 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 14. pieczeń drobiowa – 500 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 15. parówka cienka drobiowa – 650 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-09-30
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
cena 60,00
termin realizacji reklamacji 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6 Nazwa: GRUPA 6
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. konserwy mięsne wieprzowe w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 1 500 kg Nomenklatura CPV:15131000-5 Polska Norma:PN-A-86525:1996 2. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 850 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 3. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 750 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 4. pasztet drobiowy w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 750 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15131000-5, 15131135-0, 15131135-0, 15131135-0

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2019-09-30
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium Znaczenie
CENA 60,00
termin realizacji reklamacji 40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






NAJNOWSZE ZLECENIE
Szukam pracy chałupniczej- składanie długopisów- Lipno
  • Lokalizacja zleceniakujawsko-pomorskie
  • Data dodania02-05-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Szukam pracy chałupniczej- składanie długopisów. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
Poprzednie ogłoszenie o zamówieniu z miasta Koronowo: Budowa sieci wodociągowej w ul. Wiśniowej i ul. Brzoskwiniowej w Koronowie
Następne ogłoszenie o zamówieniu z miasta Koronowo: Dostawa warzyw, owoców i ziemniaków jadalnych obranych
Poprzednie ogłoszenie o zamówieniu z kategorii Pozostałe: PN 8/Ż/2018
Następne ogłoszenie o zamówieniu z kategorii Pozostałe: Sukcesywne dostawy wędliny wieprzowej, wołowej oraz mięsa wieprzowego, wołowego.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI