Dostawa konserw mięsnych i konserw rybnych

Dane przetargów udostępnia Urząd Zamówień Publicznych.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące publikowanych treści prosimy kierować na:
https://www.uzp.gov.pl
Dostawa konserw mięsnych i konserw rybnych
  • Typ ogłoszeniaOgłoszenie o zamówieniu
  • MiastoKraków
  • WojewództwoMałopolskie
  • Rodzaj zamówieniaDostawy
  • Rodzaj zamawiającegoZamawiający publiczny - inny zamawiający
  • Termin składania wniosków2021-07-29
  • Zamawiający3 REGIONALNA BAZA LOGISTYCZNA W KRAKOWIE
  • Data publikacji ogłoszenia2021-07-21
  • Numer ogłoszenia2021/BZP 00122606
TREŚĆ PRZETARGU

Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Dostawa konserw mięsnych i konserw rybnych

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: 3 REGIONALNA BAZA LOGISTYCZNA W KRAKOWIE

1.3.) Oddział zamawiającego: Sekcja Zamówień Publicznych

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 121390415

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Montelupich 3

1.5.2.) Miejscowość: Kraków

1.5.3.) Kod pocztowy: 30-901

1.5.4.) Województwo: małopolskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL213 - Miasto Kraków

1.5.7.) Numer telefonu: 261137568

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: k.zborowski@ron.mil.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://3rblog.wp.mil.pl

1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający

Jednostka Wojskowa

1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Obrona

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa konserw mięsnych i konserw rybnych

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-91881413-ea11-11eb-b885-f28f91688073

2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00122606

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2021-07-21

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00018212/06/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.29 Zakup konserw mięsnych i rybnych

2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania

http://platformazakupowa.pl/pn/3rblog

3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: http://platformazakupowa.pl/pn/3rblog

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: Sposób sporządzania i przekazywania ofert, oświadczeń, o których mowa
w art. 125 ust. 1 ustawy Pzp, podmiotowych i przedmiotowych środków dowodowych oraz innych informacji, oświadczeń lub dokumentów przekazywanych w niniejszym postępowaniu musi być zgodny z wymaganiami określonymi w Rozporządzeniu Prezesa Rady Ministrów z dnia 30 grudnia 2020 r. w sprawie sposobu sporządzenia i przekazywania informacji oraz wymagań technicznych dla dokumentów elektronicznych oraz środków komunikacji elektronicznej w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego
lub konkursie (Dz. U. z 2020 r., poz. 2452).
Oferta powinna być sporządzana w języku polskim w formie elektronicznej opatrzonej kwalifikowanym podpisem elektronicznych lub w postaci elektronicznej opatrzonej podpisem zaufanym lub podpisem osobistym pod rygorem nieważności.

3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy

3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski

3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): Dział XXII SWZ Klauzula informacyjna pzp

3.16.) RODO (ograniczenia stosowania): Dział XXII SWZ Klauzula informacyjna pzp

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: 113/2021

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak

4.1.9.) Liczba części: 14

4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części

4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie

4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:

Część 1

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Konserwy mięsne w ilości podanej dla zadania nr 1 w dokumentach zamówienia.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15131000-5 - Konserwy i przetwory z mięsa

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

W zakresie zadanie nr 1 zamówienie obejmuje prawo opcji.
Prawo opcji w niniejszym postępowaniu polega na możliwości zakupu w ramach danego zadania oprócz ilości gwarantowanych, dodatkowych ilości przedmiotu zamówienia określonych dla tego zadania w dokumentach zamówienia
Wszelkie uregulowania dotyczące uruchomienia prawa opcji zostały zawarte
w projektowanych postanowieniach umowy stanowiących dokument zamówienia.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 30 dni

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Do oceny będzie brana cena oferty podana przez wykonawcę w złożonej ofercie. Cena oferty winna być wyrażona w złotych polskich (PLN). Oferta z najniższą ceną otrzyma maksymalną ilość punktów (100 pkt). Pozostałe oferty zostaną przeliczone wg wzoru podanego w dokumentach zamówienia z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Wynik traktowany będzie jako wartość punktowa oferty wg kryterium „cena oferty”.
2. Ocena ofert dokonana zostanie oddzielnie w zakresie każdego z zadań.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 2

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Konserwy mięsne w ilości podanej dla zadania nr 2 w dokumentach zamówienia.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15131000-5 - Konserwy i przetwory z mięsa

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

W zakresie zadanie nr 2 zamówienie obejmuje prawo opcji.
Prawo opcji w niniejszym postępowaniu polega na możliwości zakupu w ramach danego zadania oprócz ilości gwarantowanych, dodatkowych ilości przedmiotu zamówienia określonych dla tego zadania w dokumentach zamówienia
Wszelkie uregulowania dotyczące uruchomienia prawa opcji zostały zawarte
w projektowanych postanowieniach umowy stanowiących dokument zamówienia.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 30 dni

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Do oceny będzie brana cena oferty podana przez wykonawcę w złożonej ofercie. Cena oferty winna być wyrażona w złotych polskich (PLN). Oferta z najniższą ceną otrzyma maksymalną ilość punktów (100 pkt). Pozostałe oferty zostaną przeliczone wg wzoru podanego w dokumentach zamówienia z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Wynik traktowany będzie jako wartość punktowa oferty wg kryterium „cena oferty”.
2. Ocena ofert dokonana zostanie oddzielnie w zakresie każdego z zadań.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 3

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Konserwy mięsne w ilości podanej dla zadania nr 3 w dokumentach zamówienia.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15131000-5 - Konserwy i przetwory z mięsa

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

W zakresie zadanie nr 3 zamówienie obejmuje prawo opcji.
Prawo opcji w niniejszym postępowaniu polega na możliwości zakupu w ramach danego zadania oprócz ilości gwarantowanych, dodatkowych ilości przedmiotu zamówienia określonych dla tego zadania w dokumentach zamówienia
Wszelkie uregulowania dotyczące uruchomienia prawa opcji zostały zawarte
w projektowanych postanowieniach umowy stanowiących dokument zamówienia.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 30 dni

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Do oceny będzie brana cena oferty podana przez wykonawcę w złożonej ofercie. Cena oferty winna być wyrażona w złotych polskich (PLN). Oferta z najniższą ceną otrzyma maksymalną ilość punktów (100 pkt). Pozostałe oferty zostaną przeliczone wg wzoru podanego w dokumentach zamówienia z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Wynik traktowany będzie jako wartość punktowa oferty wg kryterium „cena oferty”.
2. Ocena ofert dokonana zostanie oddzielnie w zakresie każdego z zadań.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 4

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Konserwy mięsne w ilości podanej dla zadania nr 4 w dokumentach zamówienia.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15131000-5 - Konserwy i przetwory z mięsa

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

W zakresie zadanie nr 4 zamówienie obejmuje prawo opcji.
Prawo opcji w niniejszym postępowaniu polega na możliwości zakupu w ramach danego zadania oprócz ilości gwarantowanych, dodatkowych ilości przedmiotu zamówienia określonych dla tego zadania w dokumentach zamówienia
Wszelkie uregulowania dotyczące uruchomienia prawa opcji zostały zawarte
w projektowanych postanowieniach umowy stanowiących dokument zamówienia.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 30 dni

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Do oceny będzie brana cena oferty podana przez wykonawcę w złożonej ofercie. Cena oferty winna być wyrażona w złotych polskich (PLN). Oferta z najniższą ceną otrzyma maksymalną ilość punktów (100 pkt). Pozostałe oferty zostaną przeliczone wg wzoru podanego w dokumentach zamówienia z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Wynik traktowany będzie jako wartość punktowa oferty wg kryterium „cena oferty”.
2. Ocena ofert dokonana zostanie oddzielnie w zakresie każdego z zadań.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 5

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Konserwy mięsne w ilości podanej dla zadania nr 5 w dokumentach zamówienia.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15131000-5 - Konserwy i przetwory z mięsa

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

W zakresie zadanie nr 5 zamówienie obejmuje prawo opcji.
Prawo opcji w niniejszym postępowaniu polega na możliwości zakupu w ramach danego zadania oprócz ilości gwarantowanych, dodatkowych ilości przedmiotu zamówienia określonych dla tego zadania w dokumentach zamówienia
Wszelkie uregulowania dotyczące uruchomienia prawa opcji zostały zawarte
w projektowanych postanowieniach umowy stanowiących dokument zamówienia

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 30 dni

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Do oceny będzie brana cena oferty podana przez wykonawcę w złożonej ofercie. Cena oferty winna być wyrażona w złotych polskich (PLN). Oferta z najniższą ceną otrzyma maksymalną ilość punktów (100 pkt). Pozostałe oferty zostaną przeliczone wg wzoru podanego w dokumentach zamówienia z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Wynik traktowany będzie jako wartość punktowa oferty wg kryterium „cena oferty”.
2. Ocena ofert dokonana zostanie oddzielnie w zakresie każdego z zadań.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 6

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Konserwy mięsne w ilości podanej dla zadania nr 6 w dokumentach zamówienia.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15131000-5 - Konserwy i przetwory z mięsa

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

W zakresie zadanie nr 6 zamówienie obejmuje prawo opcji.
Prawo opcji w niniejszym postępowaniu polega na możliwości zakupu w ramach danego zadania oprócz ilości gwarantowanych, dodatkowych ilości przedmiotu zamówienia określonych dla tego zadania w dokumentach zamówienia
Wszelkie uregulowania dotyczące uruchomienia prawa opcji zostały zawarte
w projektowanych postanowieniach umowy stanowiących dokument zamówienia

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 30 dni

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Do oceny będzie brana cena oferty podana przez wykonawcę w złożonej ofercie. Cena oferty winna być wyrażona w złotych polskich (PLN). Oferta z najniższą ceną otrzyma maksymalną ilość punktów (100 pkt). Pozostałe oferty zostaną przeliczone wg wzoru podanego w dokumentach zamówienia z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Wynik traktowany będzie jako wartość punktowa oferty wg kryterium „cena oferty”.
2. Ocena ofert dokonana zostanie oddzielnie w zakresie każdego z zadań.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 7

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Konserwy mięsne w ilości podanej dla zadania nr 7 w dokumentach zamówienia.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15131000-5 - Konserwy i przetwory z mięsa

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

W zakresie zadanie nr 7 zamówienie obejmuje prawo opcji.
Prawo opcji w niniejszym postępowaniu polega na możliwości zakupu w ramach danego zadania oprócz ilości gwarantowanych, dodatkowych ilości przedmiotu zamówienia określonych dla tego zadania w dokumentach zamówienia
Wszelkie uregulowania dotyczące uruchomienia prawa opcji zostały zawarte
w projektowanych postanowieniach umowy stanowiących dokument zamówienia.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 30 dni

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Do oceny będzie brana cena oferty podana przez wykonawcę w złożonej ofercie. Cena oferty winna być wyrażona w złotych polskich (PLN). Oferta z najniższą ceną otrzyma maksymalną ilość punktów (100 pkt). Pozostałe oferty zostaną przeliczone wg wzoru podanego w dokumentach zamówienia z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Wynik traktowany będzie jako wartość punktowa oferty wg kryterium „cena oferty”.
2. Ocena ofert dokonana zostanie oddzielnie w zakresie każdego z zadań.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 8

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Konserwy rybne w ilości podanej dla zadania nr 8 w dokumentach zamówienia.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15240000-2 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

W zakresie zadanie nr 8 zamówienie obejmuje prawo opcji.
Prawo opcji w niniejszym postępowaniu polega na możliwości zakupu w ramach danego zadania oprócz ilości gwarantowanych, dodatkowych ilości przedmiotu zamówienia określonych dla tego zadania w dokumentach zamówienia
Wszelkie uregulowania dotyczące uruchomienia prawa opcji zostały zawarte
w projektowanych postanowieniach umowy stanowiących dokument zamówienia.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 30 dni

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Do oceny będzie brana cena oferty podana przez wykonawcę w złożonej ofercie. Cena oferty winna być wyrażona w złotych polskich (PLN). Oferta z najniższą ceną otrzyma maksymalną ilość punktów (100 pkt). Pozostałe oferty zostaną przeliczone wg wzoru podanego w dokumentach zamówienia z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Wynik traktowany będzie jako wartość punktowa oferty wg kryterium „cena oferty”.
2. Ocena ofert dokonana zostanie oddzielnie w zakresie każdego z zadań.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 9

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Konserwy rybne w ilości podanej dla zadania nr 9 w dokumentach zamówienia.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15240000-2 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

W zakresie zadanie nr 9 zamówienie obejmuje prawo opcji.
Prawo opcji w niniejszym postępowaniu polega na możliwości zakupu w ramach danego zadania oprócz ilości gwarantowanych, dodatkowych ilości przedmiotu zamówienia określonych dla tego zadania w dokumentach zamówienia
Wszelkie uregulowania dotyczące uruchomienia prawa opcji zostały zawarte
w projektowanych postanowieniach umowy stanowiących dokument zamówienia.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 30 dni

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Do oceny będzie brana cena oferty podana przez wykonawcę w złożonej ofercie. Cena oferty winna być wyrażona w złotych polskich (PLN). Oferta z najniższą ceną otrzyma maksymalną ilość punktów (100 pkt). Pozostałe oferty zostaną przeliczone wg wzoru podanego w dokumentach zamówienia z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Wynik traktowany będzie jako wartość punktowa oferty wg kryterium „cena oferty”.
2. Ocena ofert dokonana zostanie oddzielnie w zakresie każdego z zadań.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 10

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Konserwy rybne w ilości podanej dla zadania nr 10 w dokumentach zamówienia.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15240000-2 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

W zakresie zadanie nr 10 zamówienie obejmuje prawo opcji.
Prawo opcji w niniejszym postępowaniu polega na możliwości zakupu w ramach danego zadania oprócz ilości gwarantowanych, dodatkowych ilości przedmiotu zamówienia określonych dla tego zadania w dokumentach zamówienia
Wszelkie uregulowania dotyczące uruchomienia prawa opcji zostały zawarte
w projektowanych postanowieniach umowy stanowiących dokument zamówienia.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 30 dni

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Do oceny będzie brana cena oferty podana przez wykonawcę w złożonej ofercie. Cena oferty winna być wyrażona w złotych polskich (PLN). Oferta z najniższą ceną otrzyma maksymalną ilość punktów (100 pkt). Pozostałe oferty zostaną przeliczone wg wzoru podanego w dokumentach zamówienia z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Wynik traktowany będzie jako wartość punktowa oferty wg kryterium „cena oferty”.
2. Ocena ofert dokonana zostanie oddzielnie w zakresie każdego z zadań.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 11

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Konserwy rybne w ilości podanej dla zadania nr 11 w dokumentach zamówienia.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15240000-2 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

W zakresie zadanie nr 11 zamówienie obejmuje prawo opcji.
Prawo opcji w niniejszym postępowaniu polega na możliwości zakupu w ramach danego zadania oprócz ilości gwarantowanych, dodatkowych ilości przedmiotu zamówienia określonych dla tego zadania w dokumentach zamówienia
Wszelkie uregulowania dotyczące uruchomienia prawa opcji zostały zawarte
w projektowanych postanowieniach umowy stanowiących dokument zamówienia.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 30 dni

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Do oceny będzie brana cena oferty podana przez wykonawcę w złożonej ofercie. Cena oferty winna być wyrażona w złotych polskich (PLN). Oferta z najniższą ceną otrzyma maksymalną ilość punktów (100 pkt). Pozostałe oferty zostaną przeliczone wg wzoru podanego w dokumentach zamówienia z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Wynik traktowany będzie jako wartość punktowa oferty wg kryterium „cena oferty”.
2. Ocena ofert dokonana zostanie oddzielnie w zakresie każdego z zadań.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 12

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Konserwy rybne w ilości podanej dla zadania nr 12 w dokumentach zamówienia.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15240000-2 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

W zakresie zadanie nr 12 zamówienie obejmuje prawo opcji.
Prawo opcji w niniejszym postępowaniu polega na możliwości zakupu w ramach danego zadania oprócz ilości gwarantowanych, dodatkowych ilości przedmiotu zamówienia określonych dla tego zadania w dokumentach zamówienia
Wszelkie uregulowania dotyczące uruchomienia prawa opcji zostały zawarte
w projektowanych postanowieniach umowy stanowiących dokument zamówienia.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 30 dni

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Do oceny będzie brana cena oferty podana przez wykonawcę w złożonej ofercie. Cena oferty winna być wyrażona w złotych polskich (PLN). Oferta z najniższą ceną otrzyma maksymalną ilość punktów (100 pkt). Pozostałe oferty zostaną przeliczone wg wzoru podanego w dokumentach zamówienia z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Wynik traktowany będzie jako wartość punktowa oferty wg kryterium „cena oferty”.
2. Ocena ofert dokonana zostanie oddzielnie w zakresie każdego z zadań.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 13

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Konserwy rybne w ilości podanej dla zadania nr 13 w dokumentach zamówienia.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15240000-2 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

W zakresie zadanie nr 13 zamówienie obejmuje prawo opcji.
Prawo opcji w niniejszym postępowaniu polega na możliwości zakupu w ramach danego zadania oprócz ilości gwarantowanych, dodatkowych ilości przedmiotu zamówienia określonych dla tego zadania w dokumentach zamówienia
Wszelkie uregulowania dotyczące uruchomienia prawa opcji zostały zawarte
w projektowanych postanowieniach umowy stanowiących dokument zamówienia.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 30 dni

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Do oceny będzie brana cena oferty podana przez wykonawcę w złożonej ofercie. Cena oferty winna być wyrażona w złotych polskich (PLN). Oferta z najniższą ceną otrzyma maksymalną ilość punktów (100 pkt). Pozostałe oferty zostaną przeliczone wg wzoru podanego w dokumentach zamówienia z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Wynik traktowany będzie jako wartość punktowa oferty wg kryterium „cena oferty”.
2. Ocena ofert dokonana zostanie oddzielnie w zakresie każdego z zadań.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 14

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Konserwy rybne w ilości podanej dla zadania nr 14 w dokumentach zamówienia.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15240000-2 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

W zakresie zadanie nr 14 zamówienie obejmuje prawo opcji.
Prawo opcji w niniejszym postępowaniu polega na możliwości zakupu w ramach danego zadania oprócz ilości gwarantowanych, dodatkowych ilości przedmiotu zamówienia określonych dla tego zadania w dokumentach zamówienia
Wszelkie uregulowania dotyczące uruchomienia prawa opcji zostały zawarte
w projektowanych postanowieniach umowy stanowiących dokument zamówienia.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 30 dni

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.1.) Sposób oceny ofert: 1. Do oceny będzie brana cena oferty podana przez wykonawcę w złożonej ofercie. Cena oferty winna być wyrażona w złotych polskich (PLN). Oferta z najniższą ceną otrzyma maksymalną ilość punktów (100 pkt). Pozostałe oferty zostaną przeliczone wg wzoru podanego w dokumentach zamówienia z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Wynik traktowany będzie jako wartość punktowa oferty wg kryterium „cena oferty”.
2. Ocena ofert dokonana zostanie oddzielnie w zakresie każdego z zadań.

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak

5.2.) Fakultatywne podstawy wykluczenia:

Art. 109 ust. 1 pkt 4

5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Tak

5.4.) Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu.

Warunkiem udziału w postępowaniu jest posiadanie uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej.
W zakresie powyższego warunku zamawiający wymaga, aby Wykonawca wykazał, iż posiada obowiązującą decyzje administracyjną wydaną przez:
• właściwego powiatowego Lekarza Weterynarii;
albo
• właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej;
albo
• właściwy organ urzędowej kontroli żywności.

5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak

5.6.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie niepodlegania wykluczeniu: a)oświadczenia wykonawcy, w zakresie art. 108 ust. 1 pkt 5 ustawy Pzp,
o braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów (Dz. U. z 2020 r. poz. 1076 i 1086), z innym wykonawcą, który złożył odrębną ofertę, ofertę częściową w postępowaniu, albo oświadczenia o przynależności do tej samej grupy kapitałowej wraz z dokumentami lub informacjami potwierdzającymi przygotowanie oferty, oferty częściowej niezależnie od innego wykonawcy należącego do tej samej grupy kapitałowej;
W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie, oświadczenie o którym mowa powyżej składa każdy z Wykonawców oddzielnie.

b) odpisu lub informacji z Krajowego Rejestru Sądowego lub z Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, w zakresie
art. 109 ust. 1 pkt 4 ustawy Pzp, sporządzonych nie wcześniej niż 3 miesiące przed jej złożeniem, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji.

c) oświadczenia Wykonawcy o aktualności informacji zawartych w oświadczeniu, o którym mowa w art. 125 ust 1 ustawy Pzp, w zakresie podstaw wykluczenia z postępowania, o których mowa w:
− art. 108 ust. 1 pkt 3 ustawy Pzp,
− art. 108 ust. 1 pkt 4 ustawy Pzp, dotyczących orzeczenia zakazu ubiegania
się o zamówienie publiczne tytułem środka zapobiegawczego,
− art. 108 ust. 1 pkt 5 ustawy Pzp, dotyczących zawarcia z innymi Wykonawcami porozumienia mającego na celu zakłócenie konkurencji,
− art. 108 ust. 1 pkt 6 ustawy Pzp,
Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza granicami Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast:
- odpisu albo informacji z Krajowego Rejestru Sądowego lub z Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, o których mowa w pkt 1 lit. b) – składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że:
a) nie otwarto jego likwidacji, nie ogłoszono upadłości, jego aktywami
nie zarządza likwidator lub sąd, nie zawarł układu z wierzycielami, jego działalność gospodarcza nie jest zawieszona ani nie znajduje się on w innej tego rodzaju sytuacji wynikającej z podobnej procedury przewidzianej
w przepisach miejsca wszczęcia tej procedury.
wystawiony/-ne nie wcześniej niż 3 miesiące przed ich złożeniem.

5.7.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu: obowiązująca decyzja administracyjna:
• właściwego powiatowego lekarza weterynarii w sprawie zatwierdzenia, warunkowego zatwierdzenia albo przedłożenia warunkowego zatwierdzenia zakładu do produkcji lub obrotu, określającą rodzaj i zakres działalności oraz nadający weterynaryjny numer identyfikacyjny, zgodnie z art. 20 ust.1 pkt. 2 ustawy z dnia 6 grudnia 2005. o produktach pochodzenia zwierzęcego (tj. Dz.U. z 2020 r. poz. 1753)

lub
• właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zatwierdzenia, warunkowego zatwierdzenia, przedłużenia warunkowego zatwierdzenia zakładów które produkują lub wprowadzają do obrotu produkty pochodzenia niezwierzęcego lub wprowadzają do obrotu pochodzenia zwierzęcego, nieobjęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej zgodnie z art. 62 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia
25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2020,
poz. 2021 z późn. zm.)

lub
• zaświadczenie wydane przez właściwy organ urzędowej kontroli żywności o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów podstawa art. 62 ust.1 pkt 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2020, poz. 2021 z późn. zm.) - jeżeli ustawa nakłada obowiązek takich uprawnień;

5.8.) Wykaz przedmiotowych środków dowodowych:

1) Aktualny dokument potwierdzający stosowanie systemu HACCP w jednej
z poniższych form tj.:

• zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej
o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego sytemu HACCP wystawione nie wcześniej niż 12 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Przedłożone zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył
oraz stosuje zasady systemu HACCP – podstawa prawna art. 59 i 73 ustawy
z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, – jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;

lub

• certyfikat systemu HACCP wydany przez firmy posiadające akredytacje
i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie
lub krajowej organizacji akredytacji akredytacyjnej dla danego kraju.

5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: Tak

5.10.) Przedmiotowe środki dowodowe podlegające uzupełnieniu po złożeniu oferty:

Aktualny dokument potwierdzający stosowanie systemu HACCP w jednej
z poniższych form tj.:

• zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej
o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego sytemu HACCP wystawione nie wcześniej niż 12 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Przedłożone zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył
oraz stosuje zasady systemu HACCP – podstawa prawna art. 59 i 73 ustawy
z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, – jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;

lub

• certyfikat systemu HACCP wydany przez firmy posiadające akredytacje
i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie
lub krajowej organizacji akredytacji akredytacyjnej dla danego kraju.

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie

6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie

6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Tak

6.6.) Wymagania dotyczące składania oferty przez wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia:

1. Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia w rozumieniu
art. 58 ust. 1 ustawy Pzp. Ustanawiają wówczas pełnomocnika do reprezentowania
ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego.

6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Tak

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Tak

7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia:

Zmiana postanowień zawartej umowy, może nastąpić za zgodą obu Stron wyrażoną na piśmie, w formie aneksu do umowy, pod rygorem nieważności takiej zmiany
w przypadkach i zakresie określonych w projektowanych postanowieniach umowy.

7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin składania ofert: 2021-07-29 08:00

8.2.) Miejsce składania ofert: Elektronicznie za pośrednictwem platformy zakupowej https://platformazakupowa.pl/pn/3rblog

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2021-07-29 08:30

8.4.) Termin związania ofertą: do 2021-08-27

SEKCJA IX – POZOSTAŁE INFORMACJE

Zamawiający informuje iż termin realizacji zamówienia wynosi 30 dni od dnia zawarcia umowy lub 30 dni od ostatniego złożonego zamówienia zgodnie z umową.
W zakresie prawa opcji zamawiający powiadomi Wykonawcę o zamiarze skorzystania z prawa opcji w formie pisemnej w terminie do dnia 29 października 2021 r.
2021-07-21 Biuletyn Zamówień Publicznych Ogłoszenie o zamówieniu - Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy - Dostawy
NAJNOWSZE ZLECENIE
Zlecę dostawę pomidorów " BB"-Kraków
  • Lokalizacja zleceniamałopolskie
  • Data dodania17-05-2024
  • Zleceniodawcaosoba fizyczna
Zlecę dostawę pomidorów " BB", jedno opakowanie jednostkowe. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.
NAJNOWSZE ZLECENIA
NAJNOWSZE USŁUGI